Direniş Karatay

Direniş Karatay

Son dakika direniş karatay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan direniş karatay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını direniş karatay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Direniş Karatay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan direniş karatay gelişmeleri de dahil olmak üzere 23 direniş karatay haberi bulunmuştur. Tüm direniş karatay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burcu Özberk de o akıma katıldı!
Burcu Özberk de o akıma katıldı! Instagram’da 9 milyona yakın takipçisi olan Aşk Mantık İntikam’ın Esra’sı sosyal medyanın son akımlarından birine uyarak dans ettiği videosunu paylaştı.
28.12.2021 Magazin
Nasipse Olur filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Nasipse Olur nerede çekildi?
Nasipse Olur filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Nasipse Olur nerede çekildi? Algı Eke ve Burak Sevinç'in başrolünü paylaştığı romantik komedi filmi "Nasipse Olur", bugün vizyona girdi. Sinemalarda izleyicilerini buluşan Nasipse Olur filmi hakkındaki araştırmalar da arttı. Keşanlı Ali Destanı, Direniş Karatay, Kurtlar Vadisi gibi yapımlardan tanıdığımız Selahattin Sancaklı yönetmenliğindeki Nasipse Olur filmi nerede çekildi? Nasipse Olur oyuncuları kim, konusu nedir?
14.02.2020 Gündem
Kübra Kelkit (Alperen Duymaz’ın eşi) kimdir, mesleği nedir?
Kübra Kelkit (Alperen Duymaz’ın eşi) kimdir, mesleği nedir? Bodrum Masalı dizisiyle adını duyuran, ardından Çukur ve Çarpışma dizileriyle yıldızı parlayan Alperen Duymaz’ın Kübra Kelkit ile evlendiği ortaya çıktı. Sürpriz evlilik haberi ardından, Kübra Kelkit kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? Soruları araştırılmaya başlandı. Peki, Alperen Duymaz’ın gizlice evlendiği eşi Kübra Kelkit kimdir?
22.01.2020 Gündem
Alperen Duymaz kimdir? Nerelidir? Alperen Duymaz kaç yaşında?
Alperen Duymaz kimdir? Nerelidir? Alperen Duymaz kaç yaşında? Zemheri 1. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. İzleyiciler dizide Ayaz’ı canlandıran Alperen Duymaz’ın hayatını merak ediyor. Arama motorlarında yoğun olarak Zemheri dizisi Ayaz’ı Alperen Duymaz kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? şeklinde sorularla yoğun bir şekilde aratılıyor. Birçok dizi ve filmde rol alan Alperen Duymaz kimdir? Nerelidir? Alperen Duymaz kaç yaşında? İşte detaylar…
16.01.2020 Gündem
Afili Aşk’ın Ayşe’si Burcu Özberk kimdir? Burcu Özberk kaç yaşında ve nereli?
Afili Aşk’ın Ayşe’si Burcu Özberk kimdir? Burcu Özberk kaç yaşında ve nereli? Afili Aşk’ta Ayşe karakteriyle karşımıza çıkan Burcu Özberk her hafta dikkatleri üzerinde topluyor. Özel hayatı merak edilen Burcu Özberk kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir?
16.10.2019 Yaşam
Burcu Özberk kimdir?
Burcu Özberk kimdir? Burcu Özberk kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik. Güzel ve başarılı oyuncu Burcu Özberk ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor ve gündemde araştırılıyor. İşte Burcu Özberk'in hayatı hakkındaki her şey...
28.08.2018 Gündem
‘Direniş Karatay’ görücüye çıktı
‘Direniş Karatay’ görücüye çıktı ‘Direniş Karatay’ filmi önceki akşam İstinyePark’ta görücüye çıktı.
8.03.2018 Magazin
Güzelliğin oyunculuğa katkısı hiç yok
Güzelliğin oyunculuğa katkısı hiç yok Son dönemin dikkat çeken oyuncularından biri olan Burcu Özberk’in ilk sinema filmi “Direniş Karatay” yakında vizyona giriyor. Ekranların ve sinema endüstrisinin yeni yıldızı Özberk, kariyerinde emin adımlarla ilerlerken bu ay yayınlanan BeStyle dergisine de hayallerini anlattı.
4.03.2018 Magazin
'Çukur'da bomba transfer! İşte o yakışıklı...
'Çukur'da bomba transfer! İşte o yakışıklı... Show TV'de ekrana gelen fenomen dizi 'Çukur'un kadrosuna bomba bir isim dahil oldu. İşte Çukur'un yeni yakışıklısı...
