Dursun Özbek Transfer

Dursun Özbek Transfer

Son dakika dursun özbek transfer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dursun özbek transfer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dursun özbek transfer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dursun Özbek Transfer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dursun özbek transfer gelişmeleri de dahil olmak üzere 681 dursun özbek transfer haberi bulunmuştur. Tüm dursun özbek transfer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cimbom para basacak! Galatasaray 3 yıldız için tam 80 milyon euro istiyor
Cimbom para basacak! Galatasaray 3 yıldız için tam 80 milyon euro istiyor Galatasaray yönetimi Sacha Boey, Nelsson ve Zaniolo için toplamda 80 milyon euro'luk bonservis geliri elde etmeyi planlıyor.
22.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan 2 transfer birden! Piyasa değerleri tam 32 milyon euro
Galatasaray'dan 2 transfer birden! Piyasa değerleri tam 32 milyon euro Yaz ayı transfer döneminin çalışmalarına şimdiden başlayan ve Okan Buruk'la sık sık toplantı yaptığı belirtilen Dursun Özbek'in orta sahaya takviye yapmak için kolları sıvadığı belirtildi. Torreira'nın takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran Cimbom'un 2016-17'de Frey'le birlikte forma giyen 26 yaşındaki oyuncuya talip olduğu anlaşılırken, Galatasaray'ın bu transfer için Juventus'la masaya oturduğu bildirildi.
5.04.2023 Galatasaray
Topla beraber Ronaldo ve Messi'den daha hızlı! Galatasaray'dan bomba transfer
Topla beraber Ronaldo ve Messi'den daha hızlı! Galatasaray'dan bomba transfer Zaniolo'nun takımdan ayrılma ihtimalinin yüksek olması, Rashica'nın bonservis problemi ve Yunus Akgün'ün istikrarsız performansı sebebiyle kanat forvet arayışlarına başlayan Galatasaray, Premier Lig deviyle görüşmelere başladı. Ronaldo ve Messi'den daha hızlı olduğu iddia edilen süper yeteneğin Sarı Kırmızılı kulübe gelmeye sıcak baktığı bildirildi.
2.04.2023 Galatasaray
Zaniolo, İcardi ve Torreira'nın yerine gelecek yıldızlar belli oldu! Galatasaray Avrupa'da kupa kaldıracak
Zaniolo, İcardi ve Torreira'nın yerine gelecek yıldızlar belli oldu! Galatasaray Avrupa'da kupa kaldıracak Kontratında 35 milyon euro'luk çıkış maddesi olan ve yıldız futbolcuyu sezon sonunda Serie A'ya göndermeye hazırlanan Galatasaray yönetimi 'B' planını hazırlarken, Sarı Kırmızılıların İcardi ve Torreira'nın yerlerini doldurmak için alternatif oyuncularla görüşmelere başladığı bildirildi. İşte Dursun Özbek ve Sportif AŞ'nin transfer çalışmaları...
15.03.2023 Galatasaray
Dursun Özbek Ancelotti ve Jurgen Klopp'a kafa tuttu! Yeni Raphinha Galatasaray'a...
Dursun Özbek Ancelotti ve Jurgen Klopp'a kafa tuttu! Yeni Raphinha Galatasaray'a... Devre arası transfer döneminde Kaan Ayhan, Zaniolo ve Adekugbe gibi isimlerle kadrosunu güçlendiren Galatasaray 21 yaş altı forvet arayışlarında sona geldi. Daha önce Chelsea'de oynayan Datro Fofana için girişimlerde bulunan Sarı Kırmızılıların aslında 20 yaşındaki Brezilyalı santrafora talip olduğu ortaya çıkarken, Başkan Dursun Özbek'in yetenekli futbolcunun menajeriyle görüşmelere başladığı bildirildi.
1.03.2023 Galatasaray
Okan Buruk'un transfer listesi deşifre oldu! Galatasaray 5 sol bek bir 8 numarayla masaya oturdu
Okan Buruk'un transfer listesi deşifre oldu! Galatasaray 5 sol bek bir 8 numarayla masaya oturdu Devre arası transfer döneminde takıma sol bek ve orta saha takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'da Okan Buruk'un listesi ortaya çıktı. Sarı Kırmızılı yöneticilerin 5 sol bekle görüşmelere başladığı bildirilirken, Dursun Özbek - Erden Timur ikilisinin bir tane de 8 numarayla masaya oturduğu anlaşıldı. İşte Galatasaray'da yaşanan sıcak gelişmeler...
23.01.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan son dakika transferi! Falcao hiç düşünme dedi Dursun Özbek işi bitirdi
Galatasaray'dan son dakika transferi! Falcao hiç düşünme dedi Dursun Özbek işi bitirdi Galatasaray transfer haberleri... Abdülkerim Bardakcı ve Victor Nelsson'a alternatif bir isim arayan Galatasaray Mathias Ross'un yerini doldurmak üzere. TalkSPORT'ta yer alan habere göre; Sarı Kırmızılı kulüp Falcao gibi Kolombiyalı stoperle görüşmelere başlarken, Sportif AŞ yöneticilerinin önümüzdeki günlerde İngiltere'ye çıkarma yapacakları bildirildi.
6.01.2023 Galatasaray
Galatasaray yılın transfer bombasını patlatıyor! Dursun Özbek müjdeyi verdi: Teklif yapıldı, geliyor...
