DUS geç başvuru işlemi nasıl yapılır?
DUS geç başvuru işlemi nasıl yapılır? DUS başvuru işlemlerini zamanında tamamlamayan adaylar için geç başvuru hakkı tanındı. 18-25 Temmuz tarihleri arasında başvuru yapmayan adaylar başvurularını geç başvuru gününde yapabilecekler. Geç başvuru işlemi, aday işlemleri sistemi üzerinden gerçekleştirilecek. Geç başvuru gününde başvuru işlemlerini tamamlamayan adayların başvuruları geçersiz olarak sayılacak? DUS geç başvuru işlemi nasıl yapılır? Geç başvuru ücreti ne kadar ödenecek?
29.09.2021 Gündem
DUS geç başvuru işlemi nasıl yapılır? ÖSYM’den açıklama…
DUS geç başvuru işlemi nasıl yapılır? ÖSYM’den açıklama… DUS için ÖSYM tarafından belirlenen tarihler arasında başvuru işlemi yapmayan adaylar, geç başvuru gününde başvuru yapabilecekler. Geç başvuru için adaylar, diğer başvuru yapan adaylardan farklı olarak daha fazla başvuru ücreti ödeyecekler. DUS geç başvuru işlemi nasıl yapılır? DUS geç başvuru ücreti nasıl ödenecek?
29.09.2021 Gündem
DUS başvuruları için bugün son gün!
DUS başvuruları için bugün son gün! DUS başvuru işlemleri bugün sona eriyor. DUS (Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı) için başvuru yapacak olan adayların bugün saat 23.59’a kadar başvurularını tamamlamaları gerekiyor. Sınav için başvuru yapan ancak sınav ücretini ödemeyen adaylar tarafından gerçekleştirilen başvurular geçersiz sayılacak. DUS başvurusu nasıl yapılır? DUS başvuru ücreti nasıl ödenecek?
29.09.2021 Gündem
DUS başvuru işlemi nasıl yapılır? Başvuru işlemleri ne zaman sona erecek?
DUS başvuru işlemi nasıl yapılır? Başvuru işlemleri ne zaman sona erecek? 10 Eylül 2017 tarihinde ÖSYM tarafından uygulanacak olan 2017-DUS (Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı) başvuru işlemleri başladı. 18 Temmuz itibariyle başlayan sınav başvuruları 25 Temmuz’da sona erecek. Adaylar sınav başvurusunu yaptıktan sonra sınav ücretini de ödeyerek başvurularını tamamlayacaklar.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri