Doğal Gaz Abonelik

Doğal Gaz Abonelik

Son dakika doğal gaz abonelik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğal gaz abonelik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğal gaz abonelik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğal Gaz Abonelik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğal gaz abonelik gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 doğal gaz abonelik haberi bulunmuştur. Tüm doğal gaz abonelik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara'da doğal gaz patlaması! 1 kişi hayatını kaybetti
Ankara'da doğal gaz patlaması! 1 kişi hayatını kaybetti Ankara'nın Mamak ilçesinde 6 katlı bir apartmanda meydana gelen doğal gaz kaynaklı patlamada 1 kişi hayatını kaybetti.
29.09.2023 Gündem
Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş açıklama! Düşüyor, hemen...
Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş açıklama! Düşüyor, hemen... Havaların soğumaya başlaması ile vatandaşlar doğal gaz faturalarının yüksek gelmesinden endişe etmeye başladı. Dünya genelinde yaşanan enerji krizi faturalara da yansıyor. Hükümet tarafından yapılan açıklamalarda enerjide yaşanan krizin etkisinin en az şekilde vatandaşlara yansıtılacağı açıklansa da doğal gaz ödemeleri kasım ayı ile birlikte artmaya başlayacak. Ancak tüketiciler küçük önlemler ile faturalarının bir miktarı düşürebiliyorlar. İşte doğal gaz faturasını düşürmek için yapmanız gerekenler...
31.10.2021 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi, faturalar artık...
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi, faturalar artık... Doğal gaz fiyatları ile ilgili son dakika kararı! Yüzde 15 zam yapıldı. Eylül ayından itibaren geçerli olacak. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Milyonlarca kişi 'doğal gaza zam mı yapıldı' diye araştırma yaparken BOTAŞ'tan açıklama geldi. Doğal gazda eylül ayı için mesken tarifesi sabit kalırken, sanayi ve elektrik üretim amaçlı tarifeye yüzde 15 zam yapıldı.
2.09.2021 Ekonomi
Doğal gaz kararı! Şubat ayından itibaren...
Doğal gaz kararı! Şubat ayından itibaren... Doğal gaz ile ilgili flaş karar! Şubat ayından itibaren geçerli olacak. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Milyonlarca kişi 'doğal gaza zam mı yapıldı' diye araştırma yaparken BOTAŞ'tan açıklama geldi. Konut, ticarethane, sanayi ve elektrik üretim santrallerini kapsıyor. Doğal gaza yüzde 1 oranında zam yapıldı.
1.02.2021 Ekonomi
Doğal gaz açıklaması! Yüzde 49 artış...
Doğal gaz açıklaması! Yüzde 49 artış... Doğal gaz kullanımı ile ilgili önemli detay! Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu verileri ortaya koydu. Yüzde 49 artış görüldü. Koronavirüs salgını doğal gazı kullanımını da etkiledi. Türkiye'nin doğal gaz ithalatı geçen yılın kasım ayında bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 32,1 artarak 5 milyar 153 milyon metreküp oldu. Konutlardaki doğal gaz tüketimi ise yüzde 49 arttı.
27.01.2021 Ekonomi
Doğal gaz açıklaması! Fatura...
Doğal gaz açıklaması! Fatura... Doğal gaz faturaları ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Doğal gaz fiyatlarında değişiklik oldu mu? Soğuk havanın kendini iyice hissettirdiği son günlerde vatandaşların doğal gaz kullanımı arttı. Doğal gaz kombisinin ayarını arttıranlar doğal gaz faturasının yüksek gelmesinden endişe ediyor. Uzmanlar doğal gaz faturasını yükselten etkenlerin başında, “tasarruf amaçlı kapatmaların” geldiğini belirterek, “Kapatmayın, ayarı düşürün” uyarısında bulunuyor.
19.01.2021 Ekonomi
Doğal gazda yeni dönem! İlk kez...
Doğal gazda yeni dönem! İlk kez... On binlerce doğal gaz abonesini ilgilendiren flaş karar! Yeni bir dönem başladı. Uygulama hayata geçirildi. Doğal gaz işlemlerinde randevu ve HES kodu ile gerçekleştirilecek. HES kodu olmayanların işlemi yapılmayacak.
