Düşürülen Uçak

Düşürülen Uçak

Son dakika düşürülen uçak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan düşürülen uçak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını düşürülen uçak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Düşürülen Uçak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan düşürülen uçak gelişmeleri de dahil olmak üzere 216 düşürülen uçak haberi bulunmuştur. Tüm düşürülen uçak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Prigojin ile ilgili son iddia dünyada yankı buldu 'Hayatta ve intikamını planlıyor'
Prigojin ile ilgili son iddia dünyada yankı buldu 'Hayatta ve intikamını planlıyor' Rus siyasi analist Dr Valery Solovey, Wagner lideri Prigojin'in uçak kazasında ölmediğini, hayatta olduğunu ve intikam hazırlıkları yaptığını öne sürerken Rusya Devlet Başkanı Putin'in yeni bir isyana karşı 'hazır olun' talimatı verdiği iddia edildi.
30.08.2023 Dünya
Rusya son noktayı koydu: Wagner’in kurucusu Prigojin'in akıbeti açıklandı!
Rusya son noktayı koydu: Wagner’in kurucusu Prigojin'in akıbeti açıklandı! Pek çok spekülasyona konu olan kaza ile ilgili açıklama Rusya Araştırma Komitesi'nden geldi. Komite, Wagner’in kurucusu Prigojin'in akıbetini açıkladı.
27.08.2023 Dünya
Wagner lideri Prigojin'in cansız bedeni işte böyle teşhis edildi!
Wagner lideri Prigojin'in cansız bedeni işte böyle teşhis edildi! Bindiği özel jet Moskova’nın 210 kilometre kuzeybatısında düşen Wagner’in kurucusu Prigojin’in cansız bedeni eksik parmağı sayesinde teşhis edilirken, ABD yayınladığı ilk istihbarat raporunda sabotaj iddiasını dile getirdi.
25.08.2023 Dünya
Wagner lideri Yevgeny Prigojin'in ölümünden sonra Putin'den ilk hamle geldi! Rus liderin görüntüleri sosyal medyada viral oldu...
Wagner lideri Yevgeny Prigojin'in ölümünden sonra Putin'den ilk hamle geldi! Rus liderin görüntüleri sosyal medyada viral oldu... Rusya'da dün düşen uçak tüm dünyanın gündeminde birinci haber oldu. Düşen özel jetin içinde Paralı asker grubu Wagner'in lideri Prigojin’in de bulunması ve hayatını kaybettiğinin açıklanması bomba etkisi yarattı. Wagner lideri Prigojin'in ölüm haberinden sonra tüm gözleri Rusya Devlet Başkanı Putin'e çevrildi. Prigojin’in düşen bir özel jetin yolcu listesinde olduğunun açıklanmasının ardından Putin'in hamlesi gündem oldu. Rus lider dünya Moskova yakınlarındaki kazayı konuşurken Putin geceyi konutunda değil dışarıda geçirdi. Rus liderin görüntüleri sosyal medyada viral olurken gündeme aniden ölen düşmanlarının listesi geldi.
24.08.2023 Dünya
MSB açıkladı! Azerbaycan, Ermenistan’a ait SU-25 uçağını düşürdü
MSB açıkladı! Azerbaycan, Ermenistan’a ait SU-25 uçağını düşürdü MSB: "Azerbaycan Silahlı Kuvvetlerince Ermenistan’a ait saldırı hazırlığındaki SU-25 uçağı düşürüldü. Ermenistan’a ait düşürülen uçak sayısı 7 oldu."
4.11.2020 Dünya
Azerbaycan, Ermenistan'a ait 2 Su-25 savaş uşağını düşürdü
Azerbaycan, Ermenistan'a ait 2 Su-25 savaş uşağını düşürdü Azerbaycan, gelen son dakika haberine göre Ermenistan'a ait 2 Su-25 savaş uçağını düşürdü. Öte yandan Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Ermenistan'ın 1. Ordu komutan yardımcısı Albay Artur Sarkisyan ve 18. Motorlu Tüfek Tümeni muhabere şefi Binbaşı Aram Gazaryan'ın öldürüldüğü duyuruldu.
29.10.2020 Dünya
Rusya'dan düşürülen uçakla ilgili çarpıcı açıklama
Rusya'dan düşürülen uçakla ilgili çarpıcı açıklama Duma Savunma Komitesi Başkan Yardımcısı Yuriy Şvıtkin, İdlib’de Rus savaş uçağının düşürülmesinin, militanların MANPAD olarak bilinen taşınabilir hava savunma sistemini nereden aldığının araştırılması ihtiyacını doğurduğunu belirtti
3.02.2018 Dünya
Erdoğan-Putin görüşmesi sona erdi
Erdoğan-Putin görüşmesi sona erdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin bugün görüştü. Kremlin Sarayı'nda saat 14.12'de başlayan görüşme iki buçuk saat sürdü. Putin ilk açıklamasında, "Askeri ve özel servisler arasında yapıcı görüşme sürüyor." dedi.
