Diyabakır

Diyabakır

Son dakika diyabakır haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan diyabakır ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını diyabakır haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diyabakır

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diyabakır gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 diyabakır haberi bulunmuştur. Tüm diyabakır haberleri aşağıda listelenmiştir.
Günlerdir bulunamayan Büşra Nur için fidye istediler! Annesi isyan etti
Günlerdir bulunamayan Büşra Nur için fidye istediler! Annesi isyan etti Diyabakır'da sosyal medya üzerinden tanıştığı Yakup K. (16) ile görüşmek için 5 Mart günü evden çıkan Büşra Nur Aygün’den (12) haber alınamıyor. Kızlarının kaçırıldığını öne süren ailenin şikayeti üzerine polis çalışma başlattı.
11.03.2023 Yaşam
Selfie merakı canından ediyordu
Selfie merakı canından ediyordu Diyabakır'da, tarihi Ongözlü Köprü'de 'selfie' çekerken dengesini kaybedip, Dicle Nehri'ne düşen N.D. (30) adlı kadın, çevredekilerce kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan N.D.'nin sudan çıkarılma anı, cep telefonu kamerasına yansıdı.
13.07.2021 Yaşam
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Macron'un yönettiği dış politikaya tepki gösteren Çelik, "Rafael uçaklarını ilk kez bir AB ülkesine sattılar. Fransa size sahip mi çıkmış oldu? Sadece Rum kesimine ve size silah satmış oldu. Fransa'nın buradaki bölgesel barışa bir katkı sağlamak amacıyla, hatta bir AB vizyonuyla da hareket etmediğini görüyoruz. Macron'un kişisel olarak yürütmeye çalıştığı dış politika çökmüştür" ifadelerini kullandı.
22.09.2020 Siyaset
Soylu: Karadeniz evladı PKK'ya uşak olmaz, PKK'nın Azrail'i olur
Soylu: Karadeniz evladı PKK'ya uşak olmaz, PKK'nın Azrail'i olur İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ümraniye'de konuştu. Bakan Soylu, sabah saatlerinde Üsküdar Harem'den parti otobüsü ile çevrede bulunanları selamlayarak Ümraniye'ye geldi.
17.03.2019 Siyaset
Erdoğan kazanınca itirafçılar sıraya girdi
Erdoğan kazanınca itirafçılar sıraya girdi Konya’da TSK’daki kripto yapılar ve mahrem imamlara yönelik FETÖ soruşturmasında tutuklanan 4 mahrem imam, 25 Haziran sabahı “Biz de itirafçı olmak istiyoruz” dediler.
3.07.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Benim halkım bu oyunu yutmaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Benim halkım bu oyunu yutmaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bürokratik oligarşiyi, biz şimdi bu yeni sistemle yeni dönemde kesinlikle yok edeceğiz." dedi
16.06.2018 Siyaset
Diyarbakır'da 16 terörist etkisiz hale getirildi
Diyarbakır'da 16 terörist etkisiz hale getirildi Diyabakır'ın Kulp ilçesinde jandarma ekipleri tarafından sürdürülen başarılı operasyonlarla, terör örgütü PKK'nın sözde sorumlularından ve İçişleri Bakanlığı tarafından gri listede aranan 2 teröristin de bulunduğu 1'i yaralı, 1'i sağ olmak üzere toplam 16 terörist etkisiz hale getirildi.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır için düğmeye basıldı! Hızlıca...
Diyarbakır için düğmeye basıldı! Hızlıca... PKK'nın tahrip ettiği iller Hükümetin cazibe merkezi hamlesiyle tek tek hayata döndürülüyor.Bu illerden biri de Diyarbakır.
30.03.2017 Ekonomi
Diyarbakır'daki havacı komutanlara 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet istemi
Diyarbakır'daki havacı komutanlara 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet istemi 15 Temmuz darbe girişimi sırasında TBMM'yi bombalayan uçakların kalktığı Diyarbakır'daki 2'nci Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezi Komutanı Tümgeneral Atilla Darendeli, 8'inci Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Deniz Kartepe, Hava Kuvvetleri Komutanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Kurmay Albay Ali Durmuş ve 2'nci Birleştirilmiş Hava Hareket Merkezi Amiri Kurmay Albay Bülent Gürdoğan hakkında 'Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs', 'TBMM'yi ortadan kaldırmaya teşebbüs', 'Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs' ve 'Silahlı terör örgütüne üye olmak' suçlarından 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet ile 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
29.09.2021 Gündem
TSK'dan açıklama! 1 asker şehit, 19 terörist öldürüldü
