e-Devlet'ten 600 yeni hizmet!
e-Devlet'ten 600 yeni hizmet! Vatandaşın birçok kamu hizmetine hızlı bir şekilde ulaşabildiği e-Devlet Kapısına 600 yeni hizmet eklenecek, halen 45 milyon olan kayıtlı kullanıcı sayısı ise 2020’de iki milyon artışla 47 milyona ulaşacak.
12.11.2019 Gündem
Son dakika: Soyağacında daha eski tarihlere gitmek mümkün
Son dakika: Soyağacında daha eski tarihlere gitmek mümkün Yaklaşık bir hafta önce hizmete açılan e-Devlet soyağacı sorguluma sisteminde büyük yoğunluk hala devam ediyor. e-Devlet soy ağacı sorgulama uygulamasında işlem yapan vatandaşlar 1800'lü yıllara kadar gidebiliyor. Peki soyağacı sorgulamada daha eski tarihlere nasıl gidilir? İşte sorunuzun cevabı...
18.02.2018 Gündem
Son dakika: Soyağacınızı daha geri tarihlere götürmeniz mümkün
Son dakika: Soyağacınızı daha geri tarihlere götürmeniz mümkün Soyağacınızı daha geri tarihlere götürmeniz mümkün Aile tarihini araştıran ve 1300’lü yıllara kadarki kayıtlara ulaşan Kayserili Araştırmacı Hayri Şişlioğlu, daha geri tarihlere kadar soyağacı bilgisine ulaşılabileceğini söyledi.
17.02.2018 Gündem
Büyük tehlike! Dikkat soyağacını sorgulayanlar...
Büyük tehlike! Dikkat soyağacını sorgulayanlar... E-devlet alt üst soy bilgisi sistemi tekrar erişime açıldı. Hizmet aşırı yoğunluk nedeniyle e-devlet tarafından geçtiğimiz hafta durdurulmuştu. Soyağacı sorgulama sayfasının bugün yeniden kullanıma açılmasının ardından bazı vatandaşlar soyağacı bilgilerini sosyal medyadan paylaşmaya başladı.
16.02.2018 Gündem