Dünyanın en kaliteli ve en iyi 37 şehri belli oldu! Binlerce oyla belirlenen listeye Türkiye'den bir şehir girdi...
Dünyanın en kaliteli ve en iyi 37 şehri belli oldu! Binlerce oyla belirlenen listeye Türkiye'den bir şehir girdi... En kaliteli ve en iyi şehirlerin listesini belirleyen oylama sonuçları açıklandı. Listede Türkiye'den de bir şehir yer buldu. İngiltere merkezli Time Out dergisi, dünyanın en iyi 37 şehrini seçti.
6.09.2022 Dünya
Dünyanın En İyi Şehirleri 2022 listesi belli oldu! İşte listeki Türk şehrinin sıralamadaki yeri...
Dünyanın En İyi Şehirleri 2022 listesi belli oldu! İşte listeki Türk şehrinin sıralamadaki yeri... Dünyanın en iy şehirlerini ortaya koyan 2022 yılı listesi açıklandı. Ünlü seyahat, eğlence, yeme-içme ve sanat dergisi Time Out, dünyanın dört bir yanından editörler ve 20 bin kent sakinin katılımıyla bir anket oluşturdu. Her şehrin kültürel özelliklerini göz önünde bulunduran Time Out'un listesinde şehirler yeme-içme, kültür, gece hayatı açısından derecelendirildi. 2022'nin en iyi 53 şehri seçilirken, listede Türkiye'den de bir şehir var.
13.07.2022 Dünya
Dünyanın en çekici şehirleri açıklandı! Türkiye'den o kent de listede...
Dünyanın en çekici şehirleri açıklandı! Türkiye'den o kent de listede... 2021 yılının en çekici şehirleri listesini yayımladı. Şehirlerin listesi, koronavirüs ile mücadelesi, altyapısı, sürdürülebilirliği, ekonomisi, sakinleri için yaşam kalitesini korurken turistleri cezbetmesi ve ağırlamanın zorluklarıyla başa çıkması göz önüne alınarak hazırlandı. İngiltere merkezli araştırma şirketi Euromonitor tarafından hazırlanan listede, Türkiye’den de bir şehrin yer aldı. İşte dünyanın en güzel şehirleri...
14.04.2022 Dünya