Elazığ Deprem

Elazığ Deprem

Son dakika Elazığ deprem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Elazığ deprem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Elazığ deprem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elazığ Deprem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elazığ deprem gelişmeleri de dahil olmak üzere 938 elazığ deprem haberi bulunmuştur. Tüm elazığ deprem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deprem açıklaması Naci Görür'den geldi: Bursa'nın Gemlik ilçesi muhakkak taşınmalı, kurtulma şansı yok!
Deprem açıklaması Naci Görür'den geldi: Bursa'nın Gemlik ilçesi muhakkak taşınmalı, kurtulma şansı yok! Peş peşe meydana gelen depremler vatandaşlar arasında tedirgiblik yarattı. Geçtiğimiz günlerde Yalova'nın Çınarcık ilçesinde meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem İstanbul'da da hissedilmişti. Daha önce de büyük İstanbul depremiyle ilgili önemli uyarılarda bulunan Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir televizyon programında bu depremin İstanbul depreminin öncüsü olup olmayacağı konusunda açıklama yaptı. Tunceli ve Elazığ'daki deprem tehlikesine dikkat çeken Görür, Bursa'nın Gemlik ilçesi için "Muhakkak taşınmalı. Kurtulma şansı yok" dedi.
20.12.2023 Gündem
Elazığ'da korkutan deprem!
Elazığ'da korkutan deprem! Elazığ'ın Palu ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem gerçekleşti.
11.01.2022 Gündem
Elazığ ve Bingöl'de deprem! Gelen bilgiler...
Elazığ ve Bingöl'de deprem! Gelen bilgiler... Elazığ'da 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği açıklandı. Kandilli'den gelen son bilgiye göre Bingöl'de de 3.8 büyüklüğünde deprem oldu.
20.01.2021 Gündem
Elazığ'da 4.1 büyüklüğünde deprem
Elazığ'da 4.1 büyüklüğünde deprem Elazığ'ın Sivrice ilçesinde saat 12.24'te 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve AFAD'dan peş peşe açıklamalar geldi.
17.01.2021 Gündem
Elazığ'da deprem! Çevre illerde de hissedildi
Elazığ'da deprem! Çevre illerde de hissedildi Elazığ'da bugün sabah 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, aralarında Diyarbakır'ın da bulunduğu üç şehirde hissedildi. Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre, sarsıntının merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesine 10 kilometre mesafede. Yerin iki kilometre altında gerçekleşen deprem, 09.37'de meydana geldi.
27.12.2020 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan flaş İdlib açıklaması: Sevkiyat devam edecek
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan flaş İdlib açıklaması: Sevkiyat devam edecek Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Kabine Toplantısı 'ndaki konulara değinerek "Bölgeye askeri tahkimat ve sevkiyatımız devam edecek" ifadelerine yer verdi.
18.02.2020 Gündem
Son dakika... Elazığ'da korkutan deprem!
Son dakika... Elazığ'da korkutan deprem! Elazığ'ın Sivrice ilçesinde bugün saat 14.42'de 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
17.02.2020 Gündem
Ebru Yaşar'dan 1 TIR dolusu yardım
Ebru Yaşar'dan 1 TIR dolusu yardım 24 Ocak’ta Elazığ’da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremden sonra Türkiye’nin dört bir yanında yardım kampanyaları başlatıldı.
30.01.2020 Magazin
Patronlardan 'Deprem' çıkarması
Patronlardan 'Deprem' çıkarması Elazığ önceki gün merkez üssü Sivrice olan 6.8 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı. Depremin ardından yurdun pek çok noktasından bölgeye yardım eli uzanırken iş dünyası da Elazığ ve Malatya'ya adeta deprem çıkarması yaptı. İTO'dan 20 tır malzeme gönderilirken Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, AFAD koordinasyonunda İstanbul, Konya, Kayseri ve Bingöl’den, Elazığ ve Malatya'ya yardım götürmek için yola çıkan TIR'ların deprem bölgesine ulaştığını bildirdi.
26.01.2020 Gündem
Elazığ'da deprem sonrası talep yağıyor!
