Doktora Saldırı

Doktora Saldırı

Son dakika doktora saldırı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doktora saldırı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doktora saldırı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doktora Saldırı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doktora saldırı gelişmeleri de dahil olmak üzere 204 doktora saldırı haberi bulunmuştur. Tüm doktora saldırı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dişçide uygulanan tedaviyi beğenmedi hekime dehşeti yaşattı!
Dişçide uygulanan tedaviyi beğenmedi hekime dehşeti yaşattı! Diş ağrısı şikayetiyle gittiği dişçide uygulanan tedaviyi beğenmeyen hasta doktara dehşeti yaşattı. Diş hekimini yaralayan şahıs olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri güvenlik kameralarından eşgalini tespit ettiği saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. Olay anı, kliniğin güvenlik kameralarına yansıdı.
21.11.2023 Gündem
Doktora dehşeti yaşattı! Yargıtay'dan emsal karar
Doktora dehşeti yaşattı! Yargıtay'dan emsal karar Ankara'da Asistan Doktor Ertan İskender'i (32) eli ve belinden bıçaklayıp, 'kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürmeye teşebbüs' ve 'hakaret' suçlarından indirimsiz olarak 16 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan Bayram Nargüner'in cezası Yargıtay'da onandı.
10.05.2023 Yaşam
Şanlıurfa'da doktoru ölümle tehdit eden zanlı tutuklandı
Şanlıurfa'da doktoru ölümle tehdit eden zanlı tutuklandı Şanlıurfa'da doktora kaldırım taşıyla saldırmak isteyen ancak zarar vermediği gerekçesiyle serbest bırakılan zanlı ikinci kez gözaltına alınmasının ardından tutuklandı.
31.07.2022 Gündem
Doktora ilginç sebeple saldırı! "Tüm vücut röntgenimi neden çekmedin"
Doktora ilginç sebeple saldırı! "Tüm vücut röntgenimi neden çekmedin" Siirt'in Kurtalan ilçesinde Devlet Hastanesi'nde görevli Doktor Vedat Oran, vücudunun bütün röntgenini çekmediği gerekçesiyle hastası M.T. tarafından darbedildi. Güvenlik kamerasına yansıyan olay sonra sonrası gözaltına alınan M.T. yüzde 67 zihinsel engelli raporu olduğu gerekçesiyle adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
5.06.2022 Yaşam
Alkollü şahıstan doktora saldırı! Bakan Koca'dan tepki: Toplumu harekete geçireceğiz
Alkollü şahıstan doktora saldırı! Bakan Koca'dan tepki: Toplumu harekete geçireceğiz Pendik'te, alkollü olduğu iddia edilen kadın, acil serviste görevli Pratisyen Doktor Esma Demir'in saçını çekerek saldırıda bulundu. Olay anları güvenlik kameralarına yansırken doktor Demir, saldırgan kadından şikayetçi oldu. Sosyal medya üzerinden olaya tepki gösteren Bakan Koca, “Artık yeter çığlığı. Sorun tüm toplumun. Toplumu harekete geçireceğiz" dedi.
20.11.2021 Gündem
Acil serviste doktora saldırı kamerada
Acil serviste doktora saldırı kamerada Pendik'te, alkollü olduğu iddia edilen kadın, acil serviste görevli Pratisyen Doktor Esma Demir'in saçını çekerek saldırıda bulundu. Olay anları güvenlik kameralarına yansırken, saldırgan kadından şikayetçi olan Doktor Esma Demir, olayın görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.
20.11.2021 Haber
Samsun'da acil serviste korku dolu anlar! Elindeki bıçakla doktora...
Samsun'da acil serviste korku dolu anlar! Elindeki bıçakla doktora... Samsun'un Bafra ilçesinde kendisiyle ilgilenilmediğini öne süren H.K. (18), acil serviste Dr. Celal Ayyıldız’a bıçakla saldırı girişiminde bulundu. Polis ve özel güvenlik ekiplerinin hızlı müdahalesiyle H.K.'ye engel olunan anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
17.12.2020 Yaşam
İzmir'de doktora saldırı! Önce bıçak çekti sonra da...
İzmir'de doktora saldırı! Önce bıçak çekti sonra da... Sağlık çalışanlarına şiddet olayları bitmiyor. İzmir'de rahatsızlanarak hastaneye giden bir kişi doktor tarafından maske takması için uyarılınca hastanın eşi tarafından darp edildi.
11.10.2020 Yaşam
Filyasyon ekibindeki doktora saldırı!
Filyasyon ekibindeki doktora saldırı! Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. Corona virüs taraması yapan doktor saldırıya uğradı.
28.09.2020 Gündem
Çocuk doktoruna şok saldırı! O sözü söyleyince...