29.09.2021 Gündem
Rusya'dan mesaj: Yardım etmeye hazırız
Rusya'dan mesaj: Yardım etmeye hazırız Rusya Federal Havacılık Kurumu (Rosaviatsiya), Ukrayna'nın doğusunda düşürülen Malezya Hava Yolları'na ait MH17 uçağının radar verilerinin deşifre edilmesi konusunda Hollandalı uzmanlara yardım etmeye hazır olduğunu duyurdu
17.06.2021 Dünya
Rus Dışişleri: Erdoğan doğru bir adım attı
Rus Dışişleri: Erdoğan doğru bir adım attı Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Aleksey Meşkov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e gönderdiği mektubun doğru yönde atılmış bir adım olduğunu söyledi.
28.06.2016 Dünya
Ruslardan Türkiye yorumu
Ruslardan Türkiye yorumu Erdoğan'ın Putin'e gönderdiği mektup ve Ankara-Moskova arasındaki olumlu hava, Rusya'da da büyük yankı buldu.
28.06.2016 Ekonomi
Putin'den Türkiye itirafı!
Putin'den Türkiye itirafı! Türkiye'nin hava sahasını ihlal etmesinin ardından düşürülen uçak sonrası Türkiye'den ihraç ettiği mallara ambargo koyan Putin katıldığı canlı yayında Türkiye'ye konulan ambargo yüzünden Rusya'daki hayatın pahalılaştığını itiraf etti.
14.04.2016 Dünya
Alparslan Çelik'ten düşürülen uçak açıklaması
Alparslan Çelik'ten düşürülen uçak açıklaması Düşürülen Rus uçağından paraşütle atlayan pilotu öldürmesi ile ilgili, beraberindeki 14 kişi ile gözaltına alınan Alparslan Çelik'in, Rus pilotun atlaması anında yanındakilere ateş etmemesi gerektiğini söylediği öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Putin hakkında şok suçlama!
Putin hakkında şok suçlama! Araştırma platformu Bellingcat, Ukrayna'da Rus yapımı füzeyle vurulan Malezya Havayolları'na ait MH17 sefer sayılı yolcu uçağının düşürülmesinin sorumluluğunun Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'de olduğunu açıkladı
24.02.2016 Dünya
‘Yavuz hırsız’ benzetmesi
‘Yavuz hırsız’ benzetmesi Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov ile ilgili, “yavuz hırsız” nitelemesi yaptı...
29.09.2021 Gündem
Kurtulmuş'tan çok sert Rusya açıklaması
Kurtulmuş'tan çok sert Rusya açıklaması Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, "Rusya Savunma Bakanlığı sözcüsünün 'yavuz hırsız' tavrıyla, Suriye topraklarında hava operasyonu rakamlarını, sınır ihlali rakamları gibi göstermeye kalkması, acziyetinin ifadesinden başka bir şey değildir" değerlendirmesinde bulundu...
29.09.2021 Gündem
‘Sabrımızın sınırı var’
‘Sabrımızın sınırı var’ Rus birliklerini tehdit eden tüm hedeflerin yok edileceğini söyleyen Putin’e cevap Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’ndan geldi, “Rusya haksız. Hava sahamızı ihlal etti. Sabrımızın da bir sınırı var” dedi
29.09.2021 Gündem
Türkiye’den Suriye'ye 15 gündür uçuş yok
Türkiye’den Suriye'ye 15 gündür uçuş yok Türkiye ile Rusya arasındaki sınır ihlali yaptığı için düşürülen uçak sonrası ortaya çıkan krizin sonuçları gün yüzüne çıkmaya başladı.
29.09.2021 Gündem
Ruble ve Moskova Borsası çakıldı!
Ruble ve Moskova Borsası çakıldı! Düşürülen uçak sonrasında Rusya Borsası yüzde 11...
7.12.2015 Ekonomi
Çavuşoğlu'ndan önemli açıklamalar
Çavuşoğlu'ndan önemli açıklamalar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türk hava sahasını ihlal eden savaş uçağının düşürülmesinin ardından yaşanan gelişmelere ilişkin, "Rusya ile diyalog yoluyla bu sorunu, hatta krizi aşarız...
2.12.2015 Yaşam
Bakanların 'it dalaşı' restleşmesi
Bakanların 'it dalaşı' restleşmesi Türkiye ile Rusya arasında tırmanan “düşürülen uçak” krizinde, “it dalaşı” restleşmesi yaşandığı da ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Düşürülen uçak sonrası Rusya'yla ilk temas
Düşürülen uçak sonrası Rusya'yla ilk temas Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rus mevkidaşı Lavrov ile görüştü. Açıklama Dışişleri Bakanlığı'ndan geldi
29.09.2021 Gündem
Lavrov'dan düşürülen uçak açıklaması
Lavrov'dan düşürülen uçak açıklaması Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov düşürülen uçakla ilgili şok açıklamalarda bulundu. Lavrov; "Elimizdeki bilgilere göre provokasyona yönelik önceden planlı bir saldırı olduğuna inanıyoruz."
25.11.2015 Dünya
İran basını: Türkiye ateşle oynuyor
İran basını: Türkiye ateşle oynuyor İran basını bugün Rus uçağı manşetiyle çıktı. İran'dan düşürülen uçak hakkında ilk resmi tepki de geldi.
25.11.2015 Dünya
‘Türkiye’ye teşekkürler’
‘Türkiye’ye teşekkürler’ Rus uçağının düşürülmesini Bayır Bucak bölgesindeki Türkmenler sevinçle karşıladı. Türkiye’ye teşekkür eden Türkmen Komutan Abdullah, “Bize büyük moral oldu” dedi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Düşürülen Uçak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki düşürülen uçak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.