E.G.

E.G.

Son dakika e.g. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan e.g. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını e.g. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

E.G.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan e.g. gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.117 e.g. haberi bulunmuştur. Tüm e.g. haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın neden düşüyor, altın fiyatları ne olur? Tam, çeyrek, gram altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?
Altın neden düşüyor, altın fiyatları ne olur? Tam, çeyrek, gram altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Altın fiyatları ne olur, neden düşüyor? Altın fiyatları bin TL'nin altını gördü. Altın fiyatlarının düşüşü görmesinin neden 16 Eylül Cumhuriyet altını, tam, yarım, ata altın, 22 ayar bilezik, çeyrek ve gram altın fiyatları için aramalar arttı. FED faiz kararının ardından altın fiyatlarında hareketlilik aşağı doğru bir seyir izledi. Altının gram fiyatı 975 lira seviyelerine kadar geriledi.
16.09.2022 Ekonomi
Dolarda son durum! Düşüş başladı
Dolarda son durum! Düşüş başladı Dolar/TL, güne yükselişle başlamasının ardından 9,59 seviyelerinde kadar düştü. ABD'nin, Osman Kavala ile ilgili 10 Büyükelçiliğin yayınladığı bildiriye ilişkin geri adım atması piyasalara olumlu yansıdı. Açıklama sonrası sabah saatlerinde 9,82 seviyelerinde işlem gören dolar, 9,59 seviyesine kadar düştü. Dolarda son durum ne? İşte dolar kurundaki son dakika gelişmesi...
25.10.2021 Ekonomi
Ümit Özdağ disipline sevk edildi!
Ümit Özdağ disipline sevk edildi! MHP'li Ümit Özdağ, kesin ihraç istemiyle tedbirli olarak disipline sevk edildi
29.09.2021 Gündem
Meral Akşener yeni parti kuracak mı?
Meral Akşener yeni parti kuracak mı? MHP'deki muhalif hareketin başını çeken Meral Akşener'in yeni parti kuracağı iddiası kulisleri hareketlendirdi. Ancak Akşener'in planı çok başka...
29.09.2021 Gündem
Akşener ihraç edildi
Akşener ihraç edildi MHP Disiplin Kurulu Meral Akşener'i ihraç etti.
29.09.2021 Gündem
Ebenin içeri ittiği bebek 76 gün dayanabildi
Ebenin içeri ittiği bebek 76 gün dayanabildi İzmir emniyetinde görevli E.G.’nin eşi G.G.’nin özel bir hastanede yaptığı doğum sırasında, ebe hemşire N.G.’nin henüz doktor gelmediği gerekçesiyle eliyle rahime doğru itince oksijensiz kalan bebekleri Burak G., yaşama 76 gün tutunabildi
2.05.2016 Yaşam
70 yaşındaki adam erkek çocuğunu taciz etti
70 yaşındaki adam erkek çocuğunu taciz etti Kırklareli'de, bir erkek çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla geçen yıl 1,5 ay cezaevinde kalarak tahliye olan 70 yaşındaki şüpheli, bir başka çocuğu taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı...
6.04.2016 Yaşam
Amca tacizine ’Mağdur başına buyruk biri’ beraati
Amca tacizine ’Mağdur başına buyruk biri’ beraati DİYARBAKIR’da 3 YIL ÖNCE 17 yaşındaki öz yeğeni G...
1.03.2016 Yaşam
Jandarmayı gözetlerken yakalandılar
Jandarmayı gözetlerken yakalandılar Lice'de İlçe Jandarma Komutanlığını gözetleyen ve eylem hazırlığında olduğu değerlendirilen 2 kişi yakalandı...
29.09.2021 Gündem
İğrenç olay! Polis memuru 6 kız çocuğunu...
İğrenç olay! Polis memuru 6 kız çocuğunu... DENİZLİ’de görevli polis memuru 33 yaşındaki E...
16.07.2015 Yaşam
55 yaşındaki kadına tecavüz!
55 yaşındaki kadına tecavüz! Elazığ'da 55 yaşındaki kadının evine pencereden girerek bıçak zoruyla tecavüz ve gasp eden 4 şüpheli, özel ekip tarafından yakalanarak tutuklandı.
5.01.2015 Yaşam
Amcası tecavüz etti!
Amcası tecavüz etti! AMCASININ tecavüzü sonrasında doğurduğu bebeği cami avlusuna bırakan, sonra da vicdan azabı çekip almaya giden genç kız, burada gözaltına alındı. Amca hakkında ‘cinsel saldırı’ suçundan dava açılırken genç kız ile bebeği cami avlusuna birlikte bıraktığı annesi ‘terk etmek suçu’ndan sanık oldu. Mahkeme genç kızı 3 ay, annesini de 1.5 ay hapis cezasına çarptırıldı.
