Dominik Cumhuriyeti

Dominik Cumhuriyeti

Son dakika dominik cumhuriyeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dominik cumhuriyeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dominik cumhuriyeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dominik Cumhuriyeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dominik cumhuriyeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 462 dominik cumhuriyeti haberi bulunmuştur. Tüm dominik cumhuriyeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 ülkeye büyükelçi ataması yapıldı
5 ülkeye büyükelçi ataması yapıldı Bazı ülkelerin büyükelçilik atamaları Resmi Gazete’de yayımlandı. Eski Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler Suudi Arabistan Büyükelçiliğine atandı.
15.02.2024 Gündem
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü nedir? Kadına yönelik şiddetle mücadele günü tarihçesi
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü nedir? Kadına yönelik şiddetle mücadele günü tarihçesi Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Kadına yönelik şiddetin önlenmesi; çok yönlü, bütüncül bir yaklaşım ve toplumun tüm kesimlerinin ortak ve kararlı mücadelesini gerektirdiği belirtilen genelgede, gerçekleştirilecek çalışmalara kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşları, üniversiteler, özel sektör ve vatandaşlarımızın katılımların büyük önem arz ettiği vurgulandı. Bu kapsamda, kadına yönelik şiddetle mücadelede öncelikli politikaların belirlendiği üç ulusal eylem planının hayata geçirildiği, 2021-2025 yıllarını kapsayan Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele IV. Ulusal Eylem Planı'nın, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın koordinasyonunda ilgili tüm tarafların katkı ve katılımlarıyla hazırlanarak yürürlüğe konulduğu anımsatıldı. Söz konusu gelişmenin ardından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü nedir? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Kadına yönelik şiddetle mücadele günü tarihçesi…
25.11.2023 Gündem
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok!
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok! Türkiye'ye F-16 satışına karşı çıkan New Jersey Senatörü ve Senato Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Bob Menendez ile ilgili rüşvet skandalı ortaya çıktı. Eşi aracılığıyla yaklaşık 400 bin dolar değerinde külçe altını rüşvet kabul etmekle suçlananınca istifa eden Menendez'in skandal listesinde ise yok yok.
24.09.2023 Dünya
Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez'e büyük şok! Rüşvet iddianamesi kabul edildi...
Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez'e büyük şok! Rüşvet iddianamesi kabul edildi... Her konuda Türkiye düşmanlığı ve karşıtlığı yapan ABD'li senatör Bob Menendez ve eşi Nadine Arslanian'ya yönelik 3 iş insanından aldıkları iddia edilen rüşvetten ötürü hazırlanan iddianame büyük jüri tarafından kabul edildi. Bu, senatöre yönelik son 6 yılda ikinci yolsuzluk davası. Detayları CNN TÜRK Washington temsilcisi aktardı.
22.09.2023 Dünya
Filenin Sultanları, Olimpiyat Elemeleri'ne galibiyetle başladı
Filenin Sultanları, Olimpiyat Elemeleri'ne galibiyetle başladı Kadın Voleybol Milli Takımımız, Olimpiyat Elemeleri B Grubu ilk maçında Porto Riko'yu 3-0 mağlup etti.
16.09.2023 Voleybol
Dominik Bayrağı Anlamı Nedir? Dominik Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Dominik Bayrağı Anlamı Nedir? Dominik Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Karayipler'de yer alan bir ülke olarak öne çıkan Dominik, aynı zamanda Dominik Cumhuriyeti şeklinde ifade edilmektedir. Küba ve Jamaika'nın doğusunda olmasının yanı sıra, Venezuela ile deniz sınırı bulunur. Aynı zamanda özellikle yaz aylarında çok fazla turist çeken önemli tatil alanları içerisinde gelmektedir.
5.09.2023 Eğitim
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor!
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor! 2023 FIBA Basketbol Dünya Kupası heyecanı başlıyor. 25 Ağustos - 10 Eylül arasında oynanacak olan turnuvaya Asya ülkeleri Filipinler, Japonya ve Hindistan ev sahipliği yapacak. 32 takımın mücadele edeceği FIBA Basketbol Dünya Kupası’nda Avrupa’yı 12 ülke temsil edecekken; Asya ve Okyanusya’dan 8, Kuzey ve Güney Amerika’dan 7, Afrika’dan ise 5 ülke turnuvada yer alacak.
24.08.2023 İddaa
A Milli Erkek Voleybol Takımı, FIVB Challenger Kupası'nda yarı finale yükseldi
A Milli Erkek Voleybol Takımı, FIVB Challenger Kupası'nda yarı finale yükseldi A Milli Erkek Voleybol Takımı, Katar’ın ev sahipliğinde Doha’da düzenlenen FIVB Challenger Kupası’nın çeyrek final maçında Dominik Cumhuriyeti’ni 3-1 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı.
