Marsel İlhan

Marsel İlhan

Son dakika Marsel İlhan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Marsel İlhan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Marsel İlhan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Marsel İlhan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan marsel ilhan gelişmeleri de dahil olmak üzere 162 marsel ilhan haberi bulunmuştur. Tüm marsel ilhan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Can Üner yaşamını yitirdi
Can Üner yaşamını yitirdi Milli tenisçi Çağla Büyükakçay'ın antrenörlüğünü yapan, Türk tenisine büyük emekler vermiş eski oyuncu ve antrenör Can Üner hayatını kaybetti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Can Üner’in hastalığı nedir, neden öldü? Can Üner kimdir, kaç yaşındaydı?
Can Üner’in hastalığı nedir, neden öldü? Can Üner kimdir, kaç yaşındaydı? Milli tenisçi Çağla Büyükakçay'ın antrenörlüğünü yapan, Türk tenisine büyük emekler vermiş eski oyuncu ve antrenör Can Üner hayatını kaybetti. Can Üner’in hastalığı ne, neden öldü? Can Üner kimdir, kaç yaşındaydı?
14.04.2021 Gündem
Marsel İlhan 'Tenisi bırakıyor' iddialarını yalanladı!
Marsel İlhan 'Tenisi bırakıyor' iddialarını yalanladı! Milli tenisçi Marsel İlhan, kariyerini sonlandırdığı iddialarını yalanladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Marsel İlhan, turnuvaya veda etti
Marsel İlhan, turnuvaya veda etti TEB BNP Paribas İstanbul Open Uluslararası Erkekler Tenis Turnuvası'nda milli sporcu Marsel İlhan, ilk turda Tunuslu Malek Jaziri'ye 2-0 mağlup olarak turnuvaya veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Cem İlkel'den 3. tekler zaferi
Cem İlkel'den 3. tekler zaferi Milli tenisçi Cem İlkel, 3. tekler zaferini Antalya'da düzenlenen Futures Turnuvası'nda elde etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Marsel İlhan ikinci turda elendi
Marsel İlhan ikinci turda elendi Milli tenisçi Marsel İlhan, ATP Challenger Turnuvası tek erkekler ikinci turunda İspanyol Bernabe Zapata Miralles'e 2-0 yenilerek elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Teniste milli kadrolar açıklandı
Teniste milli kadrolar açıklandı FED Kupası Avrupa-Afrika Bölgesi 1. Grup ve Davis Kupası Avrupa-Afrika Bölgesi 2. Grup maçlarında Türkiye'yi temsil edecek tenisçiler belirlendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Marsel İlhan  ikinci tura yükseldi
Marsel İlhan ikinci tura yükseldi Milli tenisçi Marsel İlhan, ATP Challenger Turnuvası tek erkeklerde Japon Kento Takeuchi'yi 2-0 yenerek ikinci tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Marsel İlhan ilk turda veda etti
Marsel İlhan ilk turda veda etti Marsel İlhan ile turnuvaya 1 numaralı seribaşı olarak katılan Malek Jaziri ilk turda elendi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Marsel İlhan İstanbul Challenger'da çeyrek finalde
Marsel İlhan İstanbul Challenger'da çeyrek finalde RUS rakibi Shalva Dzhanashia'ya set vermeyen Marsel İlhan, American Express İstanbul Challenger'da çeyrek finali yakaladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İlhan ve Çelikbilek ikinci turda
İlhan ve Çelikbilek ikinci turda American Express İstanbul Challenger Uluslararası Erkekler Tenis Turnuvası'nın ana tablo ikinci gün maçları tamamlanırken, teklerde Marsel İlhan ve Altuğ Çelikbilek ikinci tura, çiftlerde ise Altuğ Çelikbilek-Mert Naci Türker ikilisi çeyrek finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Marsel İlhan finale çıktı!
