Gazete Vatan Logo

Instagram mesajlar gitmiyor, Instagram DM çöktü mü? Instagram'da sorun var mı, DM kutusu neden açılmıyor?

"İnstagram çöktü mü, mesajlarım neden gelmiyor?" sorusunun yanıtı merak ediliyor. Sosyal medya uygulaması Instagram'da son saatlerde erişim sorunu yaşanıyor, DM’ler gönderilmiyor. Peki, 11 Ocak İnstagram mesajlarım neden gitmiyor, DM sorunu nedir, Instagram akış yenilemedi hatası nasıl ve ne zaman düzelecek?

Instagram mesajlar gitmiyor, Instagram DM çöktü mü? Instagram'da sorun var mı, DM kutusu neden açılmıyor?

Sosyal medya uygulamaları arasında yer alan Instagram'da erişim sorunu yaşanıyor.  Instagram’da DM sorunu var. Peki, Instagram DM çöktü mü, mesajlarım neden gelmiyor? 11 Ocak Instagram akış yenilenmedi sorunu ne zaman düzelecek?

INSTAGRAM DM ÇÖKTÜ MÜ, MESAJLAR NEDEN AÇILMIYOR?

Instagram'da erişim problemleri baş gösterdi. Hesaplarına giren kullanıcılar, akış yenilemedi uyarısıyla karşı karşıya kaldı. Akabinde ''Instagram çöktü mü?'' sorusu, gündemdeki yerini aldı. İşte detaylar;

INSTAGRAM AKIŞ YENİLEMEDİ HATASI NEDİR, NASIL VE NE ZAMAN DÜZELECEK?

Instagram ''akış yenilemedi'' hatasının ne zaman düzeleceği bilinmiyor, açıklama da gelmedi.

Instagram akış yenilenemedi sorunu, kullanıcıların Instagram'a girebilse bile paylaşılan fotoğrafları görmesini engeller ve yeni bir paylaşım yapmasına imkan tanımaz.

Instagram akış yenilenemedi sorunu kullanıcıların yer yer karşısına çıkabilen bir hata mesajı. Bu hata mesajını almaya başladıysanız bunun iki sebebi olabiliyor. Ya internet bağlantınız sorunludur, yani internete erişiminizde sıkıntı vardır. Ya da Instagram'ın bizzat kendisinden kaynaklanan bir teknik sorun söz konusudur.

Haberin Devamı