Doğukan Manço

Doğukan Manço

Son dakika Doğukan Manço haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Doğukan Manço ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Doğukan Manço haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğukan Manço

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğukan manço gelişmeleri de dahil olmak üzere 160 doğukan manço haberi bulunmuştur. Tüm doğukan manço haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor All Star son dokunulmazlığı kim kazandı? 16 Ocak Survivor eleme adayı kim oldu?
Survivor All Star son dokunulmazlığı kim kazandı? 16 Ocak Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da son dokunulmazlık oyunu için heyecanlı bekleyiş başladı. Çetin ada koşulları ve zorlu parkurlarıyla Survivor'da tansiyon yükseliyor. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ekip haftanın 4. eleme adayını belirleyecek. Hatırlanacağı gibi Survivor'da adaya veda eden ilk isim Doğukan Manço olmuştu. İşte 16 Ocak Salı Survivor All Star haftanın son dokunulmazlığını kazanan takım ve eleme potasına giden son yarışmacı...
17.01.2024 Televizyon
Survivor'da ilk eleme adayı kim oldu? Oyun sistemi değişti, gitme adayı belli oldu!
Survivor'da ilk eleme adayı kim oldu? Oyun sistemi değişti, gitme adayı belli oldu! Survivor'da heyecan tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz hafta oynanan dokunulmazlık ve düello oyunları sonucunda Doğukan Manço adaya veda etti. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ise bugün oynandı. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı? Öte yandan Acun Ilıcalı, acil durum konseyinde yeni oyun sistemini paylaştı.
14.01.2024 Magazin
Doğukan Manço kabus gecesini anlattı
Doğukan Manço kabus gecesini anlattı Barış Manço ile Lale Manço'nun DJ oğlu Doğukan Manço'nun evini su bastı. Sağanak yağışlarının ardından evinin tavanı delinen ünlü isim, "kuşlar evimi başıma yıktı" diyerek yaşadığı olayı anlattı.
3.10.2023 Magazin
Doğukan Manço hastanelik oldu! Bu sefer de yırttık!
Doğukan Manço hastanelik oldu! Bu sefer de yırttık! Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço katıldığı bir düğünde yediği yemek nedeniyle hastanelik oldu. Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço, "Bu hayatımda üçüncü kez başıma geliyor. Müdahale edilmezse solunum yolum tıkanıncaya kadar ağır reaksiyonlar veriyor vücudum" şeklinde konuştu
11.09.2023 Magazin
Akılalmaz dolandırıcılık oyunu: Ünlülerin sesiyle 'ünlüleri' kandırdılar
Akılalmaz dolandırıcılık oyunu: Ünlülerin sesiyle 'ünlüleri' kandırdılar Doğukan Manço ve Erhan Güleryüz'in sesini taklit eden bir dolandırıcı çetenin ünlüleri arayarak para istediği ortaya çıktı.
28.08.2023 Magazin
Ünlüler ve anneleri
Ünlüler ve anneleri Ünlü şarkıcı Göksel anne ve babasıyla birlikte yer aldığı fotoğrafları Instagram hesabından paylaştı.
12.04.2023 Magazin
Ünlüler ve anneleri
Ünlüler ve anneleri Ünlü oyuncu annesinin fotoğrafını paylaştı, doğum gününü sosyal medyadan kutladı.
10.04.2023 Magazin
Seren Serengil acı haberle yıkıldı! 'Bir yarım gitti, kolum kanadım gitti'
Seren Serengil acı haberle yıkıldı! 'Bir yarım gitti, kolum kanadım gitti' Şarkıcı Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın Hatay'da yaşayan ailesi, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde enkaz altında kalmıştı. Tohma'nın babası kurtarılırken, annesi yaşamını yitirmişti. Tohma ile birlikte sevgilisi annesi Suna'nın yasını tutan Serengil, aldığı bir başka acı haberle yıkıldı.
