Eğlence Merkezi

Eğlence Merkezi

Son dakika eğlence merkezi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eğlence merkezi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eğlence merkezi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eğlence Merkezi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eğlence merkezi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.422 eğlence merkezi haberi bulunmuştur. Tüm eğlence merkezi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasının itfaiye raporu savcılığa ulaştı!
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasının itfaiye raporu savcılığa ulaştı! İstanbul'un Beşiktaş İlçesindeki gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin itfaiyenin olay raporu savcılığa ulaştı. Raporda, işyeri dahilinde acil durum aydınlatmaları, yönlendirme levhalarının olmadığı, mevcut sprinkler söndürme sistemi ve yangın dolaplarının çalışmadığı tespit edildi.
15.04.2024 Gündem
Eğlence merkezinin sahibini öldüren sanık: Hobi olsun diye taşıdığım tabancamla ateş ettim, amacım onu korkutmaktı
Eğlence merkezinin sahibini öldüren sanık: Hobi olsun diye taşıdığım tabancamla ateş ettim, amacım onu korkutmaktı Bursa’da, tartışmaya sebep olduğu gerekçesiyle dışarı çıkarıldığı eğlence mekanının sahibi Arif Akcan’ı (56) takip ettiği otomobilden 4 el ateş açarak öldüren İlker Karagöz (34) ile aracı kullanan Can Sır’ın (24) ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Çıktığı ilk duruşmada Akcan’ı takip etmediğini söyleyip, tahliyesini isteyen Karagöz, “Ben başka bir suçtan cezaevine gireceğim için son kez eğlenmeye gittim. Beni içeri almadılar. Tartışmadan sonra iş yeri sahibi ile Bursa’da tesadüfen karşılaştık. Kendisine, yanımda hobi olsun diye taşıdığım tabancamla ateş ettim. Amacım onu korkutmaktı” dedi. Duruşmayı erteleyen mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verdi.
13.03.2024 Gündem
Üsküdar Çocuk Köyü nerede (yol tarifi)? Üsküdar Çocuk Köyü ücretli mi?
Üsküdar Çocuk Köyü nerede (yol tarifi)? Üsküdar Çocuk Köyü ücretli mi? Üsküdar Belediyesi'nin 3 yıllık özel çalışması ile hayata geçirilen dünyada örneği olmayan Üsküdar Çocuk Köyü, İstanbul'un çocuklarının hizmetine sunuldu. Peki, Üsküdar Çocuk Köyü nerede (yol tarifi)? Üsküdar Çocuk Köyü ücretli mi?
5.03.2024 Gündem
IAAPA Expo'da üç önemli anlaşma
IAAPA Expo'da üç önemli anlaşma Şehir mimarisi alanında faaliyet gösteren Outdoor Factory, IAAPA Expo'dan üç anlaşmayla döndü. Şirket Kuzey Amerika, Güney Amerika'da ve Hindistan’da yapılacak üç projeye imza atıldığını duyurdu.
23.11.2023 Ekonomi
'Bora Kaplan' suç örgütü soruşturmasında 2 kişiye daha gözaltı
'Bora Kaplan' suç örgütü soruşturmasında 2 kişiye daha gözaltı Ankara'da liderliğini Ayhan Bora Kaplan'ın yaptığı suç örgütüne yönelik operasyonda 2 kişi daha yakalandı. Şüphelilerden biri tutuklanırken, diğeri serbest bırakıldı. Örgüte yönelik operasyonlarda bugüne kadar gözaltına alınan 36 şüpheliden 19’u, tutuklandı.
30.09.2023 Gündem
Vialand doğum gününde ücretsiz mi? Doğum günlerinde Vialand ücretsiz mi oluyor?
Vialand doğum gününde ücretsiz mi? Doğum günlerinde Vialand ücretsiz mi oluyor? Eğlence merkezi Vialand doğum gününde ücretsiz mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Özellikle okulların kapanmasıyla birlikte öğrencilerin akın ettiği lunapark konseptli Vialand doğum günlerinde ücretsiz hizmet veriyor. İşte detaylar...