Elazığ'da deprem sonrası talep yağıyor! Elazığ'da 6.8'lik depremin ardından evsiz kalan birçok vatandaş kiralık ev aramaya başladı bile. Sektör yetkilileri şu an kiralık dairelere çok fazla talep olduğunu söylerken bazı daire sahiplerini ise durumu fırsata çevirerek daha önce kirası 700 TL olan dairenin fiyatını 1000 TL'ye kadar çıkardığını belirtiyor. Kimi ev sahibi ise iyi niyetli davranarak depremzedelere fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışıyor. Elazığ'da emlakçılık yapan yetkililer ise bazı vatandaşların kiralık daireleri görmeden tuttuklarını söylüyor.
26.01.2020 Gündem
Elazığ'daki depremde hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı
Elazığ'daki depremde hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı Elazığ'da meydana gelen depremde hayatını kaybeden aynı aileden 5 kişinin cenazesi toprağa verildi.
26.01.2020 Gündem
Yan yatan bina, Bakan Kurum yanından geçtiği sırada sallandı
Yan yatan bina, Bakan Kurum yanından geçtiği sırada sallandı Elazığ'da depremle yıkılan Sürsürü mahallesindeki enkazda inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yan yatan binanın yanından geçerken binada sallantı oldu. Bakan Kurum ve beraberindekiler ile arama kurtarma çalışmalarını sürdüren ekipler binadan hızla uzaklaştı.
26.01.2020 Gündem
AFAD'dan deprem açıklaması! Son bilanço...
AFAD'dan deprem açıklaması! Son bilanço... Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Elazığ merkezli meydana gelen depremde bin 607 kişinin yaralandığını ve depremin ardından toplam 640 artçı sarsıntının olduğunu bildirdi. Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 35'e yükseldi.
26.01.2020 Gündem
Türkiye Jokey Kulübü açıkladı! Deprem sonrası hipodromu açtı...
Türkiye Jokey Kulübü açıkladı! Deprem sonrası hipodromu açtı... Türkiye Jokey Kulübü, Elazığ'da deprem etkilenen vatandaşlar için Yurtbaşı ilçesinde bulunan hipodromun açık olacağını açıkladı.
24.01.2020 Gündem
Elazığ'daki depremin ardından Haluk Levent konserini iptal etti
Elazığ'daki depremin ardından Haluk Levent konserini iptal etti Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından gelen haberler üzerine sanatçı Haluk Levent, Bursa'daki konserini iptal etti. Konseri yapmanın hiçbir anlamının kalmayacağını belirten Levent, başkanı olduğu Ahbap Derneği üyeleriyle sürekli irtibat kurup, bölgedeki gelişmeleri yakından takip etti.
24.01.2020 Magazin
Bakan Kasapoğlu talimatı verdi! Vatandaşların hizmetine açıldı
Bakan Kasapoğlu talimatı verdi! Vatandaşların hizmetine açıldı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun talimatıyla Elazığ ve Malatya'daki KYK yurtları, Gençlik Merkezleri ve spor salonları vatandaşların hizmetine açıldı.
24.01.2020 Gündem
Bakanlardan Elazığ depremi mesajları
Bakanlardan Elazığ depremi mesajları Bakanlar Elazığ'da yaşanan deprem sonrası sosyal medyadan geçmiş olsun mesajları paylaştı.
24.01.2020 Gündem
Elazığ'da deprem! Çok sayıda ölü ve yaralı var, Hatun Teyze de kurtarıldı...
Elazığ'da deprem! Çok sayıda ölü ve yaralı var, Hatun Teyze de kurtarıldı... Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Malaya, Tunceli dahil çok sayıda ilde hissedildi. Gelen son dakika haberine göre Kandilli Rasathanesi daha sonra depremin büyüklüğünü 6.5 olarak güncelledi. AFAD ise depremin büyüklüğünü 6.8 olarak açıkladı. Elazığ'da , Malatya'da 22 kişi hayatını kaybetti. Depremde 1243 kişi de yaralandı. Türkiye'nin dört bir yanından deprem bölgesine yardım yağarken arama kurtarma ekipleri tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyor. Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom, Elazığ'daki deprem sonrasında bölgede yaşayan vatandaşlara ücretsiz internet ve konuşma tanımladıklarını duyurdu. Elazığ'da bir kurtarma görevlisi, enkaz altındaki Hatun Yamış adlı kadına yardım elini uzatma anı görüntülendi.
