Leyla Tanlar gitti, Uğur Güneş'in Selahaddin Eyyubi dizisindeki partneri belli oldu!
Leyla Tanlar gitti, Uğur Güneş'in Selahaddin Eyyubi dizisindeki partneri belli oldu! Selahaddin Eyyubi dizisinde Uğur Güneş'in partneri belli oldu. TRT 1'in yeni dönem dizisi Selahaddin Eyyubi yakında başlıyor. Alparslan Büyük Selçuklu'dan sonra ses getirecek olan dizide Leyla Tanlar'la yolların ayrılmasından sonra yeni kadın başrol merakla bekleniyordu.
5.09.2023 Televizyon
Dilin Döğer’den Zeynep üzerine samimi açıklamalar!
Dilin Döğer’den Zeynep üzerine samimi açıklamalar! Kanal D’nin her çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkan, başrollerini Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Sezin Akbaşoğulları, Rojda Demirer, Ali Öner ve Ozan Orhonlu’nun paylaştığı dizisi O Kız ekrana gelen her bölümü ile büyük beğeni kazanmaya devam ediyor.
25.01.2023 Magazin
O Kız Zeynep Dilin Döğer kimdir, kaç yaşında, nereli? Dilin Döğer hangi dizilerde yer aldı?
O Kız Zeynep Dilin Döğer kimdir, kaç yaşında, nereli? Dilin Döğer hangi dizilerde yer aldı? O Kız 1. Bölümle bu akşam saat 20:00’de başlıyor. Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen, hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla şimdiden adını duyurmayı başaran dizisi O Kız’ın başrol oyuncusunun hayatı merak ediliyor. Peki, O Kız Zeynep Dilin Döğer kimdir, kaç yaşında, nereli? Dilin Döğer hangi dizilerde yer aldı?
21.09.2022 Televizyon
Dilin Döğer kimdir, nereli, kaç yaşında? O Kız dizisindeki Zeynep Dilin Döğer’in oynadığı diziler ve hakkında merak edilenler…
Dilin Döğer kimdir, nereli, kaç yaşında? O Kız dizisindeki Zeynep Dilin Döğer’in oynadığı diziler ve hakkında merak edilenler… Senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı ve yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği yeni Türk televizyon dizisi 'O Kız' oyuncu kadrosunda yer alan Dilin Döğer merak konusu oldu. Peki, Dilin Döğer kimdir, nereli, kaç yaşında? O Kız dizisindeki Zeynep Dilin Döğer’in oynadığı diziler ve hakkında merak edilenler…
19.08.2022 Televizyon