7.07.2023 Gündem
Eğlence merkezinde böyle dehşet saçtılar: Pompalı tüfekle havaya rastgele ateş açıp kaçtılar
Eğlence merkezinde böyle dehşet saçtılar: Pompalı tüfekle havaya rastgele ateş açıp kaçtılar Bursa’da bir eğlence merkezine gelen şahıslar herkesin içinde pompalı tüfek ile havaya rastgele ateş açtılar. O anlar çevredekilerin cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.
27.10.2022 Yaşam
Eğlence merkezi önündeki cinayetin şüphelisi tutuklandı
Eğlence merkezi önündeki cinayetin şüphelisi tutuklandı Konya’da eğlence merkezi önünde bekleyen Habip Karakaya’yı (33) otomobilden ateş edip öldüren Gökhan Ö. (25) ile yanındaki Süleyman Ö. (39) ve Şerife R. (28) yakalandı. Küfürleşme nedeniyle çıktığı öne sürülen kavgada Gökhan Ö. tutuklanırken, diğer 2 şüpheli ise serbest bırakıldı.
22.08.2022 Yaşam
Bodrum'da nüfus 1 milyonu buldu, 250 bin araç giriş yaptı! Tatil bitti, dönüş çilesi başladı
Bodrum'da nüfus 1 milyonu buldu, 250 bin araç giriş yaptı! Tatil bitti, dönüş çilesi başladı Kurban Bayramı tatili için Muğla'nın Bodrum ilçesine gelen tatilciler, dönüş yolculuğuna başladı. Arefe gününden itibaren ilçeye giren araç sayısı 250 bine ulaşırken, 181 bin olan nüfus 1 milyonu buldu. İlçede bu süre zarfında 10 bin ton çöp toplandı.
15.07.2022 Yaşam
Eğlence merkezlerinde cinsel ilişki! 10 kadın ve 14 erkek gözaltında
Eğlence merkezlerinde cinsel ilişki! 10 kadın ve 14 erkek gözaltında Yalova'da düzenlenen fuhuş operasyonunda 10'u yabancı uyruklu kadın olmak üzere toplam 24 şüpheli yakalanıp gözaltına alındı.
10.01.2022 Yaşam
Yılbaşında kazada ölen 3 eğlence merkezi çalışanı toprağa verildi
Yılbaşında kazada ölen 3 eğlence merkezi çalışanı toprağa verildi Denizli'de, yılbaşında, sürücüsünün kontrolünden çıkıp refüjdeki demir korkulukla ağaca çarpan minibüste ölen 3 kişi toprağa verildi. Kazada ölen ve yaralanan 2 kişinin yılbaşında çalıştıkları eğlence merkezinden çıkıp evlerine gittikleri öğrenildi.
2.01.2022 Yaşam
'Damsız girilmez' kavgasında kan aktı! Güvenlikler pompalıyla vurdu
'Damsız girilmez' kavgasında kan aktı! Güvenlikler pompalıyla vurdu Afyonkarahisar'ın Erkmen beldesinde bir eğlence merkezinin güvenlik görevlileri, ‘damsız girilmez' uyarılarına uymayan S.E. ve S.K.’yi pompalı tüfekle ateş ederek vurdu. Durumu ağır olan S.E. ile S.K. hastaneye kaldırılırken, polis 3 güvenlik görevlisini gözaltına aldı.
1.12.2021 Gündem
Yunanistan'dan aşı olanlar için flaş karar!
Yunanistan'dan aşı olanlar için flaş karar! Yunanistan Sağlık Bakanı Thanos Plevris, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşı sertifikası olanlar için özgürlüklerin genişletileceğini duyurdu.
6.10.2021 Dünya
Yasak kararı! Komşuda korona alarmı, artık zorunlu
Yasak kararı! Komşuda korona alarmı, artık zorunlu Yunanistan'da, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında 13 Eylül itibarıyla yeni tedbirler uygulanmaya başlanacağı bildirildi.
13.09.2021 Dünya
Berksan: Hande Yener'le çok sevgiden bunları yaşadık
Berksan: Hande Yener'le çok sevgiden bunları yaşadık Ünlü şarkıcılar Hande Yener ve Berksan, İstanbul’un önemli eğlence merkezi Sortie'de ortaklaşa Lübnan mutfağı restoranı açtı. İkili, uzun bir süre küs kalmaları hakkında konuştu.