26.12.2014 Yaşam
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024?
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024? Mayıs ayına kısa bir süre kala Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bekçi alımı başvurularına yönelik detaylar da gündeme gelmeye başladı. Çarşı ve mahalle bekçisi istihdamı başvurularına yönelik aramalar artarken Çarşı ve mahalle bekçiliği başvuru ekranı açıldı mı, bekçi alımı başvuru şartları neler olacak? Sorularına da yanıt aranıyor.
20.04.2024 Yaşam
Borsa İstanbul'dan bir rekor daha
Borsa İstanbul'dan bir rekor daha Borsa İstanbul bir süredir izlediği yatay seyri kırdı ve tarihi yüksek seviyesi olan 9588 puana kadar yükseldi.
5.04.2024 Ekonomi
Seçim görevi devredilebilir mi 2024? Seçim görevi nasıl iptal edilir 2024, seçim görevi iptal dilekçesi nereye verilir?
Seçim görevi devredilebilir mi 2024? Seçim görevi nasıl iptal edilir 2024, seçim görevi iptal dilekçesi nereye verilir? Seçimlerde sandık görevlendirmeleri başladı. Sandık görevlileri genellikle parti üyeleri ve memurlar arasından seçiliyor. 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde sandık başında görev almak istemeyenler ise 'seçim görevi iptal edilir mi?' sorusuna yanıt ararken seçim görevinin devredilip devredilmediği de merak ediliyor.
8.03.2024 Gündem
UMKE hangi durumlarda müdahale eder? UMKE nedir (açılımı)?
UMKE hangi durumlarda müdahale eder? UMKE nedir (açılımı)? Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. İlk belirlemelere göre 3 kişi toprak altında kalırken, bölgeye AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Peki, UMKE hangi durumlarda müdahale eder? UMKE nedir (açılımı)?
26.02.2024 Gündem
Pompalı tüfekle katliam yaptı! Annesine, babasına ve kardeşine acımadı
Pompalı tüfekle katliam yaptı! Annesine, babasına ve kardeşine acımadı Bursa'da, babası S.Y.(64) ile tartışan Abdulsamet Y. (29), pompalı tüfekle önce babasını ardından da kavgayı ayırmaya çalışan annesi Z.Y.(69) ve kardeşi M.Y.'yi(25) vurdu. Anne ve babasını olay yerinde öldüren Abdulsamet Y., saldırıdan yaralı halde kurtularak kaçmaya çalışan kardeşinin de boğazını bıçakla keserek öldürdü.
8.02.2024 Gündem
Onur belgesi nedir, onur belgesi kaç puanla ve nasıl alınır 2024? Onur belgesi kaç kişiye, kimlere verilir?
Onur belgesi nedir, onur belgesi kaç puanla ve nasıl alınır 2024? Onur belgesi kaç kişiye, kimlere verilir? 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi sona eriyor, karnelerini alacak olan öğrenciler yarıyıl tatilini tadını çıkaracak. Takdir teşekkür hesaplamaları yapılırken onur belgesinin nasıl alındığı, kimlere verildiği de sorgulanmaya başlandı. Peki, onur belgesi kaç kişiye verilir? Onur belgesi nasıl alınır, onur belgesi kaç puanla alınır, kimlere verilir?
18.01.2024 Eğitim
Gram altın için yeni zirveyi açıkladı! 'Daha da yükselecek' dedi ve tarih verdi, işte çeyrek, gram altın fiyatları
Gram altın için yeni zirveyi açıkladı! 'Daha da yükselecek' dedi ve tarih verdi, işte çeyrek, gram altın fiyatları Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Altın fiyatları seneyi yüksek hacimle kapattı. ABD'den gelen beklentilerle ons altın 2024'e yükseliş trendini sürdürerek başladı. Kapalıçarşı'da altın gram fiyatı ise ons ve dolar kurundan bulduğu destekle zirvesini tazeledi. Altın, rekor seviyeleri test etmesiyle 2024 yılının seyri yatırımcısı tarafından merak konusu oldu. Uzman isim 'acele edilmemeli' diyerek dikkat çeken altın yorumlarında bulundu. İşte detaylar...
