Elektrik Sayacı

Elektrik Sayacı

Son dakika elektrik sayacı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elektrik sayacı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elektrik sayacı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elektrik Sayacı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elektrik sayacı gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 elektrik sayacı haberi bulunmuştur. Tüm elektrik sayacı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elektrik faturalarını düşürecek formül! Bakanlık harekete geçti ve bir hafta içinde açıklanacak...
Elektrik faturalarını düşürecek formül! Bakanlık harekete geçti ve bir hafta içinde açıklanacak... Elektrik faturalarını düşürecek çalışma başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla Enerji Bakanlığı tarafından bir çalışma yapılıyor. Elektrik faturalarının düşürülmesi için formül arayışı başladı. Enerji Bakanlığı tarafından ticari işletmelerin elektrik yükünü azaltmak için bir çalışma yürütülüyor. Enerji Bakanlığı’nın çalışmasının 1 hafta ya da 10 gün içinde açıklanması bekleniyor. Konutlar için tarife sınırının yükseltilmesi, esnaf için yeni tarife modelinin getirilmesi, konutlarda ikinci kademe için uygulanan yüzde 127’lik zammın bir kısmının geri alınması ve dağıtım bedellerinde indirim gibi başlıklar üzerinde duruluyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 'elektrik faturalarında yeni düzenleme olacak mı' sorusuna canlı yayında yanıt verdi.
9.02.2022 Ekonomi
Yüz binlerce çalışanı ilgilendiriyor! Çalışamayacaklar!
Yüz binlerce çalışanı ilgilendiriyor! Çalışamayacaklar! Yüz binlerce çalışan için flaş karar! Belgesi olmayan çalışamayacak. Süre 10 Nisan 2022 doluyor. Elektrik tesisatçısı, elektrik ve doğal gaz sayaç sökme-takma elemanları, çimento üretim elemanı, tıbbi atık toplayıcısı, mermer doğal taş ocakçısı ve yer altı hazırlık işçisinin de aralarında olduğu 40 meslekte, Mesleki Yeterlilik Belgesi olmayanlar 10 Nisan 2022'den itibaren çalışamayacak.
11.04.2021 Çalışma Hayatı
Dolandırıcılar kapı kapı dolaşıyor! Hedeflerinde yaşlılar var!
Dolandırıcılar kapı kapı dolaşıyor! Hedeflerinde yaşlılar var! Kapı kapı dolaşan dolandırıcılar “Elektrik sayaçlarınızın değişmesi gerekiyor. Aksi halde elektriğiniz kesilecek” dedikleri mağdurlardan bin lira ile üç bin lira arasında paralar topladı. Polis, özellikle yaşlıları hedef seçen ve çok sayıda kişiyi mağdur eden dolandırıcıların peşine düştü.
15.02.2021 Gündem
İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 39 bin 224 personel alınacak! İşte açık ilanların listesi
İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 39 bin 224 personel alınacak! İşte açık ilanların listesi Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 93 bin 224 personel alımı yapılacak. Yayınlanan personel alım ilanlarında en az ilköğretim mezunu işçi alınacak. Peki, personel alımı başvuru şartları nelerdir?
15.01.2020 Personel Alımı
Bakan açıkladı! Bir defaya mahsus yapıldı...
Bakan açıkladı! Bir defaya mahsus yapıldı... Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ölçüler ve Ayar Kanunu'nda yapılan değişiklikle cezalı durumda olduğu için ıskartaya çıkartılan yaklaşık 160 bin tartının yeniden kullanıma girdiğini belirterek, "Esnafımız, bir kereye mahsus tanınan muafiyetten faydalandı. Bu düzenlemeyle ekonomiye 130 milyon lira kazandırmış olduk." ifadesini kullandı.
11.08.2019 Ekonomi
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! İşte yeni ücretler...
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! İşte yeni ücretler... Su, elektrik ve gaz sayaçlarının tamir ve ayar ücretleri belirlendi.
26.12.2018 Ekonomi
Kâbusu gölgesi oldu
Kâbusu gölgesi oldu İstanbul’da elektrik sayaçlarını kontrol etme bahanesiyle girdiği evde E.T.’ye cinsel saldırıda bulunan, genç kadının karşı koyması üzerine evin ortasında mastürbasyon yaptıktan sonra kaçan elektrik teknisyeni kurbanının peşini bırakmıyor. E.T., “Korkuyorum ve onun tutuklanmasını istiyorum” dedi
12.09.2017 Yaşam
Bedavacı yüzde 65’lik indirime bile gelmedi
Bedavacı yüzde 65’lik indirime bile gelmedi Dicle Elektrik Dağıtım, tarımsal sulamada kullanılan elektrik 4.6 milyar kWh’ye ulaşınca sorumluluk bölgesindeki Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerinde çiftçilere elektrik sayacı zorunluluğu getirdi.