2.02.2018 Magazin
Aşık olunca sahipleniyorum
Aşık olunca sahipleniyorum Payitaht ‘Abdülhamid’ dizisinde izlediğimiz Volkan Keskin, Mayıs’ta vizyona girecek olan Direniş Karatay filmi ile karşımıza çıkacak. Keskin’le Kocaeli Seka Park’ta buluşup at bindik ve sohbet ettik.
13.01.2018 Arşiv
İçimdeki sesi dinleyerek oyuncu oldum
İçimdeki sesi dinleyerek oyuncu oldum Son zamanların çok izlenen dizilerinden Çukur’daki enerjisi ve kabiliyetiyle dikkatleri üzerine toplayan Ece Yaşar, Mart’ta vizyona girecek olan Direniş Karatay da bir Moğol kızını canlandıracak.
5.01.2018 Arşiv
Alperen Duymaz ve Burcu Özberk aşk yaşıyor!
Alperen Duymaz ve Burcu Özberk aşk yaşıyor! 'Direniş Karatay' filminin setinde yeni bir aşk doğdu. Alperen Duymaz ve Burcu Özberk arasında aşk başladı.
23.08.2017 Magazin
İşte Yurdaer Okur'un yeni imajı!
İşte Yurdaer Okur'un yeni imajı! Başarılı oyuncu Yurdaer Okur, Konya'da çekimleri devam eden 'Direniş Karatay' filmindeki 'Noyan' karakteri için saçlarını uzattı.
11.08.2017 Magazin
No: 309'un yıldızı Furkan Palalı 'Mevlana' olacak!
No: 309'un yıldızı Furkan Palalı 'Mevlana' olacak! FOX TV'nin sevilen dizisi No:309'un yakışıklı oyuncusu Furkan Palalı'ya çok sayıda film teklifi geliyor.
2.08.2017 Televizyon
Ata binme dersi aldı
Ata binme dersi aldı Selçuklu Devleti ve Kösedağ Savaşı’nın konu edildiği ‘Direniş Karatay’ filminin çekimleri Konya’da başladı.
7.07.2017 Magazin
Direniş Karatay'dan ilk okuma provası
Direniş Karatay'dan ilk okuma provası Çekimleri temmuz ve ağustos ayında Konya’da yapılacak ‘Direniş Karatay’ filminin tüm kadrosu ilk kez bir araya geldi.
25.06.2017 Kültür Sanat
İlk prova heyecanı
İlk prova heyecanı Çekimleri temmuz ve ağustos ayında Konya’da yapılacak Direniş Karatay filminin tüm kadrosu ilk kez bir araya geldi.
24.06.2017 Magazin
'Direniş Karatay'ın savaşçı kadını belli oldu
'Direniş Karatay'ın savaşçı kadını belli oldu Selçuklu Devleti dönemine ait ilk yapım olan 'Direniş Karatay' filminde 'Türkan' rolüne genç oyuncu Burcu Özberk seçildi.
21.06.2017 Televizyon
Savaşçı kadın rolünde
Savaşçı kadın rolünde Selçuklu Devleti dönemine ait ilk yapım olan Direniş Karatay filminin en önemli kadın karakterlerinden olan Türkan rolüne Burcu Özberk seçildi.
20.06.2017 Magazin
Ahi Evren derste
Ahi Evren derste 'Direniş Karatay' filminde Ahi Evren rolüyle ekibe katılan Fikret Kuşkan ise at binme derslerine başladı.
16.06.2017 Kültür Sanat
Mehmet Aslantuğ 'Direniş Karatay' ile dönüyor!
Mehmet Aslantuğ 'Direniş Karatay' ile dönüyor! Mehmet Aslantuğ, Emir Celaleddin Karatay’ın hayatının anlatılacağı 'Direniş Karatay' filminde Selçukluların ünlü devlet adamını oynayacak.
31.05.2017 Televizyon
Celaleddin Karatay’ı canlandıracak
Celaleddin Karatay’ı canlandıracak Anadolu Selçuklu Devleti dönemine damga vuran isimlerden Emir Celaleddin Karatay’ın hayatının anlatıldığı ‘Direniş Karatay’ filminde Karatay’ı usta oyuncu Mehmet Aslantuğ’un canlandıracağı açıklandı.
30.05.2017 Magazin
Müthiş iddia
Müthiş iddia İstanbul’da Zeytinburnu’nda öldürülen 3 Çeçen’le ilgili sır perdesi aralanıyor
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Direniş Karatay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki direniş karatay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.