Dursun Özbek Transfer

Dursun Özbek Transfer

Son dakika dursun özbek transfer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dursun özbek transfer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dursun özbek transfer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dursun Özbek Transfer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dursun özbek transfer gelişmeleri de dahil olmak üzere 704 dursun özbek transfer haberi bulunmuştur. Tüm dursun özbek transfer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Herkes yıldız transferler beklerken Dursun Özbek şaşırttı: Yanlış anlamasınlar, yapmayacağız
Herkes yıldız transferler beklerken Dursun Özbek şaşırttı: Yanlış anlamasınlar, yapmayacağızGalatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek transfer çalışmalarıyla ilgili bomba açıklamalarda bulundu. Gündemdeki yıldız transferler hakkında konuşan Özbek, Oğuz Aydın ve Michy Batshuayi ile ilgili gündem olacak ifadeler kullandı. İşte detaylar...
28.06.2024Galatasaray
Cimbom para basacak! Galatasaray 3 yıldız için tam 80 milyon euro istiyor
Cimbom para basacak! Galatasaray 3 yıldız için tam 80 milyon euro istiyorGalatasaray yönetimi Sacha Boey, Nelsson ve Zaniolo için toplamda 80 milyon euro'luk bonservis geliri elde etmeyi planlıyor.
22.06.2023Galatasaray
Galatasaray'dan 2 transfer birden! Piyasa değerleri tam 32 milyon euro
Galatasaray'dan 2 transfer birden! Piyasa değerleri tam 32 milyon euroYaz ayı transfer döneminin çalışmalarına şimdiden başlayan ve Okan Buruk'la sık sık toplantı yaptığı belirtilen Dursun Özbek'in orta sahaya takviye yapmak için kolları sıvadığı belirtildi. Torreira'nın takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran Cimbom'un 2016-17'de Frey'le birlikte forma giyen 26 yaşındaki oyuncuya talip olduğu anlaşılırken, Galatasaray'ın bu transfer için Juventus'la masaya oturduğu bildirildi.
5.04.2023Galatasaray
Topla beraber Ronaldo ve Messi'den daha hızlı! Galatasaray'dan bomba transfer
Topla beraber Ronaldo ve Messi'den daha hızlı! Galatasaray'dan bomba transferZaniolo'nun takımdan ayrılma ihtimalinin yüksek olması, Rashica'nın bonservis problemi ve Yunus Akgün'ün istikrarsız performansı sebebiyle kanat forvet arayışlarına başlayan Galatasaray, Premier Lig deviyle görüşmelere başladı. Ronaldo ve Messi'den daha hızlı olduğu iddia edilen süper yeteneğin Sarı Kırmızılı kulübe gelmeye sıcak baktığı bildirildi.
2.04.2023Galatasaray
Zaniolo, İcardi ve Torreira'nın yerine gelecek yıldızlar belli oldu! Galatasaray Avrupa'da kupa kaldıracak
Zaniolo, İcardi ve Torreira'nın yerine gelecek yıldızlar belli oldu! Galatasaray Avrupa'da kupa kaldıracakKontratında 35 milyon euro'luk çıkış maddesi olan ve yıldız futbolcuyu sezon sonunda Serie A'ya göndermeye hazırlanan Galatasaray yönetimi 'B' planını hazırlarken, Sarı Kırmızılıların İcardi ve Torreira'nın yerlerini doldurmak için alternatif oyuncularla görüşmelere başladığı bildirildi. İşte Dursun Özbek ve Sportif AŞ'nin transfer çalışmaları...
15.03.2023Galatasaray
Dursun Özbek Ancelotti ve Jurgen Klopp'a kafa tuttu! Yeni Raphinha Galatasaray'a...
Dursun Özbek Ancelotti ve Jurgen Klopp'a kafa tuttu! Yeni Raphinha Galatasaray'a...Devre arası transfer döneminde Kaan Ayhan, Zaniolo ve Adekugbe gibi isimlerle kadrosunu güçlendiren Galatasaray 21 yaş altı forvet arayışlarında sona geldi. Daha önce Chelsea'de oynayan Datro Fofana için girişimlerde bulunan Sarı Kırmızılıların aslında 20 yaşındaki Brezilyalı santrafora talip olduğu ortaya çıkarken, Başkan Dursun Özbek'in yetenekli futbolcunun menajeriyle görüşmelere başladığı bildirildi.
