Eda Nur Kaplan

Eda Nur Kaplan

Son dakika Eda Nur Kaplan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eda Nur Kaplan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eda Nur Kaplan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eda Nur Kaplan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eda nur kaplan gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 eda nur kaplan haberi bulunmuştur. Tüm eda nur kaplan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eda Nur'a cinsel saldırı davasında flaş gelişme! Beraat etti
Eda Nur'a cinsel saldırı davasında flaş gelişme! Beraat etti Ankara'nın, Çankaya ilçesinde 15’inci kattan atlayarak yaşamına son veren Eda Nur Kaplan'a (18), ölümünden önce cinsel saldırıda bulundukları suçlamasıyla yargılanan ve savcının mütalaasında 18'şer yıl hapis talep ettiği sanıklar Yusuf Güzelyurt ve Mehmet Ardıçoğlu, beraat etti.
13.05.2022 Yaşam
Eda Nur Kaplan davasında flaş gelişme! İki sanık tahliye edildi
Eda Nur Kaplan davasında flaş gelişme! İki sanık tahliye edildi Ankara'nın Çankaya ilçesinde 15’inci kattan atlayarak yaşamına son veren Eda Nur Kaplan'a (18), ölümünden önce cinsel saldırıda bulundukları suçlamasıyla yargılanan ve savcının mütalaasında 18'şer yıl hapis talep ettiği sanıklar Yusuf Güzelyurt ve Mehmet Ardıçoğlu, beraat etti.
13.05.2022 Yaşam
Eda Nur'a 'cinsel saldırı' davasında 2 sanığa 18 yıl hapis talebi
Eda Nur'a 'cinsel saldırı' davasında 2 sanığa 18 yıl hapis talebi Ankara'da 15'inci kattan atlayarak yaşamına son veren Eda Nur Kaplan'a (18) ölümünden 1 hafta önce cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla yargılanan Mehmet Ardıçoğlu ve Yusuf Güzelyurt hakkında mütalaasını açıklayan savcı, sanıkların 18 yıla kadar hapisle cezalandırılmalarını talep etti.
15.04.2022 Gündem
Eda Nur'a cinsel istismar! 18 yıl hapis istemi
Eda Nur'a cinsel istismar! 18 yıl hapis istemi Ankara'da 15'inci kattan atlayarak yaşamına son veren Eda Nur Kaplan'a (18) ölümünden 1 hafta önce cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen tutuklu Yusuf Güzelyurt ve Mehmet Ardıçoğlu hakkında, 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan 18'er yıl hapis talebiyle dava açıldı.
19.10.2021 Yaşam
Genç kıza iğrenç amca istismarı! 15'inci kattan atlamıştı
Genç kıza iğrenç amca istismarı! 15'inci kattan atlamıştı Ankara'da cinsel saldırıya uğradığını iddia ederek bir binanın 15'inci katından atlayarak intihar eden Eda Nur Kaplan'ın(18), sahte kimlikle ifade verdiği tespit edilen oda arkadaşı Sıla F.'nin ifadesi ortaya çıktı.
5.10.2021 Gündem
Eda Nur Kaplan'ın annesinden flaş iddia: Kızımı ağabey' dediği kişi öldürdü
Eda Nur Kaplan'ın annesinden flaş iddia: Kızımı ağabey' dediği kişi öldürdü Eda Nur Kaplan olayında son dakika gelişmeleri yaşandı. Cinsel istismara uğraması üzerine intihar ettiği öne sürülen Eda Nur Kaplan'ın öldürülmüş olabileceği üzerinde duruluyor. Kızının 'ağabey' dediği Barış isimli bir kişi hakkında suç duyurusunda bulunan Fatma Polatoğlu, çarpıcı ifadeler kullandı.
25.08.2021 Gündem
Eda Nur Kaplan intiharı ile yeni iddia! Eda Nur Kaplan intihar etmedi mi, annesi mesajları gösterdi!
Eda Nur Kaplan intiharı ile yeni iddia! Eda Nur Kaplan intihar etmedi mi, annesi mesajları gösterdi! Türkiye'nin konuştuğu Eda Nur Kaplan'ın ölümüyle ilgili çarpıcı iddia ortaya atıldı. 18 yaşında intihar eden Eda Nur Kaplan'ın annesi, intihar olayının gerçekleştiği evde bulunan kişiler hakkında suç duyusunda bulundu. İşte Eda Nur Kaplan intiharı...
