Ekmek zammı var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, ekmek ne kadar olacak?
Ekmek zammı var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, ekmek ne kadar olacak? Son günlerde ekmek zammı ile ilgili tartışmalar gündemde. İstanbul’da ekmeğin 7.5 TL olacağı ile ilgili iddialar tepki çekti. Türkiye Fırıncılar Odası Başkanı Halil İbrahim Balcı zam ile ilgili iddialara yanıt verdi. Peki, Ekmek zammı var mı? Ekmeğe zam geldi mi, ekmek ne kadar oldu? İşte ekmek zammı ile ilgili son durum…
9.11.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! 'Yılbaşında zam bekliyoruz!
Ekmek fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! 'Yılbaşında zam bekliyoruz! Ekmek fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! İstanbul'da 230 gram ekmek 2,5 liradan satılırken, bazı fırınlar fiyatları yükseltti. Fiyat artışı yapan fırınlar ekmeği 3,5 liradan satıyor. Ekmeği 2,5 liradan satan fırınlar ise, yılbaşında zam bekliyor.
14.12.2021 Ekonomi
Ekmek fiyatı ne kadar oldu? İstanbul'da Halk Ekmek kaç lira? Ekmeğe zam geldi mi?
Ekmek fiyatı ne kadar oldu? İstanbul'da Halk Ekmek kaç lira? Ekmeğe zam geldi mi? İstanbul'da Halk Ekmek ürünlerine zam geldi. İBB iştiraklerinden İstanbul Halk Ekmek A.Ş, 250 gramlık normal ekmek dışındaki ambalajlı ürünlere yüzde 47’ye varan oranlarda zam yaptı. Peki, Ekmek fiyatı ne kadar oldu? İstanbul'da Halk Ekmek kaç lira? Ekmeğe ne kadar zam yapıldı? İşte ekmek fiyatları!
17.11.2021 Gündem
Ekmeğe zam! 2.5 lira...
Ekmeğe zam! 2.5 lira... Ekmek fiyatlarına zam geldi. İstanbul'da uzun süredir konuşulan ekmek zammı dün itibarıyla uygulanmaya başlandı. Ekmek artık her yerde 2,5 liraya satılıyor.
28.10.2021 Ekonomi