Dubai Tenis Şampiyonası

Dubai Tenis Şampiyonası

Son dakika Dubai Tenis Şampiyonası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dubai Tenis Şampiyonası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dubai Tenis Şampiyonası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dubai Tenis Şampiyonası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dubai tenis şampiyonası gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 dubai tenis şampiyonası haberi bulunmuştur. Tüm dubai tenis şampiyonası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son şampiyon Federer'den erken veda!
Son şampiyon Federer'den erken veda! Son Avustralya Açık şampiyonu Roger Federer, katıldığı Dubai Tenis Şampiyonası'ndan ikinci turda elendi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Roger Federer Dubai'ye veda etti
Roger Federer Dubai'ye veda etti Son Avustralya Açık şampiyonu Roger Federer, katıldığı Dubai Tenis Şampiyonası'ndan ikinci turda elendi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Çağla Büyükakçay Dubai Tenis Şampiyonası'na veda etti
Çağla Büyükakçay Dubai Tenis Şampiyonası'na veda etti Dubai Tenis Şampiyonası'nda mücadele eden Çağla Büyükakçay ile Rus partneri Natalia Vikhlyantseva, çift kadınlar ilk turunda Lüksemburglu Mandy Minella ve Letonyalı Anastasija Sevastova'ya 2-0 yenilerek elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
'Federer'e karşı oynamak isterim'
'Federer'e karşı oynamak isterim' Milli tenisçi Marsel İlhan: "Dubai Tenis Şampiyonası kariyerimin dönüm noktası oldu"
10.11.2021 Diğer Sporlar
Marsel İlhan en iyi seviyede
Marsel İlhan en iyi seviyede Tek erkekler dünya sıralamasında 77'nciliğe yükselen milli tenisçi Marsel İlhan, kariyerinin en iyi derecesine ulaştı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Marsel İlhan 1 numaraya kaybetti
Marsel İlhan 1 numaraya kaybetti Dubai Tenis Şampiyonası çeyrek final maçında Novak Djokovic'le karşı karşıya gelen Marsel İlhan, maçtan 6-1'lik iki setle yenik ayrıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Djokovic'e Türk rakip!
Djokovic'e Türk rakip! Dünya 13 numarası Feliciano Lopez’i 3/6, 7/5 ve 6/3’lük setlerle mağlup eden Marsel İlhan, Dubai’de çeyrek finale çıktı. Marsel'in rakibi Novak Djokovic oldu
10.11.2021 Diğer Sporlar
Topu kaçıran alır
Topu kaçıran alır Dünyanın en ünlü tenisçilerinden Roger Federer ve Andre Agassi, Dubai'deki Burj El Arab Oteli'nin helikopter pistine kurulan tenis kortunda maç yaptı
23.02.2005 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Dubai Tenis Şampiyonası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dubai tenis şampiyonası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.