30.04.2016 Ekonomi
Elektrik sayaç bedeli iadesi devam ediyor
Elektrik sayaç bedeli iadesi devam ediyor Elektrik dağıtım firmalarının tahsil ettiği sayaç bedelinin abonelere iadesine devam ediliyor.
20.09.2015 Ekonomi
Genelkurmay'ın 7 günlük listesi şoke etti!
Genelkurmay'ın 7 günlük listesi şoke etti! Genelkurmay Başkanlığı 28 Temmuz - 22 Temmuz 2015 tarihlerinde gerçekleşen saldırıların dosyalarını paylaştı. İşte 7 gün içinde gerçekleşen saldırılar...
29.09.2021 Gündem
PKK yol kesti! Telefonları gasp etti
PKK yol kesti! Telefonları gasp etti ERZURUM’un Tekman İlçesi’nde PKK’lı teröristler Aras Elektrik ile Erzurum Su ve Kanalizasyon İşletmesine (ESKİ) ait iki araçla birlikte, çalışan personele ait 6 cep telefonunu gasp etti...
29.09.2021 Gündem
Elektrik sayacı şokuna yıldırım uyarı geldi
Elektrik sayacı şokuna yıldırım uyarı geldi Yüksek elektrik faturalarına EPDK el koydu...
25.01.2015 Ekonomi
Böyle olur zengin mezarı
Böyle olur zengin mezarı Romanya’da, ölümden sonraki hayatı abartanlar kendilerine VİP mezarlar yaptırıyor. Ancak en ilgi çekeni ise mezarlardaki değerli eşyaların alarm sistemleri ile korunması.
21.06.2014 Dünya
Milyonlarca kişiye müjdeli haber!
Milyonlarca kişiye müjdeli haber! Tüketici Bilincini Geliştirme Derneği (TÜBİDER) Başkanı Fuat Engin, İstanbul 1. Tüketici Mahkemesi'nin, Kadıköy Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'nin bir elektrik dağıtım şirketinin sayaç bedelinin tüketiciye iadesi yönünde verdiği kararını onadığını bildirdi.
9.05.2014 Ekonomi
Bu ücret artık ödenmeyecek!
Bu ücret artık ödenmeyecek! Vatandaşı sevindiren gelişme
29.09.2021 Gündem
Yeni dönem  başlıyor!
Yeni dönem başlıyor! 10 yıllık elektrik sayaçları için yeni formül
5.04.2013 Ekonomi
Vatandaşa yük mü gelecek?
Vatandaşa yük mü gelecek? Bakan Yıldız açıkladı
26.01.2013 Ekonomi
Faturanız yüksek mi geliyor?
Faturanız yüksek mi geliyor? Bu haberi okumadan geçmeyin
3.12.2012 Ekonomi
Evinizin Elektrik Faturası Yüksek Geliyorsa Dikkat!
Evinizin Elektrik Faturası Yüksek Geliyorsa Dikkat! “Elektrik sayaçlarındaki fabrikası hatası” tüketiciye kesildi.
3.12.2012 Arşiv
Elektrikli otomobile hücum!
Elektrikli otomobile hücum! Benzin fiyatları artınca elektrikli otoya ilgi arttı
4.10.2012 Otomobil
Fluence satışta !
Fluence satışta ! Deposu 5 liraya doluyor...
3.05.2012 Ekonomi
Sivas'ta 'elektrik sayacı' operasyonu
Sivas'ta 'elektrik sayacı' operasyonu SİVAS’ta elektrik dağıtım şirketi deposundan çalınan sayaçların, kentteki bazı tesisatçılar tarafından usulsüz olarak binalara takıldığı belirlendi...
2.04.2012 Yaşam
Meram Elektrik'te skandal!
Meram Elektrik'te skandal! Meram'da TEDAŞ'a bankadaki para az bildirilmiş ve okunan sayaç azalmış
12.03.2012 Ekonomi
Bakan topu auta attı
Bakan topu auta attı Maliye Bakanı Şimşek sim kart vergisinin kalkabileceği yönündeki sinyali doğrulanmadı
11.03.2012 Ekonomi
Elektrik faturalarına devlet el koydu
Elektrik faturalarına devlet el koydu TBMM bünyesinde oluşturulan alt komisyon, "kayıp-kaçak bedelinin elektrik faturalarında belirtilmemesi tüketicinin bilgi edinme hakkına aykırı" dedi
21.02.2012 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Elektrik Sayacı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elektrik sayacı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.