1.03.2023Galatasaray
Okan Buruk'un transfer listesi deşifre oldu! Galatasaray 5 sol bek bir 8 numarayla masaya oturdu
Okan Buruk'un transfer listesi deşifre oldu! Galatasaray 5 sol bek bir 8 numarayla masaya oturduDevre arası transfer döneminde takıma sol bek ve orta saha takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'da Okan Buruk'un listesi ortaya çıktı. Sarı Kırmızılı yöneticilerin 5 sol bekle görüşmelere başladığı bildirilirken, Dursun Özbek - Erden Timur ikilisinin bir tane de 8 numarayla masaya oturduğu anlaşıldı. İşte Galatasaray'da yaşanan sıcak gelişmeler...
23.01.2023Galatasaray
Galatasaray'dan son dakika transferi! Falcao hiç düşünme dedi Dursun Özbek işi bitirdi
Galatasaray'dan son dakika transferi! Falcao hiç düşünme dedi Dursun Özbek işi bitirdiGalatasaray transfer haberleri... Abdülkerim Bardakcı ve Victor Nelsson'a alternatif bir isim arayan Galatasaray Mathias Ross'un yerini doldurmak üzere. TalkSPORT'ta yer alan habere göre; Sarı Kırmızılı kulüp Falcao gibi Kolombiyalı stoperle görüşmelere başlarken, Sportif AŞ yöneticilerinin önümüzdeki günlerde İngiltere'ye çıkarma yapacakları bildirildi.
6.01.2023Galatasaray
Galatasaray yılın transfer bombasını patlatıyor! Dursun Özbek müjdeyi verdi: Teklif yapıldı, geliyor...
Galatasaray yılın transfer bombasını patlatıyor! Dursun Özbek müjdeyi verdi: Teklif yapıldı, geliyor...Son dakika transfer gelişmesi. Galatasaray yılın transfer bombasını patlatıyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer müjdesi verdi. Yıldız futbolcu Galatasaray'a geliyor. 23 yaşındaki futbolcu Galatasaray'a seviye atlatacak. Dünyaca ünlü eski yıldız futbolcunun oğluna kancayı attılar. Dursun Özbek, "Taraftarımızın içi rahat olsun, hiç endişe etmesinler, biz Galatasaray'ın cebini koruyarak transfer yapıyoruz. Transferleri en kısa zamanda açıklayacağız" dedi. İşte Galatasaray'ın ilgilendiği iki yıldızda son durum...
28.07.2022Galatasaray
Dursun Özbek transfer bilançosunu resmen açıkladı!
Dursun Özbek transfer bilançosunu resmen açıkladı!Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu'nda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
13.09.2017Galatasaray
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması
Dursun Özbek'ten transfer açıklamasıGalatasaray Başkanı Dursun Özbek, başta Kwadwo Asamoah olmak üzere transferlerle ilgili açıklamalar yaptı.
18.08.2017Galatasaray
Dursun Özbek'ten Sneijder açıklaması!
Dursun Özbek'ten Sneijder açıklaması!Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Wesley Sneijder'in ayrılığının geçen mayıs ayından beri gündemde olduğunu söyledi.
17.07.2017Galatasaray
Özbek'ten transfer açıklaması!
Özbek'ten transfer açıklaması!Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer listesi ve Felipe Melo'nun gidişi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
24.12.2015Galatasaray
Özbek: Ibrahimovic listemizde yok!
Özbek: Ibrahimovic listemizde yok!Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
7.08.2015Galatasaray
Özbek'ten Ibra ve Medel açıklaması
Özbek'ten Ibra ve Medel açıklamasıGalatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer süreci hakkında bilgi verdi.
4.08.2015Galatasaray
"Geleceğe yatırım yapıyoruz"
"Geleceğe yatırım yapıyoruz"Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer çalışmalarıyla ilgili NTV Spor'a özel açıklamalar yaptı.
13.07.2015Galatasaray
Dursun Özbek'ten Ibrahimovic cevabı
Dursun Özbek'ten Ibrahimovic cevabıGalatasaray Başkanı Dursun Özbek, Antalya'da bulunan otelinde GS TV'nin sorularını cevapladı.
8.06.2015Galatasaray
Melo'nun alternatifi De Jong
Melo'nun alternatifi De JongŞampiyon Galatasaray orta alanı takviye için Milan'ın Hollandalı yıldızı Nigel De Jong'un transferi için harekete geçiyor.
