Ebru Şallı Sevgilisi

Ebru Şallı Sevgilisi

Son dakika Ebru Şallı sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ebru Şallı sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ebru Şallı sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebru Şallı Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebru şallı sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 136 ebru şallı sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm ebru şallı sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gelinliğimi  kendim  tasarlıyorum
Gelinliğimi kendim tasarlıyorum Ebru Şallı, sevgilisi Uğur Akkuş’la evlilik sözleşmesi yapacakları iddialarını bir kez daha yanıt verdi.
15.10.2018 Magazin
Enişte kızdı
Enişte kızdı EBRU Şallı, sevgilisi Uğur Akkuş’la önceki akşam Etiler’de bir restoran çıkışı objektiflere takıldı.
13.10.2018 Magazin
Evlilik teklifini önceden aldım
Evlilik teklifini önceden aldım Ebru Şallı, sevgilisi Uğur Akkuş’la önceki akşam Etiler Papermoon’da yemek yedi.
30.09.2018 Magazin
El ele  aşk pozu
El ele aşk pozu Ebru Şallı ve nişanlısı Uğur Akkuş önceki gün İstinyePark’ta objektiflere takıldı.
14.09.2018 Magazin
'Orman'tik aşıklar!
'Orman'tik aşıklar! Ebru Şallı ile sevgilisi Uğur Akkuş önceki gün Belgrad Ormanı’nda el ele sabah yürüyüşü yaptı.
8.08.2018 Magazin
Ebru Şallı, Uğur Akkuş’la nişanlandı
Ebru Şallı, Uğur Akkuş’la nişanlandı Ebru Şallı, sevgilisi Uğur Akkuş’la aile arasında nişanlandı. Model, Akkuş’un, Gonca Derin’den boşanmasının hemen ardından, yüzük taktı.
3.07.2018 Magazin
Ebru Şallı: Harun’dan onay almıyorum
Ebru Şallı: Harun’dan onay almıyorum Sevgilisi Uğur Akkuş’un eşinden boşanmasıyla aşkına doludizgin devam eden Ebru Şallı, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan eski manken, özel hayatına dair soruları yanıtladı.
14.06.2018 Magazin
Evlenirsem söylerim
Evlenirsem söylerim Evli iş adamı Uğur Akkuş ile aşk yaşayan Ebru Şallı, sevgilisi boşanır boşanmaz evleneceği iddiasına yanıt verdi
7.12.2017 Magazin
Ebru Şallı'nın evli sevgilisine şok!
Ebru Şallı'nın evli sevgilisine şok! Aleyhinde açıklamalar yapan Seda Akgül ile Hakan Ural hakkında önleyici tedbir kararı verilmesi için mahkemeye başvuran Uğur Akkuş'un, bu talebi geri çevrildi.
1.12.2017 Magazin
Şoke eden iddia ! Ebru Şallı ve evli sevgilisi...
Şoke eden iddia ! Ebru Şallı ve evli sevgilisi... Ebru Şallı ile evli sevgilisi Uğur Akkuş’un, önceki gün Şile yolunda trafik kazası geçirdiği iddia edildi.
9.10.2017 Magazin
Ebru Şallı'ya zina davası açıldı!
Ebru Şallı'ya zina davası açıldı! Uğur Akkuş'un eşi Gonca Akkuş, Ebru Şallı'ya zina davası açtığını açıkladı.
22.09.2017 Magazin
Murat Dalkılıç’a bir darbe daha!
Murat Dalkılıç’a bir darbe daha! Merve Boluğur'la boşanacağı konuşulan Murat Dalkılıç, bir yandan da Ebru Şallı'nın yasak aşkı Uğur Akkuş yüzünden sıkıntılı...
15.08.2017 Magazin
Ebru Şallı ortaya çıktı
Ebru Şallı ortaya çıktı Evli iş adamı Uğur Akkuş ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Ebru Şallı, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Basın mensuplarını gören eski modelin adeta eli ayağına dolaştı.
9.08.2017 Magazin
Ebru Şallı sonunda isyan etti: Köprüden mi atlayayım?
Ebru Şallı sonunda isyan etti: Köprüden mi atlayayım? Uzun süredir eleştirilere hedef olan Ebru Şallı, sonunda isyan etti.
9.08.2017 Magazin
Ebru Şallı’yı yıkan fotoğraf!
Ebru Şallı’yı yıkan fotoğraf! Ebru Şallı’yla üç aydır aşk yaşadığını açıklayan Uğur Akkuş’un “Boşanacağım” dediği eşi Gonca Akkuş’la birlikte bir ay önce eğlendiği ortaya çıktı.
23.07.2017 Magazin
Ebru'nun aşkı evli ve 2 çocuklu
Ebru'nun aşkı evli ve 2 çocuklu Ebru Şallı’nın Bodrum’da teknede el ele görüntülendiği yeni aşkı Uğur Akkuş evli ve iki çocuk babası çıktı. Akkuş’a 10 yıllık eşi boşanma davası açıyor. İşte Ebru Şallı'nın o görüntüleri...
19.07.2017 Magazin
Çıplak fotoğraflar Ebru Şallı'nın psikolojisini bozdu!
Çıplak fotoğraflar Ebru Şallı'nın psikolojisini bozdu! Son iki haftada ortaya çıkan ve Ebru Şallı’ya ait olduğu iddia edilen çırılçıplak fotoğraflar ünlü ismin psikolojisini darmadağın etti.
7.05.2017 Magazin
Ebru Şallı: 'Benden güzel Rus kızı bulursa..'
Ebru Şallı: 'Benden güzel Rus kızı bulursa..' Ebru Şallı sevgilisi Sinan Akçıl için ilginç açıklamalarda bulundu. Ebru Şallı, Sinan benden daha güzel Rus kızları bulabiliyorsa benim için sorun yok diyerek ilginç bir açıklamaya imza attı.
3.12.2014 Magazin
Ebru Şallı Sinan Akçıl'ı bezdirdi
Ebru Şallı Sinan Akçıl'ı bezdirdi Pilates tutkusu dillere destan olan Ebru Şallı, sevgilisi Sinan Akçıl'ı bezdirdi.
2.08.2014 Magazin
Aşkı için serveti reddetti
Aşkı için serveti reddetti Ebru Şallı, sevgilisi Sinan Akçıl'la Nisan ayında bir projede yer alacağı için 1 buçuk milyonluk reklam teklifini reddetti.
4.03.2014 Magazin
Sevgililer Günü'ne özel şarkı
Sevgililer Günü'ne özel şarkı Sinan Akçıl, 14 Şubat Sevgililer Günü için duygularını bir mektupla kaleme aldı...
14.02.2014 Magazin
Demet Şener'den açıklama: Şiddeti affetmem
Demet Şener'den açıklama: Şiddeti affetmem Demet Şener, önceki gün sevgilisi Tolga Arman ile Etiler’de görüntülendi. Eski manken, yakın arkadaşı Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş tarafından darp edildiği iddiaları hatırlatılınca, meslektaşının Türkiye'ye dönmesini beklediğini söyledi. "Ben onun hep iyi olmasını isterim" diyen Demet Şener, "Şiddete maruz kalsanız geri dönüşü olur mu?" sorusuna net bir yanıt verdi.
8.11.2022 Magazin
Ebru Şallı düğün tarihini açıkladı
Ebru Şallı düğün tarihini açıkladı Sevgilisi Uğur Akkuş ile Göcek tatilini sonlandıran eski manken Ebru Şallı, İstanbul’a döndü.
6.07.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ebru Şallı Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebru şallı sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.