Eagle

Eagle

Son dakika eagle haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eagle ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eagle haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eagle

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eagle gelişmeleri de dahil olmak üzere 232 eagle haberi bulunmuştur. Tüm eagle haberleri aşağıda listelenmiştir.
Espor'da Avrupa şampiyonluğu geldi
Espor'da Avrupa şampiyonluğu geldi Espor dünyasına Türkiye’den yeni katılan Eagle Esports takımı, Pubg Mobile Club Open (PMCO) Avrupa turnuvasında şampiyon oldu.
7.11.2023 Vitrin
Kanal D'den önemli iş birliği... D Media ile Eagle Films anlaştı
Kanal D'den önemli iş birliği... D Media ile Eagle Films anlaştı Yaratıcı endüstriler sektörünün en görkemli fuarlarından biri olan MIPCOM (International Market of Communications Programmes) 2023, devlerin buluşmasına sahne oldu. Fuarda, Türk televizyonculuğunun amiral gemisi Kanal D ile uluslararası yapım ve dağıtım şirketi Eagle Films önemli bir iş birliğine imza attı. Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Birlikte çok iyi işlere imza atacağımızı düşünüyoruz. Türk televizyon tarihine damga vuracak büyük projeler geliyor” ifadelerini kullandı.
22.10.2023 Ekonomi
Radar kilitleme nedir? Radar kilidi atmak ne demek? Yunan S-300 hava savunma sisteminden Türk F-16'larına taciz!
Radar kilitleme nedir? Radar kilidi atmak ne demek? Yunan S-300 hava savunma sisteminden Türk F-16'larına taciz! NATO görevinde bulunan Türk jetlerine, Yunanistan tarafından taciz! Görev uçuşunda bulunan Türk F-16'larına radar kilidi atıldı. Peki, Radar kilitleme nedir? Radar kilidi atmak ne demek? Yunanistan tarafından yapılan taciz ne anlama geliyor? İşte detaylar…
28.08.2022 Gündem
Son dakika... Yunanistan S-300'ünden Türk jetlerine radar kilidi atıldı
Son dakika... Yunanistan S-300'ünden Türk jetlerine radar kilidi atıldı Ege ve Doğu Akdeniz’de görev uçuşu gerçekleştiren Türk jetlerine, Yunanistan’a ait S-300 Hava Savunma Sistemi tarafından radar kilidi atıldı. Bu türdeki hareketler NATO Angajman Kuralları’nda “düşmanca hareket” olarak nitelendirilirken, taciz, bir süre devam etti. Uçaklar bu düşmanca harekete rağmen planlı görevlerini tamamlayarak üslerine emniyetle döndü.
28.08.2022 Gündem
Afyonkarahisar’da FETÖ’nün öğretmenlerden sorumlu sözde imamı yakalandı
Afyonkarahisar’da FETÖ’nün öğretmenlerden sorumlu sözde imamı yakalandı Afyonkarahisar’da FETÖ/PDY terör örgütü’nun haberleşme ağı Bylock ve Eagle kullanıcısı olduğu tespit edilen ve hakkında 8 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulanan örgütün öğretmenlerden sorumlu sözde imamı yakalandı.
15.08.2022 Gündem
Goodyear’dan yeni yaz lastiği!
Goodyear’dan yeni yaz lastiği! Eagle Sport 2 önceki nesline göre yüzde 9 kısa fren mesafesi sunacak.
17.05.2022 Otomobil
Avrupa'da mülteci krizi büyüyor! Rusya'nın hamlesine ABD'den nükleer yanıt: Hipersonik Dark Eagle füzeleri Almanya'da...
Avrupa'da mülteci krizi büyüyor! Rusya'nın hamlesine ABD'den nükleer yanıt: Hipersonik Dark Eagle füzeleri Almanya'da... Avrupa'nı göbeğinde yaşanan mülteci krizi bir anda süper güçlerin kapışmasına dönüştü. Putin'in nükleer füze taşıyabilen savaş uçaklarına ABD'nin verdiği yanıt, dünyayı alt üst etti.
11.11.2021 Dünya
Pentagon, Suriye saldırısında 9 binayı yok ettiklerini açıkladı
Pentagon, Suriye saldırısında 9 binayı yok ettiklerini açıkladı ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü John Kirby, ABD güçlerinin dün Suriye'nin El Bukemal sınır şehrinde düzenlediği saldırıda İran destekli milislere ait 9 binanın tamamen yok edildiğini, 2 binanın ise kullanılamaz hale getirildiğini bildirdi.
