Elektrik Fatura Duyuru

Elektrik Fatura Duyuru

Son dakika Elektrik fatura duyuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Elektrik fatura duyuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Elektrik fatura duyuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elektrik Fatura Duyuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elektrik fatura duyuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 48 elektrik fatura duyuru haberi bulunmuştur. Tüm elektrik fatura duyuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elektrik faturalarını ayda 108 TL düşürmek mümkün!
Elektrik faturalarını ayda 108 TL düşürmek mümkün! Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik faturaları ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Faturaları düşürüyor. Yüzde 5'lik avantaj sağlanıyor. Dört kişilik bir aile elektrik faturalarına ortalama, aylık 208, yıllık 2.500 lira ödüyor. Ancak bu rakamı 1.200 TL'ye kadar düşürüp aylık 108, yıllık ise 1.300 lira daha az para ödemek mümkün. Prize takılı halde bırakılan cihazların elektrik harcayıp harcamadığı yıllardır tartışılan bir konu. Ancak şarj aletlerinin prizde boş yere takılı kalması tahmininizden çok daha fazla elektrik harcıyor. Nasıl mı? İşte yanıtı...
13.09.2021 Ekonomi
Elektrik faturaları düşüyor! Tüm aboneler için geçerli
Elektrik faturaları düşüyor! Tüm aboneler için geçerli Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik faturaları düşüyor. Tüketiciler yüzde 11 daha az elektrik faturası ödeyebilir. Elektrik tüketicileri istedikleri takdirde elektrik tedarikçisini değiştirebilir böylece daha az fatura ödeyebilirler. Yaz aylarında artan elektrik faturaları tasarruf önlemleri ile de düşürülebilir. Temmuz ayı hesaplamalarına göre duvar tipi klima, bir evde günde 12 saat kullanıldığında yaklaşık 602 TL olarak faturalara yansıyor. Peki klima başta olmak üzere elektrik faturasının artmasına neden olan cihazlar nasıl doğru şekilde kullanılır? İşte elektrik faturanızı düşürecek tasarruf önlemleri...
9.07.2021 Ekonomi
Faturalar düşecek! Elektrik dağıtım şirketine başvuran aboneler...
Faturalar düşecek! Elektrik dağıtım şirketine başvuran aboneler... Elektrik abonelerini ilgilendiriyor. Güncel faturanızla şirketinize başvurun. Elektriğe ödenen para cebinizde kalsın. 4 bin 200 TL tasarruf sağlayın. Herhangi bir yakıt kullanmayan güneş panelleri 25 yıl elektrik üretiyor. Evine çatı paneli kurarak elektrik faturası ödemeyen kullanıcılar ürettiği fazla enerjiyi satarak gelir de elde edebiliyor. İşte detaylar...
19.05.2021 Ekonomi
Elektrik faturasının 118 TL'sini devlet ödüyor! Başvurular...
Elektrik faturasının 118 TL'sini devlet ödüyor! Başvurular... Binlerce aboneyi ilgilendiriyor. Elektrik faturası ödemelerine devlet desteği sağlanıyor. Faturanın 118 TL'lik kısmı devlet tarafından ödeniyor. Fatura desteği pandemi sürecinde de devam ediyor. Elektrik faturasını ödemekte zorlananlar başvuruda bulunmaları halinde elektrik fatura yardımı alıyor. Dar gelirli vatandaşlar için hayata geçirilen elektrik tüketim desteğinden 2 milyon hane yararlanıyor. Ödemeler PTT'ye yapılıyor. Ayrıca tam kapanma sürecinde vatandaşların mağduriyet yaşamaması için gecikmiş burcu bulunan abonelerin elektriği kesilmeyecek.
3.05.2021 Ekonomi
Elektrik, su, doğal gaz... Tüm faturalar için geçerli! İade edilecek
Elektrik, su, doğal gaz... Tüm faturalar için geçerli! İade edilecek Doğal gaz, elektrik ve su faturaları ile ilgili önemli karar. Milyonlarca aboneyi çok yakından ilgilendiriyor. Bakanlık harekete geçti. İade bedeli ödemesi ile ilgili önemli bir adım atıldı. Abonelik sözleşmelerinden alınan güvence bedelleri verilen hizmetin türüne göre öngörülecek birim miktar üzerinden belirlenecek. Böylece vatandaşlar maddi kayba uğramayacak.
30.04.2021 Ekonomi
Elektrik açıklaması! Yüzde 30 artış...