24.02.2023 Magazin
Özge Özpirinçci: İyileşmemiz uzun sürecek
Özge Özpirinçci: İyileşmemiz uzun sürecek Oyuncu Özge Özpirinçci, önceki akşam eşi Burak Yamantürk ve Umut Evirgen ile birlikte Armutlu’daki bir mekânda objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu normalleşme tartışmasıyla ilgili sorulara yanıt verdi.
24.02.2023 Magazin
Enkazdaki Barış Manço'lu duvar yazısı Doğukan Manço'yu duygulandırdı!
Enkazdaki Barış Manço'lu duvar yazısı Doğukan Manço'yu duygulandırdı! Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından en çok yıkımın olduğu illerden Hatay’a giden ve yardım çalışmalarına katılan Doğukan Manço, duygulandıran bir paylaşım yaptı. Bir enkazın üzerinde bulunan Barış Manço’lu duvar yazısı sosyal medyadan paylaşıldı.
24.02.2023 Magazin
Doğukan Manço'dan 'Ben Adam Olmam' açıklaması: 20 senelik oyuncu gibi
Doğukan Manço'dan 'Ben Adam Olmam' açıklaması: 20 senelik oyuncu gibi DJ ve prodüktör Doğukan Manço, kısa süre önce yayınladığı 'Ben Adam Olmam' şarkısının klip çekiminin kamera arkası görüntülerini YouTube kanalından yayınladı. 1 Şubat 1999 tarihinde yaşamını yitiren usta sanatçı Barış Manço'nun büyük oğlu, klibin çekim sürecini de anlattı. 
27.07.2022 Magazin
Doğukan Manço'dan Zeynep Bastık'a tepki! 'Sahneme hiç mi saygın yok?'
Doğukan Manço'dan Zeynep Bastık'a tepki! 'Sahneme hiç mi saygın yok?' DJ ve prodüktör Doğukan Manço, geçtiğimiz akşam 3. Uluslararası Sıcak Hava Balon Festivali kapsamında Kapadokya’da müzikseverlerle buluştu. Yaklaşık 10 bin festival katılımcısını coşturan Doğukan Manço, kendisinden önce sahne alan şarkıcı Zeynep Bastık’a tepki gösterdi.
23.07.2022 Magazin
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu!
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu! Survivor All Star formatıyla ekranlara gelen yarışmada birleşme partisi öncesi, 'anlat bakalım özel' oyunu oynandı. Eski yarışmacılarla yapılan bağlantılarda en çok kelimeyi bilen kişi, takımıyla birlikte ödül kazandı. Sonrasında da Acun Medya ile Survivor All Star takımları arasında kıyasıya futbol maçı mücadelesi düzenlendi. İşte Survivor All Star'ın son bölümünde yaşananlar...
28.03.2022 Magazin
Doğukan Manço'dan yıllar sonra gelen Barış Manço itirafı!
Doğukan Manço'dan yıllar sonra gelen Barış Manço itirafı! Barış Manço unutulmaz şarkıları ile 23. ölüm yıl dönümünde saygı ve özlemle anılıyor. 1 Şubat 1999'da hayatını kaybeden Barış Manço şarkılarının yanında, filmleri ve 7'den 77'ye televizyon programıyla 'Barış abi' olarak uzun yıllar gönüllerde taht kurmuştur. Toplumsal şarkılarıyla hafızalara kazanmayı başaran usta sanatçı hakkında oğlu Doğukan Manço yıllar sonra bir itirafta bulundu. Hiç kimsenin bilmediği gerçeği duyan ise şaşırdı.
31.01.2022 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Senden İyi Yok’a bu hafta, Doğukan Manço konuk oluyor!
Senden İyi Yok’a bu hafta, Doğukan Manço konuk oluyor! teve2’nin, sunuculuğunu Avatar Atakan’ın yaptığı, yapımını 93 Medya’nın üstlendiği, Senden İyi Yok’a bu hafta,Doğukan Manço konuk oluyor.
23.02.2021 Televizyon
Barış Manço’nun kardeşi Savaş Manço vefat etti
Barış Manço’nun kardeşi Savaş Manço vefat etti Merhum sanatçı Barış Manço’nun pankreas kanseri tedavisi gören kardeşi Savaş Manço, yaşadığı Belçika’nın Liége şehrinde hayatını kaybetti.