26.02.2021 Dünya
Cimbom'a transferde büyük şok! Youssouf Ndayishimiye Başakşehir'de
Cimbom'a transferde büyük şok! Youssouf Ndayishimiye Başakşehir'de Galatasaray ile görüşmelere devam eden Youssouf Ndayishimiye'nin Başakşehir ile anlaştığı ortaya çıktı.
31.01.2021 Galatasaray
Goodyear yeni lastiğiyle yarışa hazırlanıyor
Goodyear yeni lastiğiyle yarışa hazırlanıyor Touring araçlarına özel lastikler üreten Goodyear'ın PURE ETCR lastikleri, Eagle F1 SuperSport lastiklerinden ilham alınarak geliştirildi.
28.08.2020 Otomobil
İtalyan besteci Ennio Morricone kimdir? Ennio Morricone film müzikleri
İtalyan besteci Ennio Morricone kimdir? Ennio Morricone film müzikleri Oscar ödüllü İtalyan bestekar Ennio Morricone’nin hayatını kaybetti. Western tarzında yaptığı müziklerle ün kazanan Morricone 2016 yılında 88. Oscar Ödülleri'nde The Hateful Eight filmine yaptığı müziklerle En İyi Film Müziği dalında Oscar kazandı. Ennio Morricone'nun hayatını kaybetmesinin ardından vatandaşlar Ennio Morricone kimdir, sorusuna cevap aramaya başladı.
6.07.2020 Gündem
ABD uçağı İngiltere'de düştü!
ABD uçağı İngiltere'de düştü! İngiltere'den havalanan bir F-15C Eagle'ın Kuzey Denizi'ne çakıldığı bildiriliyor, pilot aranıyor.
15.06.2020 Dünya
İtirafçıların dilinden FETÖ'nün karanlık yüzü
İtirafçıların dilinden FETÖ'nün karanlık yüzü FETÖ'nün karanlık yüzünü, uzun yıllar örgütün mahrem birimlerinde görev alan itirafçılar anlattı. Ö.F. adlı FETÖ itirafçısı, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına verdiği ifadede darbe girişiminden önce örgütten ayrılmak istediğini ancak kendisini kararından vazgeçirmeye çalışan kişinin, "Çok şey biliyorsun, çok kişiyi tanıyorsun. Öyle hemen çekip gitme yoktur. Aksi takdirde sen de zarar görürsün, sevdiğin insanlar da zarar görür" diyerek tehdit ettiğini bildirdi. Ö.F'nin ifadesinden: "Özellikle 17/25 Aralık'tan sonra bizlere 'AK Parti haricinde istediğiniz partiye oy verin', 'Milletvekilliğine adaylığını koyan tutuklu polis müdürlerine oy verin' talimatları geldi"
23.03.2020 Gündem
FETÖ sanığının inkar savunmaları çürütüldü!
FETÖ sanığının inkar savunmaları çürütüldü! Sakarya'da FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında 9 yıl 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan sanık hakkındaki gerekçeli kararda, yargılama safhasında inkar etmesine karşın sanığın "kullanmadım" dediği örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kendi adına kayıtlı hat üzerinden 1,5 yıl boyunca kullandığı, tabletine parayla "Eagle" programı yüklettiği tespit edildiği belirtildi.
10.10.2019 Gündem
FETÖ'nün "bölgecisinin" ByLock inkarını, yazışmaları çürüttü
FETÖ'nün "bölgecisinin" ByLock inkarını, yazışmaları çürüttü Malatya'da FETÖ'nün "gaybubet evi" olarak adlandırılan hücre evinde eşiyle sahte kimlikle yakalanan ve yargılandığı davada 9 yıl 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan sanık Bülent Ağtoprak hakkındaki gerekçeli kararda, "kullanmadım" dediği ByLock'a 8 bin 68 kez erişim sağladığı belirtildi.
24.07.2019 Gündem
FETÖ'nün sözde "Kozan imamı"na hapis cezası
FETÖ'nün sözde "Kozan imamı"na hapis cezası Adana'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin davada örgütün sözde "Kozan imamı" olduğu gerekçesiyle yargılanan tutuklu sanığa 12 yıl hapis cezası verildi.
