Edevlet Giriş

Edevlet Giriş

Son dakika edevlet giriş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan edevlet giriş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını edevlet giriş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Edevlet Giriş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan edevlet giriş gelişmeleri de dahil olmak üzere 48 edevlet giriş haberi bulunmuştur. Tüm edevlet giriş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kamuda istihdam fırsatı! Başvurular yarın başlıyor, e-Devlet'ten...
Kamuda istihdam fırsatı! Başvurular yarın başlıyor, e-Devlet'ten... Memur adaylarına güzel haber haber! Kamu kurum ve kuruluşlarına personel alımı yapılacak. Tek tek açıklandı. Başvurular yarın başlıyor. İsteyenler e-Devlet üzerinden müracaatta bulunabilecek. Kurumlar tek tek duyurdu. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. İlanlarda çeşitli branşlarda 564 personel alınacağı duyuruldu.
30.12.2021 Personel Alımı
e-devlet'te dev değişim! Bütünleşik hizmet, yapay zeka...
e-devlet'te dev değişim! Bütünleşik hizmet, yapay zeka... Herkesi çok yakından ilgilendiriyor. e-Devlet'te dev değişim! Açıklama yapıldı. Artık e-Devlet kullanımı daha da yaygınlaştırılacak. Tamamen değişiyor. Yapay zeka kullanımı gündemde. e-Devlet kullanımı kolaylaşacak. Bütünleşik hizmetler sunulacak.
25.03.2021 Gündem
SGK ile ilgili flaş karar! Reçete, rapor ve katılım payı tutarları...
SGK ile ilgili flaş karar! Reçete, rapor ve katılım payı tutarları... Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile ilgili yeni karar! Bakan Selçuk güzel haberi duyurdu. SGK'lı olarak çalışan herkesi ilgilendiriyor. İsteyenler ücretsiz olarak yararlanabilecek. Sayı artıyor. e-Devlet üzerinden sunulan hizmetler vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Koronavirüs salgını sürecinde birçok yeni hizmet daha sisteme eklenerek vatandaşların kullanımına sunuldu. Çalışanlar için SGK ile ilgili bilgilere e-Devlet üzerinden ulaşılabilmesi büyük kolaylık sağlıyor. Bakan Selçuk yaptığı açıklamada sağlanan hizmet sayısının artırılacağını duyurdu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) ait 5 hizmetin daha e-Devlet üzerinden verileceğini duyurdu.
16.03.2021 Gündem
E-devlet girişi nasıl yapılır? E-devlet hizmetleri neler?
E-devlet girişi nasıl yapılır? E-devlet hizmetleri neler? E-devlet sistemi hem öğrenciler hem de veliler için büyük kolaylık sunuyor. Peki E-devlet'te hangi bilgiler yer alıyor? E-devlet şifresi nasıl alınır ve giriş yapılır? İşte merak edilenler...
25.10.2018 Gündem
E-devlet miras sorgulama işlemi nasıl yapılır?
E-devlet miras sorgulama işlemi nasıl yapılır? E-devlet üzerinden miras sorgulamasının nasıl yapıldığı merak konusu oldu. Milyonlarca vatandaşın merak ettiği E-devlet miras sorgulama işlemi ile ilgili tüm bilgileri derledik. İşte mirasçılık belgesinin nasıl alındığı...
6.03.2018 Gündem
Soyağacı sorgulaması nasıl yapılır? E-devlet giriş...
Soyağacı sorgulaması nasıl yapılır? E-devlet giriş... Soyağacı sorgulaması nasıl yapılır? E-devlet girişi nasıldır? Sorularının yanıtları merakla araştırılıyor. E-devletin yeni sistemi soyağacı sorgulaması milyonlarca vatandaş tarafından büyük ilgi gördü ve yoğunluk yaşandı. İşte e-devlet soyağacı sorgulama işleminin nasıl yapıldığı...
16.02.2018 Gündem
E-devlet soy ağacı sorgulaması nasıl yapılır?
E-devlet soy ağacı sorgulaması nasıl yapılır? E-devlet soy ağacı sorgulaması nasıl yapılır? Sorusu gündemde en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Daha önce yoğunluktan dolayı kilitlenen E-devlet soy ağacı sorgulama sistemi yeniden hizmete açıldı. İşte E-devlet soy ağacı sorgulaması ile ilgili merak edilenler...
15.02.2018 Gündem
E-devlet soyağacı sorgulaması nasıl yapılır?
E-devlet soyağacı sorgulaması nasıl yapılır? E-devlet soyağacı sorgulaması nasıl yapılır? Sorusunun yanıtı gündemde çok fazla araştırılıyor. Vatandaşlar soyağaçlarını görüntüleyebilmek için E-devlet sistemine giriş yapmaya çalışıyor. Yoğunluk nedeniyle ulaşılamayan soyağacı sorgulaması ne zaman yeniden açılacak?
