Devlet Su İşleri (DSİ) işçi alımı 2022! DSİ bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır? DSİ İŞKUR üzerinden sürekli işçi kadrosuna bekçi alacak!
Devlet Su İşleri (DSİ) işçi alımı 2022! DSİ bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır? DSİ İŞKUR üzerinden sürekli işçi kadrosuna bekçi alacak! Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) duyurdu! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere sürekli işçi kadrosuna bekçi alınacak. Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. Peki, DSİ bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır? DSİ işçi alımı başvuru şartları ne? DSİ personel alımı başvuru ekranı!
25.07.2022 Personel Alımı
Devlet Su İşleri (DSİ) 196 sözleşmeli personel alacak! İşte DSİ personel alımı başvuru şartları!
Devlet Su İşleri (DSİ) 196 sözleşmeli personel alacak! İşte DSİ personel alımı başvuru şartları! DSİ duyurdu! KPSS’den en az 55 puanla 196 sözleşmeli personel alınacak! Yayımlanan ilana göre, Devlet Su işleri’ne sözleşmeli Destek Personeli pozisyonuna temizlik görevlisi olarak çalıştırılmak üzere personel alımı yapılacak. Peki, DSİ sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? DSİ personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
20.07.2022 Personel Alımı
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman? Orman Genel Müdürlüğü ve DSİ personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor?
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman? Orman Genel Müdürlüğü ve DSİ personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor? Kamuya personel alımı için harekete geçildi! Tarım ve Orman Bakanlığı'na personel alınacak! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay açıkladı! Fuat Oktay, devlete yeni personel alımı yapılacağını belirterek, alım yapılacak kadroları da açıkladı. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman? Orman Genel Müdürlüğü ve DSİ personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor? İşte detaylar…
22.03.2022 Personel Alımı