28.07.2023 Voleybol
Murat Ceylan'ın dönüşü muhteşem oldu! Milyonluk şov
Murat Ceylan'ın dönüşü muhteşem oldu! Milyonluk şov Acun Ilıcalı'nın fenomen yarışması 'Survivor'da yıllardır sunuculuk görevini üstlenen Murat Ceylan, 13 Haziran Salı gecesi Nefise Karatay'ın şampiyonluk kupasını kaldırdığı büyük final canlı yayınının ardından Nişantaşı City's'de görüntülendi.
16.06.2023 Magazin
1 Alan Kodu Nereye Ait? +1 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor?
1 Alan Kodu Nereye Ait? +1 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor? Günümüzde şehirler ve ülkeler arasında olan telefon iletişiminde, mutlaka sabit telefonların başına alan kodlarının konulması gerekmektedir. Yurt içi arama yapıldığı zaman tek sıfır konulmalı, yurtdışı aramada da çift sıfır konulmaktadır. Bu kapsamda her ülkenin kendi telefon kodu vardır. Telefon alan kodu telefon numarasından önce gelmektedir. Alan kodu bir, iki veya üç haneden oluşmaktadır.
25.05.2023 Yaşam
U20 Dünya Kupası hangi kanalda? FIFA U20 Dünya Kupası internetten nasıl izlenir?
U20 Dünya Kupası hangi kanalda? FIFA U20 Dünya Kupası internetten nasıl izlenir? U20 Dünya Kupası hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. FIFA U20 Dünya Kupası Arjantin'de düzenleniyor. İsraik ve Dominik Cumhuriyeti'nin ilk kez katılacağı U20 Dünya Kupası internetten nasıl izlenir?
22.05.2023 Futbol
Miss Universe yarışmasının birincisi tarihe geçti!
Miss Universe yarışmasının birincisi tarihe geçti! Bu yıl 71’incisi düzenlenen Miss Universe yarışmasında kazananlar açıklandı. ABD’nin New Orleans şehrinde düzenlenen yarışmada güzeller boy gösterdi. Dünyayı saran savaş ve krizlerin etkisinde geçen yarışmadaki açıklamalar ve kostümler ilgi çekerken kazanan ABD’li güzel de tarihe geçmiş oldu.
15.01.2023 Magazin
Merve Boluğur ekranlara dönüyor! 'Survivor'a gidecek
Merve Boluğur ekranlara dönüyor! 'Survivor'a gidecek Geçtiğimiz günlerde DJ Mert Aydın ile evliliği 53 gün süren Merve Boluğur’un ‘Survivor’a katılacağı iddia edildi. 2023 yılında başlayacak program için Dominik Cumhuriyeti’ne gideceği öğrenilen oyuncu, uzun zaman sonra da ekrana dönmüş olacak.
5.12.2022 Magazin
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü mesajları ve resimli sözleri! 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü nedir, tarihçesi?
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü mesajları ve resimli sözleri! 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü nedir, tarihçesi? Kadına şiddete, kadın cinayetlerine, kadın sömürüsüne hayır demek, tepkilerini dile getirmek günün anlam ve önemine istinaden farkındalık oluşturmak isteyen kadın “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” için sözler ve mesajlar araştırıyor. İşte Resimli, anlamlı, mücadele vurgulu, şiddet karşıtı 25 Kasım kadına yönelik şiddete karşı uluslararası mücadele günü mesajları ve kadına şiddete karşı uluslararası mücadele günü sözleri…
25.11.2022 Gündem
Mirabel Kardeşler kimdir? Mirabel kardeşlerin sözleri ve isimleri…
Mirabel Kardeşler kimdir? Mirabel kardeşlerin sözleri ve isimleri… Mirabal Kardeşler diktatörlüğe karşı mücadele ettikleri için 25 Kasım 1960’da vahşice öldürüldü. 1981’de yapılan Birinci Latin Amerika ve Karayip Kadınlar Kurultayı’nda 25 Kasım "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Uluslararası Dayanışma Günü" olarak kabul edildi. O günden bu yana 25 Kasım’da tüm kadınlar sokaklarda kadına yönelik şiddeti protesto ediyor. Peki, Mirabel Kardeşler kimdir?
25.11.2022 Gündem
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü?
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım ne günü, 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım günü, BM tarafından 1999 yılında kadına karşı şiddete önlemek ve farkındalık yaratmak amacıyla "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" ilan edildi.
25.11.2022 Gündem
Boris Johnson tekrar başkan mı olacak, Boris Johnson geri mi dönüyor?
Boris Johnson tekrar başkan mı olacak, Boris Johnson geri mi dönüyor? İngiltere Başbakanı Liz Truss istifa edince eski Başbakan Boris Johnson, cumartesi sabahı, seyahatini yarıda keserek İngiltere'ye geri döndü. Peki, Boris Johnson tekrar başkan mı olacak, Boris Johnson geri mi dönüyor?
