Doğum Sancısı

Doğum Sancısı

Son dakika doğum sancısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğum sancısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğum sancısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğum Sancısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğum sancısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 186 doğum sancısı haberi bulunmuştur. Tüm doğum sancısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta deprem! 'Utanmadan anlatıyor' dedi ve açıkladı, bazı oyuncularla yollar ayrıldı
Beşiktaş'ta deprem! 'Utanmadan anlatıyor' dedi ve açıkladı, bazı oyuncularla yollar ayrıldı Süper Lig'de Gaziantep FK'ya 2-0 mağlup olan Beşiktaş'taki son gelişmeleri Serdar Sarıdağ, Skorer canlı yayınında değerlendirdi.
12.03.2024 Beşiktaş
3 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar ve eziyet davasında cezalar belli oldu
3 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar ve eziyet davasında cezalar belli oldu Ankara'da birlikte yaşadığı kadının 3 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu ve vücudunda sigara söndürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Yaşar Can Ü., 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 27 yıl, 'çocuğa karşı eziyet' suçundan da 8 yıl olmak üzere toplam 35 yıl hapse çarptırıldı.
7.03.2024 Gündem
Üç Kız Kardeş yine zirvede!
Üç Kız Kardeş yine zirvede! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın çok satılan romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 52’nci bölümüyle Total kategoride 4.91 reyting ve yüzde 14.21 izlenme payı, Ab’de 3.88 reyting ve yüzde12.58 izlenme payı alarak günün en çok izlenen dizisi oldu.
7.06.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 29. bölüm fragmanı (Sezon finali): Doğa'dan intikam yemeği geliyor! Doğum sancısı başlıyor!
Kızılcık Şerbeti 29. bölüm fragmanı (Sezon finali): Doğa'dan intikam yemeği geliyor! Doğum sancısı başlıyor! Kızılcık Şerbeti 29 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Ceren Karakoç, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Pembe, Abdullah'ı yerin dibine soktu. "Kendine gelince nasıl da modern oluyorsun" diyen Pembe, Alev'e ayarı verdi. Öte yandan son akşam yemeğini hazırlayan Doğa intikam ateşini yaktı. Kızılcık Şerbeti sezon finali bölümü Doğa'nın doğum sancısıyla bitiyor.
4.06.2023 Televizyon
Meryem Suresi Türkçe Arapça okunuşu, meali ve tefsiri!
Meryem Suresi Türkçe Arapça okunuşu, meali ve tefsiri! Meryem Suresi, konusunu Hz. Meryem’den alması sebebi ile surenin ismi bu olmuştur. Müslümanların Mekke’den, Habeşistan’a hicret etmeden öncesinde ve Fatır Suresinden de sonra inen suredir. Sure doksan sekiz ayetten oluşuyor ve Kuran-ı Kerim’de 19. Sırada yer alırken, 44. Sırada indirilmiştir. İçerisinde tilavet secdesi bulundurur. Peki, Ramazan ayında Meryem Suresi okumanın yararları ve faziletleri nelerdir? İşte Meryem Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
4.05.2023 Sureler
İstanbul'a giden uçak Barselona'ya acil iniş yaptı, 28 yolcu uçaktan kaçtı!
İstanbul'a giden uçak Barselona'ya acil iniş yaptı, 28 yolcu uçaktan kaçtı! Kazablanka-İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı seferini yapan Pegasus Havayolları'na ait uçak, hamile yolcunun doğum sancılarının artması nedeniyle Barselona Havalimanı'na acil iniş yaptı. Yolculardan 28'i uçaktan kaçarken, 14'ü polis tarafından yakalandı.
7.12.2022 Yaşam
Bitcoin ne kadar düşer? Bitcoin yorum| Bitcoin kaç dolar, yükselir mi, kaç TL, bitcoin neden düşüyor?
Bitcoin ne kadar düşer? Bitcoin yorum| Bitcoin kaç dolar, yükselir mi, kaç TL, bitcoin neden düşüyor? Bitcoin alanlar, piyasada yaşanan çöküşle birlikte dolar bazında yüzde 61 kayıp yaşadı. Bitcoinde bu dalgalı seyir ilk değil. Bitcoin 2011'de 2 ayda yüzde 2970 yükselip daha sonra 5 ayda yüzde 93 düşmüş, 2013'te ise 4 ayda yüzde 1669 yükselip sonraki 3 ayda yüzde 95 değer kaybettirmişti. Aynı şekilde 2017-2018 döneminde de önce yüzde 1965 kazandırmış, sonra yüzde 84 kaybettirmişti. Bitcoin 2021'de de ilk 4 ayda yüzde 117 yükselmiş, sonraki 3 ayda yüzde 53 kaybettirmişti. Peki, Bitcoin kaç dolar, yükselir mi, kaç TL, bitcoin neden düşüyor? Bitcoin ne kadar düşer? İşte Bitcoin yorumu…
12.05.2022 Ekonomi
3 yaşındaki çocuğa iğrenç istismar! Anne ve dini nikahlı eşi...
