Gazete Vatan Logo
Galatasaray Özbek: Ibrahimovic listemizde yok!

Özbek: Ibrahimovic listemizde yok!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Özbek: Ibrahimovic listemizde yok!

Ibrahimovic iddialarıyla ilgili özeleştiri yapan Özbek, Melo'nun durumunun da henüz netleşmediğini dile getirdi.

NTV Spor'a konuşan Başkan Dursun Özbek, takımdan ayrılması beklenen Brezilyalı Felipe Melo hakkında, "Bugün yine herhalde bir toplantı olacak. Hala belirsizliğini koruyor. Bir takım bulmaya çalışıyor. Biz kendisine gerekli kolaylığı göstereceğimizi söyledik. Fakat neticelenmiş, nihayetlenmiş herhangi bir şey yok. Artık herhalde bu işin kesinleşmesi lazım. Biz de ona göre takımın eksiklerini tespit edeceğiz. Bugün veya yarın netleşmesi lazım Melo'nun" yorumunu yaptı.

Acele ederek transferde hata yapmak istemediklerini belirten Özbek, "İmkanlarımızı çok iyi kullanmak üzere hareket ediyoruz, bütün transfer sezonunun başından beri buna çok dikkat ediyoruz. Bu hazırlık maçlarının ertesinde, takip ettiğimiz futbolcular var, eksikliklerimizle çakıştırabilirsek eğer, transferlerini de yapacağız" dedi.

Finansal Fair Play hakkında da konuşan Dursun Özbek, "Bizim dikkat ettiğimiz kadar bütün diğer takımların da dikkat etmesi gerekiyor. Ben bunu söylediğim zaman sadece Galatasaray için söylemiyorum. Türk futbolunda bu konuda biraz ihtiyatsızlık olduğunu düşünüyorum ama Galatasaray olarak biz bunu ihtiyatla, tedbirimizi alarak götürmek istiyoruz ki ileride sıkıntı yaşamayalım, o yüzden gündemde tutuyorum. Gayet iyi gidiyoruz, tasarruf tedbirleri bizi bu manada çok iyi yere getirecek" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Ibrahimovic iddiaları hakkında da açıklamalarda bulunan Dursun Özbek, "Hocanın bize verdiği transfer listesinde hiçbir zaman Ibrahimovic olmadı, hala da yok. Ben bunun biraz maksatlı pompalandığını düşünüyorum ama Ibrahimovic bizim gündemimize baştan beri gelmedi hiç, dolayısıyla hocanın transfer listesinde de yoktu. Biraz açıklamada geç kaldık ama hocamız defalarca söyledi, ben onu yeterli görmüştüm, biraz daha önce açıklayabilirdim" diyerek özeleştiri de yaptı.