Dilara Öztunç

Dilara Öztunç

Son dakika Dilara Öztunç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dilara Öztunç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dilara Öztunç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dilara Öztunç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dilara öztunç gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 dilara öztunç haberi bulunmuştur. Tüm dilara öztunç haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Küçük Sırlar'ın Heves'i Dilara Öztunç 33 yaşına bastı! Değişimiyle şaşırttı...
'Küçük Sırlar'ın Heves'i Dilara Öztunç 33 yaşına bastı! Değişimiyle şaşırttı... Bir döneme damga vuran Küçük Sırlar dizisiyle tanınan Dilara Öztunç yıllar sonra ortaya çıktı. Güzel oyuncu mayolu fotoğraflarıyla sosyal medyayı salladı. Öztunç geçtiğimiz günlerde 33 yaşına girdi. İşte değişimi...
25.03.2022 Magazin
Dilara Öztunç evlendi!
Dilara Öztunç evlendi! Oyuncu Dilara Öztunç, 4 yıldır aşk yaşadığı fotoğrafçı Umut Kızıltan ile evlendi
14.05.2019 Magazin
"Ekranı özlemedim desem yalan olur"
"Ekranı özlemedim desem yalan olur" Ünlü oyuncu Dilara Öztunç, yeni filmi ve bilinmeyenlerini Milliyet'ten Senem Aydın'a anlattı.
14.03.2019 Magazin
‘Döndüm Ben’in çekimleri tamamlandı
‘Döndüm Ben’in çekimleri tamamlandı Başrollerini Burak Satıbol, Ayhan Taş, Dilara Öztunç ve Sadi Celil Cengiz’in paylaştığı yılın iddialı komedi filmi ‘Döndüm Ben'in çekimleri tamamlandı.
5.02.2019 Televizyon
Görenler şoke oldu! Bebek arabasında...
Görenler şoke oldu! Bebek arabasında... Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan oyuncu Dilara Öztunç, dünya turuna çıktı. Köpeği 'Gina'yı bebek arabasına bindirip gezdiren güzel oyuncu takipçilerinin diline düştü.
15.06.2018 Magazin
Türk oyuncu adayı fethetti
Türk oyuncu adayı fethetti Fotoğrafçı sevgilisi Umut Kızıltan'la dünyayı dolaşan Dilara Öztunç, paylaşımlarıyla herkesi kıskandırıyor.
23.03.2018 Magazin
Çok iddialıyız
Çok iddialıyız ‘Küçük Sırlar’ dizisiyle tanınan Dilara Öztunç, ‘Döndüm Ben’ filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
9.01.2018 Magazin
Dilara Öztunç hasret gideriyor!
Dilara Öztunç hasret gideriyor! Yılın büyük kısmını yurt dışında geçiren Dilara Öztunç, İstanbul'la hasret gideriyor.
6.11.2017 Magazin
Ve kesinleşti! Boşanıyorlar...
Ve kesinleşti! Boşanıyorlar... Evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddialarını her fırsatta yalanlayan Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur cephesinden kötü haber geldi.
15.08.2017 Magazin
Merve Boluğur'a arkadaş tesellisi!
Merve Boluğur'a arkadaş tesellisi! Popçu Murat Dalkılıç'la 3 yıllık evliliğinde sona geldiği iddia edilen Merve Boluğur, teselliyi dostlarında arıyor.
14.08.2017 Magazin
Deniz kızları yoruma kapalı
Deniz kızları yoruma kapalı Eliz Sakuçoğlu, oyuncu Dilara Öztunç ile Çeşme-Alaçatı’da tatil yapıyor.
18.07.2017 Magazin
Çeşme'de Kenan Doğulu coşkusu
Çeşme'de Kenan Doğulu coşkusu Şarkıcı Kenan Doğulu, uzun bir aradan sonra Çeşme'de sevenleriyle buluştu.
9.07.2017 Kültür Sanat
"Türkiye'deyim korkmuyorum"
"Türkiye'deyim korkmuyorum" Defile için İstanbul'a gelen Victoria Secret meleği Michaela Kocianova, Sultanahmet bombasıyla ilgili açıklama yaptı.
