Dilek Taşı Konusu

Dilek Taşı Konusu

Son dakika dilek taşı konusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dilek taşı konusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dilek taşı konusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dilek Taşı Konusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dilek taşı konusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 dilek taşı konusu haberi bulunmuştur. Tüm dilek taşı konusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilek Taşı dizisi nerede çekiliyor? Dilek Taşı hangi ilde, ilçede çekiliyor?
Dilek Taşı dizisi nerede çekiliyor? Dilek Taşı hangi ilde, ilçede çekiliyor? Dilek Taşı dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Dilek Taşı oyuncuları ve konusuyla da dikkat çekiyor. 7 Eylül 2023 Perşembe günü ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıkacak Dilek Taşı hangi il, ilçede çekiliyor? Başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı, Ozan Dolunay'ın rol aldığı Dilek Taşı hangi kanalda? Saat kaçta başlıyor? İşte detaylar...
21.09.2023 Televizyon
Ömür Gedik'ten Kanal D'nin 'Dilek Taşı' dizisine büyük övgü!
Ömür Gedik'ten Kanal D'nin 'Dilek Taşı' dizisine büyük övgü! Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı dizisi “Dilek Taşı” için dün Okra İstanbul’da basın gösterimi yapıldı. Gösterime katılan Kelebek yazarı Ömür Gedik, ilk bölüm için “Soluk soluğa izledim” dedi.
6.09.2023 Magazin
Dram yüklü hikayesiyle izleyiciyle buluşacak: Dilek Taşı 7 Eylül Perşembe akşamı başlıyor!
Dram yüklü hikayesiyle izleyiciyle buluşacak: Dilek Taşı 7 Eylül Perşembe akşamı başlıyor! Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı dizileri arasındaki yerini alan Dilek Taşı, 7 Eylül Perşembe akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.
5.09.2023 Magazin
Ozan Dolunay anlattı: 'Dilek Taşı masal gibi bir hikaye'
Ozan Dolunay anlattı: 'Dilek Taşı masal gibi bir hikaye' Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı dizileri arasındaki yerini alan Dilek Taşı, 7 Eylül Perşembe akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Dizinin başrol oyuncularından Ozan Dolunay 'Dilek Taşı' hakkında konuştu.
31.08.2023 Magazin
Merakla beklenen Dilek Taşı'nın yayın tarihi belli oldu
Merakla beklenen Dilek Taşı'nın yayın tarihi belli oldu Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı dizileri arasındaki yerini alan Dilek Taşı, 7 Eylül Perşembe akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.
28.08.2023 Magazin
Dilek Taşı dizisi konusu nedir? Kanal D'nin yeni dizisi Dilek Taşı oyuncuları kimler?
Dilek Taşı dizisi konusu nedir? Kanal D'nin yeni dizisi Dilek Taşı oyuncuları kimler? Dilek Taşı dizisi yeni sezonun en flaş yapımları arasında yer alıyor. Hazal Subaşı, Salih Bademci'nin başrollerini paylaştığı dizinin yönetmenliğini Altan Dönmez yapıyor. Pastel Film imzalı Dilek Taşı dizisinin ilk tanımı yayınlandı. Neşe Karaböcek'in unutulmaz şarkısı Dilek Taşı şarkısıyla ilk fragmanı yayınlanan Dilek Taşı dizisi oyuncuları kimler? İşte Dilek Taşı konusu ve diğer bilgiler...
11.08.2023 Televizyon
Turgay Tanülkü Dilek Taşı’nda!
Turgay Tanülkü Dilek Taşı’nda! 1980 askeri darbesinden sonra yaşananları anlatan Dilek Taşı dizisinin oyuncu kadrosuna usta aktör Turgay Tanülkü katıldı.
20.12.2023 Magazin
Dilek Taşı hangi gün? 19 Ekim Dilek Taşı yeni bölüm var mı? İşte Kanal D yayın akışı
Dilek Taşı hangi gün? 19 Ekim Dilek Taşı yeni bölüm var mı? İşte Kanal D yayın akışı Dilek Taşı hangi gün sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı, Perihan Savaş'ın yer aldığı dizinin bu akşam ekrana gelip gelmeyeceği araştırma konusu oldu. 80'li yılları anlatan dönem dizisi ilk bölümleriyle büyük dikkat çekmişti. Ancak Türkiye'de 3 günlük milli yas ilan edilmesiyle birçok dizi yeni bölümü ertelendi. Peki Dilek Taşı bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...