Elektrik açıklaması! Yüzde 30 artış... Tüm elektrik abonelerini ilgilendiriyor. Açıklama geldi. Yüzde 30 arttı. Yaşanan artışın nedenleri açıklandı. Koronavirüse karşı yeni önlemler kapsamında şirketlerin evden çalışma sistemine geçmesi ve Ramazan ayının da başlamasıyla birlikte vatandaşın uyku alışkanlıkları değişti. Konutlarda, sahura kadar hareketlilik sürüyor. Buna bağlı olarak elektrik tüketimi de hızla arttı. Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytaç, bu durumun Güney Marmara Bölgesi’nde günlük tüketimi, Ramazan etkisinde olmayan güne göre 02.00– 06.00 saatleri arasında konutlarda yüzde 30’a kadar yükselttiğini söyledi. Türkiye genelinde 6-7 Nisan’da 02.00 – 06.00 saatleri arasında saatlik tüketim 30 milyon kilovatsaat olarak ölçüldü. 13-14-15 Nisan’da sahur saatleri olan 02.00 ve 06.00 arasında (her bir saat için) 33 ile 34 milyon kilovatsaate çıktı. Yüzde 10’u aşkın tüketim artışı söz konusu.
18.04.2021 Ekonomi
Elektrik açıklaması! Ve belli oldu, rekor düşüş, yüzde...
Elektrik açıklaması! Ve belli oldu, rekor düşüş, yüzde... Elektrik kullanımı ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Ve belli oldu. Büyük düşüş görüldü. geçen yıla göre yüzde 4 düştü. Dünyada geçen yıl rüzgar ve güneş enerjisi santrallerinden sağlanan elektrik üretimi 314 teravatsaat (yüzde 15) artarken, bu büyüme kömürden elektrik üretiminde 346 teravatsaatle (yüzde 4) rekor düşüş getirdi. Türkiye'de kullanılan elektrik miktarı ile ilgili açıklamalar da gelmeye devam ediyor. Türkiye'de dün günlük bazda 769 bin 969 megavatsaat elektrik üretildi, tüketim ise 761 bin 45 megavatsaat oldu.
29.03.2021 Ekonomi
Elektrik açıklaması! Bakan duyurdu ve belli oldu, yüzde 50...
Elektrik açıklaması! Bakan duyurdu ve belli oldu, yüzde 50... Merakla bekleniyordu. Bakan Dönmez bugün açıkladı ve belli oldu. Yüzde 50 artış yaşandı. Dönmez yaptığı açıklamada, "Güneşin elektrik üretimimizdeki payı 2002'de sıfırken bugün yüzde 3,7 oldu. Şubat 2020’den bugüne güneşten elektrik üretimi yüzde 50 arttı" dedi.
23.03.2021 Ekonomi
Elektrik faturaları ile ilgili harekete geçildi! Yüzde 50...
Elektrik faturaları ile ilgili harekete geçildi! Yüzde 50... Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik faturasıyla ilgili flaş karar! Yeni karar ile elektrik faturaları düşecek. Tüm abonelere duyuruldu. TEDAŞ tarafından yapılan açıklamada ilk adımın atıldığı kaydedildi. Bu yıl itibarı ile reklam gelirlerinin yüzde 50'si tarife yoluyla tüketicilere yansıtılacak. Böylece faturalarda belli bir miktar düşüş sağlanacak.
11.03.2021 Ekonomi
Elektrik faturalarına devlet desteği! Ayda 118 lira ödeniyor
Elektrik faturalarına devlet desteği! Ayda 118 lira ödeniyor Yüz binlere güzel haber... Elektrik faturalarında devlet desteği! Yüz binleri ilgilendiriyor. Her ay 118 TL ödeme yapılıyor. Elektrik faturalarının 118 liralık kısmı devlet tarafından karşılanıyor. Böylece maddi durumu yetersiz olan vatandaşlar fatura desteği ile rahat bir nefes almış oluyor. Başvuruların şahsen yapılması gerekiyor. Ödemeler ise PTT aracılığı ile yapılıyor. Kronik hastalığı nedeniyle cihaza bağımlı hastaların hanelerine ise 200 liraya kadar elektrik faturası desteği veriliyor. ‘Dar gelirliye elektrik tüketim desteği’ uygulamasından 2 milyondan fazla kişi faydalanıyor. Başvuru yapanlardan gerekli şartları taşıyanlar bu destekten yaralanmaya devam ediyor. Söz konusu yardım için sorgulama e devlet üzerinden yapılabiliyor. TC Kimlik Numarası ve E Devlet Şifresi ile sisteme giriş yapıldıktan sonra arama bölümüne "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" yazmanın yeterli oluyor.
