Küçükkaya'nın eski  kayınvalidesi her şeyi anlattı!
Küçükkaya'nın eski kayınvalidesi her şeyi anlattı! Haber sunucusu İsmail Küçükkaya ile eski eşi Eda Demirci'nin boşanma davası kapsamında eski kayınvalide Ayla Demirci tanık olaraka dinlendi. Demirci, "İsmail'le telefonda konuşurken kızım Anne beni dövüyor, dayanamıyorum artık, kurtar' diye bağırıyordu" dedi.
25.06.2020 Yaşam
İsmail Küçükkaya'nın eski eşi Eda Demirci: Utandım, korktum, sustum
İsmail Küçükkaya'nın eski eşi Eda Demirci: Utandım, korktum, sustum FOX TV'nin haber sunucularından İsmail Küçükkaya'nın 6 ay önce boşandığı eşi Eda Demirci, evlilikleri boyunca kendisine 3 kez fiziksel, birçok kez de psikolojik şiddet uyguladığı iddiasında bulunmuştu. İsmail Küçükkaya suçlamaları reddetmişti. Eda Demirci ise uğradığını iddia ettiği şiddeti detaylarıyla anlatmıştı. İşte Demirci röportajının devamı ve cevapları
17.06.2020 Gündem
İsmail Küçükkaya ve Eda Demirci ilk kez konuştu! Şok iddialar ortalığı karıştırdı!
İsmail Küçükkaya ve Eda Demirci ilk kez konuştu! Şok iddialar ortalığı karıştırdı! Fox TV’nin haber sunucularından İsmail Küçükkaya, bu kez özel hayatı ile gündemde. 6 ay önce boşandığı eşi Eda Demirci, ünlü habercinin evlilikleri boyunca kendisine üç kez fiziksel, birçok kez de psikolojik şiddet uyguladığı iddiasında bulundu. Küçükkaya iddiaları yalanlarken eski eşi hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı çıkarıldı. Avukatı Kezban Hatemi ise “Şiddet varsa ispatlasın” diyerek ‘linç’ iddiasında bulundu.
16.06.2020 Gündem