Çocuk doktoruna şok saldırı! O sözü söyleyince... Adana'da Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet İrfan Gedik, çocuğunu muayeneye getiren ve sıra beklemek istemediğini söyleyen baba tarafından darbedildi. İddiaya göre çocuğunu muayene ettirmeye gelen C.B., o sırada başka bir hastayı muayene eden Dr. Ahmet İrfan Gedik'in yanına girerek çocuğuna hemen bakılmasını istediğini söyledi. Dr. Gedik ise hasta yakınının sırayı beklemesi gerektiğini söyleyince baba C.B.'nin saldırısına uğradı.
1.03.2019 Gündem
Görevi başındaki doktora saldırı
Görevi başındaki doktora saldırı Ordu Üniversitesi (ODÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir doktor, hasta yakını tarafından sözlü ve fiziki saldırıya uğradı. Sözlü ve fiziki saldırıyı yapan saldırgan gözaltına alındı.
4.12.2018 Gündem
Kadın doktoru döven kız kardeşler: Pişman değiliz
Kadın doktoru döven kız kardeşler: Pişman değiliz Edirne’de devlet hastanesinde tedavi gören babaları ölünce Doktor Tuba Çıkmaz’a saldıran Zümrüt ve Songül Üzümkoparan tutuklandı. Kardeşlerden Songül adliye girişinde, “Saldırdık, pişman değiliz” diye bağırdı
8.02.2018 Gündem
Çocuğu öğürünce doktoru saçından sürükledi
Çocuğu öğürünce doktoru saçından sürükledi 3 yaşındaki çocuğunu muayene için Sapanca Devlet Hastanesi’ne getirdi. Dr. Banu Turhan tahta çubuğu çocuğun dilinin üzerine koyup boğazına bakmak istedi. Çocuk öğürünce annesi S.A. kadın doktoru saçından sürükledi. Doktor istifa etti.
22.07.2017 Yaşam
ABD'de Müslüman doktora silahlı saldırı!
ABD'de Müslüman doktora silahlı saldırı! ABD’nin Teksas eyaletinde Müslüman bir doktor, sabah namazına gittiği cami önünde silahlı ve bıçaklı saldırıya uğradı
3.07.2016 Dünya
Ümraniye Devlet Hastanesi'nde doktorun vurulma anı görüntülendi
Ümraniye Devlet Hastanesi'nde doktorun vurulma anı görüntülendi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli Acil Servis Doktoru Halil İbrahim Erkal Çetin'in önceki gece bir hasta yakını tarafından silahla vurulma anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Saldırgan Serkan Oflaz tutuklandı.
18.12.2015 Yaşam
Siverek'te doktora saldırı
Siverek'te doktora saldırı ŞANLIURFA’nın Siverek İlçesi’nde, evine giderken silahlı saldırıya uğrayan pratisyen hekim 32 yaşındaki Burhan Çağlar Yücel yaşamını yitirdi...
13.10.2015 Yaşam
‘Seçim koşulları yok’
‘Seçim koşulları yok’ HDP lideri Demirtaş: “Bölgedeki milletvekillerimiz bu koşullarda seçim kampayası yapılması imkansız diyor...
29.09.2021 Gündem
Hamile doktora saldırı!
Hamile doktora saldırı! Adana Numune Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Servisi'nde görevli Uzman Hekim Selva Köylüoğlu, poliklinikte 3 kadın tarafından darp edildi...
21.11.2014 Yaşam
Tekirdağ'da doktora saldırı!
Tekirdağ'da doktora saldırı! Tekirdağ Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr...
29.09.2021 Gündem
2 doktora görev başında saldırı!
2 doktora görev başında saldırı! Doktor 3 günlük iş göremez raporu aldı
23.05.2013 Yaşam
Reçete yazmayan doktora saldırı!
Reçete yazmayan doktora saldırı! Yüzü gözü kan içinde kaldı
1.02.2013 Yaşam
Sağlık ekibine saldırı
Sağlık ekibine saldırı Adıyaman’da, 112 Acil Servis ekibi müdahale ettikleri kişinin saldırısına uğradı
29.09.2021 Gündem
Acilde doktora saldırı!
Acilde doktora saldırı! Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde görevli Uzman Doktor Ahmet Ceylan, muayene ettiği hastasının ambulans yerine özel araçla başka bir hastaneye sevkini uygun görmediği gerekçesiyle hasta yakını tarafından dövüldüğünü iddia ederek şikayetçi oldu...
29.09.2021 Gündem
‘Kediyle ciğer hakkında konuştu’
‘Kediyle ciğer hakkında konuştu’ ANKARA - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup konuşmasında Başbakan Erdoğan’ın Barzani ile görüşmesini eleştirdi, BDP’li Özdal Üçer’in doktor dövmesini ise, “Dağdaki arkadaşları gibi vahşiyane tutum” sözleriyle değerlendirdi. Bahçeli, konuşması özetle şöyle:
24.04.2012 Siyaset
'Ne demek istiyorsun sen arkadaş?'
'Ne demek istiyorsun sen arkadaş?' Bakan Recep Akdağ, Ahmet Türk'e patladı...
15.07.2011 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Doktora Saldırı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doktora saldırı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.