ÖSYM DUS ek tercihleri alınmaya başlandı! DUS tercihleri ne zaman sona erecek? DUS tercihleri nasıl yapılır?
ÖSYM DUS ek tercihleri alınmaya başlandı! DUS tercihleri ne zaman sona erecek? DUS tercihleri nasıl yapılır? Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) ek tercih işlemleri alınmaya başlandı. Adaylar tercihlerini bireysel olarak ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifrelerini kullanarak elektronik ortamda gerçekleştirebilecek. İşte DUS hakkında merak edilenler…
10.01.2020 Eğitim
Diş Hekimliğinde Uzmanlık Sınavı tercihleri
Diş Hekimliğinde Uzmanlık Sınavı tercihleri Ölçme ve Yerleştirme Merkezi resmi internet sitesi, her gün binlerce aday tarafından Diş Hekimliği’nde Uzmanlık Sınavı ile ilgili bir duyuru veya bir açıklama bulabilmek adına takip ediliyordu. Adaylar, tercihlerin alınması konusunda ÖSYM resmi sitesinden açıklama bekliyor ve beklenen açıklama 17 Ocak 2017 tarihinde 2016 Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı Tercihlerin Alınması başlığı ile geldi.
29.09.2021 Gündem
DUS Tercih Alınma Tarihleri
DUS Tercih Alınma Tarihleri Binlerce aday, diş hekimliğinde uzmanlık sınavı için tercih alınma tarihlerini merakla bekliyor, bu nedenle Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin resmi internet sitesini takip ediyordu. ÖSYM resmi internet sitesinden, adayların merakla beklediği açıklama 17 Ocak 2017 tarihinde geldi. İşte DUS sınavı ile ilgili o açıklama ve diğer tüm detaylar.
29.09.2021 Gündem