Dinç Aydoğdu

Dinç Aydoğdu

Son dakika dinç aydoğdu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dinç aydoğdu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dinç aydoğdu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dinç Aydoğdu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dinç aydoğdu gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 dinç aydoğdu haberi bulunmuştur. Tüm dinç aydoğdu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Ataizi ve genç sevgilisi ilgi odağı oldu
Hande Ataizi ve genç sevgilisi ilgi odağı oldu 'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminde 'Firdevs Yöreoğlu' karakterine hayat veren Hande Ataizi, geçtiğimiz gün sevgilisi Dinç Aydoğdu ile Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
22.12.2023 Magazin
50 yaşındaki Hande Ataizi sırt kaslarını paylaştı
50 yaşındaki Hande Ataizi sırt kaslarını paylaştı Aşk-ı Memnu'nun sinema uyarlaması 'Bihter' filmindeki Firdevs Hanım karakterini canlandıran ünlü oyuncu Hande Ataizi Instagram hesabından yaptığı bir dikkatleri üzerine çekti. 50 yaşındaki Ataizi'nin sırt kasları sosyal medyada gündem oldu.
28.11.2023 Magazin
4 yıldır Dinç Aydoğdu’yla beraber! Hande Ataizi’nden evlilik açıklaması
4 yıldır Dinç Aydoğdu’yla beraber! Hande Ataizi’nden evlilik açıklaması Dört yıldır Dinç Aydoğdu’yla birlikte olan Hande Ataizi, evlenmeyi düşünmediğini söyledi.
21.11.2023 Magazin
Yıllara meydan okuyorlar!
Yıllara meydan okuyorlar! Bodrum ve Çeşme'de sezonu açan ünlülerin plaj keyfi objektiflere yansıdı.
10.07.2023 Magazin
Hande Ataizi ve Dinç Aydoğdu tatil sezonunu açtı!
Hande Ataizi ve Dinç Aydoğdu tatil sezonunu açtı! Son olarak 'Camdaki Kız'da 'Cana' karakterine hayat veren oyuncu Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu’yla tatil sezonunu açtı. Önceki gün Türkbükü’ndeki bir beach’de görüntülenen çifte, arkadaşları eşlik etti.
10.07.2023 Magazin
Hande Ataizi neden ayrıldı? Hande Ataizi Camdaki Kız’dan ayrılıyor mu, Cana öldü mü, neden ve nasıl öldü?
Hande Ataizi neden ayrıldı? Hande Ataizi Camdaki Kız’dan ayrılıyor mu, Cana öldü mü, neden ve nasıl öldü? Kanal D ekranlarında her Perşembe seyirciyle buluşan Camdaki Kız dizisinin 61. bölümünde Cana trafik kazası geçirdi. Peki, Cana öldü mü, Hande Ataizi diziden ayrıldı mı, neden?
16.12.2022 Televizyon
Oğlu ve sevgilisi Dinç Aydoğdu ile kabusu yaşamıştı! Hande Ataizi tatilde...
Oğlu ve sevgilisi Dinç Aydoğdu ile kabusu yaşamıştı! Hande Ataizi tatilde... Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'da 'Cana Yalçın' karakterine hayat veren Hande Ataizi (48) ve kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Dinç Aydoğdu'nun Bodrum tatili devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ölümden dönen ünlü çift, birlikte Gölköy'de görüntülendi. Denizin tadını çıkaran Ataizi, fit vücuduyla dikkat çekti.
26.07.2022 Magazin
Hande Ataizi, oğlu ve sevgilisi ölümden döndü! Araç birden alev aldı...
Hande Ataizi, oğlu ve sevgilisi ölümden döndü! Araç birden alev aldı... Oyuncu Hande Ataizi geçtiğimiz akşam oğlu ve sevgilisi Dinç Aydoğdu ile komşusunun aracıyla eve dönerken büyük bir kaza atlattı.
17.07.2022 Magazin
Hararetli görüşme! Hande Ataizi ve sevgilisi Dinç Aydoğdu tatilde
Hararetli görüşme! Hande Ataizi ve sevgilisi Dinç Aydoğdu tatilde Kanal D’nin sevilen dizisi “Camdaki Kız”da rol alan Hande Ataizi önceki gün sevgilisi Dinç Aydoğdu ve oğlu Aslan Leon ile birlikte Türkbükü’nde otelde görüntülendi.
2.07.2022 Magazin
Hande Ataizi fiziğiyle dikkat çekti! Oğlu ve sevgilisiyle tatilde...
Hande Ataizi fiziğiyle dikkat çekti! Oğlu ve sevgilisiyle tatilde... 'Camdaki Kız' dizisinin Cana'sı Hande Ataizi dizisinin sezon finali yapmasının ardından kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi ve yedi yaşındaki oğluyla Bodrum'da tatile çıktı. Ataizi'ne bol bol sarılan Aslan Leon'un, annesinin sevgilisi Dinç Aydoğdu ile çok iyi anlaştığı görüldü.
1.07.2022 Magazin
Hande Ataizi sevgilisiyle balkon sefası yaptı!
