Doğum Günü Kutlaması

Doğum Günü Kutlaması

Son dakika doğum günü kutlaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğum günü kutlaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğum günü kutlaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğum Günü Kutlaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğum günü kutlaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 349 doğum günü kutlaması haberi bulunmuştur. Tüm doğum günü kutlaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Arka Sokaklar' setinde efsane yönetmene doğum günü kutlaması
'Arka Sokaklar' setinde efsane yönetmene doğum günü kutlaması Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokakla'ın yönetmen koltuğunda oturan Orhan Oğuz’un 76'ncı yaşı sette sürpriz pastayla kutlandı.
27.03.2024 Magazin
Doğum günü kutlaması felaketle sonlanmıştı! Sürücüden dehşete düşüren itiraf
Doğum günü kutlaması felaketle sonlanmıştı! Sürücüden dehşete düşüren itiraf Bursa'da yeni yaşını kutlayan Eda Baykay (19) ile arkadaşları Sıla Çelik (17) ve Sinan Karakuş'un (22) hayatını kaybettiği kazada yaralanıp, tedavisi sonrası tutuklanan otomobil sürücüsü Adem Duran (22), ilk duruşmada, "Eğlence mekanına gittiğimiz akşam alkollüydüm. Ama arabayı bilincim açık şekilde kullandım. İnegöl'e 100-120 kilometre hızla gidiyordum. 1 kilometre mesafede 3-4 kez şerit değiştirerek makas attım" dedi.
24.01.2024 Gündem
Trabzonspor'da Nicolas Pepe geri dönüyor!
Trabzonspor'da Nicolas Pepe geri dönüyor! Trabzonspor’da Başakşehir maçı öncesinde Pepe’den iyi haber geldi.
22.12.2023 Trabzonspor
Acun Ilıcalı sevgilisi Çağla Altunkaya ve kızı Melisa'nın eğlenceli pozlarını paylaştı!
Acun Ilıcalı sevgilisi Çağla Altunkaya ve kızı Melisa'nın eğlenceli pozlarını paylaştı! Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya için sürpriz bir doğum günü kutlaması organize eden ve sevgilisine evlilik teklifi ettiği konuşulan Acun Ilıcalı, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ünlü isim, sevgilisinin ve kızı Melisa'nın eğlenceli karelerini takipçileriyle paylaştı.
18.07.2023 Magazin
Acun Ilıcalı şaşırttı! Ayça Çağla Altunkaya'ya sürpriz kutlama
Acun Ilıcalı şaşırttı! Ayça Çağla Altunkaya'ya sürpriz kutlama Acun lıcalı, Şeyma Subaşı'ndan boşandıktan sonra Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlamıştı. Acun Ilıcalı, sevgilisine sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı. Ilıcalı'dan romantik pozlar da gecikmedi.
3.07.2023 Magazin
Bülent Şakrak ile boşanma aşamasında olan Ceyda Düvenci'den doğum günü kutlaması
Bülent Şakrak ile boşanma aşamasında olan Ceyda Düvenci'den doğum günü kutlaması Evliliğinde zor günler geçiren Ceyda Düvenci oğlu Okan Ali'nin 7. Yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.
1.07.2023 Magazin
Ünlü isimden iç çamaşırlı fotoğraflıyla doğum günü kutlaması!
Ünlü isimden iç çamaşırlı fotoğraflıyla doğum günü kutlaması! İki çocuk annesi ABD'li oyuncu Gwyneth Paltrow, Instagram hesabından uzun süredir stlistliğini yapan Elizabeth Saltzman'ın doğum gününü kutlamak için peş peşe fotoğraflar paylaştı. Kırmızı halı öncesi çekilen iç çamaşırlı bir karesini de yayınlayan 50 yaşındaki Hollywood yıldızı, stilistinin yeteneğine atıfta bulundu.
18.06.2023 Magazin
Victoria Beckham'dan eşi David Beckham'a ilginç kutlama!
Victoria Beckham'dan eşi David Beckham'a ilginç kutlama! Magazin dünyasının gözde çiftlerinden Victoria ve David Beckham, yıl dönümlerini, doğum günlerini hiç es geçmeden Instagram hesaplarından kutluyor. Çiftin seçtiği pozlar ise ayrı bir konu oluyor. Victoria Beckham'ın, David Beckham'ın doğum gününü beyaz iç çamaşırlı pozuyla kutlaması gibi. İşte Victoria Beckham'ın David Beckham'ın doğum günü kutlaması için seçtiği ilginç pozlar...
3.05.2023 Magazin
Karan'a doğum günü kutlaması! Kucağında minik bebeğiyle poz verdi
Karan'a doğum günü kutlaması! Kucağında minik bebeğiyle poz verdi Kerem adını verdikleri ikinci çocukları 18 Ocak Çarşamba günü dünyaya gelen Burak Özçivit-Fahriye Evcen çifti'nin büyük oğlu Karan, geçtiğimiz gün 4'üncü yaşına bastı. Oğlu için düzenlediği kutlamadan peş peşe fotoğraflar paylaşan güzel oyuncu, kucağında minik bebeğiyle poz verdi.
