Bakan Nebati'den 'Yeni Türkiye Modeli' açıklaması!
Bakan Nebati'den 'Yeni Türkiye Modeli' açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Twitter'dan 'Yeni Türkiye Modeli' ile ilgili paylaşımda bulundu. Nebati, "Kimsenin şüphesi olmasın. Yatırım, üretim, istihdam ve ihracat odaklı Yeni Türkiye Modeli ile kazanan taraf Türkiye ekonomisi olacak" dedi.
20.12.2021 Ekonomi
Erdoğan'dan 'ekonomi' açıklaması: Fırsatları değerlendirmekte kararlıyız
Erdoğan'dan 'ekonomi' açıklaması: Fırsatları değerlendirmekte kararlıyız Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından ekonomi politikası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Türkiye belki de tarihinde ilk defa kendi ihtiyaçlarına ve gerçeklerine uygun bir ekonomi politikası izleme fırsatı elde etmiştir. Dünyanın içinden geçtiği şu kritik dönemin önümüze açtığı fırsatları değerlendirmekte kararlıyız. Yatırım, üretim, istihdam, ihracat, büyüme odaklı ekonomi politikamızla Türkiye Cumhuriyeti için en doğru olanı yapmakta kararlıyız' dedi.
22.11.2021 Siyaset
Bakan Albayrak: Türkiye'nin son 1 yıldaki iyileşme oranını kimse beklemiyordu
Bakan Albayrak: Türkiye'nin son 1 yıldaki iyileşme oranını kimse beklemiyordu Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Dünya Ekonomik Forumu'nda önemli açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Türkiye'nin borç karnesi çok sağlam. Borç oranı görece yüksek olan özel sektörün dahi benzerlerine göre durumu iyi. Türkiye'nin son 1 yıldaki iyileşme oranını kimse beklemiyordu" dedi.
23.01.2020 Ekonomi