Dolandırıcılık Uyarısı

Dolandırıcılık Uyarısı

Son dakika dolandırıcılık uyarısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dolandırıcılık uyarısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dolandırıcılık uyarısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dolandırıcılık Uyarısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dolandırıcılık uyarısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 144 dolandırıcılık uyarısı haberi bulunmuştur. Tüm dolandırıcılık uyarısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Baykar'dan dolandırıcılık uyarısı! 'Lütfen bize bildiriniz'
Baykar'dan dolandırıcılık uyarısı! 'Lütfen bize bildiriniz' Baykar'dan sahte ilan ve haberlere karşı uyarı geldi. Resmi sosyal medyasından yapılan açıklamada "Halka açık bir şirket olmayan Baykar, hiçbir zaman yatırım teklifinde bulunmamaktadır" denildi.
15.04.2024 Gündem
Polisten vatandaşlara hırsızlık ve dolandırıcılık uyarısı
Polisten vatandaşlara hırsızlık ve dolandırıcılık uyarısı Adana'da polis ekipleri mesire alanlarında vatandaşları hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı bilgilendirdi.
10.03.2024 Adana
Polisten kadına şiddet ve dolandırıcılık uyarısı! Kapı kapı dolaşıyorlar
Polisten kadına şiddet ve dolandırıcılık uyarısı! Kapı kapı dolaşıyorlar Adana’da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri KADES, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları uyardı.
1.03.2024 Adana
Ünlü müzik gruplarının İstanbul konseri biletleri için 'karaborsa ve dolandırıcılık' uyarısı
Ünlü müzik gruplarının İstanbul konseri biletleri için 'karaborsa ve dolandırıcılık' uyarısı Dünyaca ünlü metal grubu Megadeth’in 8 yıl aradan sonra 12 Haziran’da İstanbul’da vereceği konserin internet üzerinden satışa sunulan biletleri, dakikalar içinde tükendi. 23 Mayıs’ta Türkiye’de konser verecek olan Scorpions grubunun biletleri de yok sattı. Her iki müzik grubunun biletleri tükenince, internet üzerinden yaklaşık 10 katı fiyatla ilanlar verilerek satılmaya başladı.
15.01.2024 Gündem
EPDK'dan dolandırıcılık uyarısı: Kar ortaklığı söz konusu değildir
EPDK'dan dolandırıcılık uyarısı: Kar ortaklığı söz konusu değildir Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), son günlerde sosyal medyada da yayılmaya başlayan “kar ortaklığı modeline dayalı yenilenebilir enerji kaynaklardan elektrik üretme” iddiasındaki dolandırıcılık amaçlı reklamlara karşı vatandaşlarımızın dikkatli olması, bu şirketlerin elektrik üretim lisansı yoksa mutlak surette yatırımdan kaçınılması gerektiğine dikkat çekti. EPDK tarafından ilgili reklamlara yönelik gerekli adli ve hukuki süreçler başlatıldığı bildirildi.
18.11.2023 Ekonomi
TPAO'dan dolandırıcılık uyarısı: Hisseler satışa çıkarılmamıştır
TPAO'dan dolandırıcılık uyarısı: Hisseler satışa çıkarılmamıştır Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), 'yatırım fırsatı' adı altında TPAO hisselerinin satışa çıkarıldığı yönünde dolandırıcılık girişimlerinde bulunulduğunu, herhangi bir hisse satışının söz konusu olmadığını bildirdi.
14.10.2023 Ekonomi
Bakanlıktan dolandırıcılık uyarısı! 'Yatırım fırsatı' yalanıyla böyle kandırıyorlar
Bakanlıktan dolandırıcılık uyarısı! 'Yatırım fırsatı' yalanıyla böyle kandırıyorlar Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, “Yatırım fırsatı” başlığıyla sunulan ve gerçeklik algısını artırmak için BOTAŞ ve TPAO logolarının da kullanıldığı paylaşımlar, oltalama ve dolandırıcılık girişimi olduğu uyarısını yaptı.