15.04.2023 Magazin
Demet Şener'e Tolga Arman'dan romantik kutlama! 'Dünyanın en şanslı kadınıyım'
Demet Şener'e Tolga Arman'dan romantik kutlama! 'Dünyanın en şanslı kadınıyım' İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan Demet Şener aradığı mutluluğu Tolga Arman'da buldu. 46 yaşına basan deneyimli manken Demet Şener doğum günü kutlaması için Tolga Arman ile Venedik'e gitti. Romantik pozlarını sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmeyen Şener, "Erken kutlama. Beni dünyanın en şanslı kadını hissettiren sevgilimin gözünden" notunu düşerek sevgilisine teşekkür etti.
11.04.2023 Magazin
Demi Moore'dan eski eşi Bruce Willis'e doğum günü kutlaması! 'Videolar kalbime bıçak saplıyor'
Demi Moore'dan eski eşi Bruce Willis'e doğum günü kutlaması! 'Videolar kalbime bıçak saplıyor' Dünyaca ünlü oyuncu Bruce Willis, demans hastalığına yakalanmıştı. Demi Moore pazar günü eski eşi Bruce Willis'in 68'inci yaşını sosyal medya hesabından kutladı. 60 yaşındaki oyuncu, doğum günü videosu. Ardından Bruce Willis'in şu anki eşi Emma Heming de duygusal bir paylaşımda bulundu. İşte Bruce Willis'in doğum gününden kareler...
20.03.2023 Magazin
Malta'da doğum gününde ölen Pelin Kaya'nın son görüntüsü ortaya çıktı
Malta'da doğum gününde ölen Pelin Kaya'nın son görüntüsü ortaya çıktı Malta'da iç mimar olarak çalışan Pelin Kaya, geçtiğimiz günlerde doğum günü kutlaması sonrasında korkunç bir şekilde hayatını kaybetti. Kaya'nın doğum günündeki son görüntüleri ortaya çıkarken, o anlarında kendisiyle görüntülü konuşan anne Çiçek Kaya kızının son anlarını anlattı.
25.01.2023 Yaşam
Camdaki Kız ekibinden Tamer Levent’e sette doğum günü kutlaması!
Camdaki Kız ekibinden Tamer Levent’e sette doğum günü kutlaması! Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her perşembe seyirciyle buluşan Camdaki Kız dizisinin Rafet’i Tamer Levent’in doğum günü kutlaması eğlenceli anlara sahne oldu.
25.10.2022 Magazin
Doğum günü kutlaması kana bulandı!
Doğum günü kutlaması kana bulandı! Fatih’teki bir düğün salonunda doğum günü kutlaması yapılırken “kız meselesi” yüzünden çıkan silahlı kavgada 5 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken şüpheliler gözaltına alındı.
19.10.2022 Yaşam
Onur Tuna'dan sevgilisi Yasemin Yazıcı'ya aşk dolu kutlama!
Onur Tuna'dan sevgilisi Yasemin Yazıcı'ya aşk dolu kutlama! Başrolünde oynadığı 'Mahkum' dizisinin ikinci sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanan Onur Tuna'nın birkaç ay önce kendisi gibi oyuncu Yasemin Yazıcı ile aşk yaşadığı oraya çıkmıştı. Aşklarını sosyal medya hesaplarından yayınladıkları karelerle duyuran ünlü çiftten Yazıcı, bugün 25 yaşına bastı. Onur Tuna da sevgilisinin doğum gününü Instagram'dan paylaştığı kare ile kutladı. Güzel oyuncu, Tuna'nın paylaşımına kayıtsız kalamadı. İşte detaylar...
8.09.2022 Magazin
Yağmur Atacan eşi Pınar Altuğ'un doğum gününü "bir yaş daha gençleşti" diyerek kutladı!
Yağmur Atacan eşi Pınar Altuğ'un doğum gününü "bir yaş daha gençleşti" diyerek kutladı! Pınar Altuğ yeni yaşını kutluyor. Yağmur Atacan kendisinden 9 yaş büyük eşi Pınar Altuğ'un doğum gününü sosyal medyadan bir mesaj paylaşarak kutladı. Eski oyuncu Atacan eşi için "Bir yaş daha gençleşti" yorumunda bulundu.
2.09.2022 Magazin
Hakan Altun: Bağımlılık yaparım!
Hakan Altun: Bağımlılık yaparım! Ünlü sanatçı Hakan Altun, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında önceki akşam dördüncü kez sahneye çıktı. Hayranlarıyla birlikte unutulmaz şarkılarını seslendiren Altun, dinleyicilerine adeta müzik şöleni yaşattı.
22.08.2022 Magazin
Boğazda Hakan Altun fırtınası esti!
Boğazda Hakan Altun fırtınası esti! Hakan Altun, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında önceki akşam 3. kez sevenleriyle buluştu. Altun, sahneye gelen sürpriz doğum günü pastasıyla yeni yaşını da sevenleriyle kutladı.