19.11.2020 Ekonomi
Kamu kurum ve kuruluşlarında zorunlu! Valilik duyurdu
Kamu kurum ve kuruluşlarında zorunlu! Valilik duyurdu Valilik duyurdu. Artık zorunlu olacak. HES kodu olmayanlar giremeyecek. Corona virüs salgını nedeniyle uygulanan HES kodu zorunluğu Zonguldak'ta kamu kurum ve kuruluşları ile özel işletmelere girişlerde de başladı.
12.10.2020 Gündem
E-Devlet'te 1039 yeni hizmet! İlk sırada o var...
E-Devlet'te 1039 yeni hizmet! İlk sırada o var... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, e-Devlet Kapısı'nda 45 milyon olarak planlanan bu yılki kullanıcı sayısı hedefinin bir yıl öncesinden yakalandığını belirterek, "2023 hedefimizi 53 milyon kullanıcıya 893 farklı kurum hizmetinin sunulması olarak belirledik." dedi.
6.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Herkesi ilgilendiriyor! Elektrik ve doğal gaz aboneliğinde yeni dönem
Herkesi ilgilendiriyor! Elektrik ve doğal gaz aboneliğinde yeni dönem Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, elektrik ve doğal gaz abonelik feshinin e-devlet üzerinden yapılabileceğini açıkladı.
25.12.2019 Ekonomi
E-Devlet’ten abonelik ve fesih işlemi 1,2 milyonu geçti
E-Devlet’ten abonelik ve fesih işlemi 1,2 milyonu geçti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “1 Mart’tan bu yana e-Devlet üzerinden 1 milyon 264 bin 403 elektrik, doğal gaz abonelik, fesih ve sorgulama işlemi gerçekleştirildi” dedi.
20.04.2019 Siyaset
YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı Yüksek Seçim Kurulu (YSK), bir seçim çevresinden diğerine yapılan seçmen nakil istemleri hakkında ilçe seçim kurulu başkanı tarafından itiraz üzerine veya nakil isteminin şüpheli bir girişim olduğu kanaatine varılması halinde resen inceleme yapılmasına karar verdi.
8.01.2019 Gündem
Evdeki doğal gaz tehlikesi! Sakın yapmayın, büyük risk taşıyor
Evdeki doğal gaz tehlikesi! Sakın yapmayın, büyük risk taşıyor İstanbul ve Ankara’da meydana gelen doğal gaz patlamalarının ardından aboneleri uyaran uzmanlar, çürük sarımsağa benzer kokunun alınması halinde Alo 187 doğal gaz hattına haber verilmesini, ortamın hemen havalandırılmasını istiyor.
30.09.2023 Ekonomi
Kiralık evde yeni dönem! Fiyatların artacağı tarih de açıklandı
Kiralık evde yeni dönem! Fiyatların artacağı tarih de açıklandı Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! Kiralık evde yeni dönem resmen başladı. Her şey değişti, piyasa tersine döndü. İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, ev sahiplerinin kiracı tercihlerinin değiştiğini belirterek, "Eskiden ev sahipleri öğrencilere, bekara ev vermezlerdi. Şimdi ise üniversitede son sınıf ya da 3'üncü sınıf öğrencileri tercih ediliyor” dedi. Akgün, bunun nedenini de açıkladı.
6.08.2023 Ekonomi
EPDK'dan elektrik ve doğal gaz için 'güvence bedeli' uyarısı!
EPDK'dan elektrik ve doğal gaz için 'güvence bedeli' uyarısı! Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) afet bölgesinde yaşayan ve depremden etkilenen vatandaşlarımızın-ister deprem bölgesinde ikametini sürdürsün, ister başka bir şehirde ikamet etmeye başlasın-elektrik ve doğal gaz için yeni abonelik yaptırırken olağanüstü hal süresi boyunca güvence bedeli ödemeyeceğini geçtiğimiz hafta karara bağlamıştı.
25.02.2023 Ekonomi
Depremzedeler için elektrik ve doğal gaz aboneliği kararı!
Depremzedeler için elektrik ve doğal gaz aboneliği kararı! EPDK, depremzedelerin bulundukları ve göç ettikleri illerde yapacakları yeni elektrik ve doğalgaz aboneliğinde güvence bedeli ödemeyeceğini duyurdu. Karar, olağanüstü hal süresince geçerli olacak.
