Ek tercih ile üniversiteye yerleşenler ne zaman ders başı yapacak? Ek tercih ile gelenlerin dersleri ne zaman başlayacak? Ders seçimi ne zaman?
Ek tercih ile üniversiteye yerleşenler ne zaman ders başı yapacak? Ek tercih ile gelenlerin dersleri ne zaman başlayacak? Ders seçimi ne zaman? 2022 YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı. Ek tercih sonuçları ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden öğrenilebilecek. YKS ek yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 26-30 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacak. Elektronik kayıtlar ise 25-28 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılabilecek. Ek yerleştirme ile üniversiteyi kazananların akademik takvime göre ne zaman ders başı yapacakları merak ediliyor. Peki, Ek tercih yapanlar ne zaman okula başlayacak 2022? Ek yerleştirme ile üniversitelere yerleşenler için ders seçimi ne zaman? Dersler ne zaman başlayacak? İşte detaylar…
20.09.2022 Eğitim
Ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? YKS ek tercih 2021 sonuçları sorgulama: YKS ek tercih sonuçları açıklandı mı?
Ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? YKS ek tercih 2021 sonuçları sorgulama: YKS ek tercih sonuçları açıklandı mı? YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? YKS sonuçlarına göre üniversitelerin ön lisans ve lisans programlarına ilk tercihinde yerleşemeyen adaylara tanınan ek yerleştirme süreci tamamlandı. Öğrencilerin gözleri ek tercih sonuçlarına kitlendi. YKS ek tercih sonuçlarının açıklanacağını günü bekleyen öğrenciler sık sık arama motorları üzerinden “Ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, YKS ek tercih sonuçları açıklandı?” sorularına yanıt arıyor. İşte YKS ek tercih sorgulama detayları…
28.09.2021 Eğitim
YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı! ÖSYM YKS ek tercih sonuç ekranı
YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı! ÖSYM YKS ek tercih sonuç ekranı ÖSYM Başkanı Aygün, YKS ek yerleştirme sonuçlarının açıklandığını bildirdi.
2.10.2020 Eğitim
YKS ek tercih sonuçları açıklandı! Kayıtlar ne zaman başlayacak?
YKS ek tercih sonuçları açıklandı! Kayıtlar ne zaman başlayacak? YKS ek tercih sonuçları açıklandı. Adaylar ÖSYM'nin sitesinden sonuçlara T.C ve aday şifrelerini girerek ulaşabilecek. YKS ek yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 23-27 Eylül, elektronik kayıtlar ise 23-25 Eylül'de yapılabilecek.
19.09.2019 Eğitim