Direk

Direk

Son dakika direk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan direk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını direk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Direk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan direk gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.285 direk haberi bulunmuştur. Tüm direk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi?
Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi? Çikolata markası Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, bir ürününün küflü çıktığına dair paylaşım yapan tüketiciye verdiği cevabın ardından gündem oldu. Kişisel sosyal medya hesabından verdiği yanıtla kullanıcıya sert bir dille tepki gösteren Tunaoğlu, dava açma tehdidinde de bulundu. Tunaoğlu, tepkiler sonrası paylaşımını sildi ancak açıklamalar peş peşe geldi. Tunaoğlu görevi bıraktığını duyururken, market zincirleri de Patiswiss ürünlerini raflardan ve online satış platformlarından kaldırmaya başladı. Peki, Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi?
22.04.2024 Yaşam
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevinden istifa etti
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevinden istifa etti Patiswiss markasının ürettiği çikolatanın küflü çıktığına dair paylaşım yapan bir tüketiciye, Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun verdiği yanıt tepki çekti. "Karşında biz ve dev Migros var" ifadelerini kullanan Tunaoğlu, daha sonra paylaşımını sildi. Tunaoğlu'na tepkilerin büyümesinin ardından Migros, Patiswiss ürünlerini mobil uygulamasından kaldırdı. Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu yeni yaptığı açıklama ile görevi bıraktı.
22.04.2024 Gündem
Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, kaç yaşında, eşi kim? Patiswiss kimin, sahibi kim? Patiswiss CEO açıklaması
Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, kaç yaşında, eşi kim? Patiswiss kimin, sahibi kim? Patiswiss CEO açıklaması Patiswiss markasının ürettiği çikolatanın küflü çıktığına dair paylaşım yapan bir tüketiciye, Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun verdiği yanıt tepki çekti. "Karşında biz ve dev Migros var" ifadelerini kullanan Tunaoğlu, daha sonra paylaşımını sildi. Tunaoğlu'na tepkilerin büyümesinin ardından Migros, Patiswiss ürünlerini mobil uygulamasından kaldırdı. Söz konusu olayın gündem olmasının ardından Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nun kim olduğu merak edilmeye başlandı. Peki, Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, kaç yaşında, atiswiss kimin, sahibi kim? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu eşi kim?
22.04.2024 Yaşam
Trabzon-Suudi Arabistan arası direkt uçuşlar başlıyor
Trabzon-Suudi Arabistan arası direkt uçuşlar başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon ve Suudi Arabistan arasında direkt uçuşların 4 Haziran’da başlayacağını belirterek, “Yaz dönemi boyunca gerçekleşecek uçuşlarda Trabzon’dan direkt uçuşla hem Cidde’ye hem de Riyad’a seyahat mümkün olacak. Bu seferler ile hem Trabzon turizmi ve ekonomisi gelişecek hem de ülke ekonomisini canlanacak. Hac ibadeti ve Umre seyahatlerini gerçekleştirecek vatandaşlarımız için de büyük bir kolaylık olacak” dedi.
9.04.2024 Ekonomi
Süper Lig'in en centilmen takımı belli oldu
Süper Lig'in en centilmen takımı belli oldu Süper Lig'de 30 hafta tamamlanırken en centilmen takım bordo-mavililer oldu. Bugünlerde saha olaylarıyla anılan bordo-mavililer Fair-Play sıralamasında ilk sırada yer alıyor.
29.03.2024 Süper Lig
Kozan'da şiddeti yağış hasara yol açtı, halı sahanın çatısı çöktü! Maddi hasar oluştu
Kozan'da şiddeti yağış hasara yol açtı, halı sahanın çatısı çöktü! Maddi hasar oluştu Adana’nın Kozan ilçesinde etkili olan şiddetli yağış ve dolu hasara yol açtı, halı sahanın çatısı çöktü.
22.03.2024 Adana
Adana'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi, yüksek kesimlere kar yağdı
Adana'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi, yüksek kesimlere kar yağdı Adana’da etkili olan sağanak yağış ile yollar suyla dolarken, sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşadı. Adana'nın yüksek kesimlerdeki kuzey ilçelerinde ise kar yağdı.
7.03.2024 Adana
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya İnce Memed, Orta Direk, Binboğalar Efsanesi, Ağrı Dağı Efsanesi, Sarı Sıcak ve Tek Kanatlı Bir Kuş'un da aralarında olduğu çok sayıda esere imza atan Yaşar Kemal ölümünün 9 yılında anılıyor.