18.08.2021 Gündem
Cinsel istimara uğradı intihar etti! Eda Nur Kaplan olayıyla ilgili flaş gelişme!
Cinsel istimara uğradı intihar etti! Eda Nur Kaplan olayıyla ilgili flaş gelişme! Ankara'da bir binanın 15. katından atlayarak hayatını kaybeden 18 yaşındaki Eda Nur Kaplan'a cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan otel işletmecisi Mehmet A.'nın ifadesi ortaya çıktı. Mehmet A. ifadesinde, Eda Nur Kaplan'la Yusuf G. aracılığıyla tanıştığını, Yusuf G.'nin Eda Nur ile otele gittiklerini öğrenince kendisinin de yanlarına gittiğini lobide yalnız gördüğü genç kızı odaya götürüp ilişkiye girdiklerini anlattı.
17.08.2021 Yaşam
Eda Nur Kaplan'ın şüpheli ölümü ile ilgili korkunç iddia! Mesajlar ortaya çıkardı
Eda Nur Kaplan'ın şüpheli ölümü ile ilgili korkunç iddia! Mesajlar ortaya çıkardı Ankara'da intihar eden Eda Nur Kaplan'a cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan ve konutu terk etmeme adli kontrol şartıyla serbest bırakılan şüpheli Yusuf G., savcılığın itirazı üzerine yeniden gözaltına alındı. Diğer şüpheliler Mehmet A. ve Aşkın K. ise yeniden gözaltına alındı. Yusuf G.'nin incelenen telefonunda şok mesajlar ortaya çıktı. Mesajlarda, "Yaşları küçük iki kişi gelecek aralarından seçeriz" yazışmaları bulundu.
12.08.2021 Yaşam
Eda Nur Kaplan soruşturmasında flaş gelişme!
Eda Nur Kaplan soruşturmasında flaş gelişme! Eda Nur Kaplan soruşturmasında şüpheliler Y. G. ile M. A. çıkarıldıkları mahkeme tarafından "nitelikli cinsel saldırı" suçundan tutuklanmasına karar verildi. Şüpheli A. K. adli kontrol tedbiri ile serbest bırakıldı.
11.08.2021 Gündem
Yusuf Güzelyurt kimdir, tutuklandı mı? Eda Nur Kaplan'ın ölümüyle suçlanıyordu!
Yusuf Güzelyurt kimdir, tutuklandı mı? Eda Nur Kaplan'ın ölümüyle suçlanıyordu! Yusuf Güzelyurt tutuklandı mı? Eda Nur Kaplan'ın ölümüyle ilgili gözaltına alınarak serbest bırakılan Yusuf Güzelyurt hakkında tekrar yakalama kararı çıkarıldı ve Güzelyurt bu kez tutuklandı.
11.08.2021 Gündem
Eda Nur Kaplan'ın ölümü ile ilgili yeni gelişme!
Eda Nur Kaplan'ın ölümü ile ilgili yeni gelişme! Ankara'da intihar eden Eda Nur Kaplan'a cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan ancak daha sonra serbest bırakılan zanlı, savcılığın itirazı üzerine tutuklandı.
11.08.2021 Yaşam
Eda Nur Kaplan'ın ölümüne ilişkin olayda flaş gelişme
Eda Nur Kaplan'ın ölümüne ilişkin olayda flaş gelişme Eda Nur Kaplan'ın intiharıyla ilgili gözaltına alınan Yusuf G. nitelikli cinsel saldırı suçundan tutuklanma talebiyle nöbetçi sulh ceza hâkimliğine sevk edildi. Yusuf G. çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza mahkemesi tarafından konutu terk etmeme adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Karara Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti.
10.08.2021 Gündem
Eda Nur Kaplan'ın şüpheli ölümü ile ilgili yeni gelişme!
Eda Nur Kaplan'ın şüpheli ölümü ile ilgili yeni gelişme! Ankara'da cinsel saldırıya uğradığını iddia ederek suç duyurusunda bulunduktan 1 hafta sonra annesine veda mesajı gönderip, yaşamını son veren Eda Nur Kaplan'ın şüpheli ölümü ile ilgili Yusuf G. isimli şahıs yakalandı.
10.08.2021 Yaşam
Eda Nur Kaplan olayı nedir, nasıl öldü, intihar mı? Eda Nur Kaplan kimdir, kaç yaşındaydı?
