İlave zamda son dakika gelişmesi! İmzalar atıldı, yüz binlerce işçiye yüzde 2,5 ek zam...
İlave zamda son dakika gelişmesi! İmzalar atıldı, yüz binlerce işçiye yüzde 2,5 ek zam... Ek zam müjdesi! İmzalar atıldı. Yüz binlerce işçi ilave zam alacak. Ek zamda son dakika gelişmesi! Beklenen oldu. Yüzde 2,5 oranında ilave zam yapıldı. Türk-İş ve Çalışma Bakanı Vedat Bilgin arasında kamu işçisi için yüzde 2,5 ek zam protokolü imzalandı. Ek zam protokolü ile ilgili detaylar kamuoyu ile paylaşıldı.
Ek zam kararı! Milyonlarca çalışan alacak, en düşüğü 6.854 lira olacak
Ek zam kararı! Milyonlarca çalışan alacak, en düşüğü 6.854 lira olacak Milyonlarca çalışan ek zam alacak. Ve belli oldu. Yeni maaşlara yansıyacak. 15 Ocak'ta hesaplara yatırılacak. En düşüğü 6.854 lira olacak. Yeni yıl ile birlikte çalışanların maaşları değişiyor. Zam oranları netleşti. Yeni maaşlar kuruşu kuruşuna hesaplandı. Enflasyon zammı dışında ek zam ve aile yardımını da çok sayıda çalışanın maaşına yansıyacak. Görevdeki memurların 2022 Ocak zammı belli oldu. Ek zamla birlikte kamuda çalışanlar ocak ayında maaşlarını yüzde 30.95 zamlı alacak. Aile yardım ödeneği ile maaşlar daha da artacak.
7.01.2022 Memur
Emekliye 'ek zam' müjdesi! SGK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı... Hepsi için geçerli, en az 1.857 TL...
Emekliye 'ek zam' müjdesi! SGK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı... Hepsi için geçerli, en az 1.857 TL... Milyonlarca emekli bekliyordu. Emekli aylıklarına yapılacak zam oranı ile ilgili flaş detay! Tek tek açıklandı. SGK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı... Hepsi için geçerli. Yeni emekli maaşları belli oluyor. 2022 emekli zam oranları netlik kazanmaya başladı. Tüm emekliler için ilave zam gündeme geldi. Bakan Bilgin emeklilere yapılacak zam ile ilgili son durumu açıkladı. Bakan Bilgin yaptığı açıklamada, "Emekli gelirlerinin düzeltilmesiyle ilgili çalışmamız var. Çalışmayı çok kapsamlı yürütüyoruz, mesafe aldıkça paylaşacağım" dedi. Bu sözler emeklileri umutlandırdı. Böylece tüm emeklilerin ilave artıştan yararlanması konusu da gündeme gelmiş oldu. Öte yandan emekli maaşlarına yapılacak zam ile ilgili rakamlar ortaya çıktı. SGK, Bağ-Kur ve Emekli sandığı mensubu emeklilerin yeni aylıkları şekillenmeye başladı Yeni rakamlara göre En düşük emekli maaşı 1.857 TL'ye çıkıyor.
14.12.2021 Emekli