Galatasaray yılın transfer bombasını patlatıyor! Dursun Özbek müjdeyi verdi: Teklif yapıldı, geliyor... Son dakika transfer gelişmesi. Galatasaray yılın transfer bombasını patlatıyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer müjdesi verdi. Yıldız futbolcu Galatasaray'a geliyor. 23 yaşındaki futbolcu Galatasaray'a seviye atlatacak. Dünyaca ünlü eski yıldız futbolcunun oğluna kancayı attılar. Dursun Özbek, "Taraftarımızın içi rahat olsun, hiç endişe etmesinler, biz Galatasaray'ın cebini koruyarak transfer yapıyoruz. Transferleri en kısa zamanda açıklayacağız" dedi. İşte Galatasaray'ın ilgilendiği iki yıldızda son durum...
28.07.2022 Galatasaray
Dursun Özbek transfer bilançosunu resmen açıkladı!
Dursun Özbek transfer bilançosunu resmen açıkladı! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu'nda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
13.09.2017 Galatasaray
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, başta Kwadwo Asamoah olmak üzere transferlerle ilgili açıklamalar yaptı.
18.08.2017 Galatasaray
Dursun Özbek'ten Sneijder açıklaması!
Dursun Özbek'ten Sneijder açıklaması! Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Wesley Sneijder'in ayrılığının geçen mayıs ayından beri gündemde olduğunu söyledi.
17.07.2017 Galatasaray
Özbek'ten transfer açıklaması!
Özbek'ten transfer açıklaması! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer listesi ve Felipe Melo'nun gidişi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
24.12.2015 Galatasaray
Özbek: Ibrahimovic listemizde yok!
Özbek: Ibrahimovic listemizde yok! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
7.08.2015 Galatasaray
Özbek'ten Ibra ve Medel açıklaması
Özbek'ten Ibra ve Medel açıklaması Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer süreci hakkında bilgi verdi.
4.08.2015 Galatasaray
"Geleceğe yatırım yapıyoruz"
"Geleceğe yatırım yapıyoruz" Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer çalışmalarıyla ilgili NTV Spor'a özel açıklamalar yaptı.
13.07.2015 Galatasaray
Dursun Özbek'ten Ibrahimovic cevabı
Dursun Özbek'ten Ibrahimovic cevabı Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Antalya'da bulunan otelinde GS TV'nin sorularını cevapladı.
8.06.2015 Galatasaray
Melo'nun alternatifi De Jong
Melo'nun alternatifi De Jong Şampiyon Galatasaray orta alanı takviye için Milan'ın Hollandalı yıldızı Nigel De Jong'un transferi için harekete geçiyor.
5.06.2015 Galatasaray
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi!
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024 Fenerbahçe
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması: Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması: Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Bugün Florya'daydım. Çok güzel bir ekibimiz var. Scout ekibimiz, Erden Bey, Ayhan Bey ve hocamızın yoğun çalışması var. Galatasaray için en iyisini yapmak istiyorlar. Bu çalışmalara da devam ediyorlar. Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz” dedi.
31.01.2024 Futbol
Bayern Münih'ten Sacha Boey için resmi açıklama!
Bayern Münih'ten Sacha Boey için resmi açıklama! Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, transfer gündemlerinde yer alan Sacha Boey hakkında açıklama yaptı.
26.01.2024 Galatasaray
Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sert gönderme: Şampiyonluk emekli ikramiyesi değildir
Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sert gönderme: Şampiyonluk emekli ikramiyesi değildir Galatasaray Başkanı Dursun Özbek', sarı-kırmızılı ekibin sponsorluk töreninde açıklamalarda bulundu. Sert eleştirilerde bulunan Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a da göndermede bulundu.
16.01.2024 Galatasaray
Dursun Özbek 'borcumuz yok' dedi, gerçekleri açıkladı: Konkordato ilan etmişler
Dursun Özbek 'borcumuz yok' dedi, gerçekleri açıkladı: Konkordato ilan etmişler Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündemde yer alan mali kriz iddiaları ve transfere dair önemli açıklamalarda bulundu. Özbek, Angelino için Leipzig ile görüşmelerin sürdüğünü aktardı. İşte haberin detayları...
11.01.2024 Galatasaray
Hakim Ziyech'in artistliği sabırları taşırdı! Zaha, Tete derken ayrılıyor, Dursun Özbek devreye girdi
Hakim Ziyech'in artistliği sabırları taşırdı! Zaha, Tete derken ayrılıyor, Dursun Özbek devreye girdi Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sarı kırmızılı ekipte sorun yaratan oyuncularla ayrılık yaşanacak. Galatasaray, Adana Demirspor maçı öncesinde, parasal sorun çıkaran Faslı oyuncunun, Süper Kupa’ya da gitmemesinden iyice rahatsız oldu. Dursun Özbek yönetimi yıldız oyuncu için harekete geçti. İşte detaylar...
1.01.2024 Galatasaray
Zaha, Tete derken şansını kaybetti! Barış Alper olmadı, Erden Timur dünya yıldızını getiriyor
Zaha, Tete derken şansını kaybetti! Barış Alper olmadı, Erden Timur dünya yıldızını getiriyor Galatasaray'dan son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yaptığı açıklamada en kısa sürede sol bek transferini gerçekleştireceklerini söyledi. Sarı-kırmızılılar dünyaca ünlü yıldız için girişimlere başladı. Angelino, Okan Buruk'un verdiği şansı değerlendiremedi, Barış Alper ile ilgili yeni gelişme yaşandı. İşte detaylar...
15.12.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Dursun Özbek Transfer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dursun özbek transfer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.