4.03.2021 Ekonomi
Elektrik açıklaması! Destek ödemesi...
Elektrik açıklaması! Destek ödemesi... TEİAŞ tarafından açıklandı. Destek ödemesi yapıldığı duyurdu. Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ), 38 elektrik üretim santraline ocak ayı için toplam 129 milyon 970 bin 276 lira kapasite ödemesi yapacak.
3.03.2021 Ekonomi
Elektrik açıklaması! Belli oldu, arttı
Elektrik açıklaması! Belli oldu, arttı Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik ile ile ilgili yapılan açıklama yaşanan değişikliği gözler önüne serdi. Pandemi ile birlikte değiştiği ortaya çıktı. Enerji yönetiminin, elektrikte şehiriçi dağıtım ve perakende hizmetlerine ilişkin düzenli aralıklarla gerçekleştirdiği anketler, koronavirüs salgınının “abone” davranışlarına etkisini ortaya koydu. Salgınla birlikte milyonlarca vatandaş evine kapandı. Abonelerin, bu dönemde fatura ve faturaya esas oluşturan unsurlara ilişkin şikayetleri artış kaydetti. Borçlar da yoğun olarak şikayet konusu oldu. Elektrik kesintisi ve kesinti süreleri de itirazların yükseldiği görüldü.
2.03.2021 Ekonomi
Elektrik ile ilgili flaş karar! 3 ay boyunca...
Elektrik ile ilgili flaş karar! 3 ay boyunca... Milyonlarca aboneyi ilgilendiriyor. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu çok önemli bir karara imza attı. Yasaklandı. Nisan, mayıs ve haziranda yapılamayacak. Yeni karar ile ilgili detaylar belli oldu. EPDK elektrik sektöründe ses getiren önemli bir karar aldı. Kurum, aralarında Türkiye’nin önde gelen büyük holdinglerinin çatısı altında faaliyet gösterenlerin de bulunduğu 25 “toptan elektrik” ve “perakende satış” şirketinin üç ay boyunca (Nisan-Mayıs-Haziran) yeni abonelerle “ikili anlaşma” yapmasını, bu yolla “serbest tüketici”lere elektrik satışını yasakladı. Kaynaklar, söz konusu şirketlerin mevzuata aykırı işlemlerinin saptandığını belirterek, “Örneğin, bir serbest tüketicinin portföylerinden çıkışını ve yeni tedarikçisinin portföyüne geçişi mevzuata aykırı olarak engelleniyor. Bazı şirketlerin de zamanında belgeleri sunmamaları yaptırımda etkili oldu. Söz konusu şirketler, bu ve benzeri mevzuat hükümlerine aykırılıklar nedeniyle Nisan-Haziran fatura döneminde ikili anlaşmalar kapsamında yeni tüketici kaydedemeyecekler. İkili anlaşma yapamayacak” dedi.
25.02.2021 Ekonomi
Elektrikte ‘ince ayar!’ Yüzde 20…
Elektrikte ‘ince ayar!’ Yüzde 20… Herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Elektrikte önemli değişiklik. Doğal gaz tüketimine de yansıdı. Geçen yıla göre yüzde 20 arttı. Enerji yönetiminden “kuraklık” hamlesi… Barajlara gelen su miktarının belirgin biçimde düşmesi üzerine elektrik üretiminde “ince ayar” yapıldı. Şubat ayının ilk yarısında barajlardan elektrik üretimi, geçen yılın aynı dönemine göre yarı yarıya azaldı. Bu yıl, Şubat ayının ilk yarısında 1.2 milyar kilovatsaat dolayında elektrik üretildi. Geçen yıl aynı dönemde üretim yaklaşık 2.4 milyar kilovat saat olmuştu. Suyun payı azalırken, doğal gazdan üretim arttı. Doğal gaz kaynaklı elektrik üretimi, 3 milyar kilovatsaate yükseldi. Yüzde 20’ye yakın bir artış söz konusu oldu.
23.02.2021 Ekonomi
Elektrik faturalarını devlet ödüyor! Aylık 118 lira
Elektrik faturalarını devlet ödüyor! Aylık 118 lira Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik faturalarının 118 liralık kısmı devlet tarafından ödeniyor. Dar gelirli vatandaşlara fatura desteği sağlanıyor. Başvuranların elektrik faturaları devlet tarafından ödeniyor. Kronik hastalığı nedeniyle cihaza bağımlı hastaların hanelerine 200 liraya kadar destek sağlanıyor. ‘Dar gelirliye elektrik tüketim desteği’ uygulaması 1 Mart 2019 tarihinde başlamıştı. 2021’de de devam eden uygulama kapsamında 2 milyondan fazla hanede, her ay ortalama 118 liraya kadar olan elektrik faturasını devlet ödüyor.