12.02.2018 Gündem
E-Devlet’e nasıl girilir? E-Devlet şifresi nasıl alınır?
E-Devlet’e nasıl girilir? E-Devlet şifresi nasıl alınır? Onuncu yılını geride bırakan E-Devlet uygulaması, kamu kurumları hizmetlerine daha kolay ulaşım sağlar. Vatandaşlar sıra beklemeden E-Devlet’e giriş yaparak, işlemlerini hızlı ve kolay şekilde halledebilirler. E-Devlet’e nasıl giriş yapılır? E-Devlet şifresi nasıl ve nereden alınır?
29.09.2021 Gündem
E Devlet Girişi İle Araç Muayene Randevu Sorgulama
E Devlet Girişi İle Araç Muayene Randevu Sorgulama E Devlet girişi yaparak araç muayenesi hakkında bilgi alabilirsiniz. Araç muayene randevu sorgulama için e devlet girişi sonrasında hangi işlemleri yapmanız gerektiği ve e devlet giriş detayları yazımızda.
29.09.2021 Gündem
EDevlet Giriş İçin PTT E Devlet Şifresi Nasıl Alınır?
EDevlet Giriş İçin PTT E Devlet Şifresi Nasıl Alınır? E Devlet kapısına giriş için üyelik işlemlerinin nasıl yapacağınızı öğrenmek, E Devlet şifresi alarak E Devlet hizmetlerine ulaşmak için haberdeki adımları takip edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
EDevlet Giriş İle Fatura Borcunuzu Sorgulayarak Öğrenin
EDevlet Giriş İle Fatura Borcunuzu Sorgulayarak Öğrenin E Devlet kapısına eklenen yeni hizmet ile fatura borçlarınızı görüntüleyebilirsiniz. E Devlet kapısından sorgulama işlemlerinizi yaparak E Devlet üzerinden kolayca bilgi alabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
EDevlet Giriş İşlemleri Ve Yurtdışında E Devlet Kullanma
EDevlet Giriş İşlemleri Ve Yurtdışında E Devlet Kullanma Yurt dışındaki vatandaşlarımız E Devlet sistemini kullanabilirler. E Devlet giriş ve E Devlet şifre işlemlerini nasıl yapacağınızı haberin devamını okuyarak öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
EDevlet Giriş İle İŞKUR İş Başvuru Sonucu Sorgulama
EDevlet Giriş İle İŞKUR İş Başvuru Sonucu Sorgulama E Devlet giriş ile İŞKUR iş başvuru sonucu sorgulaması yapılabilmektedir. E Devlet üzerinden yapacağınız bu iş başvuru sonucu sorgulamanız ve diğer E Devlet sorgulamaları için haberin devamını okuyabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
EDevlet Giriş İle IMEI Kayıt Hakkı Sorgulama
EDevlet Giriş İle IMEI Kayıt Hakkı Sorgulama E Devlet giriş ile IMEI kayıt hakkı sorgulaması yapılabilmektedir. E Devlet üzerinden IMEI kayıt hakkı ve diğer IMEI sorgulamaları için E Devlet ile ilgili haberin devamını okuyabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 50 personel alacak!
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 50 personel alacak! Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) duyurdu! SPK, 50 personel alacak. İlana göre, Sermaye Piyasası Kurulu İstanbul Temsilciliğinde görevlendirilmek üzere Genel İdare Hizmetleri sınıfında bulunan 8. derece kadrolu 30 adete kadar Uzman Yardımcısı, 10 adete kadar Bilişim Uzman Yardımcısı ve Avukatlık Hizmetleri sınıfında bulunan 8. Derece kadrolu 10 adete kadar Uzman Hukukçu Yardımcısı kadrolarına başarı durumları dikkate alınarak yeter sayıda aday personel seçimi için giriş sınavı yapılacak. Peki, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) persone alımı başvurusu nasıl yapılır? SPK personel alımı başvuru şartları!
20.06.2022 Personel Alımı
Hastanelerde yeni dönem başladı! Resmen devreye girdi, milyonları ilgilendiriyor
Hastanelerde yeni dönem başladı! Resmen devreye girdi, milyonları ilgilendiriyor Sağlık Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan Neyim Var uygulaması ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Sağlık Bakan Yardımcısı Şuayip Birinci, kısa sürede milyonlarca kişinin kullandığı yapay zeka destekli "Neyim Var?" uygulamasının hekimlerin işini kolaylaştırdığını, hastayı doğru hekime yönlendirdiğini, hastaya erken ve doğru tanı imkanı sağladığını söyledi.
20.11.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı en az 4 bin TL maaşla 124 sözleşmeli personel alacak!