24.03.2023 Gündem
Öğretmen ve öğrencileri ilgilendiren karar! Hem 'görevi kötüye kullanma' hem de 'silah' sayılıyor
Öğretmen ve öğrencileri ilgilendiren karar! Hem 'görevi kötüye kullanma' hem de 'silah' sayılıyor Okulda öğrencisine şiddet uygulayan öğretmenler yandı. Hem görevi kötüye kullanma olarak sayılıyor, hem de silah olarak görülüyor. Yargıtay’ın kararı milyonlarca öğretmen ve öğrenciyi ilgilendiriyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Avukat Direnç Halaçlar, yasaların öğrenciyi dövmeyi yasakladığını ifade ederek, böyle bir duruma şahit olup da yetkili mercilere bildirmeyenlerin hapis cezası ile karşı karşıya kalabileceğini söyledi.
1.01.2023 Gündem
EYT'lilere son dakika dolandırıcılık uyarısı! 'Danışmanlık' tuzağı
EYT'lilere son dakika dolandırıcılık uyarısı! 'Danışmanlık' tuzağı EYT ile ilgili son dakika uyarısı geldi. Emekli olmak isteyen milyonlarca kişiye müjde geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaş sınırı olmadığını resmen duyurdu. Bu gelişme sonrası SGK şubelerinin önü, borçlanma kuyrukları ile dolup taştı. Şimdi ise 'danışmanlık' adı altında dolandırıcılar ortaya çıkmaya başladı. Uzmanlar ise bu kişilerin yöntemlerine karşı uyardı.
31.12.2022 Emekli
Devre mülk dolandırıcısı, röportaj yapıp vatandaşları dolandırıcılara karşı uyarmış
Devre mülk dolandırıcısı, röportaj yapıp vatandaşları dolandırıcılara karşı uyarmış Adana merkezli 33 ilde devre mülklerini satmak isteyen kişileri 20 milyon TL dolandıran şüphelilere yönelik operasyonda gözaltına alınan 57 şüpheliden 12’si, tutuklandı. Tutuklanan şüphelilerden Okan Onat’ın, operasyondan 2 gün önce yerel bir haber sitesine verdiği röportajda, devre mülk dolandırıcılığı uyarısı yaptığı ortaya çıktı.
6.12.2022 Gündem
EGM'den dolandırıcılık uyarısı
EGM'den dolandırıcılık uyarısı Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), son dönemde dolandırıcılık ve zararlı yazılım amacıyla vatandaşların mail adreslerine gönderilen e-postalara karşı uyarıda bulundu.
24.11.2022 Gündem
Kredilerle ilgili flaş detay! Uyarı yapıldı, böyle dolandırılıyor
Kredilerle ilgili flaş detay! Uyarı yapıldı, böyle dolandırılıyor Kredi çekmek isteyen herkes ilgilendiriyor. Kredilerle ilgili flaş dolandırıcılık uyarısı geldi. Kocaeli'de, emekli icra müdürü Yusuf Aydın (66) banka işlemleri için '0850' hatlı numarayı arayınca, hesabında 100 bin lira kredi bulunduğu belirtildi. Kendisinin çekmediğini belirttiği krediyi 'sesli yanıt' seçeneğiyle iptal ettiren Aydın, yaklaşık 1 ay sonra gelen borcu öğrenince, adına kredi çekilip, Denizhan T.'nin hesabına havale edildiğini öğrendi. Dolandırıldığını anlayan Aydın, savcılığa şikayette bulundu.
29.10.2022 Ekonomi
Bensu Soral'dan takipçilerine dolandırıcılık uyarısı!