12.08.2022 Televizyon
Aşıklar Tepesi'nde korkunç son! Doğum günü sonrası sevgilisiyle ölüme atladı
Aşıklar Tepesi'nde korkunç son! Doğum günü sonrası sevgilisiyle ölüme atladı Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde bir eğlence mekanında doğum günü kutlaması yapan Mehlika Derici (35) ile erkek arkadaşı Selçuk Çetiner (41), kutlama sonrasında gittikleri Aşıklar Tepesi'nde 25 metrelik uçurumdan atladı.  Çetiner'in, aralarında kıskançlık yüzünden tartışma çıkan Derici'yi zorla kolundan tutup birlikte ölüme atladığı iddia edildi.
7.08.2022 Yaşam
Alişan, Merve Tektaş ve Buse Varol'dan Ceylan'a doğum günü kutlaması!
Alişan, Merve Tektaş ve Buse Varol'dan Ceylan'a doğum günü kutlaması! Geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş kızı Ceylan'ın yeni yaşını aile fotoğrafıyla kutladı. Yeğenleriyle özel olarak ilgilenen Alişan ve Buse Varol da Ceylan için paylaşımlar yaptı.
11.07.2022 Magazin
Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı ve sevgilisi Ogeday Girişken'den sarmaş dolaş poz!
Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı ve sevgilisi Ogeday Girişken'den sarmaş dolaş poz! Survivor 2022 All-Star başlamadan Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken aşkı gündemdeydi. Nisa Bölükbaşı performansı ve oy potansiyeli ile 2022 sezonunun şampiyonu oldu. Şampiyonluk sonrasında sevgilisi Ogeday Girişken'le samimi görüntüleri sosyal medyada çok konuşuldu. Ogeday Girişken'in sevgilisi Nisa Bölükbaşı'na düzenlediği romantik doğum günü kutlaması gündem oldu. Tekne ile denize açılan sevgililer sarmaş dolaş poz vermeyi de ihmal etmedi. İşte detaylar...
3.07.2022 Magazin
Alişan'dan yürek burkan paylaşım! "Benim için son doğum günü..."
Alişan'dan yürek burkan paylaşım! "Benim için son doğum günü..." Şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, geçtiğimiz yıl temmuz ayında koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Kardeşinin vefatının ardından zor günler geçiren Alişan, 46. yaşına girdi. Alişan sosyal medya hesabından duygusal mesaj paylaştı. Ünlü şarkıcı, "Benim için son doğum günü kutlaması o seneydi..." dediği paylaşımı ile yine acısını, özlemini haykırdı.
19.06.2022 Magazin
Kanlı doğum günü! 4’ü çocuk çok sayıda ölü var
Kanlı doğum günü! 4’ü çocuk çok sayıda ölü var İran'ın başkenti Tahran'da bir kafede düzenlenen doğum günü kutlaması sırasında helyum gazının patlaması sonucu 4'ü çocuk toplam 8 kişi hayatını kaybetti.
14.06.2022 Dünya
Sevgilisini yaka kartı ipiyle boğarak öldürmüştü! İfadesi ortaya çıktı: Bayıldığını düşündüm
Sevgilisini yaka kartı ipiyle boğarak öldürmüştü! İfadesi ortaya çıktı: Bayıldığını düşündüm Ordu'da, doğum günü kutlaması sonrası çıkan kavgada yaka kartı ipiyle boğarak öldürdüğü sevgilisi Eda Evli'yi (22) yatak odasına kilitleyen, Sinan Şimşek'in (36), cinayetle ilgili tutuklandığı soruşturmada detaylı ifadesine DHA ulaştı. Şimşek'in ifadesinde, "Alkollü olduğumdan o ip, elime nereden geçtiyse boynuna sardım. İpin ucundan yukarı doğru çektim. Bir süre sonra sesi kesildi. Bazen bayıldığı oluyordu. Bayıldığını düşündüm” dediği öğrenildi. 
28.03.2022 Gündem
Eda'yı yaka kartı ipiyle boğup, odaya kilitlemiş! Korkunç cinayetin detayları ortaya çıktı
Eda'yı yaka kartı ipiyle boğup, odaya kilitlemiş! Korkunç cinayetin detayları ortaya çıktı Ordu'da, eşinden 15 gün önce boşanan Sinan Şimşek'in (36), doğum günü kutlaması sonrası çıkan kavgada sevgilisi Eda Evli'yi (22) yaka kartı ipiyle boğduktan sonra yatak odasına kilitlediği ortaya çıktı. Kadın Destek Uygulaması (KADES) ihbarıyla geldikleri kapısı kapalı eve balkondan giren polislere, kilitli odanın boş olduğunu söyleyen Şimşek'in, ilk ifadesinde cinayete ilişkin "Aramızda kıskançlık ve aldatma nedeniyle kavga çıktı. Ona vurdum. Boğulma ne zaman oldu, hatırlamıyorum" dediği öğrenildi.
25.03.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Doğum Günü Kutlaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğum günü kutlaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.