Elçin Sangu Tatil

Elçin Sangu Tatil

Son dakika Elçin Sangu tatil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Elçin Sangu tatil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Elçin Sangu tatil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elçin Sangu Tatil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elçin sangu tatil gelişmeleri de dahil olmak üzere 9 elçin sangu tatil haberi bulunmuştur. Tüm elçin sangu tatil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elçin Sangu'nun ilk bikinili pozu!
Elçin Sangu'nun ilk bikinili pozu! Son olarak Kiralık Aşk'ta rol alan Elçin Sangu, sosyal medya hesabından ilk kez bikinili fotoğrafını paylaştı.
11.08.2017 Magazin
Elçin Sangu bakın kiminle tatil yapıyor?
Elçin Sangu bakın kiminle tatil yapıyor? Uzun süredir gözlerden uzak olan oyuncu Elçin Sangu Mikonos'ta sevgilisiyle tatil yapıyor.
9.08.2017 Magazin
Elçin Sangu'nun yeni kanalı belli oldu!
Elçin Sangu'nun yeni kanalı belli oldu! Elçin Sangu yeni dizisiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor...
25.06.2017 Magazin
Elçin Sangu'nun Tayland tatili
Elçin Sangu'nun Tayland tatili Son olarak Kiralık Aşk'ta rol alan Elçin Sangu, dizinin final yapmasının ardından tatile çıktı.
19.06.2017 Magazin
Sıfır makyajlı Elçin Sangu!
Sıfır makyajlı Elçin Sangu! Kiralık Aşk dizisiyle büyük hayran kitlesine ulaşan güzel oyuncu Elçin Sangu, Instagram'dan sıfır makyajlı bir fotoğrafını paylaştı.
15.06.2017 Magazin
Güneş yüzü  görmemiş
Güneş yüzü görmemiş ELÇİN Sangu (32) önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi.
12.08.2018 Magazin
Elçin Sangu'dan bomba açıklama: Zaten evliyiz...
Elçin Sangu'dan bomba açıklama: Zaten evliyiz... Kiralık Aşk dizisi ile büyük hayran kitlesine kavuşan Elçin Sangu, sevgilisi Yunus Özdiken hakkında net konuştu. Sangu, 'Onunla gönül bağı ile evliyiz' dedi.
4.06.2017 Magazin
Kiralık Aşk'ın 59. bölümünde Pamir'in oyunu ortaya çıkıyor!
Kiralık Aşk'ın 59. bölümünde Pamir'in oyunu ortaya çıkıyor! Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kiralık Aşk'ta heyecanlı olayların arkası kesilmiyor. Kiralık Aşk'ta Ömer Pamir'in şirkete girmesinin yengesinin oyunu olduğunu öğreniyor. Peki bu gerçekten sonra olayların seyri nasıl değişecek? Pamir'in Defne'nin evinde ne işi var? Tüm cevaplar bu akşam Kiralık Aşk'ın 59. bölümünde olacak.
29.09.2021 Gündem
Elçin Sangu'nun aşk tatili
Elçin Sangu'nun aşk tatili Elçin Sangu sevgilisi Yunus Özdiken ile İtalya'ya gitti
13.07.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Elçin Sangu Tatil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elçin sangu tatil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.