Bensu Soral'dan takipçilerine dolandırıcılık uyarısı! Ünlü oyuncu Bensu Soral başına gelen talihsiz olayı sosyal medyadan duyurdu. Soral'ın eski telefon numarası dolandırıcılık için kullanıldı. Mahkemeye başvuran güzel oyuncu takipçilerine de 'dolandırıcılık' uyarısında bulundu. Konunun uzmanlarına hat dolandırıcılığı ile karşılaşanların ne yapması, nasıl bir önlem alması gerektiğini sorduk.
28.09.2022 Magazin
Sosyal konut projesi ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Kurum duyurdu: İndirim kampanyamız hazır
Sosyal konut projesi ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Kurum duyurdu: İndirim kampanyamız hazır TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili gelişmeler yaşanırken, bir son dakika açıklaması daha geldi. İndirim geliyor, detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan duyuracak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ’den ev alanlara yeni bir kampanyanın yolda olduğu müjdesini verdi. Ev sahibi olmak isteyen milyonlar insan ise başvuru sürecine ilişkin pek sorunun cevabını araştırıyor, Bakanlık hem merak edilenleri cevaplarken hem de sosyal konutlarla ilgili flaş bir dolandırıcılık uyarısı yaptı. İşte TOKİ’de ev alanları yakından ilgilendiren son dakika gelişmelerinin detayları...
21.09.2022 Ekonomi
TOKİ sosyal konutları ile ilgili son dakika uyarısı! Şikayet yağıyordu, ilk açıklama geldi
TOKİ sosyal konutları ile ilgili son dakika uyarısı! Şikayet yağıyordu, ilk açıklama geldi TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili son dakika açıklaması! Ev almak isteyenlere müjdeli haber geldi, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi için harekete geçildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurduğu ‘İlk Evim İlk İş Yerim' sosyal konut projesine başvurular rekor seviyelere ulaştı. Kira öder gibi, ucuza ev sahibi olmak isteyenlerin aklında ise bazı sorular bulunuyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 25 soruda tüm merak edilenleri cevaplarken, TOKİ’den son dakika dolandırıcılık uyarısı geldi. Peki çalışmayan ve hiç geliri olmayanlar sosyal konut projesinden yararlanabiliyor mu? TOKİ projesinden satın alınan evlerin satışı hangi şartlarda mümkün oluyor? Geliri olmayanlar başvurabilir mi? İşte TOKİ sosyal konut projesi ile ilgili tüm merak edilenler ve kritik uyarılar...
20.09.2022 Ekonomi
Para isteyenlere itibar etmeyin! Hazine ve Maliye Bakanlığı uyardı
Para isteyenlere itibar etmeyin! Hazine ve Maliye Bakanlığı uyardı Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, kendini avukat olarak tanıtıp, Finansal Piyasalar ve Kambiyo Genel Müdürlüğü adına para tahsil etmeye çalışanlara yönelik ihbarlar alındığı belirtilerek "Bakanlığımızın adını kullanarak para gönderilmesini isteyen şahıslara itibar edilmemesi gerekmektedir" denildi.
12.08.2022 Ekonomi
Bakanlıktan  sahte banka swift mesajı ile dolandırıcılık uyarısı
Bakanlıktan sahte banka swift mesajı ile dolandırıcılık uyarısı Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yapılan uyarıda, kendilerini işadamı ve yatırımcı gibi gösteren bazı kişilerin sahte banka swift mesajları üreterek muhataplarını dolandırmaya çalıştıkları belirtildi.
14.12.2021 Ekonomi
Valilikten çok önemli 'dolandırıcılık' uyarısı!
Valilikten çok önemli 'dolandırıcılık' uyarısı! Mardin Valiliği, Vali Mahmut Demirtaş, milletvekilleri, kaymakamlar ve özel kalemin ismini kullanarak, dolandırıcılık yapan kişilere karşı vatandaşları uyardı.