Marsel İlhan finale çıktı! Milli tenisçi Marsel İlhan, Tennis Organisation Cup'da finale kaldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
8 maçtır kazanan Marsel İlhan yarı finalde
8 maçtır kazanan Marsel İlhan yarı finalde Belarus'un başkenti Minsk'te geçen hafta şampiyonluk sevinci yaşayan Marsel İlhan, aynı adresteki Futures turnuvasında da yarı finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Marsel İlhan şampiyon oldu
Marsel İlhan şampiyon oldu Marsel İlhan, Jonathan Gray'i 2-0 mağlup ederek ITF Belarus turnuvasında şampiyon oldu
10.11.2021 Diğer Sporlar
Antalya Open’da, teklerde yarı final eşleşmeleri, çiftlerde de final belli oldu
Antalya Open’da, teklerde yarı final eşleşmeleri, çiftlerde de final belli oldu ATP Dünya Turu’nun yeni turnuvası Antalya Open’da teklerde yarı finale kalan oyuncular belirlenirken, çiftlerde ise finalin adı kondu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Marsel İlhan ikinci turda elendi
Marsel İlhan ikinci turda elendi ANTALYA’nın Serik İlçesi’nde devam eden Antalya Open ATP Tenis Turnuvası’nda milli sporcu Marsel İlhan, ikinci turda Alman rakibi Daniel Altmaier’e 2-1 yenilerek turnuvadan elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Marsel İlhan, ikinci tura yükseldi
Marsel İlhan, ikinci tura yükseldi ATP World Tour 250 kapsamındaki Antalya Open uluslararası erkekler tenis turnuvasının dördüncü gününe, ana tablo birinci tur, ikinci tur ve çiftler müsabakaları ile devam edildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milliler İsveç'e boyun eğdi
Milliler İsveç'e boyun eğdi Teniste, Davis Kupası Avrupa-Afrika Bölgesi 2. Grup ikinci tur müsabakalarının ilk gününde Türkiye Erkek Tenis Milli Takımı, İsveç'e 2-0 mağlup oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İstanbul'a Cup'a yıldızlar geliyor!
İstanbul'a Cup'a yıldızlar geliyor! TEB BNP Paribas İstanbul Cup ve İstanbul Open tenis turnuvalarında, dünyanın ilk 10 sırasında yer alan yıldızlar boy gösterecek. Toplam 10 Türk tenisçi de raket sallayacak
10.11.2021 Diğer Sporlar
Murray ve Serena Williams ilk sırada!
Murray ve Serena Williams ilk sırada! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ın ardından açıklanan dünya sıralamalarında, erkeklerde Büyük Britanyalı Andy Murray, kadınlarda ABD'li Serena Williams zirvede yer aldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milli tenisçiler elendi! Yine o isim...
Milli tenisçiler elendi! Yine o isim... ASB Classic çift kadınlarda İpek Soylu ile Arjantinli Maria Irigoyen, çeyrek finalde Gabriela Dabrowski-Yang Zhaoxuan ikilisine 2-0 yenilerek elendi - Bangkok Açık'ın ikinci turunda Japon Yuichi Sugita'ya 2-0 yenilen Marsel İlhan, turnuvaya veda etti
10.11.2021 Diğer Sporlar
İpek Soylu: Hayalim Wimbledon şampiyonluğu
İpek Soylu: Hayalim Wimbledon şampiyonluğu Wimbledon Tenis Turnuvası'nda teklerde ana tabloda oynayan ilk Türk kadın tenisçi olarak tarihe geçen ve Eylül 2014'te Amerika Açık'ta junior çiftlerde Türkiye’ye ilk grand slam zaferini yaşatan isim olan İpek Soylu çarpıcı açıklamalarda bulundu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Marsel İlhan resmen Galatasaray'da
Marsel İlhan resmen Galatasaray'da Sarı kırmızılı kulüp ilk transferine imza attı.
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray'dan yılın transferi
Galatasaray'dan yılın transferi Galatasaray'dan tenise yatırım...
24.09.2021 Galatasaray
Marsel İlhan Nişantaşı Üniversitesi'nde
Marsel İlhan Nişantaşı Üniversitesi'nde Dünyaca ünlü Türk tenisçi Marsel İlhan, Nişantaşı Üniversitesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda öğrenim görmeye başladı.
7.10.2016 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Marsel İlhan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki marsel ilhan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.