Elektrik, doğalgaz faturaları ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 30 daha düşük...
Elektrik, doğalgaz faturaları ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 30 daha düşük... Kış geliyor herkes doğalgaz elektrik faturamı nasıl düşürürüm diye düşünüyor. Yüzde 30'a kadar tasarruf mümkün... Yağmurla birlikte hava sıcaklıklarının düşmesi ve kış mevsiminin yaklaşması konutlardaki en ekonomik ısınma yönteminin hangisi olduğu sorusunu da akıllara getirdi. Prof. Dr. Arif Hepbaşlı, doğalgaz, elektrik gibi kaynakların hangisinin kullanılması gerektiğinden önce yalıtımın, bilinçli tüketim ile enerji verimliliğinin ısıtma harcamalarında en büyük tasarruf etme yöntemi ve güvenilir bir kaynak olduğunu vurguladı.
18.10.2021 Ekonomi
Doğalgaz faturaları yüzde 35 düşecek
Doğalgaz faturaları yüzde 35 düşecek Nisanda yürürlüğe girecek Avrupa Birliği Enerji Verimliliği Direktifi ile kombi ve kazanlarda artık sadece enerji verimli yoğuşmalı ürünlerin satılacağını söyleyen Baymak CEO’su Ender Çolak, “Türkiye’de evlerde yakılan doğalgaza yıllık 4.5 milyar dolar ödeniyor. Düzenleme ile her yıl 1.5 milyar dolar tasarruf imkânı olacak” dedi
14.02.2018 Ekonomi
Elektrik ve doğal faturaları değişiyor
Elektrik ve doğal faturaları değişiyor Ulusal Enerji Verimliliği Eylem Planı kapsamında tüketicilerin bilinçlendirilmesi ve daha önceki tüketimleriyle kıyaslama yaparak enerji tasarrufu sağlamaları amacıyla elektrik ve doğalgaz faturalarına yeni detaylar eklenecek.
6.01.2018 Ekonomi
Doğalgaza gizli zam mı yapıldı?
Doğalgaza gizli zam mı yapıldı? Umut Oran'dan çarpıcı iddia
7.01.2014 Ekonomi