22.10.2022 Dünya
Filenin Sultanları, Dünya Şampiyonası'nda çeyrek finali garantiledi
Filenin Sultanları, Dünya Şampiyonası'nda çeyrek finali garantiledi A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Dünya Şampiyonası son 16 turu ikinci maçında Kanada’yı 3-0 mağlup ederek üst üste 6. galibiyetini aldı. Filenin Sultanları, F Grubu'nda bugün oynanan Tayland-Almanya ve Sırbistan-Dominik Cumhuriyeti karşılaşmalarının ardından çeyrek finale yükselmeyi garantiledi.
5.10.2022 Voleybol
Türkiye Polonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası Filenin Sultanları nerede, hangi kanalda yayınlanacak?
Türkiye Polonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası Filenin Sultanları nerede, hangi kanalda yayınlanacak? Türkiye Polonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? 2022 FIVB Dünya Şampiyonası B Grubu son maçında A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Polonya ile mücadele edecek. Türkiye üst üste 3 maçı kazanarak, adını son 16’ya yazdırdı. Peki, Türkiye Polonya voleybol milli maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Filenin Sultanları voleybol maçı hakkında merak edilenler…
30.09.2022 Şampiy10
Türkiye Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Dominik voleybol maçı nasıl izlenir, canlı ve şifresiz mi yayınlanacak?
Türkiye Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Dominik voleybol maçı nasıl izlenir, canlı ve şifresiz mi yayınlanacak? Filenin Sultanları, Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası B grubu üçüncü maçında Dominik Cumhuriyeti ile mücadele edecek. A Milli Kadın Voleybol takımı mücadeleye mutlak galibiyet ile çıkacak. Peki Türkiye-Dominik Cumhuriyeti maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Dominik voleybol maçı canlı ve şifresiz mi yayınlanacak?
28.09.2022 Şampiy10
FIVB Dünya Kadınlar Şampiyonası'nda Türkiye ilk galibiyetini Güney Kore karşısında aldı
FIVB Dünya Kadınlar Şampiyonası'nda Türkiye ilk galibiyetini Güney Kore karşısında aldı A Milli Kadın Voleybol Takımımız, FIVB Dünya Kadınlar Şampiyonası B Grubu’ndaki 2. maçında Güney Kore'yi 3-0 mağlup etti.
27.09.2022 Voleybol
ABD'de alarm! Ian fırtınası bekleniyor
ABD'de alarm! Ian fırtınası bekleniyor  Kanada’nın Atlantik Okyanusu kıyılarındaki eyaletlerinde Fiona fırtınası hayatı olumsuz etkilerken, kıyılardaki bazı evlerin denize sürüklendiği açıklandı. Öte yandan Filipinler, kategori 3 ila 5 şiddetinde etkili olacak Noru süper tayfununa hazırlanmak için kıyı bölgelerinde tahliyelere başladı. ABD’nin Florida kıyılarında gelecek hafta etkili olması beklenen Ian fırtınası sebebiyle NASA, Artemis 1 roketinin Salı günü planlanan fırlatma işlemi için bugün karar verecek.
25.09.2022 Dünya
ABD'den korkutan kasırga uyarısı! Binlerce kişi evlerinden tahliye edildi
ABD'den korkutan kasırga uyarısı! Binlerce kişi evlerinden tahliye edildi ABD’li yetkililer şu ana kadar Porto Riko, Dominik Cumhuriyeti ile Turks ve Caicos Adaları’nı vuran Fiona Kasırgası’nın güçlenmeye devam ederek kategori 4 kasırga seviyesine ulaşacağını açıkladı.
20.09.2022 Dünya
Kasırga durmuyor, elektrik gitti sular kesildi! Rüzgar hızı saatte 145 kilometre
Kasırga durmuyor, elektrik gitti sular kesildi! Rüzgar hızı saatte 145 kilometre Atlas Okyanusu’nda oluşan Fiona Kasırgası’nın vurduğu Porto Riko’nun 3’te 2’sinde elektrik kesintileri meydana gelirken, birçok şehirde su kesintileri yaşandı.
19.09.2022 Dünya
Bakan Muş: Gümrük Muhafaza ekiplerince 246 kilo kokain ile 226 kilo esrar ele geçirildi
Bakan Muş: Gümrük Muhafaza ekiplerince 246 kilo kokain ile 226 kilo esrar ele geçirildi Ticaret Bakanı Mehmet Muş, bakanlığa bağlı Gümrük Muhafaza ekiplerince Kocaeli'ne gelen bir konteynerde 246,8 kilo kokain, Kapıkule Gümrük Kapısı’ndan ülkeye giren bir TIR'da ise 226,9 kilo esrar ele geçirildiğini açıkladı.
9.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dominik Cumhuriyeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dominik cumhuriyeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.