6.01.2024 Ekonomi
Altın fiyatları görülmemiş seviyeyi geçecek! Yatırımcıya bomba uyarı, sakın yapmayın
Altın fiyatları görülmemiş seviyeyi geçecek! Yatırımcıya bomba uyarı, sakın yapmayın Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları seneyi yüksek hacimle kapattı. ABD'den gelen beklentilerle ons altın 2024'e yükseliş trendini sürdürerek başladı. Kapalıçarşı'da altın gram fiyatı ise ons ve dolar kurundan bulduğu destekle zirvesini tazeledi. Altın, rekor seviyeleri test etmesiyle 2024 yılının seyri yatırımcısı tarafından merak konusu oldu. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 'Acele edilmemeli' diyerek dikkat çeken altın yorumlarında bulundu. Öte yandan Bugüne 2041 dolardan başlayan ons altın şu dakikalarda yükselerek 2044 dolardan işlem görüyor. Ons altında gün içerisinde en düşük 2040 dolar, en yüksek ise 2046 dolar seviyeleri görüldü. Haftanın dördüncü gününe 1954 liradan başlayan gram altın şu dakikalarda yükselerek 1958 liradan işlem görüyor. Gram altında gün içerisinde en düşük 1951 lira, en yüksek ise 1960 lira seviyeleri test edildi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
4.01.2024 Ekonomi
Seçil Erzan olayında yeni mesajlar ortaya çıktı: Yeni kurbanlar, pardon yeni müşteriler buldunuz mu?
Seçil Erzan olayında yeni mesajlar ortaya çıktı: Yeni kurbanlar, pardon yeni müşteriler buldunuz mu? Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Aralarında ünlü futbolcuların ve iş insanlarının da olduğu 21 kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan banka müdürü Seçil Erzan’ın kırık olan telefonunun bilirkişi incelemesi tamamlandı. İncelenen telefonda Seçil Erzan’ın 74 farklı kişiyle 181 bin 538 adet mesajlaşması bilirkişi raporuna yansıdı. Raporda, bir dönem Galatasaray’da tercümanlık yapan Musa Mert Çetin ve eski sevgilisi olduğu iddia edilen Avukat Candaş Gürol ile konuşmaları tespit edildi. Erzan’ın Mert Çetin’e Muslera’yı ikna etmesi için mesajlar attığı, Çetin’in de Muslera ve Podolski’yi ikna etmek için konuştuğunu söylediği mesajlar yer aldı.
3.01.2024 Gündem
Antalya'da sahilde yılbaşı yoğunluğu! Denetimler arttı
Antalya'da sahilde yılbaşı yoğunluğu! Denetimler arttı Yılbaşı yoğunluğunun yaşandığı Antalya'da, yazdan kalma gün yaşanıyor. Hava ve deniz suyu sıcaklığı 21 derece ölçülen kentte polis ekipleri de sahilde denetim yaptı.
31.12.2023 Gündem
Dolandırıcıların yeni yöntemi 'kardeşime eş arıyorum' tuzağı
Dolandırıcıların yeni yöntemi 'kardeşime eş arıyorum' tuzağı Dolandırıcılar her gün farklı yöntem geliştirerek tuzak kuruyor. Son günlerde dolandırıcılar attıkları mesajlarla abla, abi veya kız kardeşlerine eş aradıklarını söylüyorlar. Verilen numara mesaj atanlar ya da linki tıklayanlar tuzağa düşüyor. Sosyal medyada çok kişi bu tuzağa düştüğünü belirtiyor. Uyarıda bulunan Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ali Murat Kırık, "İstenen amaç; tehdit, şantaj ve korkuyla para sızdırmaktır. Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığınızda bu hesabı engellemek ve hiçbir şekilde yazışma yapmamak son derece önemlidir. Zira para verseniz de bundan kurtuluşunuz yoktur" dedi.
29.12.2023 Gündem
Emekliye 5 bin liralık ikramiye! Banka hesaplarına yatırıldı, işte e-devlet detayı
Emekliye 5 bin liralık ikramiye! Banka hesaplarına yatırıldı, işte e-devlet detayı Çalışmayan emeklilere 5 bin lira tutarındaki tek seferlik ikramiye ödemelerine 11 Kasım itibarıyla başladı. Milyonlarca emekli 5 bin liralık ödemeyi aldı. Emekliler e-Devlet üzerinden ödemeyi rahatlıkla görebiliyor.
14.11.2023 Emekli
Altın fiyatlarındaki son durum açıklandı! Gram altında sürpriz gelişme
Altın fiyatlarındaki son durum açıklandı! Gram altında sürpriz gelişme Yatırımcıların gözdesi olan gram altın, piyasalardaki son gelişmelerle birlikte değer kazanmaya devam ediyor. Faiz artırımlarının azalan etkisi ve jeopolitik gerginliklerin gölgesinde, altın fiyatlarındaki anlık değişimler ekonomik tahminleri şekillendiriyor. Piyasa analistleri, altın ve gram altın fiyatlarının gelecek dönemdeki seyrini, global ekonomik veriler ve bölgesel çatışmaların sonuçlarına bağlı olarak değerlendiriyor.
7.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

E.G. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki e.g. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.