Diyarbakır Haberler

Diyarbakır Haberler

Son dakika diyarbakır haberler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan diyarbakır haberler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını diyarbakır haberler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diyarbakır Haberler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diyarbakır haberler gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.174 diyarbakır haberler haberi bulunmuştur. Tüm diyarbakır haberler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gri listede yer alan terörist Veli Taşkıran öldürüldü!
Gri listede yer alan terörist Veli Taşkıran öldürüldü! Diyarbakır'ın Hani ilçesinde polis memuru Nazım Tuncer'in şehit olduğu ve bir polis memurunun yaralandığı saldırıya ilişkin aranan "gri kategori"deki PKK'lı teröristin cesedi, toprağa gömülü bulundu.
26.12.2018 Gündem
Lice'de sokağa çıkma yasağı ilan edildi
Lice'de sokağa çıkma yasağı ilan edildi Diyarbakır'ın Lice kırsalında 2 mahalle ve bağlı 5 mezrada terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edildiği bildirildi.
26.12.2018 Gündem
O teröristin cesedi bulundu! Bakın nereye gömmüşler...
O teröristin cesedi bulundu! Bakın nereye gömmüşler... Diyarbakır'ın Hani ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen, polis memuru Nazım Tuncer'in şehit olduğu ve bir polis memurunun yaralandığı terör saldırısına ilişkin aranan teröristlerden birinin cesedi toprağa gömülü bulundu.
24.12.2018 Gündem
Diyarbakır'da teröristlerin kullandığı 7 odalı sığınak bulundu
Diyarbakır'da teröristlerin kullandığı 7 odalı sığınak bulundu Diyarbakır’ın Lice, Kulp ve Silvan ilçeleri kırsalında gerçekleştirilen operasyonda, terör örgütü PKK’ya ait biri 7 odalı 3 kış sığınağı kullanılamaz hale getirildi. Sığınakların içerisinde bulunan silah ve mühimmatlar ile yaşam malzemeleri de imha edildi.
23.12.2018 Gündem
Sis nedeniyle uçak seferleri iptal edildi
Sis nedeniyle uçak seferleri iptal edildi Diyarbakır'da sabah saatlerinde etkili olan sis nedeniyle uçak seferleri iptal edildi. Kentte görüş mesafesi 20 metrenin altına kadar düştü.
23.12.2018 Gündem
Acı haber 4 saat sonra geldi…
Acı haber 4 saat sonra geldi… Diyarbakır'da bir AVM'deki restoranda vardiya müdürü olarak çalışan Nazan Bakırcı (27), geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
15.12.2018 Yaşam
Diyarbakır'da terör operasyonu
Diyarbakır'da terör operasyonu Lice, Kulp ve Silvan ilçelerine bağlı 21 kırsal mahallede, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon nedeniyle sokağa çıkma yasağı getirildi
13.12.2018 Gündem
Diyarbakır'da YPS'liler sokaklara indi
Diyarbakır'da YPS'liler sokaklara indi Diyarbakır'da son dakika gelişmesi! Dün akşam YPS'liler Bağlar ilçesinde güvenlik güçlerine ateş açınca çatışma çıktı. Bunun üzerine Kaymakamlık sokağa çıkma yasağı ilan etti
29.09.2021 Gündem
Malatya'da peş peşe depremler meydana geldi!
Malatya'da peş peşe depremler meydana geldi! Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 4.8 ve 4.5 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Korku ve paniğe neden olan depremler çevre il ve ilçelerde de hissedildi. Depremin ardından açıklamada yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, " Başta AFAD olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlarımızla saha tarama çalışmalarına başlanmıştır" ifadelerini kullandı. AFAD,saat 18.18'de merkezüssü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi olan 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
12.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koalisyonların acısını çok çektik, çift başlılığa izin veremeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koalisyonların acısını çok çektik, çift başlılığa izin veremeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenler Dörtyol Meydanı'ndaki halk buluşmasında konuştu. 'Yasama ile yürütmenin daha iyi iş birliği içinde çalışmasını sağlayacak şekilde oylarımızı kullanacağız' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Burada bir çift başlılık oluşmasına izin verebilir miyiz? Biz koalisyonların acısını geçmişte çok çektik. Bu acıları artık çekemeyiz" dedi.