25.01.2020 Gündem
AFAD'dan Elazığ'daki depremle ilgili son dakika uyarısı
AFAD'dan Elazığ'daki depremle ilgili son dakika uyarısı AFAD Elazığ'da meydana gelen depremle ilgili uyarı yaptı ve "hasarlı yapılara kesinlikle girilmemeli" dedi.
24.01.2020 Gündem
Bakan Soylu'dan Elazığ'daki deprem sonrası açıklama! Acı haberi duyurdu...
Bakan Soylu'dan Elazığ'daki deprem sonrası açıklama! Acı haberi duyurdu... Elazığ'da şiddetli deprem. Malatya, Tunceli, Gaziantep'de de hissedilen deprem sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu acı haberi duyurdu. Soylu" Depremde Elazığ’da 2, Malatya’da 2 olmak üzere 4 kişi öldü. Bize ulaşan bilgilere göre Elazığ’da 44, Malatya’da 40 olmak üzere 84 kişi yaralandı" dedi. AFAD ise son açıklamasında; "ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti" dedi.
24.01.2020 Gündem
Elazığ’da okullar tatil mi son dakika | Son depremler Elazığ
Elazığ’da okullar tatil mi son dakika | Son depremler Elazığ Elazığ'dan gelen son dakika haberine göre Elazığ’da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı’nın merkez üssünü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olarak saptadığı deprem, saat 10.02'de meydana geldiğini açıklamasından sonra, Elazığ’da okullar tatil mi? sorularında yoğunluk yaşandı. Peki, Elazığ’da okullar tatil mi son dakika gelişmeleri…
27.12.2019 Gündem
Son dakika... Elazığ'da 4.9 büyüklüğünde deprem
Son dakika... Elazığ'da 4.9 büyüklüğünde deprem Elazığ'dan gelen son dakika haberine göre, Elazığ'ın Sivrici ilçesinde Richter ölçeğine göre, 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elazığ'ın yanı sıra çevre illerde de hissedilen depremde, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Depremin ardından merkez ve ilçelerdeki okullarda eğitime bugün ara verildiğini açıkladı.
27.12.2019 Gündem
Elazığ'da 4 büyüklüğünde deprem
Elazığ'da 4 büyüklüğünde deprem Elazığ'da bugün saat 17.39'da Richter Ölçeği'ne göre 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
20.03.2017 Yaşam
Deprem bölgesinde yerel seçim sonuçları! İşte 11 ilde son durum...
Deprem bölgesinde yerel seçim sonuçları! İşte 11 ilde son durum... Kahramanmaraş’ta 6 Şubat 2023 tarihinde 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Yaşanan deprem Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Şanlıurfa ve Osmaniye'de ağır yıkıma neden olmuştu. 31 Mart Pazar günü seçmenler sandık başına gitti. Deprem bölgesi seçim sonuçları gazetevatan.com'dan canlı olarak takip edebilirsiniz. İşte 31 Mart 2024 deprem bölgesi yerel seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Arnavutköy 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizlerden buradan eve gittiğinizde elinize telefonu alıp eşi, dostu, arkadaşı tek tek aramanızı istiyorum. İstanbul'un CHP'nin algı belediyeciliği ile bir 5 yıl daha kaybetmeye artık takatinin kalmadığını örnekleriyle anlatacağız" dedi. Erdoğan, "Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum. Kimi insan iş yapar, kimi de laf üstüne laf koyar. Kimileri de kayak yapmaya İsviçre'ye gider. Kimi insan eser üretir kimisi de polemik peşinde koşar" ifadelerini kullandı. Erdoğan, Arnavutköy'ün ardından Güngören'de halka seslendi. Erdoğan "Şehrin kaynaklarını sizler için harcamak yerine bavul bavul yağmalayıp başka ihtirasların finansmanında kullanıyorlar. Tüm bunlarla beraber seçime hazırlanıyorlar. Haftalardır vatandaş ortaya saçılan görüntüleri konuşuyor, CHP tarafından bir Allah'ın kulu çıkıp açıklama yapmıyor, yapamıyor. Cep telefonuyla banka uygulamasına girip 30 saniyede yapabilecekleri basit işlem için neden 6-7 kişinin saatlerce uğraştığını açıklayamıyorlar. İstanbul'u bu hale düşürenler utansın" dedi.
30.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Elazığ Deprem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elazığ deprem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.