ÖSYM DUS sorularını ve cevap anahtarını erişime açtı! 2022 DUS sonuçları ne zaman açıklanacak? Tercihler nasıl yapılacak? İşte DUS puanı hesaplama!
ÖSYM DUS sorularını ve cevap anahtarını erişime açtı! 2022 DUS sonuçları ne zaman açıklanacak? Tercihler nasıl yapılacak? İşte DUS puanı hesaplama! ÖSYM 16 Ekim’de yapılan Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı olan 2022-DUS ve 2022- STS Diş Hekimliği Sınavlarının soru ve cevap anlahtarını adaylar için erişime açtı. Adaylar, DUS soru ve cevaplarına ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile ulaşabilecek. Peki, DUS puan hesaplama nasıl yapılır? 2022 DUS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
16.10.2022 Eğitim
DUS Tercih Alınma Tarihleri
DUS Tercih Alınma Tarihleri Binlerce aday, diş hekimliğinde uzmanlık sınavı için tercih alınma tarihlerini merakla bekliyor, bu nedenle Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin resmi internet sitesini takip ediyordu. ÖSYM resmi internet sitesinden, adayların merakla beklediği açıklama 17 Ocak 2017 tarihinde geldi. İşte DUS sınavı ile ilgili o açıklama ve diğer tüm detaylar.
29.09.2021 Gündem