3 yaşındaki çocuğa iğrenç istismar! Anne ve dini nikahlı eşi... Ankara'da 3 yaşındaki H.Ç.'nin vücudunda sigara söndürülüp, darbedilmesi ve cinsel istismarda bulunulması ile ilgili soruşturmada annesi Keziban Çelebi hakkında 36 yıl 6 ay, onun din nikahla birlikte yaşadığı tutuklu Yaşar Can Ünal hakkında ise 35 yıl hapis istemiyle dava açıldı.
8.04.2022 Yaşam
Kahreden haber geldi! Kızı doğduktan 3 gün sonra öldü
Kahreden haber geldi! Kızı doğduktan 3 gün sonra öldü Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde, 3 gün önce doğum sancısı başlayan eşini hastaneye götüren ambulansı takip ederken kullandığı motosikletin otomobille çarpışması sonucu yaralanan Nusret Özdemir (24), tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybetti. Başka bir hastanede doğum yapan eşi Selma Özdemir ile sarılık teşhisi konulan bebeğinin tedavisinin sürdüğü bildirildi.
11.01.2022 Gündem
Rusya’da polis kovalamacası, kurtarma operasyonuna dönüştü! Hamile kadın...
Rusya’da polis kovalamacası, kurtarma operasyonuna dönüştü! Hamile kadın... Rusya’da polisin dur ihtarına uymayan ve bunun sonucunda takibe alınarak bir süre sonra durdurulan sürücünün, doğum yapmak üzere olan kızını hastaneye yetiştirmeye çalıştığı anlaşıldı. Polis kovalamacası kurtarma operasyonuna dönüştü.
9.12.2021 Dünya
Rüyada doğum yapmak ne anlama gelir? Rüyada doğurmak nasıl yorumlanır?
Rüyada doğum yapmak ne anlama gelir? Rüyada doğurmak nasıl yorumlanır? İnsanlar belirli zaman aralıklarında farklı rüyalar görebiliyor. Görülebilecek rüyalar arasında doğum yapmak bulunuyor. Rüyada doğum yaptığını görmek, rüya içeriğine göre anlamı değişebiliyor. Hamile kadınların gördüğü rüya, doğum sancısı çekmeyeceğine işaret ediyor. Rüyada doğum yaptığını görenler, maddi anlamda yaşadıkları sıkıntıları kısa sürede atlatacağına işaret eder. Farklı yorumlamaları yapılan ve herkesin görebileceği önemli rüyalar arasında yer alıyor. Peki, Rüyada doğum yapmak ne anlama gelir? Rüyada doğurmak nasıl yorumlanır? İşte detaylar...
7.06.2022 Rüya Tabirleri
THY'nin Şikago uçağında doğum
THY'nin Şikago uçağında doğum Türk Hava Yolları (THY)'nın İstanbul'dan ABD'nin Şikago şehrine gerçekleştirdiği TK185 sefer sayılı uçuşunda Faslı bir kadın yolcu doğum yaptı. Uçakta bulunan bir doktor ve kabin ekibinin yardımıyla gerçekleşen doğumda erkek çocuk dünyaya geldi. Uçuşun tam ortasında üzerinde yaşanan doğum sonrası, Almahdi adı verilen bebek ve annesinin sağlık durumunun iyi olması nedeniyle uçağın yoluna devam ettiği öğrenildi.
1.10.2021 Yaşam
Bunun adı mucize: Ölen kadın 45 dakika sonra hayata geri döndü
Bunun adı mucize: Ölen kadın 45 dakika sonra hayata geri döndü ABD’nin Baltimore şehrinde bir kadının, tıbbi olarak öldükten 45 dakika sonra hayata döndüğü belirtildi.
17.09.2021 Dünya
Mide bulandıran olay! Üvey ağabeylere ceza yağdı! 'Her gün yapıyordu'
Mide bulandıran olay! Üvey ağabeylere ceza yağdı! 'Her gün yapıyordu' Zonguldak'ta, 17 yaşındaki S.K.'yi evde doğum yapmaya zorladığı iddiasıyla yargılanan annesi ve iki üvey ağabeyi hakkında mahkeme kararını verdi. Cinsel istismardan tutuklu yargılanan üvey ağabey G.K. iyi hal indirimi uygulanmayarak 30 yıl, tutuksuz sanık diğer üvey ağabey S.K. ise 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Anne H.K. ise beraat etti.
16.06.2021 Gündem
Uçaktan inen yolcu İstanbul Havalimanı'nda doğum yaptı
Uçaktan inen yolcu İstanbul Havalimanı'nda doğum yaptı Rusya'dan İstanbul'a uçakla gelen bir yolcu pasaport kontrolü öncesi İstanbul Havalimanı'nda doğum yaptı. Hastaneye kaldırılan anne ile bebeğinin sağlık durumunu iyi olduğu öğrenildi. Yaşanan doğum telaşı cep telefonu kamerasına yansıdı.
7.02.2021 Yaşam
Suda doğum nedir? Suda doğum nasıl yapılır, nasıl olur? Suda doğum sancıyı azaltıyor mu?