16.01.2016 Magazin
Bir dizi daha reytinge yenildi
Bir dizi daha reytinge yenildi Başrollerini Ceyda Ateş, Ali Aksöz, Ahmet Rıfat Şungar ve Dilara Öztunç’un paylaştığı ‘Gamsız Hayat’ reytinge yenildi.
19.11.2015 Televizyon
Gamsız Hayat 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle
Gamsız Hayat 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle Show Tv ekranlarının yeni dizisi Gamsız Hayat dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile izleyenleri ekrana kilitledi. Gamsız Hayat'ın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Ela'nın yaptıkları ortaya çıktı. Peki bundan sonra ne olacak? Gamsız Hayat 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...
26.10.2015 Magazin
Gamsız Hayat 2. bölüm fragmanı yayınlandı-izle
Gamsız Hayat 2. bölüm fragmanı yayınlandı-izle Show Tv'nin yeni dizisi Gamsız Hayat dün akşam izleyiciyle buluştu. Gamsız Hayat 1. bölümü ile izleyenleri ekrana kilitledi Gamsız Hayat 2. bölüm fragmanı ve ayrıntıları haberimizde...
20.10.2015 Magazin
Yeni Dizi Gamsız Hayat 1. bölüm 3. fragmanı yayınlandı-izle
Yeni Dizi Gamsız Hayat 1. bölüm 3. fragmanı yayınlandı-izle Ceyda Ateş'in başrolünde yer aldığı Gamsız Hayat dizisi bu akşam 1. bölümü ile ekrana gelecek. SHOW TV ekranında yayınlanacak olan Gamsız Hayat yayınlanan 1.2. ve 3. fragmanları ile büyük ses getirmişti. İşte Gamsız Hayat 1. bölüm 3. fragmanı ve dizi ile ilgili ipuçları...
19.10.2015 Magazin
Yeni Dizi Gamsız Hayat 1. bölüm fragmanı yayınlandı-izle
Yeni Dizi Gamsız Hayat 1. bölüm fragmanı yayınlandı-izle Yeni Dizi Gamsız Hayat 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'nin yeni dizisi Gamsız Hayat ilk fragmanını seyirciyle paylaştı.Gamsız Hayat'ın hangi tarihte yayına gireceği de ayrı bir merak konusu oluşturuyor.
8.10.2015 Magazin
İlişkilerinde 3’üncü round!
İlişkilerinde 3’üncü round! Üç kez ayrılıp barıştığı pırlantacı sevgilisi Ersan Koç’a geri dönen Dilara Öztunç, önceki gün Nişantaşı’ndaydı...
10.04.2015 Magazin
Fatih Harbiye dizisi ekranlara veda ediyor
Fatih Harbiye dizisi ekranlara veda ediyor Show TV ekranlarının en çok izlenen dizisi Fatih Harbiye dizisi final yapmaya karar verdi...
7.12.2014 Magazin
Kadir Doğulu son kararını verdi!
Kadir Doğulu son kararını verdi! Yeni sezonda Show Tv ekranlarına geçiş yapan Fatih Harbiye için final kararı alındığı duyurulmuştu...
21.11.2014 Magazin
Fatih Harbiye dizisi ne zaman bitecek? Fatih Harbiye bitiyor mu?
Fatih Harbiye dizisi ne zaman bitecek? Fatih Harbiye bitiyor mu? Show TV yayın gününü değiştirmesine rağmen sonuç alamayan Fatih Harbiye'yi 4 hafta sonra yayınlanacak sonlandırmaya karar verdi.
5.11.2014 Arşiv
Kadir Doğulu'nun dizisinde büyük şok
Kadir Doğulu'nun dizisinde büyük şok Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün başrollerini paylaştığı dizi final yapıyor.
24.10.2014 Magazin
Böbrek hastaları için tişört sattılar
Böbrek hastaları için tişört sattılar ‘Türk Böbrek Vakfı’ için hayata geçirilen ‘Bu Bağış Size Çok Yakışacak’ kampanyası devam ediyor...
19.10.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dilara Öztunç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dilara öztunç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.