Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu

Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu

Son dakika Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dr. mehmet muharrem kasapoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 dr. mehmet muharrem kasapoğlu haberi bulunmuştur. Tüm dr. mehmet muharrem kasapoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Kasapoğlu: Türkiye sporda altyapı devrimini gerçekleştirdi
Bakan Kasapoğlu: Türkiye sporda altyapı devrimini gerçekleştirdi Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türk sporcuların sadece birkaç branşta değil, pek çok branşta zirvelere koştuğunu belirterek, “Her biri bizim gururumuz. Onlarla gurur duyuyoruz ve bu gururu, bu milletimiz 85 milyon hak ediyor. Güçlü tesis altyapısıyla Türkiye tesis devrimini gerçekleştirdi. Türkiye altyapı devrimini gerçekleştirdi.” dedi. Bakan Kasapoğlu, daha sonra Adem Asil ve diğer sporcularla Togg'a binerek havalimanında ayrıldı.
17.04.2023 Şampiy10
Bakan Kasapoğlu, depremzede çiftin nikâh şahidi oldu
Bakan Kasapoğlu, depremzede çiftin nikâh şahidi oldu Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, GSB Çubuk Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan depremzede İlknur ve Suat çiftinin nikâh şahidi oldu.
17.03.2023 Gündem
Prof. Dr. Aziz Sancar: Bilim yapmayı Türkiye'de öğrendim
Prof. Dr. Aziz Sancar: Bilim yapmayı Türkiye'de öğrendim Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Nobel ödüllü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar, gençlerle bir araya geldi. Bakanlığın faaliyetlerinden övgüyle bahseden Aziz Sancar,  “Yaptığınız sunumdan gördüğüm kadarıyla bu sağlanan imkanların ötesinde ben bir şey istemezdim. Bunu gerçekten söylüyorum. Benim zamanımda bu gibi organizasyonlar, teşkilatlar yoktu. Bunları görünce gerçekten memnun oldum.” dedi.
18.02.2022 Gündem
Bakan Kasapoğlu: 3 milyon 900 bin öğrencinin yetenek taramalarına başlandı
Bakan Kasapoğlu: 3 milyon 900 bin öğrencinin yetenek taramalarına başlandı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, haziran ayına kadar 81 ilde 3 milyon 900 bin öğrencinin Sportif Yetenek Taramasının yapılacağını söyledi. Bakan Kasapoğlu, ilk grup öğrencilerinin yer aldığı 2017-2018 döneminden eğitimlerini tamamlayan 12 bin 677 öğrencinin Yetenek Spor Karneleri'nin e-Devlet üzerinden açıklandığını da bildirdi.
12.01.2022 Şampiy10
Amatör kulüplere destek müjdesi! Bakan duyurdu
Amatör kulüplere destek müjdesi! Bakan duyurdu Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "2022'de de her zamankinden daha fazla çalışmak durumundayız. Bakanlık olarak sizlere güvenimiz her daim tam. Ne istiyorsanız bakanlık olarak her türlü imkanı karşılamaya hazırız" dedi.
28.12.2021 Futbol
Gençlik ve Spor Bakanlığı işçi alacak! Bakan resmen duyurdu
Gençlik ve Spor Bakanlığı işçi alacak! Bakan resmen duyurdu İşçi ve personel alımıyla ilgili son dakika haberi. Müjdeli haber geldi. Bakan resmen duyurdu. Çok sayıda kişi alınacak. Detaylar belli oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığına 4 bin 346 kadrolu işçi alınacak.
22.08.2021 Personel Alımı
Maraton başladı! Gillette-Milliyet Yılın Sporcu adayları seçildi
Maraton başladı! Gillette-Milliyet Yılın Sporcu adayları seçildi Bu yıl 67.’si düzenlenen ve sporun en iyilerini belirleyen geleneksel oylamada yarışacak adaylar, 70 kişilik jürinin oyları ile belli oldu. 7 kategoride toplam 42 aday 2020’nin en büyüğü olabilmek için halktan destek arayacak. Bakan Kasapoğlu, “Sporu tabana yaymak bizim en önemli konumuz. Sporu bir boş zaman aktivitesi olarak görmemesi için insanları bilinçlendirme adına daha çok çalışmamız lazım. Daha çok bir araya gelmemiz lazım. 7/24 spor anlayışını egemen kılmalıyız” dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Spor dünyası Yeni Zelanda'daki saldıyı kınadı!
Spor dünyası Yeni Zelanda'daki saldıyı kınadı! Yeni Zelanda'da cuma namazı sırasında iki camiye yapılan saldırı sonrası spor dünyasından kınama ve başsağlığı mesajları geldi.
15.03.2019 Süper Lig
Gözyaşlarıyla taburcu oldu! 'Her dakikanın...'
Gözyaşlarıyla taburcu oldu! 'Her dakikanın...' Covid-19'u yenmeyi başaran Yılmaz Vural, yaptığı basın açıklamasında, kendisine destek veren herkese teşekkür etti ve "Lütfen yaşadığınız her dakikanın kıymetini bilin" dedi.
14.12.2020 Süper Lig
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Muaythai Milli Takımı 'Kazan'acak
Muaythai Milli Takımı 'Kazan'acak Türkiye Muaythai Federasyonu, Rusya'nın kazan kentinde düzenlenen Dünya Şampiyonası'na 19 sporcu ile çıkartma yaptı. 20-27 Kasım tarihleri arasındaki şampiyona katılacak olan millilerimiz en çok madalya getirmesi beklenen sporcular arasında favori olarak gösteriliyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sporda radikal kararlar geliyor!..
Sporda radikal kararlar geliyor!.. GENÇLİK ve Spor Bakanlığı’na bağlı Sportif Değerlendirme ve Geliştirme Kurulu’nun iki gündür yaptığı toplantılar sona erdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dr. mehmet muharrem kasapoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.