29.02.2024 Adana
Galatasaray - Antalyaspor (Maç özeti)
Galatasaray - Antalyaspor (Maç özeti) Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, Antalyaspor'u 2-1 yendi. Sarı kırmızılıların gollerini Kerem Aktürkoğlu attı. Galatasaray puanını 72 yaparak liderliğini sürdürdü. Sarı-kırmızılılar iç sahada çıktığı 31 maçta da kaybetmezken, Süper Lig'de sahasında puan kaybetmeyen tek takım konumunda.
26.02.2024 Futbol
Süper Lig’in 27'nci haftasında Samsunspor, Çaykur Rizespor'u 3 golle geçti
Süper Lig’in 27'nci haftasında Samsunspor, Çaykur Rizespor'u 3 golle geçti Süper Lig’in 27'nci haftasında Samsunspor, konuk ettiği Çaykur Rizespor’u 3-0 mağlup etti.
23.02.2024 Samsunspor
Aziz Yeniay saldırı anını ilk kez CNN Türk'te anlattı: Bana 'sizi vuracaklar' dediler
Aziz Yeniay saldırı anını ilk kez CNN Türk'te anlattı: Bana 'sizi vuracaklar' dediler AK Parti Küçükçekmece Adayı Aziz Yeniay seçim çalışmasına silahlı saldırıda yaşananları CNN Türk'te anlattı. Yeniay saldırıdan bir önce yanına gelen biri tarafından 'Lütfen dikkat edin, sizi vuracaklar' diye uyarıldığını açıkladı.
15.02.2024 Gündem
Manzara izlemek istedi, 7 bin 500 TL’lik oldu
Manzara izlemek istedi, 7 bin 500 TL’lik oldu Antalya’nın Konyaaltı Sahili’nde arkadaşıyla manzara izleme isteyen otomobilin sahibi Berk Can, kuma saplandı. Çekici ve aracın masrafı 7 bin 500 TL'ye mal oldu.
15.02.2024 Gündem
Hırsız çalmaya çalıştığı kasanın altında kaldı! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı
Hırsız çalmaya çalıştığı kasanın altında kaldı! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı Esenler'de eczaneye giren hırsızlar yeşil ve kırmızı reçeteli ilaçların olduğu çelik kasayı çaldı. Hırsızlardan biri çelik kasayı sürüklerken, kasanın altında kaldı. Kasanın altında kalan hırsız arkadaşları kurtardı. Hırsızlık anları iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
14.02.2024 Gündem
Tarihi Darcan Köşkü restore edildi! Tosun Paşa’ya, Kanlı Nigar ve Orta Direk Şaban'a ev sahipliği yapmıştı
Tarihi Darcan Köşkü restore edildi! Tosun Paşa’ya, Kanlı Nigar ve Orta Direk Şaban'a ev sahipliği yapmıştı Yeşilçam filmlerine ev sahipliği yapan Arnavut Hayreddin Bey Köşkü olarak bilinen Yeşilköy’deki tarihi Darcan Köşkü restore edildi. Süt Kardeşler’den Tosun Paşa’ya, Kanlı Nigar ve Orta Direk Şaban’dan Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni’ne kadar pek çok filme ev sahipliği yapan köşk, 2 yıl süren çalışmaların sonucunda restore edildi.
8.02.2024 Gündem
4 ilde kar tatili
4 ilde kar tatili Artvin merkez ve 5 ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Van'ın Erciş, Muradiye ve Özalp ilçelerinde yoğun kar yağışından dolayı taşımalı, Saray ilçesinde ise tüm okullarda eğitime 1 gün ara verildi. Ağrı’nın Hamur, Taşlıçay ve Diyadin ilçelerinin genelinde Tutak ve Patnos ilçelerinde ise köy ve taşımalı eğitim gören öğrenciler için çarşamba günü eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Ayrıca Ardahan’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde okullar tatil edildi.
6.02.2024 Gündem
Wetransfer Nedir, Ne İşe Yarar? We Transfer Nasıl Kullanılır?
Wetransfer Nedir, Ne İşe Yarar? We Transfer Nasıl Kullanılır? Günümüzde büyük ölçekli dosyaların transferini, bazı dosya aktarım platformlarını kullanmak dışında gerçekleştirmek oldukça zordur. Bu gibi transfer işlemlerinde WeTransfer gibi platformlar işi kolaylaştırır.
5.02.2024 Gündem
Sonsuzluk İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Sonsuzluk İşareti Nasıl Yapılır?
Sonsuzluk İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Sonsuzluk İşareti Nasıl Yapılır? Sonsuzluk işareti günlük hayatta sıklıkla kullanılmakta olan bir işaret olma özelliğine sahiptir. Sonsuzluk işareti yana doğru sekiz sayısına benzeyen bir sembol olarak bilinmektedir. Sonu olmayan ve ebediyet manasına gelmekte olan sonsuzluk işareti "∞" şeklinde gösterilmektedir. En fazla matematik ve fizik alanında kullanılmakta olan bir işaret olduğunu söylemekte mümkündür. 
