DSİ bekçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? DSİ bekçi alımı sonuç öğrenme!
DSİ bekçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? DSİ bekçi alımı sonuç öğrenme! DSİ, İŞKUR üzerinden bekçi alımı başvurularını almıştı. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar için kura çekilişi canlı yayınla yapıldı. Başvuru yapan ve başvurusu uygun bulunan adaylar arasında yapılan kura çekilişinin sonuçlarının açıklanıp açıklammadığı merak ediliyor. Peki, DSİ bekçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? DSİ bekçi alımı kura sonuçları nereden öğrenilir? İşte DSİ bekçi alımı sonuç sorgulama ekranı!
10.08.2022 Personel Alımı
DSİ bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir?
DSİ bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir? DSİ bekçi alımı başvuru tarihleri ve şartlarına yönelik aramalar arttı. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ), 50 bekçi alımı yapılacağını duyurmasının ardından Resmi Gazete'de ilana dair detayları da yayımladı. Peki, DSİ 50 personel alımı başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? DSİ bekçi alımı şartları nelerdir?
25.07.2022 Personel Alımı
Devlet Su İşleri (DSİ) işçi alımı 2022! DSİ bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır? DSİ İŞKUR üzerinden sürekli işçi kadrosuna bekçi alacak!
Devlet Su İşleri (DSİ) işçi alımı 2022! DSİ bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır? DSİ İŞKUR üzerinden sürekli işçi kadrosuna bekçi alacak! Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) duyurdu! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere sürekli işçi kadrosuna bekçi alınacak. Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. Peki, DSİ bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır? DSİ işçi alımı başvuru şartları ne? DSİ personel alımı başvuru ekranı!
25.07.2022 Personel Alımı
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman? Orman Genel Müdürlüğü ve DSİ personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor?
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman? Orman Genel Müdürlüğü ve DSİ personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor? Kamuya personel alımı için harekete geçildi! Tarım ve Orman Bakanlığı'na personel alınacak! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay açıkladı! Fuat Oktay, devlete yeni personel alımı yapılacağını belirterek, alım yapılacak kadroları da açıkladı. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman? Orman Genel Müdürlüğü ve DSİ personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor? İşte detaylar…
22.03.2022 Personel Alımı