14.02.2021 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaz ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 21...
Elektrik ve doğal gaz ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 21... Elektrik ve doğal gaz ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Tüm aboneleri yakından ilgilendiren açıklamada yüzde 21 artış olduğu duyuruldu. Elektrik Üreticileri Derneği tarafından yapılan açıklamada önemli verilere yer verildi. Elektrik Üretim Raporu'na göre geçen yıl doğal gazdan elektrik üretimi 2019'a göre yüzde 21 artış gösterdi. Söz konusu artışta yılın son aylarında etkisini gösteren kuraklık önemli rol oynadı.
8.02.2021 Ekonomi
Elektrik faturası düşüyor! Yüzde 40...
Elektrik faturası düşüyor! Yüzde 40... Herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik faturası düşüyor. Tüm aboneler için geçerli. Fiyatlar değişiyor. Elektrik faturasını düşürmek isteyenler için çeşitli seçenekler sunuluyor. Kendinize en uygun olanı seçerek faturalarınızda indirim sağlayabilirsiniz. Öncelikle yapmanız gereken sizin için uygun olan tarifeyi bulmak ve ona geçmek.
24.01.2021 Ekonomi
Elektrikle ilgili flaş açıklama! Faturalara yansıyor, bakan açıkladı: Mutfakta ve...
Elektrikle ilgili flaş açıklama! Faturalara yansıyor, bakan açıkladı: Mutfakta ve... Elektrikle ilgili son dakika açıklaması geldi. Faturalara etki ediyor. Bakan Dönmez çağrıda bulundu. Mutfakta elektrik yerine doğal gazlı ocak kullanım uyarısı geldi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, MÜSİAD Uluslararası Enerji Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, "Özellikle son dönemde yeni yapılan binalarımızda mutfakta kullanılan ocaklar elektrikle çalışıyor. Elektrik bizim için ikincil bir kaynak. Yani başka bir kaynak tarafından üretilmesi gerekiyor. Buradan inşaat sektörüne bir çağrıda bulunmak istiyorum. Yeni yapılarda mutfaklarda pişirme yöntemlerini elektrikle değil doğal gazla pişirmeye uygun bir şekilde inşa etmemiz kaynaklarımızı daha verimli ve etkin kullanılmasını sağlayacaktır. Eğer burada bir mesafe kat edemezsek bununla ilgili bir düzenleme de yapabiliriz" dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
20.05.2022 Ekonomi
Elektrikle ilgili flaş karar! EPDK duyurdu, tarife değişti, aboneler artık...
Elektrikle ilgili flaş karar! EPDK duyurdu, tarife değişti, aboneler artık... Elektrikle ilgili flaş karar verildi. EPDK son dakika duyurdu. Aboneleri yakından ilgilendiriyor. Lisanssız elektrik üretim tesisi sahibi ticarethanelere yapılacak ödemelerde kademeli tarife uygulanacak. İşte son dakika haberinin detayları...
3.04.2022 Ekonomi
Elektrik ile ilgili flaş karar! EPDK harekete geçti, sınır resmen değişti, artık...
Elektrik ile ilgili flaş karar! EPDK harekete geçti, sınır resmen değişti, artık... Elektrik ile ilgili son dakika kararı verildi. EPDK resmen duyurdu. Ve belli oldu. Sınır değişti. Azami gücü 10 kilovata kadar olan güneş enerjisine dayalı elektrik üretim tesisleri için azami kurulu güç sınırı 25 kilovata çıkarıldı. Yeni karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte son dakika haberinin detayları...
12.03.2022 Ekonomi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Ve değişiyor, yeni dönem başlıyor, faturalar artık...