Hande Ataizi sevgilisiyle balkon sefası yaptı! Hande Ataizi kendisinden 21 yaş küçük sevgilisiyle önce tekneden sonra balkondan paylaştı
15.08.2021 Magazin
'Camdaki Kız'ın Cana'sı Hande Ataizi plajı yaktı geçti
'Camdaki Kız'ın Cana'sı Hande Ataizi plajı yaktı geçti Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'ın Cana'sı Hande Ataizi (47), sevgilisi Dinç Aydoğdu (27) ve oğlu Aslan Leon ile birlikte tatil sezonunu Bodrum'da açtı. Güzel oyuncu, görenleri kendine hayran bıraktı.
21.06.2021 Magazin
Ayrı ev polemiği! 'Ne münasebet'
Ayrı ev polemiği! 'Ne münasebet' Hande Ataizi ile nişanlısı Dinç Aydoğdu önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Kanal D’de yayınlanan 'Camdaki Kız' dizisiyle ekrana gelen Ataizi, basın mensuplarının mutlu evlilikle ilgili sorularına yanıt verdi.
22.04.2021 Magazin
Hande Ataizi’den evlilik açıklaması!
Hande Ataizi’den evlilik açıklaması! Pandemi nedeniyle sevgilisi Dinç Aydoğdu ile düğünlerini ertelemek zorunda kaldıklarını söyleyen Hande Ataizi, "Biz zaten bir aile olduk. O yüzden düğün ikinci planda kaldı. Ne zaman kafamız rahat olursa, o zaman olacak" dedi.
17.03.2021 Magazin
Özünde döndü! Hande Ataizi: Seve seve evcimen olduk
Özünde döndü! Hande Ataizi: Seve seve evcimen olduk Hande Ataizi ile sevgilisi Dinç Aydoğdu, Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Bir mağazadan değişim yapmak için dışarıya çıktıklarını söyleyen oyuncu, koronavirüsün kendilerini mecburen evcimen yaptığını söyledi.
17.01.2021 Magazin
Hande Ataizi: 2021 yılında evlenme beklentisi içindeyiz
Hande Ataizi: 2021 yılında evlenme beklentisi içindeyiz Hande Ataizi ve sevgilisi Dinç Aydoğdu önceki gün Nişantaşı’ndaydı.
1.01.2021 Magazin
Hande Ataizi'ne bakan bir daha baktı!
Hande Ataizi'ne bakan bir daha baktı! Oyuncu Hande Ataizi, oğlu Leon ve sevgilisi Dinç Aydoğdu ile Bodrum'a tatile gitti. Denize girerken görüntülenen Ataizi, kırmızı bikinisiyle göz doldurdu.
19.07.2020 Magazin
Hande Ataizi'den tavan pozu
Hande Ataizi'den tavan pozu Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Hande Ataizi, sevgilisi Dinçaydoğdu ile çekilen karelerine bir yenisini daha ekledi.
14.07.2020 Magazin
Nikah için acele etmiyorlar
Nikah için acele etmiyorlar Hande Ataizi, geçen yazdan beri aşk yaşadığı sevgilisi Dinç Aydoğdu ile bu ay Fransa Marsilya’da nikah masasına oturacaktı. Ancak corona virüs salgını nedeniyle nikah iptal oldu. Ünlü çift, artık acele etmediklerini söyledi.
14.05.2020 Magazin
Hande Ataizi'ni günde 7-8 kez arıyormuş!
Hande Ataizi'ni günde 7-8 kez arıyormuş! Oyuncu Hande Ataizi (46), bir ay sonra kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Dinç Aydoğdu ile evlenecek.
10.12.2019 Magazin
Benjamin Harvey: Türkçe bilmiyorum
Benjamin Harvey: Türkçe bilmiyorum Hande Ataizi'nden boşanan Benjamin Harvey, önceki gün oğlu Leo ile Ctiy's AVM'deydi.
9.12.2019 Magazin
'Yaş farkı için daha sert tepkiler beklemiştim'
'Yaş farkı için daha sert tepkiler beklemiştim' Oyuncu Hande Ataizi, Sinan Özedincik ve Funda Karayel’in sunduğu, A Para’da yayınlanan ‘Günaydın Hafta Sonu’na konuk oldu.
7.10.2019 Magazin
Aramızda 20 yaş var ama sevgilimle fıstık gibiyiz!
Aramızda 20 yaş var ama sevgilimle fıstık gibiyiz! Hande Ataizi, Dinç Aydoğdu ile ilişkisi hakkında ilk kez konuştu: “20 yaş var aramızda evet. Ben 20 yaz, 20 kış daha fazla görmüşüm. Açıkçası fıstık gibiyiz.”
23.09.2019 Magazin
Hrant Dink davasında flaş gelişme! Karar açıklandı
Hrant Dink davasında flaş gelişme! Karar açıklandı FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz, Ekrem Dumanlı, Adem Yavuz Arslan'ın da bulunduğu 13 firari sanığın dosyasının ayrılmasina karar verildi.
26.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dinç Aydoğdu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dinç aydoğdu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.