Eda Nur Kaplan olayı nedir, nasıl öldü, intihar mı? Eda Nur Kaplan kimdir, kaç yaşındaydı? Ankara'da 18 yaşındaki Eda Nur Kaplan, polise giderek tecavüze uğradığını bildirdi. Gözaltına alınan kişi, "delil yetersizliğinden" serbest bırakıldı. Eda Nur Kaplan yaşamına son verdi. Söz konusu haberlerin ardından Eda Nur Kaplan kimdir, Eda Nur olayı nedir, nasıl öldü? Sorularında artış yaşandı. İşte Eda Nur olayı…
9.08.2021 Gündem
Eda Nur'un ifadesi ortaya çıktı! Detaylar kan dondurdu:  Yarı baygındım, karşı koyamadım
Eda Nur'un ifadesi ortaya çıktı! Detaylar kan dondurdu: Yarı baygındım, karşı koyamadım Ankara'da cinsel saldırıya uğradığını iddia ederek suç duyurusunda bulunduktan 1 hafta sonra annesine veda mesajı gönderip, yaşamını son veren Eda Nur Kaplan'ın (18) ifadesi ortaya çıktı. Eda Nur'un ifadesinde, 31 Temmuz gecesi Yusuf G. ile kendisini 'Tayfur' olarak tanıtan Mehmet A.'nın otelde rızası olmadan zorla kendisiyle cinsel ilişkiye girdiklerini, yarı baygın olduğu için karşı koyamadığını söylediği belirtildi. Eda Nur'un yakın arkadaşı S.F. ise "Eda Nur cinsel saldırıya uğradıktan sonra sürekli 'Yarı baygındım, engel olamadım, çırpınamadım' diyordu" diye konuştu.
9.08.2021 Yaşam
Eda Nur Kaplan'dan kahreden haber! Annesine bu mesajı atmış
Eda Nur Kaplan'dan kahreden haber! Annesine bu mesajı atmış Ankara'da 18 yaşındaki Eda Nur Kaplan, annesine bir mesaj gönderip yaşamına son verdi. Genç kızın yaşamına son vermeden bir gün önce kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu öne sürdüğü 2 kişi hakkında polise suç duyurusunda bulunduğu, şüphelilerden Mehmet A.'nın yakalanıp serbest bırakıldığı, Yusuf. G.'nin de arandığı öğrenildi. Eda Nur Kaplan'ın annesine gönderdiği mesajda "Anne küçük kızın bazı şeylere dayanamıyor artık. Kızını çok harcadılar. Kimseye bir şeyini anlatamadı. Hakkımı yerde bırakmayın lütfen. Ben katlanamıyorum, dimdik duramıyorum siz durun'' dediği belirtildi. Eda Nur Kaplan'la ilgili sosyal medyada da çok paylaşım yapıldı.
8.08.2021 Yaşam
Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu'nın finalinde yaşananlar...
Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu'nın finalinde yaşananlar... Efsane dizi Aşkı Memnu tekrar bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Bir döneme damga vuran, yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Aşkı Memnu oyuncuları ve konusuyla konuşulmaya devam ediyor. Peki, Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? Aşkı Memnu'nın final sahnesinde neler oldu? İşte Aşk-ı Memnu'nun hatıralara kazınan bölümleri ve oyuncuları hakkında merak edilenler...
26.05.2020 Gündem
"Böyle Daha Güzelsin" sergisinin basın gösterimi yapıldı
"Böyle Daha Güzelsin" sergisinin basın gösterimi yapıldı Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) tarafından düzenlenen 28 Şubat temalı "Böyle Daha Güzelsin" sergisinin basın gösterimi, Topkapı Sarayı Darphane-i Amire binasında yapıldı. Açılışa, KADEM Başkanı Saliha Okur Gümrükçüoğlu, KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, serginin küratörü Yasemin Darbaz ve sergide eserleri yer alan sanatçılar katıldı.
25.02.2020 Gündem
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı MHP, 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.
18.05.2018 Siyaset
HSYK'dan bomba kararname!
HSYK'dan bomba kararname! Şike savcısı Mehmet Berk Balıkesir’e, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı ifadeye çağıran Savcı Sarıkaya ise Erzurum’a gönderildi...
29.09.2021 Gündem
Bakanlıkta deprem!
Bakanlıkta deprem! Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eda Nur Kaplan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eda nur kaplan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.