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Ve değişiyor, yeni dönem başlıyor, faturalar artık... Elektrik fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi. Resmen düğmeye basıldı. Ve değişiyor. Yeni dönem başlıyor. 6 ay sürecek. Güneş, rüzgar, hidroelektrik, doğal gaz, ithal ve yerli kömür gibi elektrik üretimi yapılan tüm alanları ilgilendiriyor, enerji yönetimi kararı verdi. EPDK’ye elektrik fiyatları ile ilgili yetki verildi, çok yakında Meclis’e de geliyor. Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle artan enerji fiyatlarına çözüm olarak ‘olağanüstü dönemler, olağanüstü müdahaleleri gerektirir’ anlayışıyla EPDK'ya elektrik alım fiyatlarına müdahalede bulunma yetkisi veriliyor. Karara göre; EPDK, EPİAŞ tarafından işletilen, enerji borsası olarak bilinen Piyasa Takas Fiyatı'ndaki (PTF) elektrik alım fiyatlarına müdahalede bulunacak. Elektrik üretimi yapan tüm alanları kapsayacak kararla birlikte EPDK, üreticilere tavan fiyat uygulayabilecek ve ürün bazında PTF belirleme yetkisine sahip olacak. İşte son dakika haberinin detayları...
6.03.2022 Ekonomi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! EPDK resmen duyurdu, faturalara yeni düzenleme: Tarife ve yüzde 25...
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! EPDK resmen duyurdu, faturalara yeni düzenleme: Tarife ve yüzde 25... Elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Canlı yayında resmen açıkladı. Faturalara yeni düzenleme sinyalini verdi. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, katıldığı canlı yayında elektrik faturaları ile ilgili yeni bir düzenleme olabileceğinin sinyalini verdi. İndirimli tarifenin 150 kilovattan 210 kilovata çıkarıldığını anımsatan Kurtulmuş, "Belki tekrar olabilir. Ortalama bir evin 250 kilovat kullandığı tahmin ediliyor ayda. Bir taraftan zaruri olarak ortaya çıkan fiyatın, vatandaşın üzerine ne büyük bir baskı oluşturduğunu biliyoruz. Bir taraftan da bu baskının nasıl ortadan kaldırılacağıyla ilgili sürekli çalışmalar yapıyoruz." dedi. Öte yandan Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, son günlerde kamuoyunda tartışma konusu olan elektrik dağıtım şirketlerinin kâr marjları ile ilgili açıklama yaptı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), belirlenen elektrik tarifelerinde, dağıtım şirketlerinin kazancı ve bu kazancın tüketicilerin elektrik faturasına etkisi üzerine yöneltilen iddialara ilişkin, "Tüketicilerimize elektriği dağıtım şirketleri değil, görevli tedarik şirketleri satar. Bu şirketlerin tarifeleri EPDK tarafından belirlenir. Bu tarifeler dışında şirketler kendi inisiyatifleri ile faturalarda oynama ya da zam yapamazlar" ifadelerine yer verdi. İşte son dakika haberin detayları...
13.02.2022 Ekonomi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! EPDK resmen duyurdu: Faturalar ve ücretler...
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! EPDK resmen duyurdu: Faturalar ve ücretler... Elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. EPDK resmen duyurdu. Tüm aboneleri yakında ilgilendiriyor. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, son günlerde kamuoyunda tartışma konusu olan elektrik dağıtım şirketlerinin kâr marjları ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Devlet sübvansiyonu ile görevli tedarik şirketleri vatandaşlarımıza daha ucuza elektrik satmaktadır. Şirketlerin, EPDK'nın belirlediği oranların üzerinde kar etmesi ise mümkün değildir." denildi. İşte son dakika haberinin detayları...
13.02.2022 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarına son dakika zam kararı! Resmen değişti, tüm aboneleri ilgilendiriyor
Doğal gaz fiyatlarına son dakika zam kararı! Resmen değişti, tüm aboneleri ilgilendiriyor Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı. Zam geldi. Milyonlarca aboneyi ilgilendiriyor. Resmen değişti. BOTAŞ yeni kararı duyurdu. Konutlarda kullanılan doğal gazın satış fiyatında yüzde 25, elektrik üretimi için kullanılan doğal gazın satış fiyatında yüzde 15, elektrik üretimi haricinde kullanılan doğal gazın satış fiyatında yüzde 50 oranında zam yapıldı.
31.12.2021 Ekonomi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Resmen değişti, EPDK duyurdu: Faturalar artık...
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Resmen değişti, EPDK duyurdu: Faturalar artık... Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş karar. Resmen değişti. EPDK duyurdu. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), 2022 yılı için elektrik tarifelerinin belirlenip Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini açıkladı. Buna göre; Elektrikte kademeli tarife kapsamında mesken aboneleri için aylık 150 kilovatsaate kadar olan tüketim miktarları için nihai fiyat kilovatsaat başına 1 lira 37 kuruş, 150 kilovatsaatin üstü için ise kilovatsaat başına 2 lira 6 kuruş olarak uygulanacak.
31.12.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Elektrik Fatura Duyuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elektrik fatura duyuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.