Dm

Dm

Son dakika dm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dm gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 dm haberi bulunmuştur. Tüm dm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Instagram mesajlar gitmiyor, Instagram DM çöktü mü? Instagram'da sorun var mı, DM kutusu neden açılmıyor?
Instagram mesajlar gitmiyor, Instagram DM çöktü mü? Instagram'da sorun var mı, DM kutusu neden açılmıyor? "İnstagram çöktü mü, mesajlarım neden gelmiyor?" sorusunun yanıtı merak ediliyor. Sosyal medya uygulaması Instagram'da son saatlerde erişim sorunu yaşanıyor, DM’ler gönderilmiyor. Peki, 11 Ocak İnstagram mesajlarım neden gitmiyor, DM sorunu nedir, Instagram akış yenilemedi hatası nasıl ve ne zaman düzelecek?
11.01.2023 Bilim ve Teknoloji
Cem Yılmaz'dan dikkat çeken paylaşım!
Cem Yılmaz'dan dikkat çeken paylaşım! Ünlü komedyen ve sinemacı Cem Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını dolandırıcılık konusunda uyardı. Cem Yılmaz, kendi adı ve ağabeyi Can Yılmaz adına çeşitli yerlerden para istendiği uyarısında bulunarak "Lütfen böyle telefon, mesaj ve dm vs. itibar etmeyin. Enteresan ama varmış bu" dedi.
18.09.2021 Magazin
14 yaşında milyarder oldu! Herkes onu merak ediyor
14 yaşında milyarder oldu! Herkes onu merak ediyor Forbes'un dünya genelindeki milyarderler listesinin en genç üyesi büyük merak uyandırdı. Daha 14 yaşındayken milyarlarca dolarlık bir servetin sahibi olan bu genç adamın ne bir fotoğrafı var ne de bir sosyal medya hesabı...
8.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Instagram'dan flaş özellik!
Instagram'dan flaş özellik! Instagram internet sitesi üzerinde mesajlaşma uygulaması için testlere başladı.
14.02.2019 Bilim ve Teknoloji
Instagram'da büyük açık!
Instagram'da büyük açık! En çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından olan Instagram'da büyük açık ortaya çıktı. Masaüstü uygulamasındaki açıkla ilgili detaylar haberimizde.
5.03.2018 Bilim ve Teknoloji
Twitter'dan, Facebook özelliği!
Twitter'dan, Facebook özelliği! Twitter ciddi problemler yaşamasına rağmen hala en fazla tercih edilen sosyal medya mecralarından biri. Platform sunduğu yeni özelliklerle kullanıcıların ilgisini canlı tutmaya çalışıyor. Twitter’ın yeni özelliği ise Facebook‘tan ilham alıyor.
1.06.2017 Bilim ve Teknoloji
Instagram DM'ye güncelleme geldi!
Instagram DM'ye güncelleme geldi! Instagram, Direct mesajlaşma özelliği için yeni bir güncelleme yayınladı. Instagram Direct'e gelen yeni güncellemeyle web bağlantıları erişilebilir oluyor. Ayrıca fotoğraf veya videolar kırpılmadan gönderilebiliyor.
26.05.2017 Bilim ve Teknoloji
Gelin adayı Hanife artık izdivaç programına çıkmayacak mı? İşte açıklama
Gelin adayı Hanife artık izdivaç programına çıkmayacak mı? İşte açıklama Müzmin gelin adayı Hanife'den hayranlarını üzecek haber.
13.02.2017 Magazin
Twitter'a yeni özellik geldi!
Twitter'a yeni özellik geldi! Twitter’da Bugünden itibaren artık özel konuşmalarınızı ekrana eklenen yeni “Direkt Mesaj” fonksiyon tuşuyla yapabileceksiniz...
6.04.2016 Bilim ve Teknoloji
Dev sosyal blog yeni özelliği ile karşınızda
Dev sosyal blog yeni özelliği ile karşınızda Bundan böyle Tweetlerinizin altında bulunan butonların altında fazladan bir buton daha olacak.
6.04.2016 Bilim ve Teknoloji
Sosyal medyada büyük kapışma!
Sosyal medyada büyük kapışma! Şarkıcı Nihat Doğan, Özgecan Aslan cinayeti dönemi Beyaz Futbol programında kendisini hedef alan Beyaz TV Spor Müdürü Ertem Şener ile sosyal medyada birbirine girdi.
30.12.2015 Futbol
Twitter'da sahte mesajlara dikkat
Twitter'da sahte mesajlara dikkat Ünlü sosyal medya paylaşım sitesi olan Twitter kullanıcılarının başı sahte mesajlarla dertte...
24.11.2015 Bilim ve Teknoloji
Twitter'dan sürpriz değişiklik
Twitter'dan sürpriz değişiklik Twitter'ın 140 karakter sınırını DM'de kaldırmasıyla birlikte bir alanda daha yeniliğe gitti...
28.10.2015 Bilim ve Teknoloji
Bu linke sakın tıklamayın
Bu linke sakın tıklamayın Siber güvenlik şirketi Labris Networks'un Üst Düzey Teknik Yöneticisi Oğuz Yılmaz, son dönemde artış gösteren Twitter'daki virüs içerikli mesajlara dikkati çekerek, "Şüpheli mesajlardaki linklere tıklamayın...
22.06.2015 Bilim ve Teknoloji
Twitter'da 140 karakter sınırı kalkıyor!
Twitter'da 140 karakter sınırı kalkıyor! Twitter, karakteristik özelliklerinden bir olan 140 karakter sınırını kaldırma kararı verdi...
12.06.2015 Bilim ve Teknoloji
Twitter'da sessiz sedasız 'DM' devrimi
Twitter'da sessiz sedasız 'DM' devrimi Twitter, Direct Message'da sürpriz yeni özelliğini uygulamaya geçirdi
21.04.2015 Bilim ve Teknoloji
Twitter'da büyük değişiklik!
Twitter'da büyük değişiklik! Twitter'ın düzenlediği 'Analist günü' isimli etkinlikte, sosyal medyanın mavi kuşundaki yeni gelişmeler de duyuruldu. Bu gelişmelerin en dikkat çekeni direkt mesaj (DM) özelliğinde yapılan değişiklikler oldu.
13.11.2014 Bilim ve Teknoloji
4,70'lik masa odun oldu
4,70'lik masa odun oldu Guinness Rekorlar Kitabı’na girebilmek için üretilen dev masa, odun olarak yakıldı
30.01.2012 Yaşam
8 ölü 26 yaralı
8 ölü 26 yaralı Takla atarak uçuruma düşen otobüs sonra yandı. istanbul'dan Bartın'a giden yolcu otobüsü Devrek'te önce uçuruma yuvarlandı sonra yakıt tankı infilak ederek faciaya yol açtı
16.11.2002 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Dm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.