Dink Davası

Dink Davası

Son dakika Dink davası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dink davası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dink davası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dink Davası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dink davası gelişmeleri de dahil olmak üzere 360 dink davası haberi bulunmuştur. Tüm dink davası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hrant Dink nasıl öldü, neden öldürüldü? Hrant Dink kimdir, Dink’i kim öldürdü, katili Ogün Samast tutuklu mu?
Hrant Dink nasıl öldü, neden öldürüldü? Hrant Dink kimdir, Dink’i kim öldürdü, katili Ogün Samast tutuklu mu? Hrant Dink'in öldürülmesinin üzerinden 16 yıl geçti. Osmanbey'deki Sebat Apartmanı önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Hrant Dink bu yıl da unutulmadı. Yüzlerce kişi tarafından Şişli’de vurulduğu yerde anıldı. Peki, Hrant Dink nasıl öldü, neden öldürüldü? Hrant Dink kimdir, Dink’i kim öldürdü, katili Ogün Samast tutuklu mu?
19.01.2023 Gündem
Hrant Dink davasında firari 13 sanığın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi
Hrant Dink davasında firari 13 sanığın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin davadan dosyası ayrılan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz ve gazetecilerin de aralarında bulunduğu 13 firari sanığın yargılandığı davada, 12 sanık hakkında 15 gün içerisinde mahkemeye gelmezlerse kaçak sayılmalarına ve mallarına el konmasına karar verildi.
24.06.2021 Gündem
Hrant Dink davasında tahliye
Hrant Dink davasında tahliye Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin 76 sanığın yargılandığı davada bir süre önce tutuklanan dönemin Trabzon jandarma görevlisi Volkan Şahin'in adli kontrolle tahliyesine karar verildi.
22.01.2021 Gündem
Hrant Dink kimdir? Hrant Dink 14. yılında anılıyor! Hrant Dink’in ölümü ve dava süreci…
Hrant Dink kimdir? Hrant Dink 14. yılında anılıyor! Hrant Dink’in ölümü ve dava süreci… Gazeteci Hrant Dink, 14 yıl önce bugün yayın yönetmeni olduğu Agos gazetesinin önünde Ogün Samast tarafından öldürüldü. Anma etkinliği bu yıl pandemi nedeniyle çevrimiçi yapılacak. Hrant Dink kimdir?
19.01.2021 Gündem
Dink davası hakimine FETÖ davası
Dink davası hakimine FETÖ davası İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nin eski üyesi olup meslekten ihraç eden hâkim Bünyamin Karakaş ve eşi hakkında ‘FETÖ üyeliği’ suçundan dava açıldı. Hakim Kararkaş’ın örgüte ait hakim-savcı evlerinde kaldığı, halen FETÖ’den yargılanan hakim eşi ile örgütsel evlilik yaptığı ileri sürüldü.
8.11.2020 Gündem
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün Mavi kategoride arananlar listesi de belli oldu. Listede 22 isim bulunurken aralarında örgütün azılı mensuplarından Emrullah Uslu, Ahmet Hamdi Parlak gibi isimler de yer aldı.
21.06.2020 Gündem
Hrant Dink Davası'nda 4 sanık için karar verildi!
Hrant Dink Davası'nda 4 sanık için karar verildi! Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin kamu görevlilerinin yargılandığı 76 sanıklı davada, tutuklu sanıklar Ali Fuat Yılmazer, Ramazan Akyürek, Muharrem Demirkale ve Ercan Gün'ün tutukluluk halinin devamına karar verdi. Duruşma, 7-8-9 Temmuz tarihlerinde görülmek üzere ertelendi.
12.05.2020 Gündem
ABD'li politikacıdan firari FETÖ'cülere skandal sözler!
ABD'li politikacıdan firari FETÖ'cülere skandal sözler! Virginia Delegeler Meclisinde konuşan ABDli politikacı Mark Sickles, firari FETÖcüler Adem Yavuz Arslan ve FETÖ'nün yayın organı Zaman'ın eski yayın yönetmeni Abdülhamit Bilici'yi mecliste cesur gazeteciler olarak tanıttı. Meclistekiler ise FETÖ'cüleri alkış yağmuruna tuttu.
21.02.2020 Dünya
Eski emniyet müdürüne FETÖ/PDY üyeliğinden dava
Eski emniyet müdürüne FETÖ/PDY üyeliğinden dava Antalya'da, 2009-2013 yılları arasında, aralarında siyasetçi ve kamu görevlilerinin de bulunduğu 130 kişiyi yasa dışı dinledikleri gerekçesiyle 15 sanıklı 'telekulak' davasında yargılanan ve hakkında verilen beraat kararı Antalya Bölge Adliye Mahkemesi 2'nci Ceza Dairesi'nce bozulan dönemin İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz hakkında 'FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan da dava açıldı. Yeniden görülecek telekulak davası ile örgüt üyeliğinden açılan yeni dava, mahkemece birleştirildi.
29.07.2019 Gündem
Hrant Dink davasının firari sanığı Tuncay Uzundal İzmir’de yakalandı
Hrant Dink davasının firari sanığı Tuncay Uzundal İzmir’de yakalandı Hrant Dink cinayetine ilişkin davada firari olarak aranan sanık Tuncay Uzundal İzmir'de yakalandı.