TSK'dan açıklama! 1 asker şehit, 19 terörist öldürüldü Diyabakır'da günler önce başlayan operasyon sürüyor. Son gelen bilgilere göre; Lice'de 1 uzman çavuş şehit olurken, bugüne kadar 19 terörist etkisiz hale getirildi. Ayrıca bombalı saldırıda kullanılacak bir araç da imha edildi. Dün büyük başarı elde edilerek 22 suçtan aranan terörist ele geçirilmişti. Asıl hedef ise PKK'nın yedekte tuttuğu sığınaklar. Sadece bununla da kalmıyor. İşte 6 maddede yapılan operasyonun detaylar...
29.09.2021 Gündem
İlker Başbuğ: Her iki ülke uçak krizinden ders aldı
İlker Başbuğ: Her iki ülke uçak krizinden ders aldı 26. Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, Habertürk TV'de Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu
29.09.2021 Gündem
Diyarbakırlı Velat'ın akrabaları PKK'ya bela okudu: Bizi savunmasınlar
Diyarbakırlı Velat'ın akrabaları PKK'ya bela okudu: Bizi savunmasınlar Beşiktaş'taki saldırıda hayatını kaybeden Diyarbakırlı şoför Velat'ın annesi, cenaze töreninde PKK'ya bela okurken yakınları ise "Bizi savunmasınlar, bizi öldürmesinler" diyerek isyan ettiler.
29.09.2021 Gündem
Yüzük gönderen vali yardımcısı uzaklaştırıldı
Yüzük gönderen vali yardımcısı uzaklaştırıldı FETÖ soruşturması kapsamında görevinden ihraç edilen ve gözaltına alınan hâkime yüzük gönderen Diyarbakır Vali Yardımcısı Mehmet Demir, İçişleri Bakanlığı'nca görevden uzaklaştırıldı
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da ölenlerin sayısı 11'e yükseldi
Diyarbakır'da ölenlerin sayısı 11'e yükseldi Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 11'e yükseldi
29.09.2021 Gündem
Şehit eşinin feryadı yürek dağladı
Şehit eşinin feryadı yürek dağladı Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memuru Semih Turgut’un naaşı, memleketi Nevşehir’in Gülşehir ilçesi Gümüşkent köyüne getirildi. Eşi ve ailesinin şehide son vedası yürekleri dağladı.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da 15 köyde sokağa çıkma yasağı
Diyarbakır'da 15 köyde sokağa çıkma yasağı Diyarbakır'ın Lice, Hazro ve Kocaköy ilçelerindeki 15 köyde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır Valiliği'nden Lice açıklaması!
Diyarbakır Valiliği'nden Lice açıklaması! DİYARBAKIR'ın Lice İlçesi'nde asker ve polis tarafından PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için sürdürülen müşterek operasyonda patlayıcı yapımında kullanılan yaklaşık 10 ton amonyum nitrat ve çok sayıda silah ele geçirildi...
29.09.2021 Gündem
TSK'dan hava harekatı!
TSK'dan hava harekatı! TSK, Kuzey Irak ve Lice kırsalına hava harekatı düzenledi!
29.09.2021 Gündem
Diyabakır'da 500 polisle operasyon!
Diyabakır'da 500 polisle operasyon! Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, terörden arındırılan Bağlar ilçesindeki Kaynartepe Mahallesi'nde 500 polisle huzur operasyonu düzenledi.
29.09.2021 Gündem
Vietnamlı şehit eşine maaş yok!
Vietnamlı şehit eşine maaş yok! Tuzağa düşürülüp, şehit edilen polisin Vietnamlı eşine Türk vatandaşlığına geçemediği için şehit maaşı bağlanamadı
29.09.2021 Gündem
Bakanlar Kurulu'ndan  Sur için 'acil' karar!
Bakanlar Kurulu'ndan Sur için 'acil' karar! Diyarbakır'da, hendek ve barikatların kapatılması PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için 5 mahallesinde sokağa çıkma yasağının sürdüğü merkez Sur İlçesi'nin yüzde 60'ı için 'acele kamulaştırma' kararı alındı.
29.09.2021 Gündem
PKK'ya bilgi mi sızdı?
PKK'ya bilgi mi sızdı? Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde terör örgütü PKK’ya karşı 15 Mart gecesi için operasyon kararı alınırken, bir gün önceden teröristler hendek kazıp barikatlar kurdu, roketli saldırılar oldu...
29.09.2021 Gündem
Esad'dan PKK'lılara Suriye kimliği
Esad'dan PKK'lılara Suriye kimliği Ankara’da 29 kişinin şehit olduğu terör saldırısını gerçekleştiren Abdulbaki Sömer’in, Esad’in istihbarat servisinde yer alan Ebubekir Neccar aracılığıyla Suriyeli "Salih Neccar" kimliği aldığı ortaya çıktı. Esed, 45 PKK/PYD'liye daha Suriye kimliği verdi.
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu: Lanetliyorum
Kılıçdaroğlu: Lanetliyorum Kemal Kılıçdaroğlu: Dün Ankara bugün Diyarbakır ile yüreğimiz yandı...
29.09.2021 Gündem
‘Cennet kokulum gitmesin’
‘Cennet kokulum gitmesin’ Türkiye dün üç şehidini toprağa verdi. Jandarma Uzman Çavuş Göksal Cin’in nişanlısı “Cennet kokulum, paşam, Göksal’ım. Gitmesini istemiyorum. Bizim hayallerimiz vardı” diyerek ağladı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Diyabakır ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diyabakır haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.