17.02.2023 Ekonomi
İzmir'de rezerv alanda inşa edilen 3 bin 657 konut, yıl sonuna kadar teslim edilecek
İzmir'de rezerv alanda inşa edilen 3 bin 657 konut, yıl sonuna kadar teslim edilecek İzmir'de 6.6'lık depremin ardından 5061 konut inşaatının ihalesinin yapıldığını belirten Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Uygulama Şube Müdürü Emrah Bıyıkoğlu, "Mansuroğlu, Manavkuyu ve Salhane mahallelerimizde toplamda 1404 konut ile 289 iş yerimizin teslim işlemlerini gerçekleştirdik. Yıl sonuna kadar rezerv alandaki toplam 3 bin 657 konutun tamamını depremzede vatandaşlarımıza teslim edeceğiz" dedi.
30.10.2022 Yaşam
52 maddelik torba yasada neler var, kabul edilen torba yasa maddeleri neler? Ekonomi torba yasa teklifi 2022
52 maddelik torba yasada neler var, kabul edilen torba yasa maddeleri neler? Ekonomi torba yasa teklifi 2022 Torba yasada neler var, torba yasa maddeleri neler? 52 maddelik torba yasa teklifi TBMM'de kabul edildi. Torba yasanın Meclis'te kabul edilmesinin ardından torba yasanın içeriği araştırılmaya başlandı. Maske cezasından, kredi borç faizine, yersiz yapılan muhtaç ve evde bakım yardımı ödemelerinden Kur Korumalı Mevduat uygulamasına kadar birçok düzenleme yeni torba yasa düzenlemesinde yer alıyor. Peki, 52 maddelik torba yasada neler var, ekonomiye torba yasa maddeleri neler?
18.10.2022 Ekonomi
Doğal gaz, elektrik, su ve internet aboneliği ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonları kapsıyor, parası iade ediliyor
Doğal gaz, elektrik, su ve internet aboneliği ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonları kapsıyor, parası iade ediliyor Doğal gaz, elektrik, su ve internet aboneliği ile ilgili bilinmeyen detay. Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiriyor. Birçok vatandaş abonelik ile ilgili bu haklara sahip olduğundan haberdar değil. İnternette taahhüdünü bozan abone, cayma bedeli ödemek zorunda. Ancak internet taahhüdü devam ederken başka bir yere taşınan ve yeni adresinde altyapı nedeniyle aynı hızda internetten faydalanamayanlar, sözleşmesini bedelsiz feshedebiliyor. Fiilen elektriği kesilmeyen tüketiciden kesme-bağlama bedeli talep edilmemesi gerekiyor. Tüketiciler, elektriğin kesilmesi ya da elektrik kalitesindeki bozukluk nedeniyle elektronik cihazlarında meydana gelen arızaların bedelini dağıtım şirketlerinden talep edebiliyor. Abonenin, cihazının elektrik kesintisi gibi sebeplerle zarar gördüğünü, bir servis tarafından tespit ettirmesi gerekiyor. Doğal gazda ise gazın kesilmesi durumunda açma-kapama bedeli alınıyor ancak sayacı kapanan müşterilerin sayacı açılırken tekrar bedel istenmesi kanun dışı. Su faturasına kullandığından fazla bedel yansıtıldığını düşünen vatandaşlar 1 yıl içinde itirazda bulunabiliyor. İtirazların, en geç 30 gün içinde sonuca bağlanması gerekiyor. İşte abonelikle ilgili milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
29.08.2022 Ekonomi
Doğal gaz desteği! Abonelik şartı için yeni adım, e-Devlet'ten yapılıyor
Doğal gaz desteği! Abonelik şartı için yeni adım, e-Devlet'ten yapılıyor Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika gelişmesi. Hükümet doğal gaz desteği ile ilgili düğmeye bastı. e-Devlet üzerinden yapılacak. Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiriyor. Dar gelirli ailelere ısınma yardımı olarak verilecek doğal gaz desteği için başvurular sürüyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık, bu desteği alacak durumda olduğu halde masraftan kaçındığından dolayı aboneliği kendi üzerine almayan vatandaşlar için “Aboneliği kolaylaştıracak yöntemler üzerinde çalışıyoruz. Enerji bakanımızla görüştük. Bu konuda da kolaylaştırıcı bir adım atılacak” dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
28.08.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili son dakika kararı! Ücretsiz olacak! Resmen açıklandı
Doğal gaz ile ilgili son dakika kararı! Ücretsiz olacak! Resmen açıklandı Doğal gaz aboneliğiyle ilgili son dakika kararı! Doğal gaz bağlantısı yapılan adres için abone daha önce bağlantı bedeli ödemişse bu tutar tekrar alınmayacak. Doğal Gaz Piyasası Dağıtım ve Müşteri Hizmetleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğe göre, doğal gaz bağlantısı yapılan adres için abone daha önce bağlantı bedeli ödemişse bu tutar tekrar tahsil edilemeyecek. Buna göre, abone bağlantı bedeli, bağlantı anlaşmasının yapılması sırasında bir defaya mahsus olmak üzere tahsil edilecek ve servis hattının imalatına başlandıktan sonra bu bedelin iadesi yapılamayacak. Servis hattının yapımına başlanmamışsa talep sahibinin başvurusuyla 5 iş günü içinde abone bağlantı bedeli iade edilecek. Aynı adresle ilgili daha önce bağlantı bedeli tahsil edilmişse bu bedel tekrar alınamayacak. Abone bağlantı bedelini taksitler halinde ödemeyi talep eden müşterilere, kredi kartına en az 3 eşit taksit yapılacak.
