Ecem Erkek

Ecem Erkek

Son dakika ecem erkek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ecem erkek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ecem erkek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ecem Erkek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ecem erkek gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 ecem erkek haberi bulunmuştur. Tüm ecem erkek haberleri aşağıda listelenmiştir.
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Demet Özdemir'den alkışlanacak hareket!
Demet Özdemir'den alkışlanacak hareket! 26 Şubat'ta 31'inci yaşına girecek olan Demet Özdemir, doğum günü için anlamlı bir kampanya başlattı. Özdemir, sevenlerinden doğum gününde hediye yerine depremzedelere çadır alımı için İhtiyaç Haritası'na bağış yapmalarını istedi.
19.02.2023 Magazin
Ünlü isimler Hatay'ın köylerine yardım ulaştırıyor!
Ünlü isimler Hatay'ın köylerine yardım ulaştırıyor! Gizem Karaca, Melek Mosso, Binnur Kaya, Ecem Erkek ve Hazal Subaşı, AHBAP Derneği ile birlikte Hatay’ın köylerini gezmeye devam ediyor.
19.02.2023 Magazin
Ecem Erkek: Seninle böyle tanışmayı istemezdim Hatay
Ecem Erkek: Seninle böyle tanışmayı istemezdim Hatay Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler çevredeki 10 ili yıkıcı şekilde etkiledi. Türkiye'yi yasa boğan felaket sonrasında bölgeye giden ünlü oyuncu Ecem Erkek, üzüntüsünü sosyal medya hesabından "Seninle böyle tanışmayı istemezdim Hatay" sözleriyle dile getirdi.
20.02.2023 Magazin
Leyla Tanlar ve Burak Dakak aşklarını ilan etti!
Leyla Tanlar ve Burak Dakak aşklarını ilan etti! 'Güzel Günler' dizisinin oyuncuları Leyla Tanlar ve Burak Dakak'ın set aşkı gerçek aşka dönüştü. İkili sosyal medyadan yayınladıkları pozlarla birlikteliklerini ilan etti.
20.02.2023 Magazin
Ayça Damgacı kimdir? Güldür Güldür yeni oyuncusu Ayça Damgacı nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler neler?
Ayça Damgacı kimdir? Güldür Güldür yeni oyuncusu Ayça Damgacı nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler neler? Show TV'nin sevilen programı Güldür Güldür Show, Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu’nun ardından kadrosuna Toygan Avanoğlu ile Ayça Damgacı’yı kattı. Söz konusu gelişmenin ardından Ayça Damgacı kimdir, kaç yaşında, nereli? Gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı.
24.08.2021 Gündem
Ecem Erkek'e teklif yağıyor!
Ecem Erkek'e teklif yağıyor! 'Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?' filmindeki rolüyle büyük beğeni toplayan Ecem Erkek'e teklif yağıyor. Erker, bir süre önce Güldür Güldür Show'dan kendi isteğiyle ayrılmıştı.
18.08.2021 Magazin
Güldür Güldür'de şoke eden ayrılık!
Güldür Güldür'de şoke eden ayrılık! Show TV'nin sevilen programlarından Güldür Güldür Show sezon finali yaptı. Güldür Güldür Show'da Naime karakteriyle seyircinin gönlünde taht kuran Ecem Erkek ve bu sezon kadroya dahil olan Murat Akkoyunlu yeni sezonda kadroda yer almayacak.
5.07.2021 Magazin
Naime Güldür Güldür'den ayrıldı mı? Naime karakteri Ecem Erkek açıklama yaptı!
Naime Güldür Güldür'den ayrıldı mı? Naime karakteri Ecem Erkek açıklama yaptı! Ecem Erkek Güldür Güldür'den ayrıldı mı? Show TV ekranlarının sevilen programı Güldür Güldür Show'da "Naime" karakterini canlandıran Ecem Erkek ve usta oyuncu Murat Akkoyunlu'nun ayrıldığı bildirildi.
5.07.2021 Gündem
Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek'in inanılmaz değişimi!
Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek'in inanılmaz değişimi! Güldür Güldür programında canlandırdığı Naime karakteriyle milyonları güldüren Ecem Erkek, son günlerdeki yeni paylaşımları ve değişimiyle olay oldu.
17.04.2021 Magazin
Boşanmışlardı... Ecem Erkek sessizliğini bozdu: Akbabalara yedirmem
Boşanmışlardı... Ecem Erkek sessizliğini bozdu: Akbabalara yedirmem Oyuncu Ecem Erkek, Yüce Armağan Erkek anlaşmalı olarak boşanmıştı. Ecem Erkek ayrılığın ardından sessizliğini bozdu.
7.11.2020 Magazin
4 yıllık evlilik tek celsede bitti!
4 yıllık evlilik tek celsede bitti! Komedide kendini geliştiren ve sevilen oyuncu Ecem Erkek, 2016 yılında Yüce Armağan Erkek ile evlenmişti. Ünlü oyuncudan kötü haber geldi. Ecem Erkek eşi Yüce Armağan Erkek ile bugün anlaşmalı olarak boşandı.
2.11.2020 Magazin
46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu.
46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Hürriyet okurlarının oylarıyla belirlenen 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği geceyi oyuncu Cem Davran ve Çağla Şıkel sundu.
6.07.2020 Kültür Sanat
Ev sahibinin sürekli eşya yenilemesinden şüphelenen kiracı sistem kurdu! Güvenlik kamerasındaki görüntüler şok etti...
Ev sahibinin sürekli eşya yenilemesinden şüphelenen kiracı sistem kurdu! Güvenlik kamerasındaki görüntüler şok etti... Ev sahibinin sürekli eşyalarını yenilemesinden şüphelenen kiracı evine güvenlik sistemi kurdu. Bursa'da yeni taşındığı evinden aralıklarla döviz ve ziynet eşyalarının çalındığı fark eden Ecem Gökçe Seyhan (33), şüphelendiği ev sahibi Ayşegül K.'nin (42) hırsızlık yaptığını yatak odasına kurduğu güvenlik kamerası ile ortaya çıkarttı. Gözaltına alınan ev sahibi suçunu itiraf ederken, Seyhan'ın toplamda 400 bin lira değerinde döviz ile ziynet eşyasının çalındığı belirlendi.
31.10.2023 Gündem
Kıbrıs'ta gözyaşları sel oldu! 'Hepiniz birer şampiyonsunuz'
Kıbrıs'ta gözyaşları sel oldu! 'Hepiniz birer şampiyonsunuz' Turnuva için Adıyaman’a gelen KKTC’nin Gazi Mağusa Türk Maarif Koleji’nin kız ve erkek voleybolcularının tamamı deprem sonrası enkaz altında kalarak yaşamını yitirdi. 3 Şubat’ta gelip İsias Hotel’e yerleşen 39 kişilik kafilede, 12-14 yaşlarında 25 sporcu, 9 veli, 1 öğretmen, 2 müdür muavini ve 2 antrenör bulunuyordu. 6 Şubat sabahı 04.17’de meydana gelen 7.7 şiddetindeki depremden sadece 4 veli ile 1 müdür yardımcısı kurtulabildi. Depremde yıkılan binadan şans eseri çıkan ancak 13 yaşındaki oğlu Aras’ı kaybeden Murat Aktuğralı, “Her şey 15-20 saniyede bitti. Otel adeta ortadan kırıldı ve olduğu yere çöktü. Yıkılış şekline göre bizim odalar daha az hasar gördü ve çıkma şansımız oldu” dedi.
12.02.2023 Diğer Sporlar
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
İki kızına cinsel istismarda bulundu! 'Benim istediğimi yapacaksınız'
İki kızına cinsel istismarda bulundu! 'Benim istediğimi yapacaksınız' İzmir'in Konak ilçesinde Asya D.'nin (36), boşanmalarına rağmen aynı evi paylaştığı Serkan E.'yi (42) iki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tabancayla yaraladığı olaya ilişkin davada, Sıla E. (15) tarafından kaydedilen ses kayıtlarına ilişkin bilirkişi raporu çıktı. Raporun sonuç kısmında, "Diyaloglarda, erkek şahsın kıza yönelik cinsel anlamda söylemlerde bulunduğu, ayrıca hakaret içerikli söylemlerde de bulunduğu tespit edilmiştir" denildi.