3.02.2024 Yaşam
Root Nedir, Nasıl Yapılır? Android Cihazlarda Root Yapma Yöntemleri...
Root Nedir, Nasıl Yapılır? Android Cihazlarda Root Yapma Yöntemleri... Özellikle Android telefonlarda sistem dosyalarını otomatik bir şekilde eklenmesini ya da silinmesini sağlayabilen uygulama olarak adlandırılmaktadır. Bu işlemler düzenleme işlemlerinde sağlayabilmektedir. Sistemlerde bulunabilecek olan çeşitli değişikliklerden sonra root erişimi gerekecek uygulamaları ve olanakları tanımaktadır.
1.02.2024 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada'ya fırtına nedeniyle tüm feribot seferleri iptal edildi
Bozcaada ve Gökçeada'ya fırtına nedeniyle tüm feribot seferleri iptal edildi Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerinde etkili olan poyraz fırtınası nedeniyle planlanan tarifeli tüm feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
30.01.2024 Gündem
Hayalet Ekran Nedir, Ne İşe Yarar? Hayalet Gösterge Nasıl Çalışır?
Hayalet Ekran Nedir, Ne İşe Yarar? Hayalet Gösterge Nasıl Çalışır? Diğer bir adı hayalet gösterge olarak bilinmektedir. Genel olarak her otomobilde karşımıza çıktığı bilinmektedir. Kullanımı son derece basit ve aktif bir şekilde tamamlanacak süreçlerden oluşmaktadır. Özellikle kurgu filmlerinde dijital panel anlamında da kullanılmaktadır.
29.01.2024 Gündem
Çanakkale için son dakika fırtına uyarısı
Çanakkale için son dakika fırtına uyarısı Çanakkale’de yarın fırtınanın etkili olması beklendiği belirtilerek vatandaşlardan olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
29.01.2024 Gündem
Fast Boot Nedir, Ne İşe Yarar? Fast Boot Nasıl Kapatılır?
Fast Boot Nedir, Ne İşe Yarar? Fast Boot Nasıl Kapatılır? Birçok uygulamada bir aracı olarak kullanılan menü seçeneği olarak nitelendirilmektedir. Birden farklı telefonların model kısmında bulunan bu ayraç açıklama uygulama gibi özellikleri etkin bir şekilde girilmesini sağlamaktadır.
28.01.2024 Gündem
Galatasaray - İstanbulspor (Maç özeti)
Galatasaray - İstanbulspor (Maç özeti) Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, İstanbulspor karşısında galibiyet ağırladı. Galatasaray, sahasında karşılaştığı İstanbulspor'u 3-1 mağlup etti.
25.01.2024 Futbol
Kaldırımdaki 5 direk, genişletilen yolda kaldı
Kaldırımdaki 5 direk, genişletilen yolda kaldı Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yapılan çalışmayla yol genişletilirken, kaldırım da daraltıldı. Çalışmayla, daha önce kaldırımda olan 8 aydınlatma direğinden 5’i, yolun ortasında kaldı. Mahalleli, direklerin kazaya sebebiyet verebileceğini belirterek kaldırılmasını istedi. Bağlar Belediyesi yetkilileri ise “Sorun en kısa zamanda giderilecektir” dedi.
17.01.2024 Gündem
Seçil Erzan olayında yeni mesajlar ortaya çıktı: Yeni kurbanlar, pardon yeni müşteriler buldunuz mu?
Seçil Erzan olayında yeni mesajlar ortaya çıktı: Yeni kurbanlar, pardon yeni müşteriler buldunuz mu? Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Aralarında ünlü futbolcuların ve iş insanlarının da olduğu 21 kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan banka müdürü Seçil Erzan’ın kırık olan telefonunun bilirkişi incelemesi tamamlandı. İncelenen telefonda Seçil Erzan’ın 74 farklı kişiyle 181 bin 538 adet mesajlaşması bilirkişi raporuna yansıdı. Raporda, bir dönem Galatasaray’da tercümanlık yapan Musa Mert Çetin ve eski sevgilisi olduğu iddia edilen Avukat Candaş Gürol ile konuşmaları tespit edildi. Erzan’ın Mert Çetin’e Muslera’yı ikna etmesi için mesajlar attığı, Çetin’in de Muslera ve Podolski’yi ikna etmek için konuştuğunu söylediği mesajlar yer aldı.
3.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Direk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki direk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.