26.05.2023 Gündem
Bakan Koca taburcu edilen hasta sayısını açıkladı
Bakan Koca taburcu edilen hasta sayısını açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay'da açıklamalarda bulunuyor. Bakan Koca, "Dün taburcu olan 1607 hasta ile taburcu olanların toplam sayısı 13 bin 612'dir. Yoğun bakım doluluk oranımız ise yüzde 78'dir" dedi. Bakan Koca, "Afet bölgesinde olası bulaşıcı hastalıklarla ilgili riskler, erken uyarı sisteminin kurulmasıyla şu an kontrol altındadır" ifadelerini kullandı.
18.02.2023 Gündem
Nusret Gökçe'den AFAD'a büyük bağış! 'Birlik ve beraberlik zamanı'
Nusret Gökçe'den AFAD'a büyük bağış! 'Birlik ve beraberlik zamanı' Kahramanmaraş'ta aynı gün meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası ünlü isimler, depremzedelere yardım götürmek için canla başla çalışıyor. 'Tuz serpme' hareketiyle dünya çapında ün yakalayan Nusret Gökçe de, afet bölgesine götürdüğü yemek yardımlarının yanı sıra AFAD'a bağış yaptığını paylaştı.
17.02.2023 Magazin
Bakan Bozdağ: Sadece müteahhitler değil ilgili herkes soruşturuluyor
Bakan Bozdağ: Sadece müteahhitler değil ilgili herkes soruşturuluyor Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada "İnşasında, denetiminde, kullanımında sorumluluğu olan hereksin kusuru ayrı ayrı değerlendirilmektedir." ifadelerini kullandı. Bozdağ, Diyarbakır'da 397 kişinin hayatını kaybettiğini, 902 kişinin yaralandığını açıkladı. Bakan Bozdağ, arama kurtarma faaliyetlerinin 1 bina hariç tamamladığını da vurgulayarak 245 şüpheliden 54’ünün tutuklandığını belirtti.
16.02.2023 Gündem
Adalet Bakanlığı'ndan, 'Deliller toplanmadan enkazlar kaldırılıyor' iddialarına yalanlama
Adalet Bakanlığı'ndan, 'Deliller toplanmadan enkazlar kaldırılıyor' iddialarına yalanlama Adalet Bakanlığı, ülkede meydana gelen depremlerle ilgili gündemde yer alan, "Deliller toplanmadan enkazlar kaldırılıyor" içerikli haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
15.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan afet bölgesinde: 1999 depreminden 3 kat daha büyük
Cumhurbaşkanı Erdoğan afet bölgesinde: 1999 depreminden 3 kat daha büyük Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da Kayapınar Selahahattin Eyyübi Kent Meydanı Çadır Kenti ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Şanlıurfa'ya geçti. Erdoğan burada yaptığı açıklamada, "Ülkemizin yakın hafızasındaki en büyük felaket olan 1999 depreminden 3 kat daha büyük 3 kat daha yıkıcı. 1939 Erzincan depreminden de çok daha geniş bir alanda afet olarak hesaplanmaktadır. Büyüklükleri 7'nin üzerinde olan Çankırı, Çanakkale Gerede, Varto, Mudurnu, Muradiye depremleriyle bu depremin yıkıcılığıyla mukayese etmek mümkün değildir." dedi.
11.02.2023 Gündem
Deprem sonrası köyde vadi oluştu: Eşi benzeri yok, görülmemiş bir şey bu
Deprem sonrası köyde vadi oluştu: Eşi benzeri yok, görülmemiş bir şey bu 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Deprem sonra bölgelerden peş peşe haberler geliyor.
11.02.2023 Gündem
Haluk Levent paylaştı! Ünlü isimlerden deprem bölgelerine bağış
Haluk Levent paylaştı! Ünlü isimlerden deprem bölgelerine bağış Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat'ta iki büyük depremle sallandı. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken, AHBAP Derneği ile deprem bölgesine yardım götüren Haluk Levent; birbirinden ünlü isimlerden gelen bağışları tek tek paylaşmaya devam etti.