5.06.2015Galatasaray
Elias Jelert sonrası orta saha yerine forvet geliyor! Dursun Özbek 5 milyon euroya Icardi'ye rakip getiriyor
Elias Jelert sonrası orta saha yerine forvet geliyor! Dursun Özbek 5 milyon euroya Icardi'ye rakip getiriyorGALATASARAY TRANSFER HABERLERİ... Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray, Kopenhag’ın 21 yaşındaki sağ beki Elia Jelert’in transferini bitirdi. Sağ bek transferi sonrası herkes orta saha beklerken Dursun Özbek Icardi'nin yanına forvet getiriyor. İşte transfer haberinin detayları...
26.07.2024Galatasaray
Galatasaray resmen duyurdu! Tete'ye güle güle, işte bonservis bedeli...
Galatasaray resmen duyurdu! Tete'ye güle güle, işte bonservis bedeli...Galatasaray Tete'nin Panathinaikos'a transfer olduğunu açıkladı.
25.07.2024Galatasaray
Galatasaray istiyordu, İlkay Gündoğan'ın yeni takımı belli oldu
Galatasaray istiyordu, İlkay Gündoğan'ın yeni takımı belli olduBarcelona'da futbol kariyerini sürdüren İlkay Gündoğan'ın yeni takımı hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. La Liga devinden ayrılması beklenen Alman oyuncuya, 3 yıllık kontrat önerildiği belirtildi.
25.07.2024Galatasaray
Galatasaray'da transfer krizi! Sağ bek bir türlü olmayınca açıkladı: Gündemimizde yok
Galatasaray'da transfer krizi! Sağ bek bir türlü olmayınca açıkladı: Gündemimizde yokGALATASARAY TRANSFER HABERLERİ... Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sarı kırmızılı ekipte bir türlü yapılamayan sağ bek transferi tepkilere yol açtı. Cumartesi günkü Parma maçının ardından Türkiye'ye dönecek Galatasaray'da hafta başında Dursun Özbek, İbrahim Hatipoğlu ve Okan Buruk bir araya gelecek. Transferdeki yol haritasını belirleyecek görüşme öncesinde ise Sarı-Kırmızılılar'a listesindeki yıldız isimden iyi haber gelmiş durumda. İşte detaylar...
24.07.2024Galatasaray
Galatasaray'da kriz patladı! Guela Doue, Wendel transferi yalan olunca Erden Timur'u aradılar
Galatasaray'da kriz patladı! Guela Doue, Wendel transferi yalan olunca Erden Timur'u aradılarGALATASARAY HABERLERİ... Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'da transfer kaosu patlak verdi. Galatasaray’da Batshuayi dışında yeni isimlerin alınamaması, sarı-kırmızılı taraftarı ayağa kaldırdı. Özellikle sosyal medya üzerinden Başkan Dursun Özbek ve ekibine tepki gösterilirken, yönetim ise bazı kesimlerin bilinçli olarak ortalığı karıştırdığını iddia etti.
23.07.2024Galatasaray
Fred'i kıskandıracak orta saha geliyor! Dursun Özbek istemişti, Ali Koç transferi bitiriyor
Fred'i kıskandıracak orta saha geliyor! Dursun Özbek istemişti, Ali Koç transferi bitiriyorFENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Stoper, kanat ve forvet transferlerini tamamlayan Fenerbahçe, orta saha transferini de bitiriyor. Galatasaray'da Dursun Özbek yönetiminin peşinde olduğu dünya yıldızını Ali Koç Fenerbahçe'ye getiriyor. İşte detaylar...
20.07.2024Fenerbahçe
Dursun Özbek'ten şampiyonluk hediyesi! Okan Buruk istedi, 50 milyon euroluk transfer patladı
Dursun Özbek'ten şampiyonluk hediyesi! Okan Buruk istedi, 50 milyon euroluk transfer patladıGALATASARAY TRANSFER HABERİ... Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Avusturya'nın Geinberg bölgesinde kamp yapan Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Dursun Özbek yönetimi Okan Buruk'un isteği doğrultusunda transfer bombalarını patlatmaya hazırlanıyor. İşte Galatasaray'ın ses getirecek yıldız transferi...
11.07.2024Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Dursun Özbek Transfer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dursun özbek transfer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.