E.Ö.

E.Ö.

Son dakika e.ö. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan e.ö. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını e.ö. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

E.Ö.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan e.ö. gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.565 e.ö. haberi bulunmuştur. Tüm e.ö. haberleri aşağıda listelenmiştir.
Afet bölgesi ilan edilirse ne olur? Afet bölgesi ne demek, bir yer afet bölgesi ilan edilince ne oluyor?
Afet bölgesi ilan edilirse ne olur? Afet bölgesi ne demek, bir yer afet bölgesi ilan edilince ne oluyor? Afet bölgesi ilan edilirse ne olur? İçişleri Bakanı Yerlikaya, heyelan ve selden etkilenen Karadeniz Ereğli ilçesinin bugün itibarıyla Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan edildiğini açıkladı. Peki, Afet bölgesi ne demek, Afet bölgesi ilan edilince ne oluyor?
22.11.2023 Gündem
TSK'ya 200'e yakın paletli Kaplan ve tekerlekli Pars 4x4 STA teslim edildi! 2 ülke sırada...
TSK'ya 200'e yakın paletli Kaplan ve tekerlekli Pars 4x4 STA teslim edildi! 2 ülke sırada... Son dakika haberi... Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) kullanımına sunulan silah taşıyıcı araçlara yenileri eklenecek. Silah taşıyıcı araçlardan Pars 4x4'e 2 ülkeden talep geldi.
21.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yargımız hesabını soruyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yargımız hesabını soruyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Konya İl Teşkilatı ile düzenlenen yemekte konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Maddi zararı tazmin edersiniz fakat katillerden ve azmettiricilerinden hesap sormazsanız vicdanlarda kanayan yaraları iyileştiremezsiniz. Yargımız nasıl 15 Temmuz'un hesabını soruyorsa bölücü örgütün uzantılarından da 6-8 Ekim olayları ve çukur eylemlerinin hesabını soruyor. Hukukun üstünlüğü yerine üstünlerin hukukunun yürürlükte olduğu dönemler artık geride kalmıştır." ifadelerini kullandı.
2.10.2020 Siyaset
‘Olay rahibe  bağlı değil’
‘Olay rahibe bağlı değil’ Ekonomideki gelişmelerin rahip Brunson krizine bağlı olmadığını söyleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Bu olay rahibe bağlı değil, çok daha derin ve köklü. Rahibi verirsen Türkiye kurtulmuş olur, yok öyle bir şey. Bırakılırsa ne olur? Dolar 2 lirayı mı düşecek?” dedi
16.08.2018 Siyaset
Sarıca: Karamsar havayı değiştirdik
Sarıca: Karamsar havayı değiştirdik Avrupa Basketbol Şampiyonası son 16 turu mücadelesinde İspanya'ya 73-56 mağlup olarak turnuvaya veda eden Türkiye'nin başantrenörü Ufuk Sarıca, maç sonrası konuştu.
10.09.2017 Arşiv
Cumhurbaşkanı Erdoğan anketlerdeki son durumu açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan anketlerdeki son durumu açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Show TV-Habertürk TV-Bloomberg HT ortak canlı yayınında Veyis Ateş'in sorularını yanıtladı. 16 Nisan'sa sayılı günler kala son anketlerin durumunu açıklayan Erdoğan, ibrenin yükselişte olduğunu söyledi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'a kızdıran şikayet: Haddini bil
Erdoğan'a kızdıran şikayet: Haddini bil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'de muhtarlara seslendi. Erdoğan, konuşmasında bir gazinin şikayetini dile getirdi. Ayrıca AB'ye de bir kez daha rest çekti, 'Ne raporu hazırlarsanız, hazırlayın' dedi.
29.09.2021 Gündem
Fuhuş sanıklarına ceza yağdı
Fuhuş sanıklarına ceza yağdı DİYARBAKIR'da 2011 yılında aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu 17 kadına zorla fuhuş yaptırdıkları öne sürülen 9 şüpheliye 2 ile 83 yıl arasında değişen hapis cezaları verildi.
6.12.2016 Yaşam
Gripten korunmak için 10 altın kural
Gripten korunmak için 10 altın kural Dr.Fevzi Özgönül, son günlerde pek çok insanın yüksek ateş, öksürük, burun akıntısı ve baş ağrısı gibi şikayetler yaşadığını belirterek, grip mevsiminin başladığı ve hastalığın giderek arttığı bu günlerde önemli açıklamalarda bulundu.
23.09.2016 Sağlık
Hastanede cinsel saldırı iddiasına 18 yıl hapis istemi