3.07.2021 Magazin
Ankara'da eğlence kulüplerine gece baskını
Ankara'da eğlence kulüplerine gece baskını Ankara'da koronavirüs tedbirlerine rağmen gece faaliyetini sürdürdüğü belirlenen eğlence merkezi sahiplerine ve müşterilere para cezası uygulandı. Denetimde bir otelin üst katının da eğlence kulübüne dönüştürüldüğü belirlendi.
25.05.2021 Gündem
Kapalı Maraş neden kapandı? Kapalı Maraş neresi? Kıbrıs Kapalı Maraş haritası!
Kapalı Maraş neden kapandı? Kapalı Maraş neresi? Kıbrıs Kapalı Maraş haritası! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 37. kuruluş yıl dönümü törenlerine katılmak ve Kapalı Maraş'ı ziyaret etmek için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gitti. Temaslarda bulunacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kapalı Maraş'ta incelemelerde bulunacak. Peki, Kapalı Maraş neresi? Kapalı Maraş neden kapatılmıştı? Kapalı Maraş ne zaman kapatıldı? Kapalı Maraş açıldı mı? İşte Kapalı Maraş ile ilgili merak edilenler...
15.11.2020 Gündem
4 ildeki fuhuş operasyonunda 11 zanlı tutuklandı
4 ildeki fuhuş operasyonunda 11 zanlı tutuklandı Yalova merkezli 4 ilde düzenlenen eş zamanlı fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 16 zanlıdan 11'i tutuklandı.
11.11.2020 Yaşam
Reina davasında karar çıkması bekleniyor
Reina davasında karar çıkması bekleniyor İstanbul Ortaköy'de bulunan eğlence merkezi Reina'ya 2017 senesinin yılbaşı gecesinde düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin 19'u tutuklu 60 sanığın yargılandığı duruşma görülmeye başladı. Bugünkü duruşmada karar çıkması bekleniyor.
7.09.2020 Gündem
Kapalı Maraş ne zaman açılacak? Kapalı Maraş neden kapalı?
Kapalı Maraş ne zaman açılacak? Kapalı Maraş neden kapalı? KKTC'de geçen yıl 18 Haziran'daki Bakanlar Kurulu toplantısında 1974'ten bu yana kapalı olan Maraş'ın açılması konusunda adım atılarak uzman ekiple bilimsel envanter çalışması yapılması kararı alınmıştı. Corona virüs nedeniyle kapalı Maraş'ın açılması konusunda da duraksama olmuştu. Çalışmaların tekrar başlatılmasının gündemde olduğu bugünlerde Yunanistan Kapalı Maraş'ı açma yönündeki çalışmalarını engellemek amacıyla girişimde bulunma kararı aldı. KKTC Başbakanı Ersin Tatar geçtiğimiz aylarda Doğu Akdeniz'de Türk tarafının haklarının gasbı için yoğun çaba içine giren ve onlarla iş birliği yapanların bulunduğuna dikkat çekmişti. Peki, Kapalı Maraş ne zaman açılacak? Kapalı Maraş neden kapalı? Kapalı Maraş nerede? İşte kapalı Maraş hakkında bilgiler ve son gelişmeler...
1.09.2020 Gündem
League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası ne zaman? LoL e spor turnuvası tarihi
League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası ne zaman? LoL e spor turnuvası tarihi Riot Games CEO'su Nicolo Laurent, League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası’nın Çin’in Şangay kentinde gerçekleşeceğini açıkladı. Peki, League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası ne zaman? Lol e spor turnuvası ne zaman? İşte League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası (Worlds 2020) ile ilgili tüm detaylar...
2.08.2020 Gündem
Eğlence merkezine pompalı tüfekle ateş açtı, müşteriler dövdü
Eğlence merkezine pompalı tüfekle ateş açtı, müşteriler dövdü İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, bir eğlence merkezine pompalı tüfekle ateş açan şüpheli, müşteriler tarafından dövüldü.
29.07.2020 Gündem
Dışarısı 40, içerisi eksi 2 derece
Dışarısı 40, içerisi eksi 2 derece Antalya'da hissedilen hava sıcaklığı gün içinde 40 dereceye kadar çıkarken, kentte alternatif serinlik merkezlerine ilgi artıyor. Antalya Akvaryum bünyesindeki Kar Dünyası, eksi 2 derecede hizmet veriyor.
22.07.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Eğlence Merkezi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eğlence merkezi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.