10.02.2023 Magazin
Doğa Rutkay: Hepimiz göçük altındayız, çıkabilmek ne mümkün
Doğa Rutkay: Hepimiz göçük altındayız, çıkabilmek ne mümkün Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem sonrası paylaşım yapan Doğa Rutkay, "Hepimiz göçük altındayız, çıkabilmek ne mümkün" dedi.
9.02.2023 Magazin
Enkaz altında doğan bebekten haber var! Ailesinden yaşayan bir tek o kaldı
Enkaz altında doğan bebekten haber var! Ailesinden yaşayan bir tek o kaldı Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem sonucu Suriye'de de birçok bina yıkıldı, çok sayıda kişi öldü. Bölgenin simgesi haline gelen enkaz altında doğan bebeğin ise son durumu belli oldu.
9.02.2023 Dünya
Nusret Gökçe deprem bölgesine hareket eden TIR'ı paylaştı! 'İşte o gün, bugün'
Nusret Gökçe deprem bölgesine hareket eden TIR'ı paylaştı! 'İşte o gün, bugün' Kahramanmaraş'ta aynı gün meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası ünlü isimler, depremzedelere yardım götürmek için kolları sıvadı. 'Tuz serpme' hareketiyle dünya çapında ün yakalayan Nusret Gökçe de, içerisi yiyecek ve giyecek yardımıyla dolu bir TIR ile deprem bölgesine destek oldu.
8.02.2023 Magazin
Oyuncu Mahir İpek'in yeğenleri enkazdan çıkarıldı! 'Hepiniz var olun'
Oyuncu Mahir İpek'in yeğenleri enkazdan çıkarıldı! 'Hepiniz var olun' Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan 7,7 büyüklüğündeki deprem 10 ilimizde büyük bir yıkıma ve çok sayıda can kaybına yol açtı. 'Güldür Güldür Show' oyuncularından Mahir İpek, depremde enkazda kalan yeğenlerinin tamamının arama kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldığını duyurdu.
7.02.2023 Magazin
Dünyadan Türkiye'ye başsağlığı ve yardım mesajları yağdı!
Dünyadan Türkiye'ye başsağlığı ve yardım mesajları yağdı! Türkiye'de meydana gelen büyük depremin ardından ABD, İsrail, Azerbaycan, Ukrayna, Yunanistan, Finlandiya ve Pakistan gibi ülkelerden peş peşe açıklamalar geldi. Azerbaycan, ilk yardım gönderen ülke oldu.
6.02.2023 Gündem
Deprem bölgesinde hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji tek tek açıkladı
Deprem bölgesinde hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji tek tek açıkladı Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremden acı haberler gelmeye devam ediyor. Çok sayıda ilde hissedilen depremin büyüklüğünü AFAD 7.7 olarak duyururken, tüm birimler arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor. Bölgeden sıcak haberler gelirken Meteoroloji de deprem bölgesi için sarı ve turuncu kodlu kar uyarısı yaptı. İşte Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Hatay’da hava durumu...
6.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası spor dünyasından 'geçmiş olsun' mesajları
Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası spor dünyasından 'geçmiş olsun' mesajları Kahramanmaraş’ta 7.4 büyüklüğünde meydana gelen depremden sonra harekete geçen TFF ve kulüplerimiz hayatını kaybeden vatandaşlar için taziye mesajları yayımladı.
6.02.2023 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan maden bölgesinde! Can kaybı 41'e yükseldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan maden bölgesinde! Can kaybı 41'e yükseldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bartın'nın Amasra ilçesinde maden faciasının yaşandığı bölgede incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Şu anki önceliğimiz işçilerimize ulaşmaktı. 41'inci işçimize ulaştık. O da rahmetli olmuş. Merhumlarımızın sayısı böylece 41 oldu. Hepsine Allah'tan rahmet diliyoruz" dedi. Erdoğan, "Elbette bu patlamanın nasıl yaşandığı, varsa sorumluların kimler olduğu yürütülecek idari ve adli soruşturmayla ortaya çıkacaktır" ifadelerini kullandı. Daha sonra Makaracı Köyü'nde Rahman Özçelik'in cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Devlet olarak ailelere sahip çıkacağız” dedi.
15.10.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Diyarbakır Haberler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diyarbakır haberler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.