Hastanede cinsel saldırı iddiasına 18 yıl hapis istemi ZONGULDAK’ta, psikiyatri servisinde tedavi gören 26 yaşındaki A...
14.07.2016 Yaşam
Terör örgütü üyesi Kütahya'da yakalandı
Terör örgütü üyesi Kütahya'da yakalandı BÖLÜCÜ terör örgütü PKK üyesi olmak suçundan hakkında tutuklama kararı bulunan üniversite öğrencisi 23 yaşındaki E...
29.09.2021 Gündem
Tecavüzden yargılanan sanığa ’iyi hal’ indirimiyle 6 ay 7 gün hapis ve erteleme
Tecavüzden yargılanan sanığa ’iyi hal’ indirimiyle 6 ay 7 gün hapis ve erteleme DİYARBAKIR’da 16 yaşındaki N.B.’yi kaçırarak demir sopa ile dövdüğü ve cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 24 yıl hapis istemiyle yargılanan 22 yaşındaki S.A.’yı önce 7.5 ay hapis cezasını çarptırdı, ardından ’iyi hal’ nedeniyle 6 ay 7 güne indirdiği bu cezayı bir daha suç işlemeyeceğine kanaat getirerek erteledi. Mağdurun avukatı "18 yaş altındaki her çocuğa yapılan eylemler cinsel istismar kapsamında değerlendirilmeli ve rıza kapsamına alınmamalıdır" diyerek kararı temyiz etti.
30.03.2016 Yaşam
Zorlu Center'ın otoparkında intihar girişimi
Zorlu Center'ın otoparkında intihar girişimi Beşiktaş'ta işadamının, otomobilde bıraktığı silahını alan şoförü E...
9.11.2015 Yaşam
Liseli kıza taciz!
Liseli kıza taciz! ANTALYA'da lise öğrencisi 15 yaşındaki Ü.E., Facebook arkadaşı E.P.'ye, "Babamın halasının kocası beni taciz ediyor. Onunla sevişmem karşılığında bana para veriyor" diye başından geçenleri anlatınca, 57 yaşındaki Mahmut E. tutuklandı.
25.09.2015 Yaşam
Tuba Nur yaşam mücadelesini kaybetti
Tuba Nur yaşam mücadelesini kaybetti KARAMAN’da tarlada hortumun boynuna çarpması sonucu yaralanan 12 yaşındaki Tuba Nur Ekinci, tedavi gördüğü Meram Tıp Fakültesi’nde 6 gün süren yaşam mücadelesini yitirdi...
22.09.2015 Yaşam
80'lik dede dolandırıcıları böyle kandırdı
80'lik dede dolandırıcıları böyle kandırdı Kendisini arayanlara 30 bin lira değerinde altın ve döviz kaptıran 80 yaşındaki esnaf E...
5.09.2015 Yaşam
Kılıçdaroğlu'ndan flaş koalisyon açıklaması
Kılıçdaroğlu'ndan flaş koalisyon açıklaması CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yaptığı 1,5 saat süren görüşme sonrası açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
Bebeğini boğarak öldürdükten sonra...
Bebeğini boğarak öldürdükten sonra... Niğde'de 8 aylık halime kadın, kendi başına doğurduğu çocuğunu boğarak öldürdü ve evine 300 metre mesafedeki çöp konteynerine attı...
1.04.2015 Yaşam
CHP'li isme sahte nikah şoku!
CHP'li isme sahte nikah şoku! CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu’nun yeğeni E.O, kendi düğününde, ‘sahte nikah’ kıydırmaktan gözaltına alındı. Bekaroğlu’nun da katıldığı törenin ardından polis merkezine götürülen çift, serbest bırakıldı. Yaşanan olay akıllara, Adana'da sahte belgelerle nikah kıyan evli ve 5 çocuk babası Ahmet Çiftçi'yi getirdi.
29.09.2021 Gündem
Engelli kızı okul çıkışı ahıra götürüp...
Engelli kızı okul çıkışı ahıra götürüp... MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’ne bağlı Gümüşlük Beldesi’nde, zihinsel engelli kız ortaokul öğrencisi 14 yaşındaki E.S.’ye, iki ay süreyle tecavüz ettikleri ileri sürülen ikisi aynı okulda öğrenci 3 kişi tutuklandı.
26.03.2014 Yaşam
Filenin sultanı Neslihan boşandı!
Filenin sultanı Neslihan boşandı! Dünyaca ünlü voleybolcu Neslihan Darnel'in, 2006'da evlendiği G.S. Voleybol Şube Sorumlusu Orkun Darnel'den geçen hafta boşandığı ortaya çıktı
27.03.2013 Futbol
'Karalar giyip beyaz kaşkol takacağız!'
'Karalar giyip beyaz kaşkol takacağız!' DİYARBAKIR Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Fransa’da öldürülen PKK’lı 3 kadın için Diyarbakır’da yapılacak cenaze töreninde Diyarbakır halkının provokasyona gelmeyeceğinden emin olduklarını söyledi...
29.09.2021 Gündem
'Atatürk'lü parayı...'
'Atatürk'lü parayı...' Mehmet Şevket Eygi Milli gazetedeki köşesinde Bediüzzaman Said Nursi'ye dair bilinmeyenleri anlattı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

E.Ö. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki e.ö. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.