14.05.2022 Ekonomi
Bakan Muş'tan rekor açıklaması! Tüm zamanların en yükseği...
Bakan Muş'tan rekor açıklaması! Tüm zamanların en yükseği... Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "Nisan ayında ihracatımız geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 24,6 artışla 23,4 milyar dolar olmuştur. Bu rakam, tüm zamanların en yüksek aylık ihracat rakamıdır" dedi.
5.05.2022 Ekonomi
Elektrik, su, doğal gaz... Tüm faturalar için geçerli! İade edilecek
Elektrik, su, doğal gaz... Tüm faturalar için geçerli! İade edilecek Doğal gaz, elektrik ve su faturaları ile ilgili önemli karar. Milyonlarca aboneyi çok yakından ilgilendiriyor. Bakanlık harekete geçti. İade bedeli ödemesi ile ilgili önemli bir adım atıldı. Abonelik sözleşmelerinden alınan güvence bedelleri verilen hizmetin türüne göre öngörülecek birim miktar üzerinden belirlenecek. Böylece vatandaşlar maddi kayba uğramayacak.
30.04.2021 Ekonomi
Elektrik, doğal gaz, su... Tüm aboneleri ilgilendiriyor! Flaş karar
Elektrik, doğal gaz, su... Tüm aboneleri ilgilendiriyor! Flaş karar Milyonlarca aboneyi çok yakından ilgilendiren karar! Su, elektrik, doğal gaz abonelikleriyle ilgili önemli değişiklik. Ve açıklandı. Para iadesi yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilan etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye'nin demokratikleşme ve ekonomik kalkınmasında bir adım daha ileri atılmasına ve sıçrayışını sürdürmesinin yanı sıra sivil anayasanın da temelini oluşturacağına işaret ettiği İnsan Hakları Eylem Planı vatandaşın cebine de yansıyacak nitelikte. Plan abonelikte güvence bedelinden imar planı izleme sistemine kadar birçok konuda doğrudan vatandaşa yansıyacak. İşte tüm detaylar...
5.03.2021 Ekonomi
Doğal gaz, elektrik ve su faturaları ile ilgili 81 ile yazı gönderildi…
Doğal gaz, elektrik ve su faturaları ile ilgili 81 ile yazı gönderildi… Elektrik, doğal gaz ve su faturaları ile ilgili 81 ile yazı yollandı. Faturaların ödenmesinden müdürlerinin sorumlu olduğu belirtildi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın gönderdiği yazıda “Doğal gaz, elektrik ve su faturalarının zamanında ödenmemesi ve yukarıda belirtilen yükümlülüklerin yerine getirilmemesi nedeniyle ilgili abonelik sözleşmesine göre gecikme bedeli ve benzeri adlar altında tahakkuk ettirilen tutarlardan okul müdürlükleri ve il/ilçe milli eğitim müdürlükleri sorumlu olacak olup, söz konusu sorumlulukları yerine getirmeyen ilgililer hakkında gerekli idari işlemler yapılacaktır” denildi.
7.01.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Doğal Gaz Abonelik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğal gaz abonelik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.