3.12.2021 Gündem
Akın akın Van'a geliyorlar! Sınır kapısında 'Muhteşem Cuma' yoğunluğu
Akın akın Van'a geliyorlar! Sınır kapısında 'Muhteşem Cuma' yoğunluğu Van'ın Saray ilçesindeki İran’a açılan Kapıköy Gümrük Kapısı'nda, Black Friday (Muhteşem Cuma) yoğunluğu yaşanıyor. İranlı turistler, ünlü markaların indirimlerinden yararlanmak için Van’a akın ediyor.
25.11.2021 Gündem
‘Black Friday’ öncesi siber dolandırıcılık uyarısı
‘Black Friday’ öncesi siber dolandırıcılık uyarısı   Black Friday (Kara Cuma) öncesi vatandaşları siber dolandırıcılığa karşı uyaran ekonomist Rahmi İncekara, “Koronavirüs nedeniyle Black Friday indirimlerinden yararlanmak isteyen tüketiciler, fiziksel mağazalar yerine online alışveriş sitelerini daha fazla ziyaret edecektir. Siber dolandırıcılık konusunda dikkatli olun, tedbiri elden bırakmayın. Alışverişlerde sanal kart kullanımı, maillerin doğruluk kontrollerinin yapılması, güvensiz ağlar ve sahte linklerden uzak durun” dedi. 
25.11.2021 Ekonomi
Polisten kurban pazarlarında dolandırıcılık uyarısı
Polisten kurban pazarlarında dolandırıcılık uyarısı Toplum Destekli Polis Ekipleri kurban pazarlarında satıcılarla konuşarak, dolandırıcılık konularında uyarılarda bulundu.
12.07.2021 Gündem
Sağlık Bakanlığı'ndan 'aşıda dolandırıcılık' uyarısı
Sağlık Bakanlığı'ndan 'aşıda dolandırıcılık' uyarısı Sağlık Bakanlığı'nca, bakanlık tarafından gönderilmiş izlenimi verilen 'aşı sıranız geldi' içerikli sahte SMS ile vatandaşların dolandırılmaya çalışıldığının tespit edildiği belirtilerek, SMS'de yer alan linke tıklanılmaması uyarısında bulunuldu.
23.01.2021 Gündem
Emniyet'ten 'aşı' bahanesiyle dolandırıcılık uyarısı
Emniyet'ten 'aşı' bahanesiyle dolandırıcılık uyarısı Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, "Sağlık Bakanlığı'ndan arıyoruz, aşıda önceliklisiniz, size kayıt oluşturalım" diyerek dolandırıcılık yapanlara karşı vatandaşları uyardı.
7.12.2020 Gündem
Tabletler ne zaman dağıtılacak? MEB 500 bin tablet başvurusu nasıl yapılır? Ücretsiz tablet başvuru formu!
Tabletler ne zaman dağıtılacak? MEB 500 bin tablet başvurusu nasıl yapılır? Ücretsiz tablet başvuru formu! Ücretsiz tablet başvuru formu uzaktan eğitim sürecinde bazı belediyelerin tablet dağıtımı için harekete geçmesinin ardından erişime açıldı. Online eğitim ile birlikte bilgisayarı olmayan öğrencilerin derslere erişimini sağlamak amacıyla devletin 500 bin tablet dağıtımı yapacağını açıklayan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, tablet verilecek öğrenciler için kriterleri belirlediklerini ve okullar aracılığıyla tabletleri dağıtacaklarını ifade etti. Peki, Tabletler ne zaman dağıtılacak? 500 bin tablet başvurusu nasıl yapılır? Ücretsiz tablet başvuru formu var mı? İşte Devlet tablet dağıtımı 2020 başvuruları ile ilgili bilmeniz gerekenler...
20.10.2020 Gündem
Denizli Valiliği'nden dolandırıcılık uyarısı
Denizli Valiliği'nden dolandırıcılık uyarısı Denizli'de, cep ya da ev telefonlarından aranılan vatandaşların, Vali Ali Fuat Atik'in adı kullanılarak, iş bulma vaadiyle dolandırıldıkları ortaya çıktı.
8.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dolandırıcılık Uyarısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dolandırıcılık uyarısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.