Suda doğum nedir? Suda doğum nasıl yapılır, nasıl olur? Suda doğum sancıyı azaltıyor mu? Hamilelik süreci çok konuşulan Sinem Kobal’ın dün suda doğum yaptığı öğrenildi. Sinem Kobal’un suda doğum yapmasının ardından, suda doğum yeniden gündem konusu oldu. Suda doğum nedir? Suda doğum nasıl yapılır?
22.10.2020 Gündem
Hastaneye giden hamile kadına, uygulama noktasındaki polis doğum yaptırdı
Hastaneye giden hamile kadına, uygulama noktasındaki polis doğum yaptırdı Adana'da, doğum için hastaneye giderken polis uygulama noktasında durdurulduğu sırada doğum suyu gelen Hüsne Aslan'a, polis memuru Demet Çubukçu doğum yaptırdı. Bebeğin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Hüsne ve Cebrail Aslan çiftinin kız bebeklerine, polis memuru Demet Çubukçu’nun ismini verdikleri öğrenildi.
20.08.2020 Yaşam
Salih bebek dünyaya gözlerini ambulansta açtı
Salih bebek dünyaya gözlerini ambulansta açtı Eskişehir'in Mihallıççık ilçesinde, hamile kadın ambulansta doğum yaptı. Gözlerini ambulansta için bebeği Salih ismi verildi.
7.06.2020 Sağlık
Doğumdan sonra öldü! Ailesinden ihmal iddiası...
Doğumdan sonra öldü! Ailesinden ihmal iddiası... Gaziantep'te, özel hastanede 3'üncü çocuğunu dünyaya getiren Cennet Damar (35), doğum sırasında gelişen komplikasyon sonucu alındığı ameliyatta hayatını kaybetti. Genç kadının eşi Yusuf Damar, doktor ve hastaneyi ihmalle suçlayarak, savcılığa şikayetçi olacağını söyledi.
8.02.2020 Yaşam
Doktorlar doğum sırasında bebeğin yüzünü kesti!
Doktorlar doğum sırasında bebeğin yüzünü kesti! Rusya'da doğum esnasında bir bebeğin yüzü doktorlar tarafından yanlışlıkla neşterle kesildi.
31.01.2020 Dünya
Doğumda ani basınç beyin hasarına sebep olabilir
Doğumda ani basınç beyin hasarına sebep olabilir Yenidoğan bebeklerin doğum travmasına karşı son derece dirençli ve büyük ölçüde iyileşme gücüne sahip olduğunu söyleyen Öğr. Gör. Gülşah Konakoğlu, "Buna rağmen çeşitli faktörlerin bebekleri riske attığı görülmektedir. Yetersiz oksijen ve bebeğin başı üzerinde beklenmedik bir basınç, kafatası içinde oluşan kanamanın sonucu olarak beyin hasarına neden olabilir" dedi.
19.03.2019 Sağlık
Hastane tuvaletinde doğum yapıp, bebeğini çöpe attı
Hastane tuvaletinde doğum yapıp, bebeğini çöpe attı Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde, 21 yaşındaki M.Ç., gittiği devlet hastanenin tuvaletinde doğum yapıp, dünyaya getirdiği kız bebeği çöp kovasına attı. Temizlik görevlisinin bulduğu bebek, Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde tedaviye alındı. Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, M.Ç. ise polis ekiplerince evinden alınıp, tedavi için aynı hastaneye götürüldü.
25.12.2018 Yaşam
Normal doğum sancısı nasıl anlaşılır?
Normal doğum sancısı nasıl anlaşılır? Hamilelik bir kadın için en önemli ve özel zamanlardandır. Dünyaya getireceği bir bebek ile anne karnından başlayan bir bütünleşme yaşanır. Tabi bu özel dönemde karmaşık ruh hali ve duygular anne bünyesinde ağır basmaktadır. Özellikle ilk hamilelik sürecini yaşayan anneler, doğum sancıları konusunda oldukça güç dönemlerden geçerler. İşte bu dönemlerde merak edilen konular arasında ‘doğum sancısı nasıl anlaşılır kaçıncı haftada başlar’ soruları aratılır.
28.11.2018 Sağlık
Sezaryen sonrasında da normal doğum mümkün mü?
Sezaryen sonrasında da normal doğum mümkün mü? Uygun hastane koşulları sağlandığında ve annenin sağlığı elverdiği ölçüde sezaryen doğum sonrasındaki ikinci doğumun normal olabileceğini belirten Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Fatma Kutlusoy Güçlü, bunun için öncelikle hastanın normal doğum yapabileceğine yönelik bulguların ellerinde olması gerektiğini söyledi.
30.09.2018 Sağlık
9 aylık hamile Ayşe, karnındaki bebeğiyle kazada öldü
9 aylık hamile Ayşe, karnındaki bebeğiyle kazada öldü İzmir'in Konak ilçesinde, doğum sancısı başlayan 9 aylık hamile Ayşe Demir (22), hastaneye yetiştirilmek istenirken meydana gelen kazada karnındaki bebeğiyle öldü. Kazada yaralanan 5 kişiden eşi Vahaç Demir'in (26) de sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.
11.09.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Doğum Sancısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğum sancısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.