16.05.2020 Magazin
"Kurtarıcımız yumurta"
"Kurtarıcımız yumurta" Doğukan Manço, tam 43 gündür evinden dışarı çıkmıyor. Doğukan Manço en büyük kurtarıcısının yumurta olduğunu söyledi.
24.04.2020 Magazin
İstanbul'da 17 bin 743 araca makas cezası!
İstanbul'da 17 bin 743 araca makas cezası! İstanbul'da geçen yıl 17 bin 743 araca makas cezası geçildi. Trafikte makas atanlar, drift yapanlar çektikleri videoları sosyal medyada yayınlayarak beğeni almaya çalışıyor. Bu videoların olduğu sayfaların takipçileri ise gün geçtikçe artıyor. Psikiyatr Prof. Dr. Arif Verimli ise trafik kurallarını hiçe sayan sürücüler için, "Bu insanların ileride başka suçları da işlemesini bekleyebilirsiniz. Yaşamlarının herhangi bir döneminde bir suç işleme oranları çok daha yüksek" dedi.
10.01.2020 Gündem
Bilinmeyenleriyle Barış Manço'nun hayatı… Barış Manço kimdir?
Bilinmeyenleriyle Barış Manço'nun hayatı… Barış Manço kimdir? Anadolu rock ve pop müziğin önde gelen isimlerinden, besteci, söz yazarı, TV programcısı ve Türkiye'de pek çok yeniliğin öncüsü Barış Manço, doğum gününde unutulmadı. Birçok insan Barış Manço’nun doğum günü ile ilgili paylaşımda bulunurken Barış Manço, yaptıkları ve geride bıraktıkları ile insanların kalplerinde yaşamaya devam ediyor. İnsanlar, Barış Manço hakkında birçok şeyi bilseler de hala daha bilinmedik yönleri merak ediliyor. Peki Barış Manço kimdir? Nerelidir? Müziğe ne zaman başlamıştır? Merak edilen tüm detaylar haberimizde…
3.01.2020 Gündem
Bıçkın delikanlılar
Bıçkın delikanlılar Barış Manço’nun şarkısı ‘Zalim Sultan’ı Emre Altuğ yeniden yorumladı. Doğukan Manço ise aranjeleri üstlendi. İkili bıçkın delikanlılar olarak da aynı klipte buluştu.
1.08.2018 Magazin
Pistte kutlama
Pistte kutlama DJ ve aranjör Doğukan Manço, 19 Mayıs’ta 37 yaşına girdi. Annesi Lale Manço Ahıskalı’nın “Her yıl 19 Mayıs bana çifte bayram” paylaşımı ile başlayan kutlamalar pistte devam etti.
21.05.2018 Magazin
'Varımızı yoğumuzu kaybettik'
'Varımızı yoğumuzu kaybettik' Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço, Baba Radyo'da Ayşe Matay'ın sunduğu "Baba'nın Kızı" programına konuk oldu.
3.02.2018 Magazin
2018 Survivor ne zaman başlayacak? Survivor 2018 yarışmacıları belli oldu
2018 Survivor ne zaman başlayacak? Survivor 2018 yarışmacıları belli oldu Survivor 2018 için geri sayım sürüyor. Türk televizyonlarının fenomen haline gelen yarışma programı Survivor yarışmacıları belli olmaya başladı. Peki Survivor 2018 ne zaman başlayacak?
29.09.2021 Gündem
Survivor 2018 ne zaman başlayacak? Survivor 2018'e bir isim daha katıldı...
Survivor 2018 ne zaman başlayacak? Survivor 2018'e bir isim daha katıldı... Survivor 2018 yarışmasının ne zaman başlayacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Survivor 2018'de yer alacak olan yarışmacıların isimleri de belli olmaya başladı. İşte Survivor 2018'de mücadele edecek yeni yarışmacının kim olduğu...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Doğukan Manço ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğukan manço haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.