16.07.2019 Gündem
'Kaç kişi harcarsanız harcayın ama oradan çıkmasın'
'Kaç kişi harcarsanız harcayın ama oradan çıkmasın' Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) emniyet yapılanması kapsamında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan yargılanırken etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak itirafçı olan sanık E.E, darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesinde örgütsel tabirle "İstanbul emniyet birimi il amiri"ne gelen mesajda, "Cumhurbaşkanı, Atatürk Havalimanı'na gelecek, kaç kişi harcarsanız harcayın ama oradan çıkmasın.' yazıyordu. Yani suikast. Yukarıdan ona böyle bir şey geldi" dedi.
15.06.2019 Gündem
FETÖ'nün mahrem imamı duruşmada tutuklandı
FETÖ'nün mahrem imamı duruşmada tutuklandı İzmir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) üye olduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan sanığın, örgütün askeri yapılanmasında yer aldığı gerekçesiyle duruşmada tutuklanmasına karar verildi.
28.05.2019 Gündem
İşte FETÖ'nün askeri mahrem yapılanmasının iletişim modeli
İşte FETÖ'nün askeri mahrem yapılanmasının iletişim modeli Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyelerinin, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisinde hücre tipi yapılanmaya gittiği ve "sivil abiler/imamlar"ın sorumluluğunda "üst düzey komutanlar", "alt rütbede subaylar" ve "astsubay" şeklinde gruplandırıldığı tespit edildi.
20.05.2019 Gündem
FETÖ’den beş ayaklı sistem!
FETÖ’den beş ayaklı sistem! Terörle Mücadele Daire Başkanlığı’nın mahkemelere gönderdiği notta, FETÖ’nün askeri mahrem yapılanmasının deşifre olmamak için tedbir, iletişim, fişleme ve bilişim ile evlenme olmak üzere 5 ayaklı sistem uyguladığı belirtildi
8.05.2019 Gündem
Emniyet Genel Müdürü Uzunkaya: Ankesör soruşturmasında 4 bin hat tespit edildi
Emniyet Genel Müdürü Uzunkaya: Ankesör soruşturmasında 4 bin hat tespit edildi FETÖ’ye yönelik ankesörlü telefon soruşturmasıyla ilgili konuşan Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya 81 ile yayılan operasyonlarda şu ana kadar 4 bin hat tespit ettiklerini, 12 bin şüphelinin gözaltına alındığını söyledi.
10.04.2019 Gündem
ByLock'tan Gülen'in "hükümeti meşgul edin" talimatı çıktı
ByLock'tan Gülen'in "hükümeti meşgul edin" talimatı çıktı FETÖ elebaşının, hain darbe girişiminden yaklaşık 6 ay önce örgüt mensuplarına gönderdiği, "Onları (hükümeti) toplum karşısında zor durumda bırakacak şeylerle meşgul edin. Eğer rahat bırakırsak bütün güçleriyle bizle uğraşacaklar. Bence arkadaşlar enerjilerini bu adamları meşgul edecek şeyleri bulmaya harcamalı. Buna kafa yormalı. Kafalarını kaşımalarına fırsat vermemeli." şeklindeki ByLock mesajı, örgütün sözde "Türkiye sohbet imamı" Mehmet Tabanca'nın 10 yıl hapis cezasına çarptırıldığı davanın gerekçeli kararında yer aldı.
26.03.2019 Gündem
"Adil Öksüz güvenli bir yere aktarıldı, yanlış yerde arıyorlar"
"Adil Öksüz güvenli bir yere aktarıldı, yanlış yerde arıyorlar" Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 474 sanıklı davanın görülmesine devam edildi.
11.12.2018 Gündem
FETÖ'nün polis mahrem sorumlularının eşleri adliyeye sevk edildi
FETÖ'nün polis mahrem sorumlularının eşleri adliyeye sevk edildi Samsun merkezli İstanbul'un da aralarında bulunduğu 4 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmasında polis mahrem sorumlularının eşlerine yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 7 kadın adliyeye sevk edildi.
30.11.2018 Gündem
'FETÖ'nün polis mahrem imamları'nın eşlerine yönelik operasyon
'FETÖ'nün polis mahrem imamları'nın eşlerine yönelik operasyon Samsun merkezli 4 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda, örgütün "polis mahrem imamları"nın eşi olan 8 şüpheli yakalandı.
27.11.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eagle ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eagle haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.