26.07.2019 Gündem
‘FETÖ çetesinin yol verdiği bir cinayetti’
‘FETÖ çetesinin yol verdiği bir cinayetti’ Dink davasında konuşan eski Emniyet Müdürü Emin Arslan: “Bence bu kesinlikle FETÖ çetesinin bizlere, askerlere, aydınlara, yani Türkiye’nin kendilerine engel olabilecek kişilerine operasyon yapabilmek için o yıllarda bile bile, kasıtlı olarak yol verdikleri bir cinayetti”
29.09.2021 Gündem
Hrant Dink davasında flaş değişiklik
Hrant Dink davasında flaş değişiklik Hrant Dink cinayeti davasının görüldüğü İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Canel Rüzgar, duruşma sonunda HSYK'nın aldığı son kararla İstanbul 17. Ağır Ceza Mahkemesi başkanlığına atandığını ve mahkemenin diğer heyetinin başkanı Ali İhsan Horasan'ın da bu mahkemeye başkan olduğunu duyurdu
29.09.2021 Gündem
Dink davasında ‘öpücük’ polemiği
Dink davasında ‘öpücük’ polemiği Hrant Dink cinayetiyle ilgili İstanbul 14...
29.09.2021 Gündem
‘Cinayette rol alanlar darbede aktif rol aldı’
‘Cinayette rol alanlar darbede aktif rol aldı’ Dink cinayeti davasında ilk kez hakim karşısına çıkan eski İstihbarat Daire Başkanı Dinç, ‘paralel yapı’yı işaret ederek cinayetten “Darbede yakalanmış olmaları bu tezi doğrulamaktadır” dedi
29.09.2021 Gündem
Dink Davası'nda İstihbarat Daire Başkanı Dinç'in çapraz sorgusu yapıldı
Dink Davası'nda İstihbarat Daire Başkanı Dinç'in çapraz sorgusu yapıldı Tutuksuz sanık İstihbarat Daire Başkanı Engin Dinç: Cinayetten menfaat duyanlar, devlet içinde yapılanmış illegal yapılar olduğu, bunların devleti ve hükümeti zor durumda düşürmek istediklerini düşünüyorum.
29.09.2021 Gündem
Hrant Dink Davası 14. duruşması başladı
Hrant Dink Davası 14. duruşması başladı Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink Cinayeti'ne ilişkin 2'si tutuklu 35 sanıklı davanın 14...
29.09.2021 Gündem
'Dink Davası'nın 13. duruşması sona erdi
'Dink Davası'nın 13. duruşması sona erdi DÖNEMİN İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, "Sabah ve öğleden sonra konuşan Ali Fuat Yılmazer, İstanbul'un hiçbir iş yapmadığını söyledi. Kendisi İstihbarat Daire Başkanı gibi konuşuyor. Yanında bulunan İstihbarat Daire eski Başkanı Ramazan Akyürek ise sessizce oturuyor" dedi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün asker imamından itiraflar
FETÖ'nün asker imamından itiraflar H.P., örgütün asker imamları hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu. Adil Öksüz'ün Gülen'in yetiştirdiği özel mollalardan biri olduğunu belirten H.P.,“Gülen mezun olan subayları odasında kabul eder, rütbelerini takardı” ded
29.09.2021 Gündem
Hrant Dink davası hakimi FETÖ'den tutuklandı
Hrant Dink davası hakimi FETÖ'den tutuklandı Manisa'nın Salihli ilçesinde FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınan Hrant Dink davası hakimi Rüstem Eryılmaz tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Bu söz Yazıcıoğlu'nun ailesini harekete geçirdi
Bu söz Yazıcıoğlu'nun ailesini harekete geçirdi Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopter kazası sonucu ölümünde FETÖ/PDY şüphesine dikkat çeken Yazıcıoğlu Ailesi soruşturma dosyasının yeniden açılmasını sağladı
29.09.2021 Gündem
Kurtulmuş: Bakanlara saldırsınlar diye PKK'ya izin verdiler!
Kurtulmuş: Bakanlara saldırsınlar diye PKK'ya izin verdiler! Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, "Mutlaka bu darbenin bir yerlerde, bir şekilde bir siyasi ayağının olması gerekir. Türkiye'nin siyasi tecrübesi bunu söylüyor. Kimdir, nedir o bizim işimiz değil. Biz siyaset olarak bu tespiti yaparız." dedi.
29.09.2021 Gündem
Dink Davası'nda flaş gelişme!
Dink Davası'nda flaş gelişme! Hrant Dink cinayeti soruşturması kapsamında tutuklanma talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edilen 3 şüpheliden 1'i tutuklanırken, 2'si adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.
29.09.2021 Gündem
Hrant Dink davası ertelendi
Hrant Dink davası ertelendi Hrant Dink davasında duruşma 26 Eylül'e ertelendi.
29.09.2021 Gündem
Dink Davası'nda flaş tahliye kararı!
Dink Davası'nda flaş tahliye kararı! Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin davada mahkeme, tutuklu sanıklardan Emniyet Müdürü Ercan Demir’in tahliyesine karar verdi.
29.09.2021 Gündem
Hrant Dink Davası’nda sanıklar tartıştı
Hrant Dink Davası’nda sanıklar tartıştı HRANT Dink Davası’nda, dönemin Trabzon İstihbarat Şube Amiri tutuklu sanık Ercan Demir ile tutuksuz sanık Erhan Tuncel arasında tartışma çıktı. Gerginliğin devam etmesi üzerine jandarma mahkeme salonundaki herkesi dışarı çıkardı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dink Davası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dink davası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.