21.11.2021 Yaşam
Mide bulandıran istismar! İki kızına...
Mide bulandıran istismar! İki kızına... İzmir'in Konak ilçesinde Asya D. (36), iki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla boşanmalarına rağmen aynı evi paylaştığı eşi Serkan E.'yi (42) tabancayla yaraladı. Tutuklanan Asya D.'nin başta olaya inanmadığı, küçük kızı Sıla E.'nin (15) üzerine yerleştirdiği kayıt cihazıyla cinsel istismarın ortaya çıktığı öğrenildi.
14.09.2021 Yaşam
Mete Gazoz kimdir? Mete Gazoz kaç yaşında? Mete Gazoz'un hayatı!
Mete Gazoz kimdir? Mete Gazoz kaç yaşında? Mete Gazoz'un hayatı! Tokyo 2020'de Okçuluk Karışık Takım mücadelesinde Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz, rakiplerini yenerek yarı finale adını yazdırdı. Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz'ün bu başarısının ardından millilerimizin hayatı ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki, Mete Gazoz kimdir? Mete Gazoz kaç yaşında? Mete Gazoz karşılaşması ne zaman? İşte detaylar...
24.07.2021 Gündem
LGS Türkiye birincileri! LGS birincileri tam puan almayı nasıl başardı? İşte LGS birincileri ve başarılarının sırrı!
LGS Türkiye birincileri! LGS birincileri tam puan almayı nasıl başardı? İşte LGS birincileri ve başarılarının sırrı! Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 2020 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 20 Haziran'da yapılan merkezi sınavdan 500 tam puan alarak birinci olan 181 kişi bulunuyor. Peki, LGS birincileri tam puan almayı nasıl başardı? İşte LGS Türkiye birincileri ve başarılarının sırrı…
16.07.2020 Eğitim
İstanbul Boğazı'nda yelkenli şöleni
İstanbul Boğazı'nda yelkenli şöleni İstanbul Boğazı, bugün 200’ü aşkın teknenin katılımıyla Visa Bosphorus Regatta Yelken Yarışı’na ev sahipliği yaptı. Bosphorus Regatta Yelken Yarışı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda yelken branşında Türkiye'yi temsil edecek olan milli yelkenci Ecem Güzel'i de ağırladı.
2.11.2019 Gündem
Yasalar yetmiyor ölümler bitmiyor
Yasalar yetmiyor ölümler bitmiyor Türkiye’yi sarsan Emine Bulut’un ölümünün ardından, yakınları erkekler tarafından katledilen aileler Milliyet’e konuştu. Yasaların yetersizliğine vurgu yapan aileler, cinayetlerin önüne geçilmesi için gerekli çabanın gösterilmediğini düşünüyor. Aileler katillere yapılan iyi hâl ve tahrik indirimlerine ise isyan ediyor...
26.08.2019 Yaşam
‘Aman yanlış yazmayın, sadece arkadaşız’
‘Aman yanlış yazmayın, sadece arkadaşız’ 'Jet Sosyete'nin 'Alara'sı Ecem Uzun, geçtiğimiz gün erkek arkadaşıyla Nişantaşı City's çıkışı objektiflere takılınca panik yaşadı.
14.08.2019 Magazin
Öldürülen Ecem’in babasından tepki
Öldürülen Ecem’in babasından tepki Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, sevgilisinin 17 yaşındaki kızı Ecem Balcı'yı öldürüp, cesedini gömdüğü iddia edilen Süleyman Kara’nın yargılanmasına devam edildi. Ecem Balcı'nın babası Gökhan Balcı, kızının katil zanlısının ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alması gerektiğini belirterek, "O cezayı alacaksın, içerde çürüyeceksin Süleyman Kara, içerde çürüyeceksin" dedi.
11.07.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ecem Erkek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ecem erkek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.