19.10.2023 Televizyon
Bu akşam diziler yayınlanacak mı 19 Ekim, diziler neden yok? Diziler yok mu, ne zaman başlıyor? Aldatmak, Dilek Taşı, Kendi Düşen Ağlamaz var mı?
Bu akşam diziler yayınlanacak mı 19 Ekim, diziler neden yok? Diziler yok mu, ne zaman başlıyor? Aldatmak, Dilek Taşı, Kendi Düşen Ağlamaz var mı? Diziler bu akşam var mı yok mu, Aldatmak, Dilek Taşı, Kendi Düşen Ağlamaz 19 Ekim Perşembe günü var mı? Milli yas nedeniyle bazı yapımlar iptal edilince bu akşam dizilerin olup olmayacağı sorgulanmaya başlandı. İsrail'in hastaneye bombalı saldırısı sebebiyle edilen yas ilanın ardından dün diziler yayınına ara vermişti. Perşembe akşamları televizyonda Aldatmak, Dilek Taşı, Kendi Düşen Ağlamaz gibi dizlerin yeni bölümleri seyirci ile buluşuyor. Dizilerin yeni bölümlerinin bu akşam yayınlanıp yayımlanmayacağı sorgulanıyor.
19.10.2023 Televizyon
Dilek Taşı nefesleri kesecek 3'üncü bölümü ile geliyor! Mustafa Yılmaz artık Rona köşkünde
Dilek Taşı nefesleri kesecek 3'üncü bölümü ile geliyor! Mustafa Yılmaz artık Rona köşkünde Dilek Taşı Kanal D'de perşembe günleri milyonları ekranlara kilitliyor. Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu, senaryosunu Can Sinan kaleme aldığı, büyük başarı yakalayan Kanal D dizisi 'Dilek Taşı', 21 Eylül Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Diziden yayınlanan iki tanıtım seyircinin merakını iyice attırdı.
19.09.2023 Magazin
Dilek Taşı dizisi hangi hapishan çekildi? Dilek Taşı dizisi hapishanesi nerede?
Dilek Taşı dizisi hangi hapishan çekildi? Dilek Taşı dizisi hapishanesi nerede? Dilek Taşı dizisi hangi hapishanede çekildi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı'nın yer aldığı dizinin çekim yerleri merak edildi. Mustafa Yılmaz ve arkadaşlarının darbe sonrası Diyarbakır cezaevine sürülmesi seyircinin de merak konusu oldu. Peki Dilek Taşı hapishanesi nerede? İşte detaylar..
14.09.2023 Televizyon
Dilek Taşı’nda büyük heyecan: Mustafa’yı ziyaret eden Yılmaz, Yılmaz Güney mi?
Dilek Taşı’nda büyük heyecan: Mustafa’yı ziyaret eden Yılmaz, Yılmaz Güney mi? İlk bölümüyle dün akşamın en çok izlenen dizisi olan Dilek Taşı, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Diziye dair en çok konuşulan detaylardan birisi ise "Sen bana Yılmaz Abi de, ben sana Mustafa kardeş... Belki seni kızına da kavuştururuz..." repliğine imza atan karakter oldu. İşte dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmayan o tarihi ‘detay’ ve duygu yüklü bölümün perde arkası…
8.09.2023 Televizyon
DASK ile ilgili tüm detaylar ortaya çıktı! 24 saat içinde hesaplara yatırılacak
DASK ile ilgili tüm detaylar ortaya çıktı! 24 saat içinde hesaplara yatırılacak Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm bölgede yaralar sarılmaya çalışılırken depremzedelerin hayata yeniden tutunabilmeleri için sigorta şirketlerinden alacakları tazminatlar büyük önem taşıyor. Konuyla ilgili merak edilen DASK hangi hasarları kapsar? Hangi konutlar kapsamda? DASK, ne kadar hasar ödeyecek? Zararın tamamı ödenir mi? Hasar ihbarı nasıl yapılacak? sorularına uzman isimler ve sektör temsilcileri cevap verdi. İşte detaylar...
15.02.2023 Gündem
Tehdit aldı
Tehdit aldı Yaptığı programlarda medya programlarından düşmeyen Yalçın Çakır'ın hiç bilinmeyen yönü!
13.04.2010 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Dilek Taşı Konusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dilek taşı konusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.