İçişleri Bakanlığı en az 4 bin TL maaşla 124 sözleşmeli personel alacak! İçişleri Bakanlığı 124 sözlemeli personel alacak. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. İlana göre, İçişleri Bakanlığı, 35 ilde sınavla avukat, mühendis, arşiv uzmanı, mütercim-tercüman, sosyal çalışmacı, psikolog ve çağrı karşılama personeli alacak. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
18.11.2021 Personel Alımı
Tapuda yeni dönem! Değişiyor, artık herkes...
Tapuda yeni dönem! Değişiyor, artık herkes... Evi olan, ev alacak herkes için geçerli. Tapuda bir dönem sona eriyor. Herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Karar uygulanmaya başladı. Artık ulaşılabiliyor. TAKBİS üzerinden bilgi alınabilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan müjdesini duyurmuştu. Uygulama pilot bölgede başladı. Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı, tapu siciline idareler tarafından konulan kamusal kısıtlamaların entegrasyonu ile taşınmazların bulunduğu yerlere ait "afet alanları, fay hatları, riskli bölgeler, sit alanları, çevre ve turizm alanları" gibi bilgilere isteyen herkesin ulaşabileceğini bildirdi.
18.03.2021 Gündem
Jandarma Genel Komutanlığı personel alıyor! Başvurular başladı!
Jandarma Genel Komutanlığı personel alıyor! Başvurular başladı! Jandarma Genel Komutanlığı, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı'na sözleşmeli bilişim personeli alacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, KHK'ya tabi açıktan temin yoluyla sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Peki, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları!
25.02.2021 Personel Alımı
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) uzman yardımcısı alıyor!
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) uzman yardımcısı alıyor! Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) personel alıyor. BTK personel alımı ilanına göre, kuruma 30 bilişim uzman yardımcısı alınacak. BTK personel alımı için bir önceki sınavda doldurulamayan kadrolara personel alımı gerçekleştirilecek. Peki, BTK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu uzman yardımcısı alımı ilanı, başvuru şartları ve sınava ilişkin bilgiler...
10.01.2021 Personel Alımı
27. dönem polislik giriş sınavı! Polis alımı başvurusu nasıl yapılır? 8 bin polis alımı şartları!
27. dönem polislik giriş sınavı! Polis alımı başvurusu nasıl yapılır? 8 bin polis alımı şartları! Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 6 bin 400 lisans, 1.600 ön lisans olmak üzere toplam 8 bin öğrenci alımı yapılacak. 27. dönem POMEM giriş sınavı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Polis Akademisi Polis alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte 27. dönem POMEM giriş sınavı ilanı...
20.12.2020 Personel Alımı
KPSS şartı aranmıyor! Memur alınacak...
KPSS şartı aranmıyor! Memur alınacak... Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, devlet korumasından yararlanmış 805 gencin kamuda istihdam edileceğini duyurdu. Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşlarda büyüyen ve kamuda istihdam hakkı kazanan gençlerin tercih işlemlerinin 14 Eylül’de başlayacağını bildiren Selçuk, söz konusu işlemlerin 21 Eylül’e kadar devam edeceğini ifade etti. Aile ve Çalışma Bakanlığı tarafından açıklanan 805 memur ataması için tercih kılavuzu da yayımlandı. İşte Sosyal hizmetler kanunu kapsamında istihdam edilecekler için 2020 eylül tercih kılavuzu…
16.09.2020 Personel Alımı
Jandarma Astsubay mülakat yerleri açıklandı mı? Jandarma astsubay alımı 2020 mülakat tarihleri belli mi?
Jandarma Astsubay mülakat yerleri açıklandı mı? Jandarma astsubay alımı 2020 mülakat tarihleri belli mi? Jandarma Genel Komutanlığı'nın 2020 yılı Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokuluna (JAMYO) öğrenci temini başvuru işlemleri 3 Temmuz’da başladı. Başvurular sadece https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden eDevlet kapısı vasıtasıyla yapan adaylar mülakatların ne zaman yapılacağını merak ediliyor. Peki, Jandarma Astsubay mülakat yerleri açıklandı mı? Jandarma astsubay alımı 2020 mülakat tarihleri belli mi? İşte Jandarma astsubay mülakat konusunda merak edilenler…
29.07.2020 Personel Alımı
JAMYO ve JSGF başvuru kılavuzu 2020 yayımlandı! JAMYO - JSGF 2020 başvuru tarihi ve jandarma 1300 subay astsubay alımı başvuru şartları!
JAMYO ve JSGF başvuru kılavuzu 2020 yayımlandı! JAMYO - JSGF 2020 başvuru tarihi ve jandarma 1300 subay astsubay alımı başvuru şartları! Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yayımlanan ilana göre, 1300 askeri öğrenci ve askeri personel alımı yapacak. Jandarma Genel Komutanlığı resmi internet adresi üzerinde yayımlanan ilana göre, Jandarma ve Sahil Güvenlik Fakültesi ve Jandarma Astsubay meslek Yüksek okulu öğrenci alımı yapılacak.
2.07.2020 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Edevlet Giriş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki edevlet giriş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.