Elazığda Deprem

Elazığda Deprem

Son dakika Elazığda deprem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Elazığda deprem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Elazığda deprem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elazığda Deprem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elazığda deprem gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 elazığda deprem haberi bulunmuştur. Tüm elazığda deprem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kahraman itfaiyeci anlattı! Yürek yakan 'baba' gerçeği!
Kahraman itfaiyeci anlattı! Yürek yakan 'baba' gerçeği! Elazığ'daki depremde Mustafa Paşa Mahallesi'nde yıkılan binanın enkazından yükselen kadın sesi üzerine harekete geçen jandarma ekiplerinin çalışması sonucu 2,5 yaşındaki Yüsra 24 saat sonra kurtarıldı. Yüsra'yı kurtaran ekipte yer alan kahraman itfaiyeci Yüsra'nın babasının ailesine kalkan olduğunu söyledi.
26.01.2020 Gündem
Cumhurbaşkanlığı'ndan önemli duyuru: Bu numarayı arayın
Cumhurbaşkanlığı'ndan önemli duyuru: Bu numarayı arayın Cumhurbaşkanlığı'nın Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Deprem bölgesine ulaştırılmak istenen yardımların 0 312 258 2323 numaralı telefon aranarak AFAD koordinesinde ulaştırılması önem arz etmektedir." ifadeleri yer aldı.
25.01.2020 Gündem
Elazığ depremi İstanbul depremini etkiler mi? İşte uzman yorumu
Elazığ depremi İstanbul depremini etkiler mi? İşte uzman yorumu Elazığ depremi sonrası bölgede tedirgin bekleyiş sürerken gözler İstanbul’a çevrildi. Bilindiği üzere Kuzey Anadolu Fay Hattı’nın güneyinden geçtiği İstanbul’da uzmanlar 7.0 büyüklüğünün üzerinde bir deprem bekliyor. Peki, Elazığ depremi İstanbul depremini etkiler mi? İşte, uzman yorumu...
24.01.2020 Gündem
Bakan Selçuk: Depremzedeler için okullarımızı açtık
Bakan Selçuk: Depremzedeler için okullarımızı açtık Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Elazığ ve Malatya'da geceyi dışarıda geçirmek durumunda kalan depremzedeler için okulların açıldığını duyurdu.
24.01.2020 Gündem
Elazığ'da şiddetli deprem! Enkaz altından hamile kadın çıkarıldı
Elazığ'da şiddetli deprem! Enkaz altından hamile kadın çıkarıldı Elazığ'da deprem nedeniyle çöken 4 katlı binanın enkazında hamile bir kadına ulaşıldı. Ekiplerin çalışması sonrası hamile kadın enkaz altından çıkarılarak hastaneye sevk edildi.
24.01.2020 Gündem
ABD’liler korkutan deprem haritasını yayınladı!
ABD’liler korkutan deprem haritasını yayınladı! Merkez üssü Elazığ olan deprem kuzeyden güneye bütün Türkiye’yi sarsarken, Suriye ve Irak’ın geniş kesiminde de hissedildi. Amerikan Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), 6.8 büyüklüğündeki Elazığ depreminin salladığı yerleri gösteren haritayı yayınladı.
24.01.2020 Gündem
Elazığ'da deprem sonrası yangın!
Elazığ'da deprem sonrası yangın! Elazığ’da 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında bir binada yangın çıktı. Yangının doğal gazdan çıktığı belirtildi.
24.01.2020 Gündem
Meteoroloji'den deprem sonrası uyarı!
Meteoroloji'den deprem sonrası uyarı! Son dakika haberine göre, Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası, vatandaşları bu gece aşırı soğuk ve don riskine karşı tedbirli olmaları konusunda uyardı.
24.01.2020 Gündem
Elazığ 3,1'le sallandı!
Elazığ 3,1'le sallandı! Elazığ'ın Maden ilçesinde 3,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
28.02.2019 Gündem
Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ilk etabı hizmete  açıldı
Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ilk etabı hizmete açıldı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip corona virüs (Kovid-19) hastaları için de kullanılacak Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinin 600 yataklı ilk etabının bugün itibarıyla hizmete açıldığını bildirdi.
30.03.2020 Gündem
Bakanlardan Elazığ depremi mesajları
Bakanlardan Elazığ depremi mesajları Bakanlar Elazığ'da yaşanan deprem sonrası sosyal medyadan geçmiş olsun mesajları paylaştı.
24.01.2020 Gündem
Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var... Elazığ'da 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi daha sonra depremin büyüklüğünü 6.5 olarak güncelledi. Son dakika haberine göre AFAD ise depremin büyüklüğünü 6.8 olarak açıkladı. Deprem sonrası provokatif yorum ve haberler için inceleme başlatılırken, depremin ardından geçen 20. saatte enkaz altında kalan bir kişi daha ekipler tarafından kurtarıldı. Enkaz altından kurtarılanların sayısı 44'e yükseldi. İçişleri Bakanı Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum ve Sağlık Bakanı Koca, Elazığ'a geldi. Bakanlar bölgede incelemelerde bulundu. AFAD, Elazığ'da meydana gelen depremde 29 kişinin hayatını kaybettiğini, 1542 kişinin yaralandığını açıkladı.
25.01.2020 Gündem
Son dakika... Elazığ'da 4.9 büyüklüğünde deprem
Son dakika... Elazığ'da 4.9 büyüklüğünde deprem Elazığ'dan gelen son dakika haberine göre, Elazığ'ın Sivrici ilçesinde Richter ölçeğine göre, 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elazığ'ın yanı sıra çevre illerde de hissedilen depremde, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Depremin ardından merkez ve ilçelerdeki okullarda eğitime bugün ara verildiğini açıkladı.
27.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Elazığda Deprem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elazığda deprem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.